Hvordan legge til en multimedia glidebryter i WordPress

Glidebryterne er vakre og en enkel måte å fange brukerens oppmerksomhet. Du kan legge til videoer, tekst, knapper hva du vil i en glidebryter. Men problemet er at du ikke vil at skyvekontrollen skal senke nettstedet ditt. I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du lager vakre multimedia-lysbilder i WordPress ved å bruke min favoritt-plugin for WordPress-glidebryter, monolog.


Hvorfor Soliloquy er den beste WordPress Slider Plugin?

Hvis jeg skal bruke glidebrytere på en webside, vil jeg ikke at det vil bremse nettstedet mitt. Soliloquy er svært optimalisert for å sikre at lysbildene lastes raskere uten å påvirke lastetidene for siden. Denne grunnen alene er sterk nok til at noen kan bruke Soliloquy, men det er mer.

Soliloquy lager glidebrytere som ser like bra ut på skrivebord, mobil og nettbrett. Den skaleres vakkert uten forringelse i kvalitet og fungerer som en sjarm på berøringsenheter.

SEO er en stor bekymring for de fleste online virksomheter. Soliloquy er den mest SEO-vennlige WordPress-glidebryteren. Det gjør det enkelt å legge til alt-tags og titler til lysbildene dine, noe som hjelper deg med å øke rangeringen.

Til slutt, hvis jeg oppretter et nettsted for noen andre. Jeg vil bruke noe som er enkelt å bruke. Soliloquy er veldig nybegynner vennlig og alle som har lite kunnskap om hvordan man bruker WordPress kan lage lysbilder med Soliloquy.

Hvordan lage vakre lysbilder med multimedia med Soliloquy

Det første du trenger å gjøre er å kjøpe monolog. Enkeltstedslisensen er bare $ 19 USD, men jeg vil anbefale utviklerlisensen som er $ 99 USD og gir deg tilgang til alle grunnleggende tillegg.

Når du har fått plugin-modulen, kan du installere og aktivere den slik du vil installere en hvilken som helst annen WordPress-plugin. Ved aktivering vil du legge merke til det nye Soliloquy-menypunktet i WordPress-admin-sidefeltet. For å lage en ny glidebryter må du klikke på Soliloquy »Legg til nytt.

Lager en ny glidebryter med Soliloquy

Først må du gi glidebryteren en tittel, deretter klikker du på Velg bilder-knappen for å laste opp bilder til glidebryteren. Hvis du vil velge bilder fra mediebiblioteket ditt, legge til et videobilder, eller sette inn et HTML-lysbilde, må du klikke på knappen som heter ‘Klikk her for å sette inn lysbilder fra andre kilder’.

Lar deg laste opp et par bilder til lysbildet ditt, og klikk deretter på andre kilder-knappen. Dette får opp en ny popup med tre faner. Du kan velge bilder fra mediebiblioteket ditt, legge til videoer eller sette inn et HTML-lysbilde. Klikk på videoer-fanen og du vil legge merke til at du kan legge til videoer fra YouTube, Vimeo, og Wistia og Vimeo. Bare lim inn nettadressen til videoen din og oppgi en tittel og bildetekst for videoen hvis det er nødvendig. Etter det klikker du på “Sett inn lysbilder i glidebryteren” -knappen.

Legger til et videospill

Med Soliloquy kan du ikke bare legge til bilder og videoer, men også HTML-lysbilder. Dette betyr at du kan lage et lysbilde ved hjelp av HTML og CSS og sette det inn i glidebryteren. Denne funksjonen er spesielt nyttig for utviklere og designere, den lar dem lage lysbilder med tekst, knapper, bilder og alt annet de måtte ønske å legge til i et enkelt lysbilde. Når du klikker på fanen HTML-lysbilde, vil du se en vanlig HTML-redigerer der du kan lime inn HTML-koden.

Legge til HTML-lysbilder på Soliloquy

Når du har lagt til lysbildene dine, vil de vises slik:

Redigering av lysbilder i glidebryteren

Hver av lysbildene dine har to knapper på seg, den røde knappen fjerner et lysbilde a fra glidebryteren. Den blå knappen med info-ikonet lar deg redigere lysbildet. Det er her du kan legge til metadata til lysbildene dine, legge til lenker til dem og gi overskrift.

Skyv metadata

Med Soliloquy kan du kontrollere avanserte alternativer for hver glidebryter du oppretter. Bare klikk på Config-fanen for å se disse alternativene. Du kan velge innstillinger for animasjon, tema, piler, navigasjon og kontroll her.

Konfigurer avanserte alternativer for glidebryteren

Når du er fornøyd med glidebryteren, klikker du bare på publiser-knappen. Når glidebryteren er publisert, er den tilgjengelig for å bli lagt til hvor som helst på WordPress-nettstedet ditt ved å bruke kortkoder og malkoder. For å se disse snarveiene, klikk på delingsikonet, og Soliloquy viser deg disse taggene. Bare kopier kortkoden og legg den til innlegg eller sider. Eller kopier malmalen, og lim den inn i WordPress-temafilene.

Kopier skyvekodekode og malkode

Lett var det ikke? Jeg vil oppmuntre deg til å leke deg med de avanserte alternativene på konfigurasjonsfanen på glidebryteren og eksperimentere med forskjellige glidestørrelser, animasjoner og visneeffekter.

Hvis du likte denne artikkelen, kan du bli med på ThemeLab på Twitter og Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map