Hvordan legge til Google Analytics Dashboard til WordPress Admin

hvordan du legger til analysestatistikkoversikt til wordpress


Vil du sjekke Analytics-statistikken din rett fra WordPress-oversikten?

Å ha Google Analytics-oversikten i WordPress-administratoren din gjør det enkelt å overvåke trafikken din, slik at du ikke alltid trenger å logge deg på Google Analytics-kontoen din for å spore. Basert på disse rapportene. vil du få innsikt i hvordan du optimaliserer innholdet ditt for å øke salget og konverteringene dine.

De fleste av dere må allerede bruke Google Analytics for å følge med på hvordan nettstedets resultater fungerer. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan sjekke statistikken for nettstedet ditt direkte fra oversikten ved å legge til Google Analytics-oversikten.

Hvis du er en av dem, kan du slutte å bekymre deg akkurat nå. I dagens artikkel viser vi deg hvordan du kan sjekke statistikkene for nettstedet ditt direkte fra dashbordet uten å logge deg på noe annet nettsted eller verktøy.

Sjekk nettstatistikk rett fra WordPress-oversikten

monsterinsights, brukerinnlogging og registrering plugins

Den enkleste måten å legge til statistikk på dashbordet ditt er å legge til en plugin, for eksempel MonsterInsights.

MonsterInsights er den beste Google Analytics-plugin for WordPress. Ikke bare det lar deg legge til statistikk på nettstedet ditt, men det lar deg også aktivere avanserte analyserapporter, for eksempel e-handelssporing, nedlasting av sporing og mer uten å måtte berøre en linje med kode.

For å vite mer om denne plugin, sjekk ut vår detaljerte MonsterInsights-gjennomgang.

La oss sjekke ut hvordan du bruker denne plugin-en til å legge til statistikk-dashbordet til WordPress.

Trinn 1: Legge til Google Analytics Dashboard til WordPress Admin

Det første trinnet er å installere MonsterInsights plugin på WordPress-oversikten.

For mer informasjon, sjekk hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Når MonsterInsights er installert og aktivert, går du til dashbordet og klikker på Innsikt »Innstillinger. Her kan du legge inn MonsterInsights lisensnøkkel som er tilgjengelig på MonsterInsights-kontoen din.

legg til bekreftelsesnøkkel for statistikkdashbord

Klikk nå på Bekreft nøkkel knapp. Når du er ferdig, må du koble nettstedet til Google Analytics-kontoen din. Du kan gjøre det ved å gå til Innsikt »Innstillinger. Du ser et alternativ som heter Autentiser med Google-kontoen din. Bare klikk på denne knappen.

Du vil nå bli omdirigert til en ny side der du blir bedt om å logge på Google-kontoen din.

logg inn på Google Analytics

Hvis du allerede er logget inn på Google-kontoen din, kan du bare velge nettstedet du vil sjekke statistikken for. Hvis ikke, skriv inn påloggingsinformasjon og klikk deretter på neste knappen og gå videre.

Gå foran og slå på Tillate knapp. Det siste trinnet er å velge profilen du vil spore. Du må velge nettstedet ditt her og deretter klikke på Fullstendig godkjenning -knappen for å fortsette.

legg til statistikk tillatelse

Du vil nå bli omdirigert til WordPress-oversikten og se Google Analytics-rapportene dine.

Hvis du ikke allerede har konfigurert Google Analytics-kontoen din, vil det ta litt tid (opptil 24 timer) før statistikken reflekteres på dashbordet..

Trinn 2: Vise Google Analytics Dashboard i WordPress

Nå som MonsterInsights er installert, aktivert og koblet til Google Analytics-oversikten, er du klar til å sjekke statistikken fra oversikten.

For å gjøre det bare gå til Innsikt »Rapporter.

Du har oversikt over nettstedets samlede rapporter. Når du blar litt ned, ser du antall nye kontra returnerende besøkende på nettstedet ditt. Det gir deg også en enhetsfordeling, slik at du vet nøyaktig hvor mange som bruker sine mobile enheter, faner, bærbare datamaskiner. osv. for å besøke nettstedet ditt.

Du har også en klar ide om hvor mye trafikk som kommer inn fra forskjellige land, hvor kommer trafikken din fra og hva er toppsidene og innleggene på nettstedet ditt.

I utgangspunktet kan du se nøyaktig hva Google Analytics viser deg, men mer.

Hva annet kan du se ved bruk av MonsterInsights?

Bortsett fra å tilby generelle rapporter på nettstedet ditt, tilbyr MonsterInsights deg også tilpassede rapporter avhengig av innstillingene dine. Noen av dem er:

 • Tilknyttet klikkrapport for utgivere
 • e-handelsrapporter for e-handelsbedrifter,
 • Search Console-rapport for å analysere Google Search-trafikk
 • Dimensjonsrapport basert på de tilpassede dimensjonene du har lagt til
 • Skjema innsending sporing
 • Nettstatistikk i sanntid

Du trenger bare å installere nødvendig tillegg, og du er god til å gå. Gå til for å installere et tillegg Innsikt »Addons.

Deretter ser du flere alternativer på skjermen. Avhengig av hvilket tillegg du vil bare trykke på Installere og du er ferdig. Når det er installert, endres statusen til addon til Aktiv.

Så det er det. Du har nå statistikkpanelet på WordPress-nettstedet ditt.

Det kan også være lurt å sjekke ut hvordan du konfigurerer forfattersporing i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map