De 9 beste SEO-verktøyene for å øke trafikken på nettstedet ditt, RASKT!

beste seo-verktøy sammenlignet


Vil du drive mer målrettet trafikk til nettstedet ditt fra søkemotorer? Med de riktige SEO-verktøyene kan du slutte å gjette deg og begynne å bruke tiden og ressursene dine på hva som faktisk fungerer for å få mer organisk trafikk.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste SEO-overvåkingsverktøyene hver markedsfører bør ha i sin verktøykasse.

Bruke SEO-verktøy for å øke nettstedstrafikken din

Optimalisering av søkemotorer kan være vanskelig, spesielt på grunn av de stadig skiftende søkemotoralgoritmene.

Med riktig sett med SEO-overvåkningsverktøy, kan du øke trafikken på nettstedet til tross for de stadige algoritmeendringene.

Å ha de riktige SEO-analyseverktøyene hjelper deg:

 • oppdage muligheter for organisk trafikkvekst
 • fikse sårbarheter på nettstedet ditt som kan skade søkerangeringen
 • analyser og optimaliser kampanjene dine
 • fremskynde den generelle SEO-prosessen

La oss se på noen av de beste SEO-analyseverktøyene som hjelper deg med å øke nettstedstrafikken din.

1. SEMRush

semrush

SEMrush er et alt-i-ett SEO-revisjonsverktøy som lar deg revidere SEO-mulighetene dine og samle innsikt fra konkurrentene for å øke nettstedstrafikken din..

Med SEMrush kan du identifisere viktige organiske nøkkelord for nettstedet ditt som er enkle å rangere etter, nettsteder der du kan bygge tilbakekoblinger fra, samle merkeopplysninger for å gripe markedsføringsmuligheter og mye mer.

Noen av de beste SEMrush-funksjonene som du vil synes er veldig nyttige, er:

 • På side SEO-kontroller
 • Tilkoblingsverktøy for tilbakekobling
 • PPC søkeordverktøy
 • Innholdsanalysator
 • Og mer…

Kom i gang med SEMrush i dag.

2. Ahrefs

ahrefs

Ahrefs er en annen SEO-pakke som kommer med forskjellige SEO-analyseverktøy for å forbedre søkerangeringene dine og øke din organiske trafikk. Med Ahrefs får du en detaljert organisk søkerapport som viser deg de eksakte nøkkelordene dine konkurrenter rangerer etter i søkeresultater. Det gir deg også søkeordideer du kan målrette mot for å øke søkeoppdagelsen og merkeeksponeringen.

Dets backlink-kontrollverktøy er en ekte perle for enhver SEO-ekspert. Bare sett inn en URL i Site Explorer-verktøyet, så finner du verdifulle SEO-beregninger om koblingen.

Andre nyttige funksjoner i Ahrefs er innholdsutforskerverktøyet og rangeringssporingsverktøyet, som hjelper deg å finne henholdsvis høytytende innhold og stedsspesifikk rangeringsrapporter.

Kom i gang med Ahrefs i dag.

3. Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics kan brukes som et SEO-overvåkingsverktøy, men det er viktig hvis du vil få mest mulig ut av SEO-innsatsen din. Google Analytics gir deg innsikt i viktige data som organisk trafikk, trafikkilder, avvisningshastighet, tid på nettstedet, sidehastighet og mer.

All denne informasjonen lar deg enkelt se hva som fungerer på nettstedet ditt og hva som ikke er, og gi deg innsikt i hvordan du kan øke SEO, få mer trafikk til nettstedet ditt og øke konverteringer.

Google Analytics er helt gratis og enkelt å koble til nettstedet ditt. Når du kobler Google Analytics-kontoen din til Google Search Console (nummer 7 på denne listen), får du enda mer verdifull informasjon i Google Analytics-rapportene dine, for eksempel nøkkelordene folk bruker for å finne nettstedet ditt, nettstedets tilstedeværelse i Googles søkeresultater med mer.

Kom i gang med Google Analytics i dag.

4. Yoast SEO

yoast seo

Yoast SEO er en av de beste SEO-plugins som lar deg enkelt optimalisere ditt WordPress-nettsted for bedre rangering av søkemotorer.

I motsetning til andre WordPress SEO-plugins, tvinger Yoast SEO deg til å velge et nøkkelord for fokus for bloggen din, og sørger deretter for at du har brukt den på siden på riktig måte. Yoast SEO viser deg SEO-utdrag i sideditoren din. På den måten kan du enkelt redigere metabeskrivelsen for å forbedre dine klikkfrekvenser i søkeresultatene.

I et nøtteskall tar Yoast SEO seg av all den tekniske SEO-optimaliseringen for nettstedet ditt.

Kom i gang med Yoast SEO i dag.

5. BuzzSumo

buzzsumo

Med BuzzSumo kan du analysere hvilken type innhold som presterer best for ethvert emne og fordeler ytelsen med forskjellige beregninger på tvers av nettsteder, nøkkelord osv. Du starter med å legge inn søkeordet ditt i søkefeltet og deretter oppdage hvilket innhold som gir best resultater for det.

Med BuzzSumo kan du også finne viktige påvirkere for å markedsføre innholdet ditt, slik at du kan slå til dem via e-post.

For å finne en overskrift med høy ytelse, trenger du bare å legge inn emnet du jobber med. Den vil gi deg en liste over alle de mest populære titlene for emnet, rangert etter antall sosiale aksjer.

Du kan opprette varsler for alle søkeord relatert til merkevaren din, som holder deg oppdatert på nytt og trending innhold.

Kom i gang med BuzzSumo i dag.

6. Moz Pro

moz

Moz Pro er en komplett SEO-pakke som leveres sammen med forskjellige SEO-revisjonsverktøy for å hjelpe deg med å øke søkerangeringene.

Hver Moz Pro-plan inkluderer MozBar premium, en SEO-revisjonsverktøylinje for Chrome-nettleseren. Verktøylinjen gir deg øyeblikkelig beregning når du ser på en side eller SERP (resultatsider i søkemotoren).

Ved hjelp av Open Site Explorer kan du oppdage muligheter for tilbakekoblinger og identifisere potensielt utsatte tilbakekoblinger til nettstedet ditt, slik at du kan fjerne dem.

Den gjennomsøker og reviderer nettstedene dine for sårbarhetsproblemer som hindrer besøkende i å gjennomsøke nettstedet ditt, og gir deg ro i sjelen.

Kom i gang med Moz Pro i dag.

7. Google Search Console

google søkekonsoll

Google Search Console er et av de beste gratis SEO-verktøyene som gir deg detaljert innsikt i nettstedets ytelse i Googles søkeresultater. Med Google Search Console kan du identifisere hvordan Google ser på nettstedet ditt og optimalisere ytelsen i søkeresultatene. For eksempel kan du identifisere:

 • søkene som utløste visninger og klikk på Google
 • enheten kundene dine bruker på Google for å oppdage nettstedet ditt
 • kundens geografiske beliggenhet
 • destinasjonssidene som besøkende kom inn på nettstedet ditt gjennom

For ytterligere analyse kan du koble Search Console til Google Analytics-kontoen din. På den måten kan du importere Google Search Console-data til Google Analytics og analysere og avgrense SEO-kampanjene dine for godt.

Kom i gang med Google Search Console i dag.

8. Svar publikum

svare publikum

Answer the Public er et gratis verktøy som hjelper deg å identifisere spørsmålene dine målgrupper søker på Google. Når du lager innhold, kan du skrive svar på disse relevante spørsmålene, slik at innholdet ditt vises i resultatene når noen søker på nettet.

Svar på publikum genererer mange forskjellige ideer basert på nøkkelordet du skrev inn. Etter at du har fått noen relevante emneideer, kan du kortliste mindre konkurransedyktige.

Answer the Public er et flott brainstormingsverktøy som lar deg lage innhold som sannsynligvis vil bli lest, delt og, viktigst, bringer målrettet organisk trafikk til nettstedet ditt.

Kom i gang med Answer the Public i dag.

9. MonsterInsights

monsterinsights

MonsterInsights er den beste Google Analytics-plugin-en for WordPress som lar deg enkelt spore ytelsen til SEO-kampanjene dine. Med MonsterInsights er det sublimt enkelt å koble nettstedet til Google Analytics. Til sette opp Google Analytics med WordPress, alt du trenger å gjøre er å aktivere plugin-pluggen og gjøre noen få klikk uten å måtte berøre en eneste kodelinje.

Nedenfor er noen måter du kan bruke MonsterInsights til å spore SEO-ytelsen til nettstedet ditt.

 • Overvåke endringer i den organiske trafikken din, slik at du kan komme med strategier for å øke den.
 • Spor sidespesifikk SEO-ytelse og identifiser hva som fungerer og hva som ikke gjør.
 • Spor søket for å forstå relevansen av disse søkeordene på sidene dine.
 • Mål engasjementet på sidene dine, og finn ut om innholdet ditt hjelper til med å løse problemet med besøkende.
 • Mål mobilvennlighet på nettstedet ditt
 • Mål stedets hastighet

I tillegg til å spore SEO-ytelse, gjør MonsterInsights det enkelt for deg å aktivere forskjellige sporingsfunksjoner i Google Analytics, som e-handelssporing, skjemaer sporing, annonsesporing, osv. I tillegg kan du gå gjennom nettstedets samlede ytelse i WordPress-oversikten uten å logge deg på Analytics-profilen din.

Kom i gang med MonsterInsights i dag.

Vil du starte med gratisversjonen i stedet? Prøve MonsterInsights Lite.

Slik bruker du de beste SEO-verktøyene for å øke trafikken på nettstedet ditt

Nå som vi har sett på forskjellige SEO-analyseverktøy, er det på tide å bestemme hvilken du skal bruke for å øke trafikken.

SEMrush er det beste alt-i-ett SEO rapporteringsverktøyet som hjelper deg med å finne muligheter for koblingsbygging, utføre revisjon av nettsteder, rangering av sporinger og mer.

Når det gjelder SEO-optimalisering på stedet, Yoast SEO er den beste løsningen for nettstedet ditt. Med Yoast SEO kan du slutte å bekymre deg for SEO-teknikaliteter og enkelt optimalisere sidene dine.

Hvis du leter etter en Google Analytics-plugin til analyser SEO-ytelsen din, ser ikke lenger enn MonsterInsights. MonsterInsights gjør Google Analytics-oppsett enkelt for dine WordPress-nettsteder.

Ta også en titt på artikkelen vår om WordPress ytelse og hastighet og sjekk nettstedets hastighet for bedre resultater.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste SEO-verktøyene for å øke trafikken på nettstedet ditt.

Med de beste WordPress-ledegenerering-plugins, kan du eksponentielt utvide e-postlisten din og få mest mulig ut av e-postmarkedsføring.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map