Hur man skapar en välkomstport i WordPress (steg för steg)

optinmonster, välkomstport, wp välkomstport, listbyggnad


Vill du skapa en välkomstgrind på din webbplats?

Traditionella välkomstgrindar omdirigerar användare till en ny sida, vilket är dåligt för SEO och användarupplevelse. Med OptinMonster kan du skapa en stänkskärm, även känd som en fullskärms optinform för att växa din e-postlista.

I den här artikeln visar vi dig hur du lägger till en välkomstport till din WordPress-webbplats.

Det är enkelt att lägga till en välkomstport till din webbplats

Det är snabbt och enkelt att lägga till en välkomstport till din WordPress-webbplats OptinMonster.

optinmonster-logo

OptinMonster är det bästa ledgenerationsplugin som hjälper dig att växa din e-postlista, öka din försäljning och öka dina omvandlingsmål. Med den här appen kan du skapa fantastiska popups som är optimerade för enheter i alla storlekar.

Det låter dig också lägga till en nedräknande timer, inlineformulär, innehållsskåp och mycket mer. Läs mer om OptinMonster här.

Genom att använda OptinMonster är det superlätt att skapa fantastiska och kraftfulla välkomstgrindar som konverterar. Allt du behöver göra är att följa denna handledning.

Steg 1: Ansluta OptinMonster-plugin till din OptinMoster-app

Till att börja med, anmälan till OptinMonster-appen och installera sedan OptinMonster-plugin i din WordPress-instrumentpanel.

När du aktiverar plugin, gå till din WordPress-instrumentpanelen och klicka på OptinMonster till vänster på skärmen. Du kommer att se två alternativ här.

  1. Skaffa OptinMonster
  2. Anslut till ditt OptinMonster-konto

Om vi ​​antar att du redan har skapat ditt konto med OptinMonster väljer vi det andra alternativet. Om du inte redan har skapat det, gå till den första. När du väljer det andra alternativet har du möjlighet att Auktorisera OptinMonster.

auktorisera optinmonster

Klicka på det. Detta kommer att omdirigera dig till ett nytt fönster där du behöver träffa Anslut till WordPress alternativ.

Steg 2: Välja mall för fullskärm

När alla inställningar är gjorda, gå till OptionMonster »Kampanjer» Skapa ny kampanj.

skapa optinmonster-kampanj

Nu kan du välja din kampanjtyp följt av en mall som du väljer. Välj Fullskärm alternativ för din kampanjtyp.

Kampanjtyp och mall optinmonster

När detta är gjort måste du namnge din kampanj och välja webbplatsen där du vill visa den.

hälsning dina användare med välkomstmeddelande, välkomna wordpress användare, hälsa dina wordpress användare

Klicka på Börja bygga för att fortsätta med designen.

Steg 3: Designa din välkomstport med OptinMonster

Du kommer att riktas till dra och släpp-byggaren där du kan börja utforma din kampanj. Du ser alla anpassningsalternativ på din vänstra aktivitetsfält. När du redigerar kan du se liveförhandsgranskningen av din design.

Med OptinMonster kan du välja om du vill tillåta dina användare att stänga din optinform. Det är en bra idé att lägga till stängningsknappen så att dina användare har möjlighet att hoppa över den. Att inte aktivera stängningsknappen kan allvarligt irritera vissa av dina användare som kanske aldrig mer bryr sig om att återvända till din webbplats.

För att aktivera alternativet stängningsknapp, gå till Design överst på skärmen och klicka sedan på Optininställningar »Stäng-knapp. Aktivera alternativet som säger Visa en stängningsknapp. Du ser också ett antal andra alternativ på skärmen som låter dig anpassa din knapp.

Gå sedan till Visa regler fliken som visas precis bredvid Design flik. Här justerar du tiden till noll som visas på skärmdumpen nedan. På så sätt visas en välkomstgrind omedelbart när en användare landar på din webbplats.

Du kan också visa på vilken sida välkomstporten ska visas.

Du kan också gå till integrationer för att ansluta ditt optinformulär med ett e-postmarknadsföringsverktyg, som Constant Contact.

När alla ändringar har gjorts trycker du på Spara så att du inte tappar dem.

Gå sedan till Publicera flik. När den expanderar, se till att du ändrar statusen till att leva.

Gå slutligen till din WordPress-instrumentbräda och klicka på OptinMonster till vänster på skärmen. Gå nu till kampanjer. Du ser att kampanjen du just skapade är listad där. Om inte, bara slå på Uppdatera kampanjer -knappen och du borde kunna se den.

Klicka nu på redigera utgångsinställningar länk.

Detta visar dig en ny skärm där du har ett alternativ som heter Aktivera kampanj på webbplatsen. Markera rutan bredvid.

Under det kan du också anpassa vem som kan se din välkomstport. När du är klar, slå på Spara och du är bra att gå.

Din kampanj bör vara live nu. Besök din webbplats nu från framsidan så ser du välkomstgrinden i aktion. Här är resultatet av det vi skapade just nu.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att skapa en välkomstgrind i WordPress. Om du vill veta fler sätt att växa din e-postlista snabbt klickar du på länken för att läsa vår guide.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map