9 beste WordPress-sikkerhetskopi-plugins sammenlignet (2020)

beste wordpress backup-plugins sammenlignet


Er du overveldet av alle de forskjellige WordPress-backup-pluginene på markedet? Lurer på hvilken som er den beste løsningen for dine behov?

I denne artikkelen vil vi hjelpe deg med å velge den beste WordPress-sikkerhetskopin-plugin for dine behov ved å sammenligne de mest populære WordPress-backup-pluginsene på markedet.

Velge et WordPress Backup Plugin

Uavhengig av størrelsen på virksomheten din, er det absolutt verdt det å investere i riktig WordPress-backup-plugin, fordi den dyreste sikkerhetskopien er den du aldri gjorde!

Siden det er dusinvis av WordPress-backup-plugins tilgjengelig, kan det være vanskelig å velge den rette som passer dine behov. Nedenfor er noen få ting du trenger å se etter i en WordPress-sikkerhetskopi-plugin:

Sikkerhetskopimetoder:

 • Database backup: Noen plugins lar deg bare ta sikkerhetskopi av WordPress-databasen.
 • Komplett sikkerhetskopi: Noen plugins lar deg ta sikkerhetskopi av hele nettstedet ditt, inkludert databasen og alle WordPress-filer.
 • Planlagt sikkerhetskopi: Med dette alternativet kan du planlegge en sikkerhetskopi som skal kjøres automatisk, noe som gir deg trygghet.

Backup plassering:

Tilbake på dagen lar de fleste WordPress-backup-plugins bare lagre sikkerhetskopifilene dine på din egen server. For å forbedre sikkerheten støtter alle gode WordPress-sikkerhetskopinprogrammer sending av sikkerhetskopifiler til eksterne steder som Dropbox, Google Drive eller Amazon S3. På den måten kan du enkelt gjenopprette filene dine, selv om hele nettstedet ditt blir hacket.

Nå er det på tide å ta en titt på de beste WordPress-backup-pluginene på markedet!

1. UpdraftPlus

updraft pluss

UpdraftPlus er et av de beste backup-pluginsene for WordPress på markedet. Det er vurdert som den mest populære sikkerhetskopiløsningen for WordPress, med over en million aktive installasjoner.

Selv med gratisversjonen av plugin-modulen, kan du enkelt konfigurere full, manuell eller planlagt sikkerhetskopi av alle nettstedfilene, inkludert databasen, plugins og temaer. Å gjenopprette filene er enkelt, og du kan gjøre det med minimal teknisk kunnskap.

Det beste av alt er at den støtter flere skylagringsalternativer inkludert Google Drive, Dropbox og Amazon S3.

Mens gratisversjonen er fullpakket med alle viktige funksjoner, kan du enkelt forbedre kjernefunksjonalitetene med deres premiumversjon.

Kom i gang med UpdraftPlus i dag.

2. BackupBuddy

backupbuddy

BackupBuddy har eksistert siden begynnelsen av 2010, og beskyttet en halv million WordPress-nettsteder.

Med bare noen få klikk, lar det deg ta sikkerhetskopi av hele nettstedet ditt fra WordPress-dashbordet. Du kan planlegge automatiske sikkerhetskopier, sende sikkerhetskopifilene til et eksternt sikkert sted og gjenopprette filene raskt.

Muligheten til å reparere og optimalisere databasen er en av de unike funksjonene som BackupBuddy tilbyr. Med hvert plugin-kjøp vil du få 1 GB gratis Stash Live-lagring. Stash Live sikkerhetskopierer kontinuerlig databasen endringer som nye eller endrede innlegg, noe som gjør tankene rolige. Det beste av alt er at Stash Live fungerer utmerket selv om nettstedet ditt er hostet på billig delt hosting.

Kom i gang med BackupBuddy i dag.

3. VaultPress (med Jetpack)

Vaultpress

VaultPress er en av de kraftige backup- og sikkerhetspluginene for WordPress av Automattic, teamet bak WordPress.com.

Med VaultPress kan du holde en oppdatert sikkerhetskopi av nettstedet ditt med daglig eller sanntidssynkronisering. I tillegg utfører den sikkerhetsskanninger regelmessig, slik at du enkelt kan identifisere potensielle trusler og fikse dem. Hvis malware eller virus blir oppdaget, kan du forvise dem med bare et enkelt klikk.

VaultPress er nå en del av Jetpack, så du trenger å installere Jetpack på nettstedet ditt, koble nettstedet til WordPress.com og velge (minst) den personlige planen for å komme i gang.

Kom i gang med VaultPress av Jetpack i dag.

4. BackWPUp

backwpup

BackWPUp er nok en backup-plugin som sikkerhetskopierer din komplette WordPress-installasjon og lagrer dem til et eksternt sted du ønsker, for eksempel Dropbox eller Amazon S3.

Premium-versjonen lar deg lagre sikkerhetskopifiler på Google Drive og Amazon Glacier.

Noen av de unike funksjonene i premiumversjonen er:

 • Sikkerhetskopiere til flere destinasjoner per jobb.
 • Synkroniser filer på ekstern backup-plassering som Google Drive, Dropbox.
 • Sikkerhetskopier spesifikke filstier på nettstedet ditt etter dine behov.

Kom i gang med BackWPUp i dag.

5. BackUpWordPress

backup wordpress

BackUpWordPress er en brukervennlig backup-plugin fordi den ikke krever noen konfigurasjonskonfigurasjoner på slutten. Ved aktivering tar det sikkerhetskopi av filene dine direkte ut av esken.

Som standard er sikkerhetskopifiler lagret på / wp-content / backups plassering av nettstedet ditt, men du kan enkelt endre banen hvis du vil. Siden alle filer, inkludert ikke-WordPress-filer, blir sikkerhetskopiert i nettstedroten, anbefales det på det sterkeste å endre banen slik at den er sikker.

Plugin-en kan fungere på Linux- og Windows-servere. Det lar deg også ekskludere filene du ikke ønsker å sikkerhetskopiere.

Kom i gang med BackUpWordPress i dag.

6. Duplikator

duplikator

Duplicator gjør det enkelt å sikkerhetskopiere alle WordPress-filene dine i zip-format, slik at du kan laste ned dem offline, migrere over de samme eller forskjellige servere.

En av de unike fordelene ved å bruke Duplicator er dens evne til å klone de forhåndskonfigurerte nettstedene. I stedet for manuelt å konfigurere favorittstemene eller pluginsene dine, lar Duplicator deg konfigurere et enkelt nettsted og pakke det sammen. På denne måten kan du migrere dine forhåndskonfigurerte WordPress-nettsteder til forskjellige steder, og eliminere behovet for omarbeiding.

Som mange andre populære WordPress-sikkerhetskopieringsløsninger lar Duplicator deg planlegge sikkerhetskopier, sende dem til skylagring og sende deg e-postvarsler.

Kom i gang med Duplicator i dag.

7. WP Time Capsule

wp tidskapsel

WP Time Capsule er en perfekt løsning for deg hvis du bare vil sikkerhetskopiere de nylige filene dine, og ikke hele WordPress-nettstedet. Med WP Time Capsule kan du ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt til dine favorittsky lagringssider som Google Drive, Dropbox eller Amazon S3.

Hovedfordelen med WP Time Capsule er at den bruker betydelig færre serverressurser siden den ikke komprimerer og zip-sikkerhetskopiene dine.

For å bruke WP Time Capsule på nettstedet ditt, kan du registrere deg for en konto på WP Time Capsule, installere gratis plugin og deretter koble skyappen med plugin-en din slik at du kan sende WordPress-sikkerhetskopifilene dine til ønsket sted. Etter å ha fullført en fullstendig sikkerhetskopi, kan du planlegge en tid for sikkerhetskopiering av de nylig endrede filene.

Kom i gang med WP Time Capsule i dag.

8. WP-DB-sikkerhetskopi

wp-db-backup

Med WP-DB-sikkerhetskopi kan du ta sikkerhetskopi av WordPress-databasen og sende den via e-post til adressen du oppgir. Som navnet angir, tar det bare sikkerhetskopi av WordPress-databasen din, noe som betyr at du må sikkerhetskopiere mediefilene manuelt.

WP-DB-sikkerhetskopi kan være den rette løsningen for deg hvis du ikke oppdaterer WordPress-siden for ofte eller ikke ønsker å sikkerhetskopiere bildene dine. Den forventer også at du er teknisk tilbøyelig, så det er ikke det beste for nybegynnere. Du må ta sikkerhetskopi og gjenopprette WordPress-databasen på egen hånd.

Hvis du ikke ønsker å risikere å håndtere databasefiler selv, er dette ikke den rette løsningen for deg.

Kom i gang med WP-DB-sikkerhetskopi i dag.

9. Sikkerhetskopiering av WP-database

wp database sikkerhetskopi

WP Database Backup er nok en gratis databaseplugin-plugin.

Med WP Database Backup kan du opprette og gjenopprette sikkerhetskopier med bare et enkelt klikk. Det tilbyr litt flere funksjoner enn WP-DB-Backup gjør, men er totalt sett veldig likt.

Noen av de viktigste funksjonene du finner nyttige er:

 • Enkel konfigurasjon.
 • Lagre databasen sikkerhetskopi på et eksternt sted.
 • Støtter flere lagringsdestinasjoner.
 • Sorter og søk sikkerhetskopi fra en liste.
 • Gir omfattende dokumentasjon som hjelper deg gjennom prosessen.

Kom i gang med WP Database Backup i dag.

Hvilket er det beste WordPress Backup Plugin for deg?

Uten tvil er UpdraftPlus den beste WordPress-sikkerhetskopin-pluginen for nettstedet ditt. UpdraftPlus er den komplette sikkerhetskopiløsningen som har alle viktige funksjoner, rett utenfor boksen. Best av alt, til og med gratisversjonen tilbyr en mengde funksjoner, selv sammenlignet med andre premium plugins.

Hvis du bestemmer deg for å velge en premium backup-plugin som tilbyr live backup når filene dine endres, kan du bruke BackupBuddy. Det lar deg også skanne og reparere vanlige problemer, som er et stort pluss. Med Stash-funksjonen sparer plugin mye av serverressursene dine også.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-sikkerhetskopinene for dine behov.

For ytterligere å sikre nettstedet ditt, kan det være lurt å sjekke ut de beste WordPress-sikkerhetspluginene og den ultimate WordPress sikkerhetsguiden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me