Hur man skapar ett AMP-formulär i WordPress (steg för steg)

hur man skapar en amp-form i WordPress


Vill du skapa ett AMP-vänligt (Accelerated Mobile Pages) kontaktformulär på din WordPress-webbplats?

Det är där WPForms-insticksprogrammet är praktiskt. WPForms är ett av de mest användarvänliga formulärbyggaren plugins som låter dig skapa vackra AMP-vänliga kontaktformulär för din webbplats i några snabba och enkla steg.

I den här artikeln visar vi dig hur du använder WPForms-plugin för att skapa ett lysande APM-vänligt kontaktformulär på din WordPress-webbplats. Men innan det ska vi snabbt förstå AMP: s betydelse.

Varför skapa AMP-sidor och AMP-formulär

Enligt en studie kommer nästan 60% av sökfrågorna på Google från mobila enheter. Genom att göra din webbplats AMP-vänlig kan du se till att din webbplats laddas snabbare på mobila enheter.

Google Accelerated Mobile Project är ett öppet källinitiativ från Google som syftar till att påskynda den mobila surfupplevelsen till stor del på den öppna webben. AMP sätter mobilt surfupplevelse ett steg framåt. Den grundläggande idén är att dramatiskt öka sidhastigheten på din webbplats genom att använda en extra lätt mall som är optimerad för hastighet.

Snabbare laddning av webbsidor ger förbättrad användarupplevelse och uppmuntrar besökare att stanna längre på din webbplats. På så sätt kan du minska studien och öka sannolikheten för att förbättra din ranking.

Men eftersom AMP använder en separat lättmall för att ladda dina sidor kan det påverka kontaktformerna, javascriptfunktioner och andra element.

För att visa kontaktformulär på dina AMP-sidor kan du använda WPForms, den bästa formen plugin för WordPress.

Låt oss nu titta på hur du använder WPForms för att skapa kontaktformulär på dina AMP-sidor.

Steg 1: Installera Google AMP-plugin

Innan vi dyker in och skapar ett formulär, låt oss ta en titt på hur du skapar AMP-sidor på din webbplats. De AMP plugin är den officiella Google AMP-plugin på WordPress.

För att hitta detta plugin, sök AMP i sökrutan genom att navigera till Plugins »Lägg till nytt.

Klicka nu på Installera nu knappen följt av Aktivera för att låta den börja fungera.

AMP-plugin, Google AMP

Steg 2: Installera WPForms på WordPress

Låt oss nu installera WPForms-plugin på din webbplats. För det, logga bara in på din WordPress-instrumentpanelen och gå till Plugins »Lägg till nytt. Skriv nu WPForms i sökfältet längst upp till höger på skärmen.

När plugin finns, klicka på Installera nu -knappen och sedan Aktivera så att plugin börjar fungera.

WPForms Lite, AMP-vänligt kontaktformulär plugin

Steg 3: Skapa din första form med WPForms

För att skapa ditt första formulär med WPForms, gå till din WordPress-instrumentpanelen och navigera till WPForms »Lägg till nytt

Följande fönster kommer nu att visas på skärmen.

amp-kontaktformulär i wordpress

Du kommer att se fyra olika alternativ här. Beroende på ditt krav kan du välja den mall som bäst passar dina behov.

Låt oss välja den här tutorials skull Enkelt kontaktformulär alternativ. Du kommer nu att omdirigeras till en dra-och-släpp-formbyggare där du kan lägga till eller ta bort fält till och från den förbyggda mallen som du just har valt.

amp kontaktsida byggare

Alla tillgängliga fält visas på vänster sida. De fina fälten kan endast användas om du uppgraderar din plugin till premiumversionen. Men standardfälten är också bra att gå.

För att lägga till ett fält i ditt formulär, dra det helt enkelt från vänster och släpp det i formulärsektionen till höger.

Om du vill ta bort ett fält från formuläret håller du bara markören över det specifika fältet. Du kommer att se en radera ikonen i det övre högra hörnet av fältet.

ta bort ett fält från wpforms

Klicka bara på det alternativet så kommer ditt fält att raderas. Med den här metoden kan du ta bort alla fält från det formulär som du tror inte behövs.

Du har också valet att ändra dina fältalternativ. Du kan ändra formatet för fälten, storleken på teckensnitten, dölja eller visa etiketter och underetiketter och så vidare.

När du är klar klickar du på Spara -knappen i det övre högra hörnet av formuläret så att du inte tappar dina ändringar.

Om du nu ser till vänster på panelen ser du ett alternativ som heter inställningar. När du klickar på den ser du flera alternativ. För lite-versionen kan du endast använda de tre första alternativen.

Under Allmän alternativet kan du ändra ditt formulärnamn, lägga till en beskrivning, ändra skicka-knappen text, ändra skicka knappen bearbeta text och så vidare. Det låter dig också aktivera antispam-honeypot och Ajax-formulärinlämningsalternativ.

amp-kontaktformulärets allmänna inställningar

Gå nu till Underrättelse. Det här alternativet har flera alternativ att fylla i. Huvudfältet i denna del är Från epost fält. Här kan du lägga till din webbplats eller varumärkes e-postadress. Du bör också se till att din webbplats har konfigurerats till en auktoriserad tjänsteleverantör för att skicka ut e-postmeddelanden.

Steg 4: Visa ditt första formulär

För att visa ditt första formulär, gå till sidan där du vill att ditt formulär ska visas. Klicka på om du vill skapa en ny sida Sida »Lägg till nytt. Lägg till en titel på din sida.

Klicka på + -ikonen för att lägga till ett block i Gutenberg-redigeraren. Skriv sedan in WPForms och klicka på den när den visas.

bädda in en amp-kontaktformulär

Därefter blir du ombedd att välja rätt kontaktformulär, så välj formuläret.

amp kontaktsida

Du kan nu klicka på Publicera -knappen på höger sida av din WordPress-instrumentbräda för att publicera ditt inlägg. Din WordPress AMP-form är nu live.

Du kan också använda Nyhetsbrev Brev SignUp Form och den Förslag form mallar som är tillgängliga för dig i början av processen. Beroende på ditt krav väljer du den mall du vill ha för din webbplats. De Tom form Med alternativet kan du skapa formuläret från början. Om du vill ha en helt ny form kan du prova det alternativet

Det är ganska mycket det. Din webbplats bör nu ha det AMP-vänliga kontaktformuläret som du ville skapa.

Vi hoppas att den här artikeln var till hjälp för dig. Om du gillade det här inlägget kanske du också vill läsa vår steg-för-steg-guide om hur du skapar ett flersidesformulär på WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map