9 beste WordPress cache-plugins sammenlignet (2020)

Beste WordPress Cache-plugins


Vil du øke hastigheten på WordPress-nettstedet ditt? Å bruke en cache-plugin på nettstedet ditt er en av de beste måtene å sikre at nettstedet ditt lastes raskere.

Statistisk sett forventer nesten halvparten av nettstedets publikum at nettstedet ditt vil laste inn på under 3 sekunder. Så det kommer ikke som noen overraskelse at Google fortsetter å legge vekt på nettstedets hastighet i søkealgoritmen. Jo høyere sidehastighet, desto bedre er søkerangeringer og mer organisk trafikk du kan tiltrekke deg.

I denne artikkelen vil vi dele de beste WordPress cache-pluginene for nettstedet ditt.

Hvorfor trenger du et WordPress Cache-plugin?

En cache-plugin genererer statiske HTML-sider på nettstedet ditt og lagrer det på serveren din.

Hver gang en bruker prøver å få tilgang til nettstedet ditt, serverer cache-plugin-en din den lettere HTML-siden i stedet for å behandle de relativt tyngre WordPress PHP-skriptene. Dette gjør at hurtigbuffer-plugin-en forbedrer siden lastingstiden enormt.

9 Beste WordPress Cache-plugins

 1. WP-rakett: Mest populære Premium Cache-plugin
 2. WP-Optimize: Alt-i-ett WordPress Optimization Plugin
 3. SG Optimizer: Gratis WordPress-plugin av SiteGround
 4. WP Super Cache: Cache-plugin fra WordPress.com
 5. W3 Total Cache: Developer Friendly WordPress Cache Plugin
 6. WP raskeste hurtigbuffer: WordPress Cache-plugin med minimal konfigurasjon
 7. Comet Cache: Gratis WordPress Cache-plugin
 8. Cache Enabler: Beste lette WordPress Cache-plugin
 9. Hyper cache: Nok en gratis WordPress-hurtigbuffer

La oss se på de beste WordPress-hurtigbufring-pluginene som er tilgjengelige på markedet.

1. WP Rocket: Mest populære Premium Cache-plugin

wp rakett

WP Rocket er den mest populære premium cache-plugin-en for WordPress. Den enkle konfigurasjonen er det som skiller WP Rocket fra konkurransen. Når du aktiverer plugin-modulen, aktiveres hurtigbufring umiddelbart.

Noen flere fordeler med å bruke WP Rocket er:

 • Indeksering av nettstedet ditt på søkemotorer vil bli forbedret.
 • For å forbedre sidetidspunktet blir HTML, JavaScript og CSS-filer minifisert.
 • Lat lasting brukes på bildene dine, noe som betyr at bildene dine lastes bare når de er synlige for besøkende i nettleseren.
 • Den kommer med mange kroker som hjelper utviklere med å utvide funksjonene.

Pris: Begynner $ 49 for en enkelt lisens.

Kom i gang med WP Rocket i dag.

2. WP-Optimaliser: Alt-i-ett WordPress Optimization Plugin

wp optimalisere

WP-Optimize er en freemium cache-plugin, laget av de samme menneskene bak den legendariske backup-plugin, UpdraftPlus. Det er brukt på nesten en million nettsteder over hele verden.

WP-optimaliserer hastigheten på WordPress-nettstedet ditt ved å rense databasen, komprimere de store bildene dine og cache nettstedet ditt.

 • Rengjør databasen: Denne pluginen tømmer alle unødvendige data i databasen, renser opp tabellene dine og til slutt gjør nettstedet ditt raskt og effektivt.
 • Bildekomprimering: Bildekomprimeringsverktøyet reduserer serverressursene betydelig ved å konvertere store bilder til komprimerte filer og forbedrer lasting av side.
 • caching: Den kommer med alle viktige funksjoner i enhver annen cache-plugin med minimal konfigurasjon.

Kom i gang med WP-Optimize i dag!

3. SG Optimizer: Gratis WordPress Cache-plugin av SiteGround

SG Optimizer

SG Optimizer er en gratis cache-plugin fra SiteGround som er tilgjengelig for nedlasting fra WordPress.org. Den er bygd for å koble WordPress-nettstedet ditt til ytelsestjenestene på SiteGround. Det er verdt å merke seg at denne plugin fungerer bare hvis du har vert nettstedet ditt med SiteGround og ikke vil fungere med noen andre verter.

Plugin hjelper deg med å forbedre nettstedets ytelse ved hjelp av forskjellige optimaliseringsteknikker. Her er noen av funksjonene som den tilbyr.

 • Den lar deg konfigurere din dynamiske hurtigbufring og Memcached. Du kan aktivere / deaktivere den automatiske hurtigbufringen og ekskludere nettadresser fra hurtigbufferen. Du har også muligheten til å teste sidene dine hvis de er hurtigbufret.
 • Den lar deg tvinge HTTPS for nettstedet ditt og veksle mellom forskjellige PHP-versjoner. Du kan til og med aktivere / deaktivere Gzip-komprimering og hurtigbufring av nettlesere for nettstedet ditt.
 • Du har muligheten til å aktivere / deaktivere minifiseringen av HTML-, JS- og CSS-ressursene. Den lar deg fjerne Emoji-støtten og spørringstrengene fra de statiske ressursene dine.
 • Du kan også optimalisere bildene enkeltvis eller i bulk.

Pris: Gratis

Kom i gang med SG Optimizer i dag!

4. WP Super Cache: Cache-plugin fra WordPress.com

WP Super Cache

WP Super Cache er en annen populær cache-plugin for WordPress, med over en million aktive installasjoner. Programtillegget drives av Automattic, det samme teamet bak WordPress.com.

WP Super Cache hjelper deg med å generere statiske HTML-filer fra din dynamiske WordPress-blogg. Etter å ha behandlet relativt tyngre WordPress PHP-skript på nettstedet ditt, serverer WP Super Cache den statiske HTML-filen til de aller fleste besøkende på nettstedet.

WP Super Cache serverer hurtigbufrede filer på tre måter:

 • Enkel: Dette er den mest anbefalte metoden for hurtigbufring fordi du ikke trenger å redigere PHP-filer, pluss at .htaccess-filen ikke trenger å bli konfigurert.
 • Ekspert: Dette er den raskeste cache-metoden for å tjene superbufrede HTML-filer til brukere, men krever en endring av .htaccess-filene dine.
 • WP Super Caching: Denne metoden brukes til å cache sider for kjente brukere (de som logger seg på nettstedet ditt, legger igjen kommentarer osv.). Selv om det er den mest fleksible cachemetoden, er den litt tregere sammenlignet med andre metoder.

Pris: Gratis

Kom i gang med W3 Super Cache i dag.

5. W3 Total Cache: Developer Friendly WordPress Cache Plugin

W3 total cache

Med over en million aktive installasjoner er W3 Total Cache en av de mest populære cache-pluginene for WordPress. Det forbedrer serverprestasjonen ved å bufret alle aspekter av nettstedet ditt og tilbyr også nettverksintegrasjoner for innholdslevering.

Det er blitt brukt og anbefalt av utallige selskaper og publikasjoner som AT&T, MattCutts.com, Mashable.com og mange andre. Enten nettstedet ditt er vert i et delt vertsnettverk eller en dedikert server, vil du finne at plugin-en er nyttig for å forbedre ytelsen til webserveren og redusere lastetiden for siden. For øyeblikket er det den eneste plugin designet for å optimalisere alle praktiske vertsmiljøer.

Den tilbyr støtte for Google Accelerated Mobile Pages (AMP) og Secure Socket Layer (SSL).

Utviklerne hevder at plugin-en kan tilby opptil 80% båndbreddebesparelse via minifisering, prosessen med å redusere størrelsen på HTML, CSS, JavaScript og feeds uten å ha en negativ innvirkning.

Pris: Gratis

Kom i gang med W3 Total Cache i dag.

6. WP raskeste hurtigbuffer: WordPress Cache-plugin med minimal konfigurasjon

WP raskeste hurtigbuffer

WP Fastest Cache kommer med færre konfigurasjonsinnstillinger for WordPress-hurtigbufring, noe som gjør det til en av de enkleste WordPress-hurtigbufring-pluginene som er tilgjengelige i det offisielle WordPress-plugins-depotet.

Akkurat som enhver annen hurtigbufring-plugin, oppretter den statiske HTML-filer fra det dynamiske WordPress-nettstedet ditt.

For å redusere størrelsen på filer minifiserer plugin HTML- og CSS-filer. Det lar deg også deaktivere emoji på nettstedet ditt. Den implementerer effektivt hurtigbufring av nettlesere for å redusere sideinnlastningstiden for gjentatte besøkende og kombinerer mange CSS-filer til en for å redusere antall HTTP tur-retur.

Den premiumversjonen av plugin-enheten har mange unike funksjoner som øker sidehastigheten, for eksempel bildeoptimalisering, databaseopprydding, hurtigbufring av mobilenheter og mye mer.

Etter at du har installert gratis WP Fastest Cache-plugin, kan du kjøpe premiumversjonen direkte fra WordPress-dashbordet.

Pris: Både gratis- og premiumversjoner er tilgjengelige. Prisen er skjult fra nettstedet og kan sees etter at du har klikket på kjøpeknappen som er innebygd i din gratis plugin.

Kom i gang med WP Fastest Cache i dag.

7. Comet Cache: Gratis WordPress Cache-plugin

komet-cache

Comet Cache er en annen populær cache-plugin med 60 000 aktive installasjoner. I motsetning til andre hurtigbufring-plugins, kommer Comet Cache med muligheten til å cache-påloggede brukere også. Det betyr at hvis du driver et medlemsnettsted, e-handelsnettsted eller andre nettsteder som krever at brukere skal registrere seg, så er Comet Cache et must-use plugin for deg.

Plugin-enheten bruker hurtigbufring av nettlesere med Apache-serveren, noe som betyr at du kan øke sidehastigheten ved å unngå flere turer mellom serveren og nettleseren..

Du kan også servere alle hurtigbufrede filer på nettstedet ditt fra innholdsleveringsnettverket (CDN) etter eget valg. Den støtter populære CDN-nettverk som CloudFront, MaxCDN og mer.

For å unngå å generere en ny versjon av hurtigbufferen mens serveren din er opptatt, overvåker pluginen serverbelastningen og deaktiverer hurtig utløp av hurtigbufferen.

Plugin-en viser også hurtigbufferstatistikk for å hjelpe deg med å få innsikt i statusen til nettstedets hurtigbuffer.

Pris: Både gratis- og premiumversjoner er tilgjengelige. En enkelt lisens kan kjøpes for en engangsavgift på $ 39.

Kom i gang med Comet Cache i dag.

8. Cache Enabler: Beste lette WordPress Cache-plugin

Cache Enabler-plugin

Cache Enabler er en lett cache-plugin som oppretter en statisk HTML-fil på nettstedet ditt og serverer dem til de aller fleste besøkende på nettstedet på forespørsel. Den trenger minimal konfigurasjon og kommer med alle viktige funksjoner du noensinne vil trenge av en cache-plugin.

I motsetning til de fleste gratis WordPress-hurtigbufring-plugins, gir Cache Enabler omfattende dokumentasjon som hjelper deg å utforske de forskjellige plugin-funksjonene. Med vakre skjermbilder og videoer, vil dokumentasjonen lede deg gjennom de forskjellige aspektene ved WordPress-hurtigbufring.

Det er i din beste interesse å ikke bruke mobilspesifikke temaer eller plugins som viser forskjellige oppsett for mobil- og stasjonære brukere sammen med Cache Enabler, for da blir cachen forbigått og gjør den ubrukelig.

Pris: Gratis

Kom i gang med Cache Enabler i dag.

9. Hyper cache: Nok en gratis WordPress-hurtigbuffer

hyper cache

Hyper Cache er en hurtigbufring-plugin som er rent skrevet i PHP som kan brukes i både billige hostingmiljøer og avanserte servere.

Å aktivere Hyper Cache er enkelt fordi det fungerer med et sett med standardverdier.

Plugin-enheten leveres med et alternativ for bytting av mobile temaer som lar deg aktivere hurtigbufring, selv om du bruker forskjellige oppsett for mobile brukere og stasjonære maskiner. Dette kommer godt med hvis du bruker et responsivt tema på nettstedet ditt eller trenger forskjellige annonseformater for forskjellige enheter.

En annen unik fordel med Hyper Cache er dens evne til å servere hurtigbufrede sider for å kommentere forfattere. Du kan imidlertid også deaktivere servering av hurtigbufrede sider for å kommentere forfattere hvis du vil.

Det er også et bbPress-klart plugin, slik at du kan aktivere cache for bbPress-forumsidene.

Pris: Gratis

Kom i gang med Hyper Cache i dag.

Velge den beste WordPress-hurtigbufring-plugin for dine behov

Når det gjelder å velge en WordPress-hurtigbufring-plugin for nettstedet ditt, er det ingen “one size fits all” -løsning.

Hvis du ønsker å velge den beste gratis WordPress-hurtigbufring-plugin som gjør jobben, velger du enten W3 Total Cache eller WP Super Cache. Begge oppdateres kontinuerlig og brukes av over en million nettsteder.

Hvis du trenger en premium WordPress-hurtigbufringsløsning som tilbyr enorm støtte og krever minimal konfigurasjon på slutten, velger du WP Rocket. Det er også en del av våre beste WordPress-plugins.

Vi håper denne guiden hjalp deg med å velge den beste hurtigbufring-pluginen for nettstedet ditt. Lykke til med å få fart på nettstedet ditt!

Hvis du også vil øke den organiske trafikken din, kan du se på de beste WordPress SEO-verktøyene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map