FormStack Alternativ: WPForms vs. FormStack (1 Vinner!)

wpforms vs. formstack


WPForms vs. FormStack: Lurer du på hvilken kontaktskjermbygger som er bedre? Hvis du vil legge til et kontaktskjema på nettstedet ditt, er det viktig å velge riktig kontaktskjermbygger for dine behov. Kontaktformularbyggeren du velger, må ha alle funksjonene du trenger, være enkle å bruke, og du vil ha alt til en god pris også.

Så vi kommer til å hjelpe deg med å finne ut hvilket kontaktskjema-plugin som er bedre ved å sammenligne WPForms kontra FormStack.

Kriteriene vi vil bruke for å evaluere disse to populære kontaktformularbyggere er:

La oss dykke ned i sammenligningen mellom WPForms og FormStack.

1. Oversikt: WPForms vs. FormStack

Hva er WPForms?

wpforms-kontakt-skjema-plugin
WPForms er en av de mest populære plugins-plugins for kontaktformularer som er tilgjengelige. Denne nybegynnervennlige plugin-modulen for WordPress-kontaktskjema lar deg enkelt lage kraftige kontaktskjemaer for ditt WordPress-nettsted uten å måtte vite noe om kode.

Dra- og slipp-byggherren deres lar deg raskt opprette kontaktskjemaer for nettstedet ditt sammen med en rekke andre typer skjemaer, inkludert undersøkelser og avstemninger, og du kan også samle inn betalinger. De gir mange maler som hjelper deg med å lage et kontaktskjema enda raskere, og malene er helt tilpassbare.

WPForms tilbyr mange funksjoner for å lage smarte og kraftige kontaktskjemaer og gir unike skjemafelt som hjelper deg å lage et kontaktskjema som samsvarer med dine eksakte behov. I tillegg gir de deg rapporter som er flotte og enkle å forstå.

Med WPForms kan du bygge et elegant kontaktskjema på få minutter og starte det på nettstedet ditt med 1 klikk.

Hva er FormStack?

formstack-plugin
FormStack er en online skjemabygger som hjelper brukere å samle informasjon gjennom elektroniske skjemaer som undersøkelser, jobbsøknader, hendelsesregistreringer og mer.

Dette verktøyet kommer med en rekke forhåndsdesignede maler som hjelper deg å lage et online skjema på kort tid, og det har også dra og slipp-evner, slik at du kan lage et fullstendig tilpasset skjema.

FormStack tilbyr statistikkrapportering, muligheten til å samle inn betalinger og mer. Denne online skjemabyggeren integrerer seg også med andre populære verktøy og plattformer som Google Sheets, e-postmarkedsføringstjenester, Facebook og mer.

La oss nå dykke dypere inn i disse kontaktskjermbyggerne for å se om WPForms er et godt alternativ for FormStack.

2. Brukervennlighet: WPForms vs. FormStack

WPForms

WPForms er utrolig enkel å bruke. Med WPForms kan du lage et kontaktskjema rett fra WordPress-oversikten. Bare last ned WPForms WordPress-plugin, aktiver og installer, og klikk deretter på WPForms i WordPress-dashbordet. Herfra kan du enkelt administrere alle skjemaene dine og opprette et nytt med et klikk på en knapp – du trenger ikke en gang å forlate WordPress-siden din.

wpforms-dashbord

Når du oppretter et nytt skjema, gir WPForms deg et antall forhåndsdesignede skjemamaler du kan velge mellom rett i WPForms Form Editor for å komme i gang. I tillegg er det hundrevis av ekstra maler som donasjonsskjema, fakturerings- / bestillingsskjema, registreringsskjema for nyhetsbrev og mer, slik at du enkelt kan finne den rette malen for dine behov.

wpforms-maler

WPForms-dra- og-slipp-byggherre gjør det superenkelt å bygge og tilpasse en form nøyaktig til dine behov. Selv om du er nybegynner, er det like enkelt å bygge et kontaktskjema som å dra skjemafeltet du velger og slippe det på plass. Du kan legge til felt som rullegardinmenyer, avmerkingsbokser, flervalg, filopplasting og mye mer. Felt kan slettes med et klikk på en knapp, og de kan enkelt omorganiseres med dra og slipp-grensesnittet.

wpforms-dra-og-slipp-bygger

WPForms viser også en live forhåndsvisning slik at du kan se hvordan skjemaet ditt vil se ut når du bygger det, uten å måtte bytte frem og tilbake fra Rediger til forhåndsvisning. Dette er bare en annen funksjon i WPForms som hjelper deg å lage et skjema for nettstedet ditt enkelt og på kort tid.

Til slutt er det veldig enkelt å få kontaktskjemaet ditt til å vises på nettstedet ditt. Med bare to klikk kan du legge skjemaet ditt inn på hvilken som helst side eller innlegg på nettstedet ditt.

FormStack

Siden FormStack er en online skjemabygger, krever FormStack at du registrerer deg for tjenesten deres og oppretter skjemaene på nettstedet deres. Så i motsetning til WPForms har du ikke bekvemmeligheten av å kunne bygge skjemaet ditt rett fra WordPress-oversikten.

For å opprette et skjema, kan du bruke dra og slipp-redigeringsprogrammet til å dra et skjemafelt fra høyre side til venstre. Du kan også bruke en av de forhåndslagde malene deres for å komme i gang.

formstack-builder

Dra og slipp-grensesnittet er imidlertid litt mer komplisert fordi det er flere knapper å velge mellom eller for å klikke for å få en jobb. For eksempel kan du dra og slippe felt for å omorganisere dem, eller du kan klikke på en egen knapp for å omorganisere felt; for mange alternativer og knapper som dette kan gjøre skjemabyggeren forvirrende for nybegynnere.

Hvis du vil se hvordan skjemaet ditt ser ut når du bygger det, kan du ikke gjøre det. Du må klikke på Vis Live Form-knappen for å se hvordan skjemaet ditt ser ut. Hvis du ikke liker hvordan skjemaet ditt ser ut, må du gå tilbake, gjøre endringene og deretter klikke på Vis levende skjema-knappen helt igjen.

I tillegg er det vanskeligere å få skjemaet ditt til å vises live på nettstedet ditt enn med WPForms, spesielt for nybegynnere. Og etter all den tiden du har brukt på å lage et skjema du liker, advarer FormStack om at noen WordPress-temaer kan overmanne FormStack-styling. Dette betyr at for å få skjemaet ditt til å se slik du hadde tenkt det, må du redigere CSS-skjemaet, som ikke er noen enkel oppgave for nybegynnere som ikke vet om koding.

Vinner: WPForms. WPForms-dra og slipp er mye enklere å bruke. Du kan enkelt lage et skjema ved å dra og slippe, og du kan se hvordan skjemaet ditt vil se ut når du oppretter det.

3. Formgrenser: WPForms vs. FormStack

WPForms

Det er viktig å merke seg at med WPForms har du lov til å lage ubegrenset form. Uansett hvilken prisplan du velger med WPForms, kan du lage så mange skjemaer du vil.

Dette er viktig fordi avhengig av dine behov, kan nettstedet ditt trenge et kontaktskjema som kundene kan kontakte deg på, et fakturerings- / bestillingsskjema, et registreringsskjema for nyhetsbrev for å få flere e-postabonnenter, og det kan være lurt å lage en rekke undersøkelser. Heldigvis kan du gjøre det med WPForms uten begrensninger.

FormStack

På den annen side tilbyr FormStack bare begrenset skjemaoppretting. Avhengig av hvilken prisplan du velger, vil det avgjøre hvor mange skjemaer du har lov til å lage for nettstedet ditt.

For den billigste FormStack-planen har du bare lov til å lage 5 skjemaer. Dette betyr at du er ekstremt begrenset i skjemaene du kan ha på nettstedet ditt. Selv med den dyreste planen, er det uklart om du får muligheten til å lage ubegrensede former.

Vinner: WPForms. Når du velger en skjermbygger-plugin, vil du velge en som gir deg muligheten til å lage så mange skjemaer du vil.

4. Funksjoner: WPForms vs. Formstack

WPForms

WPForms er mer enn bare en enkel kontaktskjermbygger, og den har mange fantastiske funksjoner rett utenfor boksen. Som vi nevnte tidligere, kan du ikke bare opprette kontaktskjemaer, men du kan også lage undersøkelser, avstemninger og mer.

Du kan lage engasjerende undersøkelser og avstemninger for ditt WordPress-nettsted og få vakre undersøkelsesrapporter til å følge med dem. Dette betyr at du kan analysere skjemaresultatene dine i sanntid, og at du også har muligheten til å vise resultatene for besøkende på nettet i sanntid..

wpforms-meningsmåling-funksjoner

Noen av de andre gode funksjonene du får med WPForms inkluderer:

 • Smart betinget logikk – Declutter lange former ved å lage smarte betingede logikkregler for å vise eller skjule spørsmål basert på alternativet brukeren velger.
 • Ubegrenset filopplasting – Med en hvilken som helst plan kan brukere laste opp ubegrensede filer på skjemaene dine, og de er lett tilgjengelige direkte fra varselet om skjema.
 • Responsiv mobilvennlig – Skjemaer er 100% responsive og fungerer på mobil, nettbrett og nettlesere.
 • Lagring av delvis form – For lengre skjemaer kan brukerne lagre fremdriften og komme tilbake for å fullføre den senere, noe som reduserer formforlatelsen.
 • Spambeskyttelse – Smart captcha og honeypot forhindrer automatisk innsending av spam av skjemaene dine.
 • Automatisk bekreftelse av skjema – Brukere vil vite at skjemainnleveringen deres ble en suksess med tre bekreftelsestyper, inkludert melding, vis side og viderekobling.
 • Online signaturevne – Lar brukere signere online skjemaet med musen eller berøringsskjermen.
 • bruker registrering – Du kan lage tilpassede WordPress-brukerregistreringsskjemaer.
 • Online betalingsintegrasjon – WPForms integreres med betalingsportaler som PayPal og Stripe slik at du kan godta online betalinger.
 • Geografisk sporing – Lær mer om besøkende på nettstedet og deres plassering slik at du kan sende dem mer målrettede e-poster.
 • Email Marketing Integration – WPForms integreres med alle de populære e-postmarkedsføringstjenestene som Constant Contact, AWeber og Mailchimp.
 • Skjema tillatelser & Tilgangskontroller – Passordbeskytt skjemaet ditt, begrens antall oppføringer du vil godta, begrens skjemaoppføringer til påloggede brukere og mer.

I tillegg tilbyr WPForms en rekke andre tillegg som Form Abandonment som fanger opp brukerens informasjon selv om de ikke sender skjemaet.

FormStack

Med FormStack kan du opprette kontaktskjemaer så vel som betalingsformer, undersøkelser, hendelsesregistrering og mer. De tilbyr en rekke funksjoner, inkludert:

 • Betinget logikk
 • Lagre & Fortsett skjemaer
 • rapporter & Analytics
 • Filopplastinger
 • Recaptcha
 • Betalingsprosessorer
 • E-postintegrasjon

Men FormStacks liste over funksjoner er ikke så lang som WPForms. FormStack mangler en rekke unike skjemafelt som WPForms tilbyr som Net Promoter Score, Likert Scale og mer.

Som vi nevnte før, kan du bare opprette et begrenset antall skjemaer med FormStack. Hver plan har også en temagrense, og hver plan har også en lagringsgrense, slik at du bare kan laste opp et visst antall filer. I tillegg får du ikke tilgang til e-postintegrasjon med den billigste planen deres, noe som gjør markedsføring via e-post umulig.

Vinner: WPForms. WPForms tilbyr mange flere funksjoner som lar deg lage kraftige former av enhver type.

5. Prising: WPForms vs. FormStack

WPForms

WPForms tilbyr gratis og premium versjoner av deres form builder plugin. Hvis du vil bruke WPForms gratis, kan du laste ned WPForms Lite WordPress-plugin fra den offisielle WordPress Plugin Directory, installere den direkte på WordPress-dashbordet og begynne å bruke det med en gang. Men hvis du vil ha tilgang til de kraftigere funksjonene, må du oppgradere til en premiumplan.

wpforms-prising

WPForms tilbyr 4 forskjellige prisplaner, og du får ubegrenset skjemaoppretting med hver av dem. Hvis du nettopp begynner å bygge et nettsted og budsjettet er stramt, starter grunnleggende planen bare $ 39,50 per år for ett nettsted. Grunnleggende plan leveres med ubegrensede skjemaer, ubegrensede oppføringer, avanserte felt, skjemamaler, e-postintegrasjon og mer.

For å få tilgang til alle WPForms premiumfunksjoner som betalingsintegrasjon, undersøkelser og avstemninger, brukerregistrering, skjemaoppgivelse, premiumstøtte og mer, må du oppgradere til Elite-planen for $ 299,50 per år.

FormStack

FormStack har 4 forskjellige prisgunstige planer å velge mellom fra $ 19 / måned – $ 249 / måned. Hver prisplan har en grense for hvor mange skjemaer du kan lage. For eksempel for bronseplanen som koster $ 19 / måned, får du bare lage 5 skjemaer. Selv med Platinum-planen som koster 249 dollar per måned, begrenser de deg fremdeles til 1000 skjemaer.

formstack-prising

FormStack begrenser også antall oppføringer du kan motta med hver plan også. Hvis du går over antall oppføringer du har tillatt på planen din, krever de ikke noe gebyr for det, men alle oppføringer går direkte til e-posten din i stedet. Noe som gjør skjemaoppføringene dine vanskelige å administrere og har potensial til å overta innboksen og bli veldig irriterende.

I tillegg må du betale 59 dollar per måned for å få viktige funksjoner som tilpasset merkevarebygging og integrasjoner og betalinger.

Vinner: WPForms. Totalt sett må du betale mye mer penger for å få tilgang til funksjonene du ønsker med FormStack sammenlignet med WPForms.

Konklusjon: WPForms vs. FormStack: Hvilket er bedre?

Hvis du vil legge til skjemaer på nettstedet ditt, anbefaler vi at du bruker det WPForms. WPForms er bra for både nybegynnere og erfarne nettstedseiere. Du får tilgang til alle funksjonene du trenger for å utvide nettstedet eller bedriften din uten å måtte betale dyre månedlige avgifter. Du kan lage kraftige former på få minutter med dra og slipp-grensesnittet, og du får friheten til å lage så mange former du vil.

For mer informasjon, sjekk den komplette WPForms-gjennomgangen.

FormStack er en god skjemabygger på nettet, men på grunn av sin pris og mangel på unike funksjoner for besøkende på nettstedet, kan denne skjemabyggeren være mer egnet for større bedrifter som ønsker å lage interne skjemaer for Human Resources, IT og Finance, og for å motta applikasjoner. I tillegg mangler FormStack funksjonene og har altfor mange begrensninger for prisen du vil betale.

Ta også en titt på ekspertens sammenligning mellom WPForms vs TypeForm.

Vi håper du likte dette innlegget på WPForms vs. FormStack. Forhåpentligvis vet du nå hvilken skjermbygger som er det beste valget for nettstedet ditt. Hvis du likte dette innlegget og ønsker å lære mer om WPForms og hvordan du bruker det, kan du sjekke artikkelen vår om Hvordan lage et kontaktskjema på WordPress (den enkle måten).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map