De 9 beste pluginene for datavisualisering for WordPress (sammenlignet)

beste datavisualisering plugins


Leter du etter en måte å vise data på nettstedet på en mer interessant måte?

Da kan det være lurt å sjekke ut en datavisualisering-plugin. Datavisualisering-plugins hjelper deg å presentere dataene dine i form av kakediagrammer, grafer, piktogrammer, fargerike diagrammer eller til og med infografikk.

Selv om det er hundrevis av alternativer som er tilgjengelige på markedet, er det ikke mulig å teste hver av dem for å velge den rette til nettstedet ditt.

Det er derfor vi har satt sammen en liste over de beste datavisualisering-programtilleggene som inkluderer både premium- og gratisalternativer.

Fordeler med visuell representasjon av data

Å presentere dataene dine i en visuell form kan ha flere fordeler. Her er noen av dem.

 • Brukere kan forstå infromation raskere uten å gå i for mye detalj.
 • Det forenkler komplekse data for enkel forståelse sammenlignet med rotete regneark og rapporter.
 • Det er lettere å skildre den nye trenden og dens endring over tid.

1. WPForms

WPForms undersøkelse og avstemninger addon

WPForms er et skjemabygger-plugin som lar deg lage noen form for skjema for nettstedet ditt i løpet av få minutter. Du kan bruke dens Undersøkelser og avstemninger addon for å lage undersøkelser og avstemninger og vise resultatene i sanntid.

Når en bruker har sendt inn en undersøkelse, kan du tilby vakre rapporter med de beste visualiseringsalternativene. Dette kan være i form av et kakediagram, søylediagrammer, linjediagrammer (som enten kan være vertikale eller horisontale) og mer.

Den tilbyr også flere fantastiske formmaler som hjelper deg med å komme i gang raskt.

Lær mer om WPForms her.

2. Formidable skjemaer

formidable former

Formidable Forms er en annen flott form builder-plugin som lar deg lage alle slags skjemaer med bare noen få klikk. Du kan også bruke dem til å vise dataene dine i form av diagrammer, grafer, statistikk osv. Fra skjemaoppføringene.

Det beste er at du enten kan bruke dataene du samler inn eller importere for å lage vakre grafer og diagrammer.

Plugin tilbyr også forskjellige tilpassbare layoutdesign og formmaler. Hvert skjema kan tilpasses for å oppfylle dine krav ved å legge til farge, polstring, rammer og mer. Du kan også importere eller eksportere et skjema du har opprettet til eller fra nettstedet ditt uten komplikasjoner.

Her er mer om formidable skjemaer.

3. Visualizer Pro

Visualizer Pro, datavisualisering plugins

Visualizer Pro er en annen fantastisk WordPress datavisualisering plugin som du kan sjekke ut. Med denne plugin-en kan du enkelt lage responsive og tilpassbare tabeller og diagrammer for å vise dataene dine på en organisert og tiltalende måte. Disse diagrammer og tabeller kan også redigeres med sin excel-lignende redaktør.

Det tilbyr 15 ferdige karttyper. Du kan også synkronisere dataene dine automatisk med frakoblede filer eller database. Du kan importere dataene fra databasen din også. Denne pluginen er kompatibel med tvers av nettlesere og ser bra ut i alle skjermstørrelser.

4. Visual Table Formatting

visuell tabellformatering plugin

Visual Table Formatting er en plugin som lar deg lage tabeller for å vise dataene dine. Når dataene er lagt til, kan du enkelt tilpasse dem ved å legge til farger, slik at de ser mer fengende ut.

Disse tabellene støtter bilder og lenker også. Den har også 15 forhåndsdefinerte tabellstiler, så det er raskt og enkelt å komme i gang.

5. WP Datatabeller

wpDataTables, datavisualisering plugins

WP DataTables er en av de beste plugins for å lage tabeller og diagrammer. Når bordet er opprettet, kan du enkelt tilpasse det fra front-end eller back-end, avhengig av hva som er enklere for deg.

Hvis du vil, kan du la brukerne redigere dataene de har lagt inn. Det tilbyr til og med avanserte alternativer som betinget formatering, avansert filtrering, beregning av totaler for kolonner, etc. Du kan bruke opprettingsveiviser som HighCharts, Chart.js eller Google Charts for å lage dynamiske diagrammer og det tillater gruppering av lignende rader sammen.

6. Datatabeller Generator

Data Tables Generator av Supsystic, datavisualisering plugins

Generator av datatabeller lar deg lage responsive og fullt tilpassbare tabeller og diagrammer uten koding. Denne pluginen fungerer best med WooCommerce.

Plugin støtter produktegenskaper og kategorier også. Du kan også legge til kolonner i tabellen som viser sammendraget av produktene dine, utløpsdato, pris, anmeldelser og mer.

7. Inline Google Spreadsheet Viewer

datavisualisering plugins

Med Inline Google Spreadsheet Viewer, kan du enkelt gjøre dataene som er lagret i Google-regnearket, CSV-filen, MYSQL-databasen osv. til et vakkert diagram eller diagram. Den lar deg lage forskjellige typer diagrammer, inkludert kakediagrammer, områdekart, tidslinjediagrammer osv.

Du kan også konvertere dataene dine til en tabell som er søkbar og sorterbar på samme tid. I tillegg kan du legge til en direkte forhåndsvisning av PDF-, XLS- eller DOC-filene.

8. Snøball

snøball

snøball er en annen fantastisk plugin som gjør datavisualisering i WordPress enkelt. Med denne plugin kan du vise dataene dine på forskjellige måter som bilder, videoer, interaktive widgeter, datavisualisering og mer.

Den støtter forskjellige modultyper som stolpediagrammer, scatterplots, sammenligningsglidebrytere, innholdsfortegnelse osv.

Det er det! Vi håper du fant listen vår over de beste WordPress-plugins for datavisualisering. Hvis du likte det, kan det være lurt å sjekke ut de beste tabelltilleggene for ditt WordPress-nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map