[Expert Pick] 18 bästa WordPress-plugins för marknadsförare

bästa wordpress plugins marknadsförare


Söker du efter de bästa WordPress-plugins för marknadsförare? Oavsett om du är ny inom marknadsföring eller en gammal proffs, med rätt uppsättning av plugins kan ditt spel öka och öka dina chanser att lyckas. Från att bygga mördare-målsidor till att göra din SEO perfekt, vi vet exakt vilka verktyg du behöver.

Det är därför vi i den här artikeln kommer att dela de 18 bästa pluginprogrammen för WordPress. Gör ditt klickfinger redo, för du vill ha alla dessa!

1. OptinMonster

optinmonster

Om besökare lämnar dina målsidor omedelbart, för att aldrig ses igen, är OptinMonster det plugin du behöver. Det är nummer 1 på vår lista över de bästa WordPress-plugins för marknadsförare av goda skäl. Gör dig redo att kyssa ditt höga avvisningsfrekvens!

Med sin patenterade Exit-Intent®-teknik delar OptinMonster en iögonfallande optinform precis som besökare håller på att klicka ut från din webbplats, omvandla dem till prenumeranter, kunder eller följare.

Med OptinMonster kan du skapa fantastiska optinformer som du enkelt kan ansluta till din favoritmarknadsföringstjänst via e-post eller CRM-programvara, vilket gör det till det absolut bästa blygenereringsverktyget på marknaden. Detta plugin sänker din avvisningsfrekvens, ökar ditt användarengagemang och skickar dina e-postabonnemang genom taket!

Kom igång med OptinMonster idag!

2. WPForms

wpforms

Varje webbplats behöver ett kontaktformulär, särskilt om du marknadsför något. Så varför inte använda de bästa kontaktformulärens plugin på marknaden?

Med WPForms kan du enkelt skapa kontaktformulär med sin intuitiva drag-and-drop-byggare. Dina kunder kan enkelt kontakta dig.

Mobilvänligt och helt lyhört, WPForms Plugin ser bild perfekt på alla enheter. Du kan infoga dina formulär på inlägg, sidor och alla widget-klara områden på din webbplats.

Förutom kontaktformulär kan du skapa anpassade användarregistreringsformulär, enkäter, enkäter och mycket mer!

Kom igång med WPForms idag!

3. MonsterInsights

monsterinsights

Varje kunnig marknadsförare vet värdet på Google Analytics. Men visste du att det finns ett plugin som sätter Google Analytics direkt på din WordPress Admin-instrumentbräda? Denna plugin är MonsterInsights.

Med MonsterInsights-plugin kan du utnyttja all Google Analytics kraft direkt från webbplatsens backend. Du kan spåra användarengagemang och visa fördjupade rapporter utan att behöva lämna din egen webbplats.

Kom igång med MonsterInsights idag!

4. Coming Soon Pro av SeedProd

coming-snart-pro-by-seedprod

Varför vänta med att ta bilder? Med Coming Soon Pro av SeedProd kan du skapa uppmärksamhetsgrad som kommer snart och underhållssidor som gör att du kan samla prenumeranter innan din webbplats till och med går live!

Detta plugin är ett “måste ha” och absolut en av de bästa WordPress-plugins-marknadsföringsplugins. Förutom prenumerationsformuläret har den också en nedräkningstimer, sociala delningsalternativ, hänvisningsspårning och mycket mer.

Det kommer också med en mängd tillägg för att bygga fantastiska målsidor eller skapa flerspråkiga sidor.

Kom igång med Coming Soon av SeedProd Today!

5. ThirstyAffiliates

thirstyaffiliates

Optimera webbplatsens intjäningspotential genom att täcka dina länkar via plugin-programmet ThirstyAffiliates. Det är perfekt för alla webbplatser, men fungerar särskilt bra om du har en blogg.

ThirstyAffiliates har allt du behöver för att hantera och organisera ditt stora antal affiliate-länkar. Du kan också välja att länka vissa sökord automatiskt.

Du får statistikrapporter samt aviseringar för 404-fel. ThirstyAffiliates gör det enkelt att planera din nästa marknadsföringsstrategi.

Vill du ha mer information? Läs vår ThirstyAffiliates-recension!

Kom igång med ThirstyAffiliates idag!

6. Återuppliva gamla inlägg

Återuppliva-old-inlägg

Om du driver en blogg är Revive Old Posts ett viktigt plugin. Låt inte dina äldre blogginlägg slösa. De har fortfarande gott om marknadsföringsjuice!

Med Revive Old Posts kan du automatiskt dela dina äldre blogginlägg på dina sociala medier och hålla dem i cirkulation. När du har konfigurerat det gör resten av jobbet åt dig. Det är det perfekta sättet att hålla konsekvent och relevant online.

Kom igång med att återuppliva gamla inlägg idag!

7. Flytande sociala bar

Flytande sociala bar

Låt inte priset lura dig. Detta 100 procent gratis plugin är premiumkvalitet och är en av de mest populära sociala delningsprogrammen på planeten.

Det är lätt och optimerat för hastighet. Dessutom är det nybörjarvänligt och otroligt enkelt att installera och använda.

Vi älskar Floating Social Bar eftersom det inte kommer i vägen för ditt innehåll. Det håller sig vid toppen av sidan när besökarna bläddrar ner och håller den synlig utan att vara motbjudande.

Det integreras med Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn och Pinterest.

Kom igång med flytande social bar idag!

8. Delade räkningar

Shared-Counts

Som en av de allra bästa sociala media-plugins på marknaden är Shared Countts också ett av våra val för de bästa WordPress-marknadsföringspluginsna.

Det är GDPR-kompatibelt och gör att du enkelt kan lägga till delningsknappar på sociala medier till dina inlägg och sidor. Du kan välja om du vill visa delningstal eller inte, eller till och med visa räkningar för vissa besökare eller inte för andra. Det är väldigt flexibelt.

Till skillnad från andra plugins för sociala medier är SharedCounts hastighetsoptimerad och kommer inte att bromsa din webbplats!

Kom igång med delade räkningar idag!

9. Yoast SEO

Yoast-seo

Sökmotoroptimering (SEO) är en välsignelse för vissa marknadsförare och en bane för andra. Även marknadsförare som gillar fördelarna med SEO tycker inte alltid om att göra det. Och de som inte förstår det tenderar att absolut hata det.

Tack och lov är Yoast SEO här för att rädda dagen! Även om du avskyr den tråkiga naturen hos SEO eller inte förstår det, gör Yoast SEO processen problemfri och otroligt enkel. Det är en plugin som alla marknadsförare behöver på sina webbplatser.

Som världens bästa SEO-plugin är Yoast SEO full av fantastiska funktioner som går utöver enkla taggar och metabeskrivningsrutor. Du kommer att bli ombedd att välja ett fokusnyckelord när du startar och se till att hela ditt inlägg kan optimeras, inte bara din metadata. Och betygssystemet gör det enkelt att berätta när du har gjort allt rätt.

Kom igång med Yoast SEO idag!

10. Titelförsök gratis

titel experiment gratis

Har du någonsin velat köra A / B-test på dina titlar? Nu kan du! Titelexperiment gratis är, som namnet antyder, helt fritt från WordPress-pluginlagret och låter dig experimentera med dina titlar för att se vad som får mest engagemang.

Det är vansinnigt enkelt att använda och säkerställer att du i slutändan väljer den bästa titeln för dina artiklar.

Kom igång med titelexperiment gratis idag!

11. AdSanity

adsanity

Hantera dina självhostade bannerannonser och nätverksannonser med AdSanity.

AdSanitys gränssnitt är nybörjarvänligt och du kan skapa annonser på ett ögonblick!

Vill veta mer? Läs vår fullständiga AdSanity-recension!

Kom igång med AdSanity idag!

12. Envira Gallery

Envira-Gallery

Underbara bilder är en del av god marknadsföring. Envira Gallery ger dig möjligheten att visa dessa bilder på iögonfallande nya sätt.

Med ett inbyggt dra-och-släpp-system som är enkelt att använda, låter Envira Gallery dig välja, ordna och märka dina foton med ett par musklick. Du kan också vattenstämma dina bilder, lägga till videor och skapa anpassade sociala delningsknappar.

Vill du ha mer information? Läs vår fullständiga recension av Envira Gallery!

Kom igång med Envira Gallery idag!

13. Beaver Builder

bäver-builder

Beaver Builder är ett av de bästa pluginprogram för WordPress-sidbyggare, och låter dig enkelt skapa målsidor utan kodningsförmåga. Dra-och-släpp-gränssnittet låter dig blanda och matcha widgetar, innehållsblock och andra avancerade element.

Med dussintals mallar att välja mellan är du redo att rocka på bara några minuter. Lägg bara till ditt eget innehåll och gör dig redo för försäljning.

Vill veta mer? Läs vår kompletta recension av Beaver Builder.

Kom igång med Beaver Builder idag!

14. WP RSS Aggregator

wp-rss-aggregator

Ställ in produktsidor genom att importera affiliate-flöden eller skapa automatiska blogginlägg med lätthet tack vare WP RSS Aggregator.

Denna snygga lilla plugin packar en stans och gör det enkelt att hämta ditt Amazon-innehåll från Amazon Associates och andra anslutna nätverk. Definitivt en av de bästa marknadsföringsplugins för WordPress som finns idag.

Kom igång med WP RSS Aggregator idag!

15. reSmush.it

resmushit

Komprimera dina bilder med reSmush.it utan att kompromissa med deras kvalitet.

Detta plugin säkerställer att även de mest främmande bilderna inte saktar ner din webbplats hastighet eller tar för lång tid att ladda.

För ännu mer bekvämlighet kan du optimera bildfiler i bulk. Och du kan till och med optimera bilder du redan använde på äldre inlägg och sidor!

Kom igång med reSmush.it idag!

16. Redigera flöde

edit-flöde

Om du är en innehållsmarknadsförare som driver en blogg med flera författare är Edit Flow ett plugin du vill ha.

Med Edit Flow kan du ställa in din blogg för att lägga till anpassade inläggstatyer, lämna redaktionell feedback för dina bloggare och hantera en lättanvänd redaktionskalender. Det är ett bra plugin för att se till att du håller dig enligt schemat och uppdaterar konsekvent.

Kom igång med Edit Flow idag!

17. Polldaddy

Polldaddy

Automattics Polldaddy låter dig skapa mycket interaktiva frågesporter för att engagera dina webbplatsbesökare med.

Du kan lägga till bilder i dina frågesporter eller till och med bädda in videor från YouTube.

Som marknadsförare kommer du säkert att uppskatta dess djupgående rapporter om dina besökares engagemang. Dessutom kan du exportera dessa rapporter i stort sett vilket format du önskar, inklusive CSV, PDF, Google Docs och XML.

Kom igång med Polldaddy idag!

18. Titel och nollfölj för länkar

title-and-nofollow-for-länkar

Vi vet alla att nofollow-taggar är bra för externa länkar. Tyvärr tillåter inte WordPress som standard att du använder dem.

Det är vad Titel och Nofölj för länkar är till för! Med detta plugin kan du snabbt lägga till alternativ för titel och nofollow till din WordPress ‘infoga länk popup. När du länkar till något i dina inlägg eller sidredigerare visas alternativet. Lägg till dina taggar med musklick!

Kom igång med titel och nollfölj för länkar idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de bästa WordPress-plugins för marknadsförare.

Om du gillade det här inlägget kanske du också gillar vår jämförelse av de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map