9 beste WordPress Accordion-plugins sammenlignet (gratis og betalt)

beste wordpress trekkspill plugins


Vil du ha de beste WordPress trekkspill-plugins? Du kan bruke trekkspill, eller sammenleggbare faner, for å vise innholdet ditt på en profesjonell måte. Med trekkspill kan du enkelt legge til mer innhold på nettstedet ditt mens du tar mindre plass.

I denne artikkelen vil vi dele de beste WordPress trekkspilltilleggene som er tilgjengelige.

Hva er en trekkspill?

En trekkspill er en funksjon som kan hjelpe deg med å legge til mye innhold på sidene dine enklere. Stort sett brukes trekkspill for å vise ofte stilte spørsmål (FAQs).

I vanlige spørsmål kan brukerne dine klikke på ethvert spørsmål, og den vil utvide fanen for svaret. Som standard er svarene skjult. Det sparer tid for å lese bare de nødvendige spørsmålene. Det forhindrer også brukerne dine i å unødvendig rulle på WordPress-nettstedet ditt.

Trekkspill-faner

I tillegg til vanlige spørsmål, kan du bruke trekkspill for å vise nesten alle typer innhold du vil kondensere. Trekordfane kan være vertikale eller horisontale. De kommer også i forskjellige stiler, avhengig av plugin du velger.

Du vil finne mange WordPress trekkspill-plugins på markedet som kan gjøre det å velge det rette virke overveldende. Derfor har vi valgt ut noen av de beste WordPress-trekkspilltilleggene for deg, slik at du kan velge selvtillit og umiddelbart begynne å legge til trekkspillfaner på nettstedet ditt.

1. Trekkspill

Trekkspill

Trekkspill kommer med flere innebygde maler, farger, stiler og bakgrunnsbilder. Trekkspill lar deg vise en overskriftsfargeoverskrift. Den har et alternativ for å dra og slippe for å enkelt administrere innholdet ditt i trekkspillene.

Det er oversettelsesklart og støtter kortkoder for å vise trekkspill på sidene, innleggene, sidefeltene og andre innholdsområder. De avanserte trekkspillinnstillingene lar deg åpne trekkspillfaner som eksterne lenker.

2. ShortCodes Ultimate

Shortcodes Ultimate

Shortcodes Ultimate er en utmerket WordPress-plugin med mange kortkoder for enkelt å legge til funksjoner på nettstedet ditt. Den lar deg sette inn snarveiene for trekkspillflikene hvor som helst på WordPress-sidene og innleggene dine. Du kan også legge til trekkspill-faner i widget-klare områder ved å bruke kortkoder.

Shortcodes Ultimate kommer med en tilpasset widget som gjør det enklere å vise trekkspill i sidefeltet eller andre widget-områder. Det er en gratis plugin og fungerer bra med alle de mest populære WordPress-plugins.

3. Trekkspilltabeller

Trekkspilltabeller

Trekkspilltabeller er et premium WordPress trekkspillplugin. Den leveres med 30 stilige forhåndsinnstillinger for enkelt å lage trekkspill for profilen din, lister, produkter, hendelser, notater, vanlige spørsmål, attester og mer.

Den har fargealternativer, tastaturnavigasjon, flere temaer og et 1-klikks demo-installasjonsprogram. Den har en front-end live-editor for raskt å sette opp trekkspill-fanene og se hvordan de vil vises for brukerne dine.

4. Trekkspillskyver

Trekkspillskyver

Accordion Slider er en responsiv WordPress trekkspill-plugin. Den kommer med en kraftig bildesliderfunksjon som kombineres med trekkspill for å fungere smidig og skaper en engasjerende brukeropplevelse.

Det integreres enkelt med bildegalleri-plugins og Flickr for å laste bilder fra eksterne kilder. Plugin-en er nybegynnervennlig og enkel å sette opp uten å skrive en eneste kodelinje.

5. Ultimate blokker

ultimate blokker

Ultimate Blocks er en viktig plugin for Gutenberg editor som har mer enn 15 tilpassede blokker. En av blokkene er Content Toggle (Accordion). Det lar deg legge til en trekkspill med letthet i ethvert innlegg eller side.

Det kan brukes på nesten alle WordPress-temaer, og det gir deg muligheten til å velge starttilstand om det er kollapset eller ikke. Du kan også endre fargen på beholderen og fargen på tittelfeltet.

6. Enkel trekkspill

Enkel trekkspill

Som navnet antyder er Easy Accordion en WordPress trekkspillplugin med enkle innstillinger som lar deg vise ubegrensede trekkspill på nettstedet ditt. Du kan enkelt sette inn trekkspillflikene i WordPress-innlegg, sider og widget-klare områder.

Easy Accordion har en betalt versjon som tilbyr flere alternativer som fargetemaer, kortkoder og mer. Det lar deg også lage trekkspillfliker fra kategoriene og andre tilpassede taksonomier.

7. Tab – Trekkspill, vanlige spørsmål

Tab - Trekkspill, vanlige spørsmål

Tab – Trekkspill og vanlige spørsmål er et gratis WordPress trekkspillplugin. Den har horisontale og vertikale trekkspillflikter med en responsiv layout. Det følger med animerte trekkspill for å tiltrekke brukerne og engasjere dem mens du er på nettstedet ditt.

Plugin-en er nybegynner-vennlig og lar deg legge til trekkspill-faner på sidene, innleggene, sidefeltet, malfilene og mer. Den har flere oppsett, dra og slipp trekkspillssortering, overgangseffekter og vakkert animerte maler.

8. Trekkspel FAQ

Vanlige spørsmål om trekkspill

Vanlige spørsmål om trekkspill er en av de gratis WordPress trekkspilltilleggene basert på kortkoder. Den leveres med en enkel oppsetting og lar deg dra trekkspillene opp eller ned for å endre ordningen. Den har en dra og slipp-byggherre for å vise trekkspillfaner på WordPress-sidene og innleggene dine.

Vanlige spørsmål om trekkspill støtter fargevalg, rammer for oppstart, innebygde trekkspilloppsett, Font Awesome-ikoner og mer. Den er fullt optimalisert for SEO og trekkspillene dine vises vakkert på alle enheter.

9. Arconix-kortkoder

Arconix-kortkoder

Arconix Shortcodes er en WordPress trekkspill-plugin med fantastiske funksjoner og funksjonaliteter. Den bruker kortkoder for å vise trekkspillfaner. Det er en fullt responsiv og nybegynner-vennlig plugin.

Den lar deg sette inn ubegrensede trekkspillfaner på WordPress-innlegg og -sider. Trekkspillfonene ser bra ut på alle skjermstørrelser og enheter. Ved å bruke kompatibilitetsmodus kan du unngå kortkodenavnkonflikter og lage unike kortkoder for alle trekkspillene dine.

Vi håper denne guiden hjalp deg med å finne de beste WordPress trekkspill plugins.

Det kan også være lurt å sjekke ut vår håndplukkede liste over de beste WordPress-polling-plugins for å øke engasjementet på stedet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map