9 beste WordPress-plugins for brukergenerert innhold

beste plugins for brukergenerert innhold


Ser du etter en plugin for å aktivere brukergenerert innhold på ditt WordPress-nettsted?

Ved å bruke en slik plugin kan besøkende og følgere sende inn innhold på nettstedet ditt direkte fra frontend. Det kan være i form av skrevne artikler, bilder, videoer, lydfiler, digitale bilder osv.

Brukergenerert innhold kan være en fin måte å markedsføre virksomheten din fordi dette innholdet kommer mest fra kundene dine, og de betales vanligvis ikke for å gjøre det. Du kan oppmuntre innholdsinnleveringer fra brukerne dine som en del av reklamekampanjer, innsendinger fra gjesteposter osv.

Et av de mest vellykkede eksemplene på en slik kampanje var Starbucks White Cup-konkurranse Lansering. Starbucks-kunder ble bedt om å delta i konkurransen og sende inn et bilde av den doodled Starbucks-cupen som et bidrag. Vinnerens doodle vil være med på den begrensede utgaven av Starbucks-koppene. Mer enn 4000 kunder sendte sine bidrag innen tre uker.

Konkurransen ble en stor suksess. Det hjalp dem å tjene gratis omtale og kundelojalitet ved å vise brukerne hvor mye de verdsetter kundens tilbakemelding.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste WordPress-programtilleggene for brukergenererte innholdssider.

1. WPForms

wpforms, brukergenererte innholdsprogrammer

WPForms er en super kraftig dra-og-slipp-skjermbygger-plugin som lar deg godta innsendinger av brukerinnhold, for eksempel gjesteposter, attester, anmeldelser osv. uten å måtte gi wp-admin tilgang til brukere. Plugin-en har attraktive formmaler, som gjør det lettere for deg å lage alle typer former. Den er super fleksibel når det gjelder tilpasning også takket være dra-og-slipp-byggherren som den merker.

Denne pluginen hjelper deg også å integrere betalingsalternativer med skjemaet ditt for brukerinnsending. Dette kommer godt med hvis du godtar sponsede artikler på nettstedet ditt. Den er kompatibel med den nyeste versjonen av WordPress og fungerer fantastisk over hele nettlesere.

2. AccessPress Anonymous Post Pro

AccessPress-temaer, brukergenerert innholdspluggen

AccessPress Anonymous Post Pro er en annen robust plugin som kan være et flott tillegg til ditt brukergenererte innholdsside. Med denne plugin kan du godta standard WordPress-gjesteposter fra brukerne dine sammen med et omtalt bilde. Det varsler deg til hver gang det kommer en ny innsending.

Når denne pluginen er aktivert, kan hvem som helst sende inn et innlegg på nettstedet ditt. Du kan ha etiketter med redigerbar form, verktøytips / suggestive tekster, kategorisere og gjøre mye mer. Denne pluginen kommer også med et tilpasset felt for å spesifisere forfatternavn og URL. Plugin-enheten blir vedlikeholdt og støttet konsekvent.

3. NextGen Gallery

NextGen Gallery er en annen fantastisk plugin som hjelper deg å akseptere brukergenerert innhold på nettstedet ditt. Med denne plugin-en kan brukerne dine sende inn mediagallerier helt fra front-enden. Det tilbyr vakre gallerier for å vise bildene dine i forskjellige fancy stiler.

Du kan også ha mange premiumutvidelser for å utvide funksjonene dine. Noen få funksjoner du kan aktivere med premiumutvidelsene, er bildebeskyttelse, integrer sosiale delingsknapper, en fullskjerms pro-lysboks, aktiverer digitale nedlastinger og mer. På grunn av den responsive designen ser bildene dine fantastiske ut på tvers av enheter.

4. WP User Frontend Pro

WP User Front end Pro, brukergenerert innholdsprogram

WP User Frontend Pro er en fantastisk plugin for å akseptere alle typer brukergenerert innhold. Med WP USer Frontend Pro kan du lage en vakker katalog & medlemssider, registreringsskjemaer for arrangementer, godta gjesteartikler og mer. Brukere har til og med lov til å laste opp produkter fra front-end.

Denne pluginen er best egnet for medlemskapssider som ønsker å publisere fantastisk innholdsområde for de påloggede brukerne.
Plugin-enheten lar deg til og med tilby individuelle dashboards til brukerne dine som du kan få tilgang til fra grensesnittet selv. Med sin strålende tilpassede feltstøtte kan du lage hvilken som helst form du ønsker.

5. Frontend Publishing Pro

Frontend Publishing Pro er en annen plugin som det er verdt å prøve. Det er en fullt responsiv, fleksibel og brukervennlig WordPress-plugin som gjør det å lage brukervennlige innholdssider mye enklere.

Du kan opprette et ubegrenset antall skjemaer, tilpassede innleggstyper, tilpassede felt, aktivere validatorer og gjøre mye mer. Det har til og med muligheten til å la deg sende en takkemelding til brukerne hver gang de sender inn et innlegg. Dessuten støtter det å akseptere mediefiler i forskjellige formater også.

6. Newsmaker for WordPress

Newsmaker for WrdPress, brukergenererte plugins
Newsmaker for WordPress er en fantastisk plugin som absolutt fortjener din oppmerksomhet. Med denne pluginen kan du tillate besøkende og følgere å publisere innlegg, bilder, lenker, videoer til og med avstemninger rett fra frontend.

Brukerne dine kan sende inn innhold uten engang å måtte registrere seg på nettstedet ditt. Plugin-enheten lar også brukere redigere sitt innsendte innlegg. Både fronten og baksiden er oversettelsesklare.

7. Prometheus bruker innsendt innhold

Prometheus, brukergenerert innhold

Prometheus er et nytt tilskudd til WordPress-markedet. Plugin-en er lastet med flotte funksjoner, slik at det er enkelt for deg å lage et brukergenerert innholdsside med minst mulig anstrengelse. Du kan legge til et innsendingsskjema hvor som helst på nettstedet ditt. Det kan være på widgeten din, på en bestemt side eller et innlegg osv. For å unngå forvirring kan du sette opp innsendingsregler for brukerne dine og vise den hvor du vil.

Det gir deg også muligheten til å forby brukere som bryter reglene du har satt opp. Google ReCaptcha-alternativet sikrer at nettstedet ditt er trygt og beskyttet mot spam. Plugin-en sender deg også e-postvarsler hver gang det er en ny innsending på nettstedet ditt. For å holde nettstedet ditt rent er du også i stand til å filtrere forbannelsesord og sensurere uønsket innhold.

8. Innlagte brukerinnlegg

Bruker innsendt innlegg

Innlegg fra brukeren er en gratis WordPress-plugin for å akseptere og publisere brukerinnsendt innhold. For øyeblikket har denne plugin 30K aktive installasjoner. Den kommer med et avansert skjema for innsending av innlegg der brukere kan sende inn et skjema helt fra front-enden.

I likhet med andre avanserte plugins lar denne plugin også vise skjemaet ditt hvor som helst på nettstedet ditt ved å bruke kortkoden som den tilbyr. Plugin-enheten lar deg også oversette innleggene dine til mer enn 20 forskjellige språk. Den oppdager også allerede innloggede brukere automatisk, støtter flere e-poster med e-postvarsler, lar deg tilordne innsendte innlegg til enhver registrert bruker og gjøre mye mer.

I slekt: Slik utvider du e-postlisten din

9. Front-end Uploader

Frontend Uploader, brukergenerert innholdsprogram

Front-end Uploader er en annen flott WordPress-plugin som du kan bruke til å godta brukergenerert innhold på nettstedet ditt. Du kan bruke programtillegget for å lage svært tilpassbare former og legge dem til innlegg og sider. Plugin vil inneholde det innsendte innholdet for moderering og vil ikke vise det på nettstedet ditt før du godkjenner det.

Fordi pluginprogrammet ikke har en skjermbygger for øyeblikket, må du bruke en kortkode for å vise skjemaene. Du kan aktivere Akismet og Recaptcha-funksjonene for å aktivere spambeskyttelse. Plugin varsler deg også om eventuell ny innsending via e-post som standard.

Ta en titt på den beste plugin-modulen for WordPress.

Dette er noen av plugins som kan hjelpe deg med å opprette en brukergenerert innholdskampanje på nettstedet ditt. For mer informasjon, sjekk denne guiden på Hvordan bruke brukergenerert innhold i WordPress for å utvide virksomheten din å vite mer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map