Hvordan lage et AMP-skjema i WordPress (trinn for trinn)

hvordan lage en amp-form i WordPress


Ønsker du å opprette et AMP-vennlig (akselererte mobilsider) kontaktskjema på ditt WordPress nettsted?

Det er her WPForms-pluginen kommer godt med. WPForms er et av de mest brukervennlige skjermbygger-plugins som lar deg lage vakre AMP-vennlige kontaktskjemaer for nettstedet ditt i noen få raske og enkle trinn.

I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du bruker WPForms-plugin for å lage et strålende APM-vennlig kontaktskjema på ditt WordPress-nettsted. Men før det, la oss raskt forstå viktigheten av AMP.

Hvorfor opprette AMP-sider og AMP-skjemaer

I følge en studie kommer nesten 60% av søkene på Google fra mobile enheter. Ved å gjøre nettstedet ditt AMP-vennlig, kan du sikre at nettstedet ditt lastes raskere på mobile enheter.

Google Accelerated Mobile Project er et open source-initiativ fra Google som er rettet mot å få fart på nettleseropplevelsen til mobilen i stor grad på det åpne nettet. AMP gir mobil surfingopplevelse et skritt fremover. Den grunnleggende ideen er å dramatisk øke sidehastigheten på nettstedet ditt ved å bruke en ekstra mal som er optimalisert for hastighet.

Raskere lasting av nettsider gir forbedret brukeropplevelse og oppfordrer besøkende til å bli lenger på nettstedet ditt. På den måten kan du redusere avvisningsfrekvensen og øke sannsynligheten for å forbedre rangeringen.

Siden AMP bruker en egen lett mal for å laste inn sidene dine, kan det imidlertid påvirke kontaktskjemaene, JavaScript-funksjonene og andre elementer.

For å vise kontaktskjemaer på AMP-sidene dine, kan du bruke WPForms, den beste formen plugin for WordPress.

La oss nå se på hvordan du bruker WPForms til å lage kontaktskjemaer på AMP-sidene dine.

Trinn 1: Installere Google AMP Plugin

Før vi dykker inn og oppretter et skjema, la oss se på hvordan du oppretter AMP-sider på nettstedet ditt. De AMP plugin er den offisielle Google AMP-pluginen på WordPress.

For å finne denne plugin, søk AMP i søkefeltet ved å navigere til Plugins »Legg til nytt.

Klikk nå på Installere nå knappen etterfulgt av Aktiver -knappen for å la den begynne å fungere.

AMP-plugin, Google AMP

Trinn 2: Installere WPForms på WordPress

La oss deretter installere WPForms-plugin på nettstedet ditt. For det er det bare å logge på WordPress-dashbordet og gå til Plugins »Legg til nytt. Skriv nå WPForms på søkefeltet øverst til høyre på skjermen.

Når pluginen er lokalisert, klikker du på Installere nå knappen og deretter Aktiver for at plugin-en begynner å fungere.

WPForms Lite, AMP-vennlig kontaktskjema-plugin

Trinn 3: Opprette din første form med WPForms

Å opprette ditt første skjema med WPForms, gå til din WordPress dashbord og naviger til WPForms »Legg til nytt

Du vil nå ha følgende vindu på skjermen.

amp kontaktskjema i wordpress

Du vil se 4 forskjellige alternativer her. Avhengig av ditt behov kan du velge den malen som best passer dine behov.

La oss velge den for denne opplæringen Enkelt kontaktskjema alternativ. Du blir nå omdirigert til en dra-og-slipp-skjermbygger der du kan legge til eller fjerne felt til og fra den forhåndsbygde malen du nettopp har valgt.

amp kontaktside byggherre

Alle tilgjengelige felt vises på venstre side. De fancy feltene kan bare brukes hvis du oppgraderer plugin-modulen til premium-versjonen. Standardfeltene er imidlertid også gode å gå.

Hvis du vil legge til et felt i skjemaet ditt, drar du det bare fra venstre og slipper det på skjemaområdet til høyre.

Hvis du vil fjerne et felt fra skjemaet, bare hold markøren over det aktuelle feltet. Du vil se en slette ikonet øverst til høyre i feltet.

slett et felt fra wpforms

Bare klikk på dette alternativet så vil feltet ditt bli slettet. Ved hjelp av denne metoden kan du fjerne hvilket som helst felt fra skjemaet du tror ikke er nødvendig.

Du har også valget mellom å endre feltalternativene dine. Du kan endre formatet på feltene, størrelsen på skriftene, skjule eller vise etiketter og undermerk og så videre.

Når du er ferdig, klikker du på Lagre -knappen øverst til høyre på skjemaet, slik at du ikke mister endringene.

Hvis du ser til venstre på panelet, ser du et alternativ som heter innstillinger. Når du klikker på den, vil du se flere alternativer. For lite-versjonen vil du bare kunne bruke de tre første alternativene.

Under Generell alternativet, kan du endre skjemanavnet, legge til en beskrivelse, endre innsendeknappen, endre innsenderknappen behandle tekst og så videre. Det lar deg også aktivere anti-spam honeypot og Ajax skjema innsending alternativ.

amp kontaktskjema generelle innstillinger

Gå nå til Melding. Dette alternativet har flere alternativer du kan fylle ut. Hovedfeltet i denne delen er Fra e-post felt. Her kan du legge til nettstedet eller e-postadressen til merkevaren. Du må også sørge for at nettstedet ditt er konfigurert til en autorisert tjenesteleverandør for sending av e-postmeldinger.

Trinn 4: Viser ditt første skjema

For å vise det første skjemaet ditt, gå til siden der du vil at skjemaet skal vises. Hvis du vil opprette en ny side, klikker du på Side »Legg til nytt. Legg til en tittel på siden din.

Klikk på + -ikonet for å legge til en blokk i Gutenberg-redaktøren. Skriv deretter inn WPForms og klikk på den når den vises.

legg inn et kontaktskjema

Deretter blir du bedt om å velge riktig kontaktskjema, så velg skjemaet.

amp kontaktside

Du kan nå klikke på publisere -knappen på høyre side av WordPress-oversikten for å publisere innlegget ditt. WordPress AMP-skjemaet ditt er nå live.

Du kan også bruke Nyhetsbrev Brev SignUp Form og Forslagsskjema maler som er tilgjengelige for deg i begynnelsen av prosessen. Avhengig av behovet ditt, velg malen du ønsker for nettstedet ditt. De Tom form lar deg lage skjemaet fra bunnen av. Hvis du vil ha en helt ny form, kan du prøve det alternativet

Det er ganske mye det. Nettstedet ditt skal nå ha det AMP-vennlige kontaktskjemaet du ønsket å opprette.

Vi håper denne artikkelen var nyttig for deg. Hvis du likte dette innlegget, kan det være lurt å lese vår trinnvise guide for hvordan du oppretter et flersiders skjema på WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map