9 beste WordPress LMS-plugins sammenlignet (2020)

beste WordPress LMS-plugins sammenlignet


Leter du etter et LMS-plugin for ditt WordPress-nettsted? LMS-plugins hjelper deg med å lage, administrere og selge nettkurs enkelt. I denne artikkelen har vi sammenlignet de beste WordPress LMS-pluginene som er tilgjengelige på markedet.

Hva er LMS?

LMS står for læringsstyringssystem. LMS er et program som hjelper deg å opprette, administrere og levere eLearning-kurs, også kjent som online-kurs. Et WordPress LMS vil hjelpe deg med å håndtere administrasjon, dokumentasjon, sporing, rapportering og levering av online-kurs rett innenfor ditt WordPress-dashbord..

WordPress LMS er en vinn-vinn for deg og dine online elever. Du kan logge deg på LMS for å distribuere informasjon, oppdatere innholdet på online-kurset ditt og administrere alle aspekter av det. Og dine online elever kan logge seg på LMS for å delta i nettkursene dine.

WordPress LMS vs. Membership Plugin

Hvis du ønsker å tilby online-kurs på nettstedet ditt, må du installere en LMS-plugin.

Nå lurer du kanskje på, hvorfor trenger du en LMS-plugin når du kan opprette og selge kurs på nettet ved hjelp av et WordPress-medlemskapsprogram?

En WordPress LMS-plattform gjør mer enn bare et typisk medlemsnettsted. Med en WordPress LMS-plugin kan du lage en oppslukende læringsopplevelse for studentene dine gjennom forskjellige spillmetoder i stedet for bare å overtale dem til å bli medlem og begynne å lære.

Gamification gjør læring morsomt og enkelt. I tillegg lokker det studentene til å ta nye leksjoner og til slutt, øker engasjementet. Det øker også sannsynligheten for å beholde studenter på plattformen lenger.

Noen få grunnleggende funksjoner i en WordPress LMS-plugin er:

 • Øyeblikkelig tilbakemelding: En god plattform gir umiddelbar tilbakemelding slik at elevene kan identifisere det de vet.
 • Karaktersystem: En av de beste måtene å gjøre læring morsomt på er å implementere et karaktersystem som viser studentenes fremgang.
 • sertifisering: Som belønning kan du også tilby sertifisering til de som har fullført sine kurs.
 • Og mye mer …

Nå som du vet viktigheten av å bruke en WordPress LMS-plugin på ditt nettkursnettsted, la oss sammenligne noen av de beste WordPress LMS-plugins.

1. LearnDash

learndash

LearnDash er den beste WordPress LMS-plugin som finnes. LearnDash gjør det superenkelt å lage og selge kurs, levere quizer, tildele sertifikater og mer.

Det gjør det mulig for deg å tilby en robust læringsopplevelse til medlemmene dine og støtter den nyeste gamification, sosiale læring og mikroinnholdstrender.

Noen av måtene du kan selge nettkursene dine fra LearnDash på er:

 • medlemskap: Selg tradisjonell medlemskapstilgang til hele nettkursene dine.
 • Engangspris: Tillat brukere å gjøre individuelle online kurskjøp.
 • Abonnement: Maksimer inntektene gjennom tilbakevendende betalinger og abonnement på nettkurset ditt.
 • Kurslisenser: Tillat arrangører å kjøpe lisensen i bulk og gi tilgang til sine ansatte.

Med LearnDash kan du la studentene låse opp nye kurs basert på poengene de tjener når de fullfører kurs. Dette øker brukerengasjementet på nettkursene dine. Du kan også tilby front-end brukerprofiler der medlemmene kan spore læringsutviklingen.

Prisene starter på $ 199 per år for en enkelt lisens.

Kom i gang med LearnDash i dag.

2. Lærbar

lærevillig

Teachable er et frittstående online kurs skapereverktøy som lar deg bygge vakre online kurs enkelt. Du kan enten integrere online-kursene dine på det eksisterende nettstedet ditt, eller være vertskap for dem på et undervurderbart underdomene.

Lærbar kommer med kraftige verktøy som quiz og diskusjonsfora for å hjelpe deg med å skape en oppslukende læringsopplevelse for studentene dine. Prisene starter på $ 39 per måned, som inkluderer alle grunnleggende funksjoner som tilpasset domenesupport, integrering av dryppkurs, kupongkodestøtte, integrert e-post- og tilknyttet markedsføring, etc. I tillegg må du betale 5% transaksjonsgebyr for hvert salg av betalte kurs.

For å frafalle transaksjonsgebyrene, må du registrere deg for Professional eller Business plan, som koster henholdsvis $ 99 eller $ 499 per måned.

3. LifterLMS

lifterlms

LifterLMS er en annen kraftig LMS-plugin for WordPress som gjør det enkelt å lage og selge online-kurs på nettstedet ditt.

Du kan enkelt utvide kjernefunksjonalitetene ved å integrere den med kraftige utvidelser, inkludert Stripe, PayPal, Authorize.net, MailChimp og mer.

I likhet med LearnDash har LifterLMS også et sterkt fokus på engasjement ved å tilby kraftige funksjoner som prestasjonsmerker, sertifikater, sosial læring, 1: 1 privat coaching og mer.

Du kan tjene penger på LMS-plattformene ved å bruke forskjellige metoder:

 • Medlemskap: Selg medlemskap på hele siden som gir tilgang til alle kurs.
 • Bunt: Selg kursbunter for å øke inntektene.
 • Priser bare for medlemmer: Tillat brukere å foreta individuelle kurskjøp. Du kan også angi priser kun for medlemmer slik at betalte medlemskap blir så verdifulle.

Addons kan kjøpes individuelt for $ 99 hver, eller spare stort med et buntsett for $ 299.

Kom i gang med LifterLMS i dag.

4. LearnPress

learnpress

LearnPress er en gratis LMS-plugin for WordPress som kommer med alle viktige funksjoner du noensinne vil trenge. I motsetning til de fleste andre LMS-plugins i denne listen, kommer LearnPress med en installasjonsveiviser som gjør ombordbruk enkelt for alle nivåer av brukere.

Med det vakre grensesnittet vil du finne det enkelt å lage kurs, og eksportere eller importere kurs fra forskjellige nettsteder som også bruker LearnPress. Kjerneplugin er ment å være lett, men du kan utvide den med kraftige utvidelser. Den støtter innholdsdråp, spørrekonkurranser, gradering og mye mer.

Denne plugin-en kan du sømløst integrere med bbPress-fora, BuddyPress sosiale nettverk og legge til kraftige butikkfunksjoner ved hjelp av, WooCommerce.

Et knippe gratis tillegg er også tilgjengelig med LearnPress:

 • ønskeliste: Studentene kan legge til kurs på en ønskeliste.
 • Kursgjennomgang: Legg til sosialt bevis ved å publisere brukergenererte anmeldelser for kursene dine på nettstedet ditt.
 • Forutsetningskurs: Krev brukere å bestå visse kurs for å melde seg på andre kurs.

Kom i gang med LearnPress i dag.

Vil du ha den komplette addons-pakken? Klikk her for å få den komplette pakken med LearnPress-tillegg.

5. WP Courseware

wp kursutstyr

WP Courseware er en brukervennlig løsning for å lage og selge online-kurs på ditt WordPress-nettsted. Den kommer med en dra og slipp-byggherre som gjør kursopprettingen problemfri. Når kursenhetene dine er opprettet, trenger du bare å dra og slippe dem etter dine behov, og kurset ditt er bygget.

Med den kraftige quizfunksjonen kan du lage avanserte quiztyper, angi tidtakere og angi grenser for gjeninntak.

WP Courseware er også samlet med avanserte automatiseringsverktøy som sender personlige e-postmeldinger utløst av studentaktiviteter. For å forbedre studentenes ferdigheter, kan du konfigurere tilpassede tilbakemeldingsmeldinger som kan konfigureres til å sendes basert på studentenes score.

Som alle andre WordPress LMS, blir WP Courseware også sendt med kursinnholds dryppsystem som lar deg planlegge utgivelsen av innholdet ditt med bestemte intervaller fra påmelding.

Kom i gang med WP Courseware i dag.

6. Sensei

sensei

Sensei er en kraftig premium-plugin som forvandler WordPress-nettstedet ditt til en avansert læringsplattform. Sensei er bygget av det samme teamet bak WooCommerce, den ledende WordPress-baserte eCommerce-plugin.

Sensei er ikke et fullstendig funksjonsprogram for medlemskap. Den håndterer opprettelse og publisering av online-kurs, men for å selge tilgang, må du bruke det i forbindelse med medlemskap eller e-handel plugins.

Det er enkelt og greit å lage kurs med Sensei. Sensei tilbyr enkle rapporteringsfasiliteter som gir deg oversikt over innhold, karakterer og studenter som er registrert på nettstedet.

Sensei er ikke like funksjonsrik sammenlignet med andre LMS-plugins for WordPress. I tillegg er det bare begrensede utvidelser som er tilgjengelige for å forbedre kjernefunksjonalitetene.

Kom i gang med Sensei i dag.

7. Namaste! LMS

namaste lms

Namaste! LMS er en gratis læringsadministrasjonsplugin for WordPress. Det lar deg lage forskjellige regler for tilgang til kurs etter å ha fullført de forutsetningskursene.

Noen få fordeler med å bruke Namaste! LMS er:

 • sertifikater: Studenter kan få sertifikater etter endt kurs
 • Karaktersystem: Analyser elevenes ytelse ved hjelp av klassesystemet.
 • merker: Tildel merker som kan vises frem på hvilket som helst nettsted.
 • Fremdriftslinje: Premium-versjonen av plugin-modulen lar deg aktivere en fremdriftslinje som viser elevene hvordan de gjør det på hvert kurs.

Sammenlignet med andre WordPress LMS-løsninger for WordPress, tilleggene og funksjonene for Namaste! er begrenset.

Kom i gang med Namaste! LMS i dag.

8. MasterStudy LMS

Master-studie-LMS

MasterStudy LMS er en av de nyere LMS-pluginene på denne listen, laget av StylemixThemes. Med MasterStudy LMS kan du enkelt lage, tilpasse og administrere fantastiske online leksjoner.

Noen av de viktigste funksjonene MasterStudy LMS-tilbud er:

 • Ulike typer leksjonstyper: 3 typer leksjoner (tekst, video, lysbildefremvisning).
 • nedtelling: Nedtellingstimer i sanntid i quiz.
 • Quiz-resultater: Quizresultater som viser riktige / uriktige svar.
 • Meldinger: Meldings- og kunngjøringssystem.
 • sertifikater: Sertifikatgenerering.
 • Kursønskeliste: Brukere kan legge til kurs de vil ta til ønskeliste.

Selv om MasterStudy LMS er fullpakket med funksjoner, mangler de gamificationfunksjoner som gjør læring morsommere for studentene dine..

MasterStudy LMS-plugin-en er gratis og kan brukes med alle WordPress-temaer. MasterStudy LMS tilbyr også MasterStudy Pro, som er et MasterStudy premium WordPress-tema som tar plugin til neste nivå. Det tilbyr ekstra premium plugins, 24/7 support, ekstra funksjoner og brukervennlige demonstrasjoner for $ 69.

Kom i gang med MasterStudy LMS i dag.

9. Bra LMS

good-LMS-plugin

Good LMS er en premium LMS-plugin på CodeCanyon-markedet. Det er enkelt å lage online-kurs med Good LMS fordi det er mye som å lage et WordPress-blogginnlegg, slik at du kan lage quizer, kurs og sertifikater rett fra WordPress-oversikten..

Noen funksjoner inkluderer prosesslinjer, kupongkoder, nedtelling i sanntid, studentens backend der elever kan se poengsummen og fremdriften, kursetagsmerker, uttakbare spørrekonkurranser og mer.

Good LMS koster $ 32 for en vanlig lisens som gir deg fremtidige oppdateringer og 6 måneders støtte fra GoodLayers. Hvis du vil utvide støtten din i ett år, må du betale 10,13 dollar ekstra.

Kom i gang med Good LMS i dag.

Hvilket er det beste WordPress LMS Plugin?

Etter å ha sammenlignet alle de forskjellige WordPress LMS-pluginene, tror vi at LearnDash er den beste WordPress LMS-plugin for de fleste brukere, fordi den tilbyr de mest omfattende LMS-funksjonene. Den kommer med mange nyttige utvidelser som forbedrer kjernefunksjonaliteten til ditt WordPress-nettsted. Og det er også en del av våre beste WordPress-plugins for 2020.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress LMS-plugins for dine behov.

Vil du opprette et medlemskapsside? Ta en titt på de beste pluginene for WordPress-medlemskap.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map