Hur man lägger till en multimediareglage i WordPress

Skjutreglagen är vackra och ett enkelt sätt att få användarens uppmärksamhet. Du kan lägga till videor, text, knappar vad du vill ha i skjutreglaget. Men problemet är att du inte vill att skjutreglaget ska sakta ner din webbplats. I den här artikeln kommer jag att visa dig hur du skapar vackra multimedia-bilder i WordPress med min favorit-plugin för WordPress-reglage, Monolog.


Varför Soliloquy är det bästa WordPress Slider Plugin?

Om jag ska använda reglagen på en webbsida vill jag inte att det minskar min webbplats. Soliloquy är mycket optimerad för att se till att bilder laddar snabbare utan att påverka sidbelastningstider. Enbart denna anledning är tillräckligt stark för att någon ska kunna använda Soliloquy, men det finns mer.

Soliloquy skapar helt responsiva skjutreglage som ser lika bra ut på skrivbord, mobil och surfplattor. Den skalar ner vackert utan försämring i kvalitet och fungerar som en charm på beröringsenheter.

SEO är ett stort problem för de flesta onlineföretag. Soliloquy är den mest SEO-vänliga WordPress-reglaget. Det gör att lägga till alt-taggar och titlar till dina bilder superlätt vilket hjälper till att öka sökrankningen.

Slutligen, om jag skapar en webbplats för någon annan. Jag vill använda något som är lätt att använda. Soliloquy är väldigt nybörjare och alla som har lite vet hur man använder WordPress kan skapa bilder med Soliloquy.

Hur man skapar vackra bilder med multimedia med Soliloquy

Det första du behöver göra är att köpa Monolog. Den enda webbplatslicensen är endast $ 19 USD, men jag kommer att rekommendera utvecklarlicensen som är $ 99 USD och ger dig tillgång till alla grundläggande tillägg.

När du har fått insticksprogrammet, installera och aktivera det på samma sätt som du skulle installera någon annan WordPress-plugin. Vid aktivering kommer du att märka det nya menyposten Soliloquy i din WordPress-administratörssidefält. För att skapa en ny reglage måste du klicka på Soliloquy »Lägg till nytt.

Skapa en ny reglage med Soliloquy

Först måste du ge ditt skjutreglage en titel, sedan klickar du på Välj bilder-knappen för att ladda upp bilder till skjutreglaget. Om du vill välja bilder från ditt mediebibliotek, lägga till en videobild eller infoga en HTML-bild måste du klicka på knappen som läser “Klicka här för att infoga bilder från andra källor”.

Låter upp ett par bilder till din bild och klicka sedan på andra källknappar. Detta skapar en ny popup med tre flikar. Du kan välja bilder från ditt mediebibliotek, lägga till videor eller infoga en HTML-bild. Klicka på videofliken så kommer du att märka att du kan lägga till videor från YouTube, Vimeo och Wistia och Vimeo. Klistra in din video-URL och ange en titel och bildtext för videon om det behövs. Efter det klickar du på knappen “Sätt in bilder i skjutreglaget”.

Lägga till en videobild

Med Soliloquy kan du inte bara lägga till bilder och videor, utan också HTML-bilder. Detta betyder att du kan skapa en bild med HTML och CSS och infoga den i skjutreglaget. Den här funktionen är särskilt användbar för utvecklare och designers, den gör att de kan skapa bilder med text, knappar, bilder och allt annat de kanske vill lägga till i en enda bild. När du klickar på fliken HTML-bild ser du en vanlig HTML-redigerare där du kan klistra in din HTML-kod.

Lägga till HTML-bilder i Soliloquy

När du har lagt till dina bilder visas de så här:

Redigering av bilder i en skjutreglage

Var och en av dina bilder har två knappar på, den röda knappen tar bort en bild a från skjutreglaget. Den blå knappen med informationsikonen låter dig redigera bilden. Det är här du kan lägga till metadata till dina bilder, lägga till länkar till dem och ge bildtexter.

Skjut metadata

Med Soliloquy kan du styra avancerade alternativ för varje skjutreglage du skapar. Klicka bara på Config-fliken för att se dessa alternativ. Du kan välja animering, tema, pilar, navigering och kontrollinställningar här.

Konfigurera avancerade alternativ för reglaget

När du är nöjd med skjutreglaget klickar du bara på knappen Publicera. När din skjutreglage har publicerats kan den läggas till var som helst på din WordPress-webbplats med kortkoder och malltaggar. För att se kortkoderna, klicka på delningsikonen så visar Soliloquy dessa taggar. Kopiera helt enkelt kortkoden och lägg till den i dina inlägg eller sidor. Eller kopiera malltaggen och klistra in den i dina WordPress-temafiler.

Kopiera skjutreglaget kortkod och mall tagg

Lätt var det inte? Jag kommer att uppmuntra dig att leka med de avancerade alternativen på konfigurationsfliken i skjutreglaget och experimentera med olika reglagestorlekar, animationer och blekningseffekter.

Om du gillade den här artikeln, vänligen gå med i ThemeLab på Twitter och Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map