[Expert Pick] 18 beste WordPress-plugins for markedsførere

beste wordpress plugins markedsførere


Leter du etter de beste WordPress-plugins for markedsførere? Enten du er ny på markedsføring eller en gammel proff, kan du ha riktig sett med plugins øke spillet ditt og øke sjansene for suksess. Fra å bygge destinasjonssider for mordere til å perfeksjonere SEO, vi vet nøyaktig hvilke verktøy du trenger.

Det er grunnen til at vi i denne artikkelen vil dele de 18 beste markedsføringsknappene for WordPress. Gjør klikkfingeren klar, for du vil ønske alle disse!

1. OptinMonster

optinmonster

Hvis besøkende forlater destinasjonssidene dine øyeblikkelig, for aldri å bli sett igjen, er OptinMonster plugin du trenger. Det er nummer 1 på vår liste over de beste WordPress-plugins for markedsførere med god grunn. Gjør deg klar til å kysse farvel med høy avvisning!

Med sin patenterte Exit-Intent®-teknologi deler OptinMonster en iøynefallende optin-form rett da besøkende er i ferd med å klikke seg ut av nettstedet ditt, og konvertere dem til abonnenter, kunder eller følgere.

OptinMonster lar deg lage fantastiske optinformer som du enkelt kan koble til med din favoritt e-postmarkedsføringstjeneste eller CRM-programvare, noe som gjør det til det absolutt beste blygenerasjonsverktøyet på markedet. Denne plugin vil senke avvisningsfrekvensen din, øke brukerengasjementet ditt og sende e-postabonnementene dine gjennom taket!

Kom i gang med OptinMonster i dag!

2. WPForms

wpforms

Hvert nettsted trenger et kontaktskjema, spesielt hvis du markedsfører noe. Så hvorfor ikke bruke de beste kontaktskjema-plugin på markedet?

WPForms lar deg enkelt lage kontaktskjemaer med den intuitive dra og slipp-byggherren. Kundene dine vil kunne kontakte deg med letthet.

Mobilvennlig og helt responsiv, WPForms-plugin ser bilde-perfekt ut på alle enheter. Du kan sette inn skjemaene dine på innlegg, sider og eventuelle widget-klare områder på nettstedet ditt.

I tillegg til kontaktskjemaer, kan du opprette tilpassede brukerregistreringsskjemaer, undersøkelser, avstemninger og mye mer!

Kom i gang med WPForms i dag!

3. MonsterInsights

monsterinsights

Hver kunnskapsrike markedsfører vet verdien av Google Analytics. Men visste du at det er en plugin som setter Google Analytics direkte på ditt WordPress Admin-instrumentbord? Denne pluginen er MonsterInsights.

Med MonsterInsights-plugin kan du utnytte all Google Analytics kraft direkte fra nettstedets backend. Du kan spore brukerengasjement og se dyptgående rapporter uten å måtte forlate ditt eget nettsted.

Kom i gang med MonsterInsights i dag!

4. Coming Soon Pro av SeedProd

kommer-snart-pro-by-seedprod

Hvorfor vente med å fange leads? Med Coming Soon Pro av SeedProd kan du lage oppmerksomhetssnakk som kommer snart og vedlikeholdssider som lar deg samle abonnenter før nettstedet ditt til og med kommer i live!

Denne pluginen er en “må ha” og absolutt en av de beste markedsføringspluginene for WordPress-plugins. I tillegg til abonnementskjemaer inneholder den også en nedtellingstimer, sosiale delingsalternativer, henvisningsporing og mye mer.

Det kommer også med en rekke tilleggsutstyr for å lage fantastiske destinasjonssider eller lage flerspråklige sider.

Kom i gang med Coming Soon av SeedProd Today!

5. ThirstyAffiliates

thirstyaffiliates

Optimaliser inntjeningspotensialet på nettstedet ditt ved å hente koblingene dine via ThirstyAffiliates-pluginen. Det er perfekt for ethvert nettsted, men fungerer spesielt bra hvis du har en blogg.

ThirstyAffiliates har alt du trenger for å administrere og organisere det store antallet tilknyttede lenker. Du kan også velge å koble visse nøkkelord automatisk.

Du får statistikkrapporter i tillegg til varsler om 404 feil. ThirstyAffiliates gjør det enkelt å planlegge din neste markedsføringsstrategi.

Vil du ha mer informasjon? Les vår ThirstyAffiliates-anmeldelse!

Kom i gang med ThirstyAffiliates i dag!

6. Gjenopplev gamle innlegg

Gjenopplive gamle-innlegg

Hvis du driver en blogg, er Revive Old Posts en viktig plugin. Ikke la dine eldre blogginnlegg sløse. De har fremdeles rikelig med markedsføringsjuice!

Med Revive Old Posts kan du automatisk dele dine eldre blogginnlegg på sosiale medier og holde dem i omløp. Når du har satt den opp, gjør det resten av arbeidet for deg. Det er den perfekte måten å holde seg konsistent og relevant på nettet.

Kom i gang med å gjenopplive gamle innlegg i dag!

7. Flytende sosial bar

Flytende sosial bar

Ikke la prisen lure deg. Denne gratis plugin-en på 100 prosent er førsteklasses kvalitet, og er en av de mest populære sosiale delingspluginene på kloden.

Den er lett og optimalisert for hastighet. I tillegg er det nybegynnervennlig og utrolig enkelt å sette opp og bruke.

Vi elsker Floating Social Bar fordi den ikke kommer i veien for innholdet ditt. Den holder seg til toppen av siden mens besøkende ruller ned, og holder den synlig uten å være motbydelig.

Det integreres med Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn og Pinterest.

Kom i gang med flytende sosiale bar i dag!

8. Deltall

Felles-Teller

Som en av de aller beste sosiale medie-plugins på markedet, er Shared Countts også et av våre valg for de beste WordPress-markedsføringspluginene.

Det er GDPR-kompatibelt og lar deg enkelt legge til delingsknapper på sosiale medier til innleggene og sidene dine. Du kan velge om du vil vise deletall eller ikke, eller til og med vise antall for noen besøkende og ikke for andre. Det er veldig fleksibelt.

I motsetning til andre plugins for sosiale medier er SharedCounts hurtigoptimalisert og vil ikke bremse nettstedet ditt!

Kom i gang med delte tellinger i dag!

9. Yoast SEO

Yoast-seo

Search Engine Optimization (SEO) er en velsignelse for noen markedsførere og en bane for andre. Selv markedsførere som liker fordelene med SEO, liker ikke alltid å gjøre det. Og de som ikke forstår det, pleier absolutt å hate det.

Heldigvis er Yoast SEO her for å redde dagen! Selv om du avsky den kjedelige naturen til SEO, eller ikke forstår det, gjør Yoast SEO prosessen problemfri og utrolig enkel. Det er en plugin hver markedsfører trenger på sine nettsteder.

Som verdens beste SEO-plugin er Yoast SEO full av fantastiske funksjoner som går utover enkle tagger og metabeskrivelsesbokser. Du blir bedt om å velge et fokusnøkkelord når du starter, og sørg for at hele innlegget ditt kan optimaliseres, ikke bare metadataene dine. Og graderingssystemet gjør det enkelt å fortelle når du har gjort alt riktig.

Kom i gang med Yoast SEO i dag!

10. Titteleksperimenter gratis

titteleksperimenter gratis

Har du noen gang ønsket å kjøre A / B-tester på titlene dine? Nå kan du! Titteleksperimenter gratis er, som navnet tilsier, helt fri fra WordPress-plugin-repository og lar deg eksperimentere med titlene dine for å se hva som får mest engasjement.

Det er sinnsykt enkelt å bruke og vil sikre at du til slutt velger den beste tittelen for artiklene dine.

Kom i gang med titteleksperimenter gratis i dag!

11. AdSanity

adsanity

Administrer de selvbaserte bannerannonsene og nettverksannonsene dine med AdSanity.

AdSanitys grensesnitt er nybegynnervennlig, og du kan lage annonser på et øyeblikk!

Vil du vite mer? Les hele AdSanity-gjennomgangen vår!

Kom i gang med AdSanity i dag!

12. Envira Gallery

Miljøalliansen-galleriet

Nydelige bilder er en del av god markedsføring. Envira Gallery gir deg muligheten til å vise disse bildene på iøynefallende nye måter.

Med et innebygd dra og slipp-system som er enkelt å bruke, lar Envira Gallery deg velge, ordne og merke bildene dine med et par museklikk. Du kan også vannmerke bildene dine, legge til videoer og lage tilpassede sosiale delingsknapper.

Vil du ha mer informasjon? Les hele anmeldelsen vår av Envira Gallery!

Kom i gang med Envira Gallery i dag!

13. Beaver Builder

bever-builder

Beaver Builder er en av de beste WordPress-sidebygger-plugins, og lar deg enkelt lage landingssider uten kodingsevner. Dra og slipp-grensesnittet lar deg blande og matche widgeter, innholdsblokker og andre avanserte elementer.

Med dusinvis av maler å velge mellom, er du klar til å rocke på få minutter. Bare legg til ditt eget innhold og gjør deg klar til å selge.

Vil du vite mer? Les vår komplette gjennomgang av Beaver Builder.

Kom i gang med Beaver Builder i dag!

14. WP RSS-aggregator

wp-rss-aggregator

Konfigurer produktsider ved å importere tilknyttede feeds eller opprette automatiske blogginnlegg med letthet takket være WP RSS Aggregator.

Denne koselige lille pluginen pakker et slag og gjør det enkelt å hente Amazonas-innholdet fra Amazon Associates og andre tilknyttede nettverk. Definitivt en av de beste markedsføringspluginene for WordPress tilgjengelig i dag.

Kom i gang med WP RSS Aggregator i dag!

15. reSmush.it

resmushit

Komprimere bildene dine med reSmush.it uten at det går ut over kvaliteten.

Denne pluginen sikrer at selv de mest pirrende bildene ikke vil senke nettstedets hastighet eller ta for lang tid å laste.

For enda mer bekvemmelighet kan du optimalisere bildefiler i bulk. Og du kan til og med optimalisere bilder du allerede har brukt på eldre innlegg og sider!

Kom i gang med reSmush.it i dag!

16. Rediger flyt

Rediger-flow

Hvis du er en innholdsmarkedsfører som driver en blogg med flere forfattere, er Edit Flow en plugin du vil ha.

Edit Flow lar deg konfigurere bloggen din for å legge til tilpassede innleggsstatuer, legge igjen redaksjonell tilbakemelding til bloggerne dine og administrere en brukervennlig redaksjonskalender. Det er en flott plugin for å sikre at du holder deg etter planen og oppdaterer jevnlig.

Kom i gang med Edit Flow i dag!

17. Polldaddy

Polldaddy

Automattic’s Polldaddy lar deg lage svært interaktive quizer å engasjere nettstedets besøkende med.

Du kan legge til bilder i quizene dine, eller til og med legge inn videoer fra YouTube.

Som markedsfører vil du sette pris på dens dyptgående rapporter om nettstedets besøkende engasjement. I tillegg kan du eksportere rapportene i stort sett hvilket som helst format du ønsker, inkludert CSV, PDF, Google Docs og XML.

Kom i gang med Polldaddy i dag!

18. Tittel og Nofollow for Links

Tittelen-og-nofollow-for-koblinger

Vi vet alle at nofollow-koder er bra for eksterne lenker. Dessverre tillater ikke WordPress som standard deg å bruke dem.

Det er det Title and Nofollow for Links er for! Med denne pluginen kan du raskt legge til tittel- og nofollow-alternativer til din WordPress ‘innstikkslink-popup. Hver gang du kobler til noe i innleggene eller sideredigereren din, vises alternativet. Legg til taggene dine med et museklikk!

Kom i gang med tittel og Nofollow for koblinger i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste WordPress-plugins for markedsførere.

Hvis du likte dette innlegget, kan du også like vår sammenligning av de beste e-postmarkedsføringstjenestene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map