Envira Gallery vs. FooGallery – Hvilken er bedre? (Sammenligning)

envira gallery vs. foo gallery


Ser du etter et galleriplugin for nettstedet ditt? WordPress-markedet er oversvømmet av mange fantastiske plugins som lar deg vise mediefilene dine på en visuelt fantastisk måte. To av de mest populære er Envira Gallery og FooGallery – hver med sitt eget sett med kraftige funksjoner.

Men det kan være forvirrende for nybegynnere å velge riktig gallery-plugin for deres behov, spesielt med så mange gallery plugin-alternativer der ute. Hvis det høres ut som en kjent situasjon, ikke bekymre deg. Vi har deg dekket.

For å hjelpe deg med å velge den beste gallery-plugin, har vi kommet med en detaljert gjennomgang av plugins med dette sammenligningsinnlegget. Vi skal se på funksjonene deres side om side og se hvilken som er et bedre alternativ for nettstedet ditt.

Før vi dykker dypere, la oss få en rask oversikt over programtilleggene.

Oversikt: Envira Gallery vs. FooGallery

Envira Gallery

Miljøalliansen-gallery-plugin

Envira Gallery er et av de mest populære galleri-plugins på markedet med over 100 000 aktive installasjoner og over 1 million nedlastinger. Envira Gallery er en dra-og-slipp-fotogalleri-plugin som er enkel for nybegynnere å bruke. På 5 minutter eller mindre kan du laste opp bildene dine, omorganisere dem og lage et fantastisk bildegalleri.

Bortsett fra dra-og-slipp-bildegalleri-byggherren, inkluderer andre funksjoner gallerimaler, album, sosial deling, videogallerier, vannmerke, lysbildefremvisning og mer.

FooGallery

foogallery-plugin

FooGallery har også over 100 000 aktive installasjoner på WordPress Official Plugin Repository og en 4.7-vurdering på WordPress.org. Som Envira Gallery, tilbyr FooGallery også vakre gallerioppsett som er responsive, lynraske og optimaliserte for Gutenberg.

Noen av FooGallery sine fremtredende funksjoner inkluderer fantastiske gallerimaler, enkel ombestilling med dra og slipp eller gallerisortering, tilpasning som sveveeffekter, videostøtte og mer. I tillegg har de også forhåndsvisning av galleri som lar deg se hvordan galleriet ditt ser ut når du bygger det.

Konfigurasjon: Envira Gallery vs. FooGallery

Envira Gallery

Envira Gallery er superenkelt å konfigurere. Du finner konfigurasjonsalternativet under konfigurasjon -fanen på Envira Gallery-oversikten. Slik ser det ut:

Envira Gallery-konfigurasjon, Envira Gallery vs Foogallery

Du har mange alternativer her. Du kan legge til opptil 6 gallerikolonner, aktivere alternativet for lat belastning, selv angi tidsforsinkelsen for bildene dine. Den har også alternativer for å velge dimensjoner på layoutene dine.

Hvis du vil konfigurere bildestørrelsen, har du fantastiske alternativer også. Den har mange stiler inkludert. Det kan være i form av miniatyrbilder, portretter, firkantede former, landskap og mer. Basert på antall layoutkolonner, lar den deg også velge dimensjonene til bildene dine.

FooGallery

FooGallery har også fantastiske konfigurasjonsalternativer. Du finner den under innstillinger alternativet i FooGallery-oversikten.

FooGallery-konfigurasjon, Envira Gallery vs Foogallery,

Her har du 4 forskjellige innstillinger-faner inkludert Generelt, Bilde, Språk og Avanserte innstillinger.

Under kategorien Generelt kan du jobbe med lat last, cache gallery-alternativene og galleritekstene dine.

Det er 6 alternativer for styling av galleriet. Bilde-fanen tilbyr alternativer for å sette opp bildedimensjoner, endre størrelse på animerte GIF-er, vise animerte miniatyrbilder og så videre.

Det er enkelt å konfigurere bildegalleriet akkurat etter dine behov med Envira Gallery og FooGallery.

Brukervennlighet: Envira Gallery vs. FooGallery

Envira Gallery

Å lage galleriet ditt med Envira Gallery er ekstremt enkelt. Alt du trenger å gjøre er å gå til Envira-dashbordet og klikke på Legg til ny knapp. Nå kan du laste opp bildene dine i Native Envira Gallery seksjon.

Bare navngaller galleriet i tittelseksjonen, og velg deretter bildene fra datamaskinen. Du kan også legge til allerede eksisterende bilder fra mediebiblioteket ditt ved å klikke på Velg filer fra andre kilder alternativ. Når bildene er lagt til, vil du se en direkte forhåndsvisning rett nedenfor der du nettopp la til bildene.

Envira Gallery vs Foogallery,

På høyre side har du kortkoden. Du kan enten bruke denne eller trykke på publiser-knappen for å vise galleriet på hvilken som helst side eller innlegg du ønsker. Er ikke så enkelt?

FooGallery

Å legge til et galleri med FooGallery er også enkelt, men det er litt annerledes enn Envira Gallery. For å legge til bildene dine med FooGallery, gå til FooGallery-dashbordet og klikk på Legg til galleri knapp. Deretter legger du til galleritittelen og bildene.

FooGallery brukervennlighet, envira Gallery vs Foogallery

Under området der du legger til bildene, har du noen innstillingsalternativer. Du kan bruke dem til å legge til effekter til bildene dine, velge et tema, legge til belastningseffekter, grenser og mer.

For å sjekke hvordan galleriet ditt ser ut, klikk på Forhåndsvisning av galleri -knappen nær toppen av skjermen.

Våre tanker

Hvis du bruker en gallery-plugin for første gang, kan Envira være en god en til å begynne med. Det har et brukervennlig grensesnitt, så det er ingen sjanse for at folk blir forvirret selv når du bruker det for første gang.

Foo, derimot, kan overvelde deg hvis du er nybegynner. Dette betyr ikke at det henger etter Envira på noen måte. Hvis du har erfaring med å jobbe med gallery-plugins, kan det være lettere å konfigurere bildene. Det eneste problemet med Foo er at du må bytte fane for å sjekke forhåndsvisningen etter å ha lagt til bildene dine.

Visningsstiler: Envira Gallery vs. FooGallery

Envira Gallery

Envira Gallery tilbyr mange vakre måter å vise bildegalleriene på. Du kan velge antall kolonner du ønsker, aktivere eller deaktivere lat belastning, legge til forskjellige bildestørrelser og gjøre mye mer.

Envira galleristil

Plugin-enheten har mange størrelsesalternativer for bildene dine. Fra miniatyrbilder, portretter, landskap, tilfeldig – du bare kaller det. Envira har også muligheter til å legge til en lysboks og angi en bildetekstposisjon også. Du kan også tvinge bildene dine til å matche en viss størrelse hvis du vil.

FooGallery

FooGallery har også en enorm liste over alternativer for bildene dine. For å få det til å se tiltalende, lar det deg velge et tema som kommer i tre typer – lys, mørk og tilpasset.

FooGallery Gallery stiler

Du kan også legge til forskjellige grenser, slipp og indre skygge, velge et lastingsikon med mer. den har også mange sveveeffekter, alternativet å legge til en bildetekst og legge til en personsøkingstype også. Bildene kan også kobles til en bestemt side pr innlegg ved hjelp av URL-feltet.

Våre tanker

Når det gjelder visning av bilder, tilbyr Envira i dens lite versjon de grunnleggende funksjonene. Foo har derimot litt mer avanserte alternativer. Så avhengig av dine behov, kan du velge det med alternativene du trenger.

Addons: EviraGallery vs. FooGallery

Envira Gallery

Du kan utvide funksjonene til Envira Gallery ved å bruke premiumtilleggene. Den har vakre tillegg for å legge til alternativer for sosiale medier, støtte videofiler, legge til mobilspesifikke innstillinger, legge til koder, legge til vannmerke, passordbeskyttelse, paginering og mye mer. Totalt tilbyr Envira Gallery mer enn 30 tillegg.

Envira addons

FooGallery

FooGallery har også muligheter til å oppgradere funksjonene.

Foogallery addons, Envira Gallery mot Foogallery
Du kan bruke dette alternativet til å legge til videofiler, flere belastningseffekter, forskjellige fancy gallerimaler, uendelig bla, forhåndsinnstillinger for sveveeffekter og mer. Foo har totalt 5 utvidelser.

Våre tanker
Når det gjelder utvidelse av funksjonene dine, kan Envira være et bedre valg. Selv om Foo har premium-alternativer, ser Envira i denne forbindelse å lede løpet.

Dokumentasjon: Envira Gallery vs. FooGallery

Envira Gallery

Envira Gallery har blitt vakkert dokumentert, og du finner alle svar på spørsmålet ditt (om noen) i det. Det tilbyr også muligheten til å la deg sende inn en billett, hvis du ikke klarer å finne en løsning på noe problem.

FooGallery

FooGallery er like godt dokumentert. Du skal ikke ha noen problemer med å forstå pluginen eller finne svar på et spørsmål når du håndterer det.

Våre tanker
Begge programtilleggene kan tildeles like poeng når det gjelder dokumentasjonen. Begge har blitt strålende dokumentert, og ved å følge denne dokumentasjonen kan en nybegynner også håndtere pluginen som en proff.

Priser: Envira Gallery vs. FooGallery

Envira Gallery

Envira Gallery tilbyr 4 forskjellige prising planer. Den grunnleggende starten på $ 29 og går opp til $ 299.

Envira Gallery pris

FooGallery

Prisplanene til FooGallery kommer i 3 forskjellige alternativer. Det starter på $ 29.99 og går opp til $ 149.99.

FooGallery-priser

Vår dom: Envira Gallery vs. FooGallery: Hvilket Galleri-plugin bør du velge?

Envira Gallery er en lett plugin som kommer med alle funksjoner du noen gang trenger fra en WordPress gallery plugin.

Prisen på Envira Gallery er litt høyere enn Foo. Men vi tror funksjonene og tilleggene som disse planene tilbyr, rettferdiggjør sitatet.

Det handler om de to programtilleggene. Vi håper dette innlegget fra Envira Gallery mot FooGallery var nyttig for deg. Hvis du vil sjekke ut flere alternativer, kan du lese innlegget vårt på 8 beste WordPress Gallery Plugins Sammenlignet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map