De 7 beste pluginene for gjennomgang av WordPress for å øke onlineinntektene

beste wordpress gjennomgang plugins


Leter du etter de beste produktgjennomgangsprogrammene for WordPress? Det er en god ide! Hvis du kjører et vurderingsnettsted, trenger du den perfekte plugin for å hjelpe deg med å legge til rangeringer, koble tilknyttede selskaper, vise tekstutdrag og gjøre innleggene dine generelle engasjerende for de besøkende.

I denne artikkelen skal vi introdusere deg for de beste produktgjennomgangstilleggene.

Hvorfor bruke et produktanmeldingsprogram?

Det er en viss mengde blendende lesere forventer av anmeldelser. De vil ha stjerner, tekstutdrag, lenker og fancy utseende sammenligningstabeller.

Dessverre kan du ikke levere noe av det ved å bruke WordPress-postredigeringsprogrammet på egen hånd. Innholdet ditt kan være kjempebra, men det vil mangle “wow” -faktoren leserne dine forventer av en profesjonell gjennomgang.

Den gode nyheten er, ved å bruke de beste WordPress-gjennomgang-plugins, kan du gi publikum nøyaktig hva de ønsker. Best av alt? Det vil være enkelt for deg som anmelder.

Den riktige plugin gjør at dine anmeldelser blir vanskeliggjort uten profesjonell kvalitet. Bare skriv anmeldelsen din, finn ut poengsummene dine og legg dem til de riktige seksjonene i programtilleggets redigeringskomponent.

For å gjøre det enkelt å velge riktig plugin, har vi satt sammen en liste over de beste pluginene for WordPress-gjennomgang. Sjekk det nedenfor.

1. WP-produktanmeldelse

WP-produktgjennomgang-plugin

Hvis du legger til flere anmeldelser på samme side, vil du elske snarvekodefunksjonen til WP Product Review. Du kan plassere snarveiene for å legge til gjennomgangsbokser hvor som helst i innlegg og sider.

Gjennomgangstabeller kan også tilpasses helt. Endre kantene, bredden, fargene og vurderingsikonene slik at de passer perfekt til merkevaren din. Det er over 10 forskjellige rangeringsikoner å velge mellom, inkludert stjerner og hjerter, så du kan virkelig ha det moro med det.

Dybde sammenligningstabeller er også tilgjengelig. Samt muligheten til å importere produktinformasjon direkte fra Amazon.

Kom i gang med WP-produktanmeldelse i dag!

2. WP Review Pro

WP Review Pro

Med 16 ferdiglagde, helt tilpassbare maler, gjør WP Review Pro å legge anmeldelser til en lek.

Velg dine foretrukne utdrag, det ønskede rangeringssystemet, og vis frem lesernes meninger med denne allsidige plugin-modulen. Det fungerer perfekt med nesten alle tilgjengelige temaer.

WP Review Pro har også nesten uendelige integrasjoner. Integrer plugin-modulen din med anmeldelser fra Google, Yelp og Facebook. Du kan også integrere det med WooCommerce hvis du driver med et eCommerce-nettsted.

Denne plugin-en er mobilvennlig, optimalisert for hastighet, oversettelse-klar og har mange tilpassede widgeter.

Kom i gang med WP Review Pro i dag!

3. Taqyeem

Taqyeem

Taqyeem jobber med sider, innlegg og til og med tilpassede innleggstyper. Det er utrolig enkelt å bruke og har mange tilpasningsalternativer for å holde merkevaren på rett tid.

Denne pluginen er klar til å oversette, og søkemotoren er optimalisert. Det er til og med RTL-støtte.

Velg mellom ubegrensede farger, over 500 skrifter og flere vurderingsikoner.

Kom i gang med Taqyeem i dag!

4. Anmelder

Anmelder WordPress Plugin

Legg til sammenligningstabeller og anmeldelser på sider, innlegg og tilpassede innleggstyper raskt og enkelt med Reviewer-pluginen.

Bare lag en mal du liker og begynn å gjennomgå. Vil du at brukere også skal legge til anmeldelser? Ikke noe problem. Besøkende kan bruke malen eller boksene du har opprettet og legge til egne tanker på nettstedet ditt. Bildeopplastinger er et alternativ for gjestevurderere også.

Hver mal du oppretter er mobilvennlig og responsiv for å tilpasse seg enhver enhet.

Kom i gang med anmelder i dag!

5. Yelp anmeldelser Pro

Yelp-anmeldelser Pro

Yelp Reviews Pro er opprettet av Ninja Team, kraften bak Ninja Forms, og integreres med Yelp for å vise anmeldelser, profil og oppføringer. Det er ekstremt enkelt å bruke, og bruker kortkoder for å legge til nødvendig informasjon i innleggene, sidene og widgetene dine.

Hvis du først og fremst er en Yelp-anmelder som vil utvide med ditt eget nettsted, er dette plugin-modulen for deg.

Kom i gang med Yelp-anmeldelser Pro i dag!

6. Alt i ett skjema Rike utdrag

Skjemarike utdrag

Hvis du ønsker å skille seg ut fra mengden på søkemotorer, er All in One Schema Rich Snippets den perfekte plugin.

Utdrag lar deg kondensere anmeldelser til bare den viktigste informasjonen. Legg til sammendrag av tankene dine, sammen med bilder og rangeringer, for å la søkemotorene vite nøyaktig hva de skal vise. Fungerer bra med Facebook også!

Kom i gang med alt i ett skjema med rik utdrag i dag!

7. WP-kundevurderinger

WP-kundevurderinger er perfekt hvis du bruker en plattform for flere nettsteder eller flere brukere. Det gir deg full kontroll over brukerinnleveringer, slik at du kan moderere og velge hva som blir publisert.

Vurderinger vises til leserne dine på en iøynefallende måte; søkemotorer vil imidlertid vise Schema.org-mikroformatet. Det er det beste fra begge verdener. Vær oppmerksom på publikum og søkemotorcrawlers samtidig!

Lette og hastighetsoptimaliserte WP-kundevurderinger vil ikke bremse nettstedet ditt; selv om du bruker tilpassede klassifiseringsskalaer og ikoner.

Kom i gang med WP-kundevurderinger i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste pluginene for WordPress-gjennomgang.

Hvis du likte denne artikkelen, kan du glede deg over innleggene våre om de beste plugin-kodene og hvordan du enkelt kan lage en undersøkelse i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map