9 beste WordPress-konkurranser og Giveaway-plugins sammenlignet (2020)

beste wordpress-konkurranse og giveaway-plugins


Vil du ha en rask løsning for å arrangere en konkurranse eller gave på nettstedet ditt? Da må du bruke en kraftig plug-in-plug-in for WordPress på nettstedet ditt. Ved å organisere konkurranser og gaver på nettstedet ditt, kan du øke trafikken på nettstedet, e-postliste og følgere av sosiale medier.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste WordPress-konkurransepluginene.

Hvorfor bruke et WordPress Giveaway-plugin på nettstedet ditt?

Å løpe en konkurranse eller en gave er en vinn-vinn for både deg og publikum. Ved å delta i konkurranser og gaver kan publikum vinne en sjanse til å få noen freebies. For deg er det en mulighet til å markedsføre virksomheten din og fortelle folk om produktene og tjenestene dine. Du kan oppfordre flere til å besøke nettstedet ditt og til og med komme inn på listen din.

Siden konkurranser varer i en begrenset periode, kan du skape en følelse av press til å lokke flere til å delta i konkurransen. Dette er bare noen få fordeler med å organisere konkurranser og gaver på nettstedet ditt.

For å hjelpe deg med å organisere konkurranser på ditt WordPress-nettsted, har vi kommet med en liste over plugins som er enkle og funksjonsrike. Så la oss sjekke dem ut.

1. RafflePress

rafflepress-gjennomgang

RafflePress er et helt nytt tilskudd til WordPress-markedet. Denne fantastiske gavekort-plugin-en fra WordPress er designet for å hjelpe deg med å forenkle prosessen med å kjøre gaver og konkurranser på nettstedet ditt. Den kommer med en brukervennlig dra-og-slipp-sidebygger, som du kan lage kampanjer i løpet av få minutter. Du får også bruke de vakre forhåndsbygde malene dine som hjelper deg med å spare tid, slik at du ikke trenger å bygge en fantastisk gavekampanje fra bunnen av.

Plugin-en har fullsikker beskyttelse mot alle slags svindeloppføringer. For å markedsføre konkurransen din, kan du oppfordre folk til å dele den på sosiale medier ved å integrere din favoritt sosiale plattform i konkurransen. Ved hjelp av sporing og målretning på nytt, er det lettere for deg å maksimere konverteringen.

2. Responsiv avstemning

Responsive Poll er en super kraftig og robust WordPress-polling-plugin, som lar deg lage avstemninger og konkurranser på WordPress-nettstedet ditt. Den har flere animerte kartalternativer som lar deg vise avstemningsresultatene dine. Det lar deg også tilpasse diagrammet og få det til å vises nøyaktig slik du ønsker.

Du kan bruke diagrammet i forskjellige former, for eksempel et søylediagram, kakediagram, linje, radarkart og mer. Du har også en rekke alternativer å velge mellom når det gjelder å vise resultatene. Plugin-enheten er kompatibel med den nyeste versjonen av WordPress og er superenkelig å bruke. Du kan også bruke den sammen med andre moderne plugins som du har installert på nettstedet ditt, uten kompatibilitetsproblemer.

3. Videokonkurranse WordPress Plugin

Videokonkurranse wp-plugin, giveaway-plugins, konkurranse-plugins

Videokonkurranse WordPress Plugin er en annen genial WordPress gave-plugin som du kanskje vil sjekke ut. Med denne plugin-en kan du komme på videokonkurranser med letthet på kort tid. Plugin gir deg full kontroll over konkurransen. Fra å kontrollere kommentarer, stemmer, videokilder, ny innsending og mer, lar denne plugin deg gjøre mye mer.

Plugin støtter også full integrasjon med BuddyPress, så hvis du vil opprette et fellesskapsnettsted eller et forum, kan du gjøre det også. For å bekjempe innsending av spam tilbyr det 9 lag med svindelbeskyttelse. Plugin-en er oversettelsesklar og støtter 9 globale språk.

Relatert: Hvordan lage et flerspråklig nettsted.

4. Fotokonkurranse

Fotokonkurranse WP Plugin, konkurranse plugins, giveaway plugins

Akkurat som navnet antyder, lar Photo Contest deg lage en fotograferingskonkurranse uten å kode en eneste linje. Denne pluginen er supersnell, responsiv og fleksibel, så uansett hvilken enhet besøkende bruker, vil konkurransekampanjen din se bra ut.

Plugin-en er vellykket testet i den nyeste versjonen av WordPress og en rekke gratis og premium temaer. I likhet med videokonkurransen, støtter også BuddyPress. Plugin-en er GDPR klar og lar deg til og med sende e-postvarsler til deltakerne.

Relatert: Beste WordPress GDPR-plugins.

5. Wishpond

Wishpond, konkurranse-plugin

WishPond er mer enn bare en konkurransegenerator. Det er en komplett markedsføringsløsning designet med rask vekst i tankene. Med WishPond kan du vokse dine følgere ved å lage fotokonkurranser, Instagram-kampanjer, etc. Bortsett fra det kan du også bruke den til å lage noen fantastiske destinasjonssider som de besøkende vil bli forelsket i.

Markedsautomatiseringsfunksjonen til pluginen hjelper deg med å gjøre potensielle kunder om til salg basert på sanntidsaktivitet. Wishpond integreres også sømløst med favoritt-appene dine. Plugin-enheten er kompatibel med de fleste av de populære WordPress-temaene og pluginsene.

6. Image / Video Contest Generator WordPress

Bilde og videokonkurranse generator

Bilde / videokonkurransegenerator lar deg lage forskjellige konkurranser og morsomme spill for å tiltrekke besøkende til nettstedet ditt. Med denne plugin-en er det enkelt for deg å engasjere publikum lenger ved å få dem til å delta i konkurransene eller la dem spille spillene du oppretter.

For å gjøre konkurransene og spillene dine mer tiltalende tilbyr plugin-en vakre redigerbare maler som er klare til bruk. Du kan endre malfarge, skrifter og til og med legge til knapper i malene.

For å gi folk beskjed om konkurransen og spillene dine, kan du legge til sosiale delingsknapper på nettstedet ditt. Plugin-en gir deg også detaljert statistikk, slik at du kan få innsikt i hvor bra konkurransen din presterer.

7. Konkurranser med belønning

Konkurranse-plugins

Konkurranse av belønninger er en annen fantastisk plugin som hjelper deg med å kjøre WordPress-gave rett fra WordPress-dashbordet. Med denne giveaway-plugin-en for WordPress, kan du få mer trafikk, sosiale medier etter, øke kommentarer og gjøre mye mer på nettstedet ditt.

Du kan belønne vinnerne dine med digitale premier, og hvis du vil, kan du til og med svarteliste bestemte land fra å delta i konkurransen. Plugin-enheten lar deg også duplisere den eksisterende konkurransen, noe som gjør det enkelt for deg å kjøre en lignende konkurranse med små redigeringer. Bruk statistikken for å sjekke hvordan konkurransen presterer. Det beste av alt er at denne pluginen er helt gratis å bruke.

8. Vis ned

Show Down-konkurranseplugin

Show Down er en Woocommerce-vennlig WordPress-plugin som lar deg lage bilde- og konkurransekamper, Yay eller Nay-konkurranser, ubegrensede konkurranser og mye mer. Plugin-enheten er responsiv og oversettelsesklar, noe som betyr at konkurransene dine vil se bra ut på alle plattformer.

Du kan legge inn konkurransene på innleggene eller sidene dine med en kortkode.

9. Meningsmåling, skjema & Quiz Maker

Meningsstadiet

Meningsfase er en annen utmerket WordPress-plugin som lar deg lage avstemninger, undersøkelser, skjemaer, quizer osv. på nettstedet ditt, rett fra WordPress-oversikten. Plugin leveres med mange forhåndsbygde tilpassbare maler. Plugin-en gir deg full fleksibilitet til å gjøre eventuelle endringer i konkurransene.

Den grunnleggende versjonen av plugin-en er gratis, som er begrenset til 100 svar per måned og 10 svar per vare.

Dette er noen plugins du kan bruke til å lage en rask konkurranse eller avstemning eller gave på ditt WordPress-nettsted.

Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å lese hvordan du oppretter en vellykket gave eller konkurranse i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map