9 beste WordPress News Plugins for 2020 [De fleste er gratis!]

Beste WordPress News Plugins


Driver du et nyhetsnettsted? Da trenger du en nyhetsplugin som gjør det enkelt å lese ferske relevante nyheter på nettstedet ditt.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste WordPress-nyhetspluginene som lar deg legge til live nyheter på nettstedet ditt.

Velge de beste WordPress News Plugins

Ikke hver nyhetsplugin opprettes like. Her er imidlertid noen av de vanlige funksjonene du kan finne fra en WordPress nyhetsplugin.

 • Live-nyheter-ticker: Et live-nyhetsmerke som viser de siste nyhetene på nettstedet ditt.
 • Nyhetswidget: En nyhetswidget som fremhever de nyeste overskriftene på det widgetiserte området ditt, inkludert topptekst, sidefelt, bunntekst osv.
 • Nyhetsimportør: Importer nyheter fra andre kilder og vis dem på nettstedet ditt.
 • scrollere: En vertikal og horisontal nyhetsrulle- og rotasjonsfunksjon for å vise nyhetsoppdateringer profesjonelt.

1. Live News

Live News

Live News er et premium WordPress nyhetsplugin som lar deg vise nyhetsoppdateringer i sanntid for å kringkaste siste nytt, økonomiske nyheter, værvarsler, sportsresultater, valgmålinger og mer.

Plugin-en tilbyr fire metoder for å publisere nyheter, manuell innlegg, samle overskrifter fra blogginnlegget ditt eller fra en tweet og importere nyheter fra en RSS-feed.

Det kommer med 70+ tilpasningsalternativer, flere innstillinger for nyhetsskjerm, og støtter WordPress multisite nettverk. Det er også oversettelse som er klar til å vise overskriftene på lokale språk.

Få Live News-pluginen i dag!

2. WP Siste innlegg

WP Siste nytt

WP Siste innlegg er en nylig plugin for WordPress. Den lar deg filtrere innholdet fra innleggene og sidene dine for å vise nyheter på nettstedet ditt. Plugin-en har 6 innebygde temaer for å vise frem nyheter stilig.

Med automatisk animasjon velger den nyhetene fra innholdet ditt og viser dem i en glidebryter. Det lar deg vise eller skjule nyhetselementer. Du kan også optimalisere bildene for å redusere lastetiden.

Det fungerer sømløst med Gutenberg-blokkereditoren og tilbyr en tilpasset nyhetsblokk for å legge til nyheter til innleggene dine.

Få WP Lastest Posts-plugin i dag!

3. Enkle nyheter

Enkle nyheter

Enkle nyheter er et gratis WordPress nyhetsplugin. Det viser bilde, tittel, dato, utdrag og lenke til nyhetene på forsiden din. Nyhetene sorteres automatisk etter publiseringsdatoer.

Det lar deg angi bildestørrelse og tilpasse andre alternativer. Den har tilpasset en widget og snarveggstøtte for å vise nyhetene på sider, innlegg, sidefelt, bunntekst osv.

Få Simple News-plugin i dag!

4. WP-nyheter og rullewidgets

WP News Scrolling Widget

WP-nyheter og rullewidgets er et dynamisk WordPress nyhetsplugin. Den bygger et nyhetsarkiv for å øke brukerengasjementet. Programtillegget tilbyr rulle nyhetswidgets og miniatyrbilder for å vise de siste nyhetene på nettstedet ditt.

Den kommer med tilpassede snarveier for å vise eller skjule nyhetshistorien. Den er også kompatibel med Gutenberg-kortkodeblokken som lar deg tilpasse historiedelen på nettstedet ditt enkelt.

Få WP News Scrolling Widgets-plugin i dag!

5. Ditty News Ticker

Ditty News Ticker

Ditty News Ticker er en multifunksjonell WordPress nyhetsplugin. Det lar deg lage egendefinerte nyhetstikker og vise dem på nettstedet ditt ved hjelp av snarveier eller en widget.

Det leveres med tre standard ticker-modus: Rullemodus, rotasjonsmodus og listemodus. Plugin-en tilbyr også premium-utvidelser for å importere nyheter fra Facebook, Twitter, RSS Feed, Instagram og andre kilder.

Få Ditty News Ticker-plugin i dag!

6. XML-områdekart og Google Nyheter

XML Sitemap Plugin

XML-områdekart og Google Nyheter er et avansert nyhetsplugin for WordPress. Det oppretter tilpassede feeder som fungerer med XML-områdekartet og Google Nyheter Sitemap dynamisk.

Det fungerer sømløst med nesten hver WordPress-plugin. Det er også kompatibelt med WordPress-hurtigbufring-plugins for å få fart på nettstedet.

Få XML-sitemap og Google News-plugin i dag!

7. Rulling for nyhetsmeldinger

Nyhets kunngjøringsrulle

Nyhets kunngjøringsrulle er en enkel WordPress nyhetsoppdatering plugin. Den lar deg opprette en nyhetsgruppe og tilpasse tittelen, font, farger osv. For å vise nyhetene, kan du bruke den egendefinerte widgeten, kortkoden eller malkoden..

Det lar deg også tilpasse utløpsdato for nyheter, vertikal rulling, antall nyheter, lokalisering og mer. Plugin-en er enkel å konfigurere og konfigurere på ethvert nettsted.

Få nyhetsannonsen Scroll-plugin i dag!

8. Vertikal nyhetsruller

Vertikal nyhetsruller

Vertikal nyhetsruller er et gratis WordPress-nyhetsplugin som lar administratoren legge til, redigere eller slette nyhetene fra nettstedet. Plugin-enheten lar deg administrere det totale antallet nyheter, blahastighet for nyheter, høyde og bredde, skrift og farger.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer kategorifiltre, nyhetsrekkefølge, miniatyrbilder, utdrag og mer. Det tilbyr også en betalt versjon med ekstra funksjonalitet og premium support fra plugin-utviklerne.

Få den vertikale nyhetsroller-pluginen i dag!

9. Yandex.News Feed

Yandex nyhetsfeed

Yandex.News Feed er en WordPress Yandex nyhetsplugin. Det lar deg konvertere innholdet fra WordPress-innlegg og sider til Yandex nyhetsformat øyeblikkelig.

Den støtter Yandex turbussider, tilpassede innleggstyper, taksonomibetingelser, kategorier og mer. Plugin-en er enkel å sette opp og forenkle integrasjonen av ethvert WordPress nyhetsnettsted med Yandex.News.

Få Yandex.News Feed-plugin i dag!

Det er det!

Vi håper denne artikkelen hjelper deg med å finne de beste nyheter-pluginene for WordPress. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om hvordan du oppretter et nettsted som Reddit med WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map