Hvordan utføre en WordPress sikkerhetsrevisjon (trinn for trinn)

hvordan du utfører sikkerhetsrevisjon i WordPress


Ønsker å utføre en WordPress sikkerhetsrevisjon?

Å utføre en sikkerhetsrevisjon på nettstedet ditt kan ha store fordeler.

 • Det hjelper deg å følge med på hva som skjer på nettstedet ditt.
 • Den forbereder deg på vanlige og mindre problemer som plutselig kan dukke opp.

I denne opplæringen viser vi deg hvordan du utfører en sikkerhetsrevisjon i WordPress på en trinnvis måte.

Utføre en sikkerhetsrevisjon i WordPress

Det beste med WordPress er at det gjør alt superenkelt med sin massive liste over plugins. Med disse programtilleggene kan du finne en løsning på nesten alle problemer.

Det er ikke vanskelig å kjøre en sikkerhetsrevisjon hvis du vet hvilken sikkerhetsplugin du vil bruke for å oppnå best mulig resultat. Generelt er det flere alternativer som du kan velge mellom. Men vi vil gjerne anbefale plugin-modulen WP Security Audit Log.

WP Security Audit Log – En oversikt

WP Security Audit Log

WP Security Audit Log er en kraftig plugin som hjelper deg å identifisere all slags mistenkelig oppførsel på nettstedet ditt. Med denne plugin-en kan du enkelt beskytte nettstedet ditt mot alle slags skadelige hacks ved å overvåke WordPress-logger.

Med WP Security Audit Log får du vite hva hver pålogget person gjør, slik at du kan oppdage all ondsinnet oppførsel før de blir en trussel.

Med en 4.8-stjerners rangering og mer enn 1 million nedlastinger er denne plugin-en et av de beste alternativene for å utføre en sikkerhetsrevisjon på ditt WordPress-nettsted. Denne pluginen er kompatibel med de nyeste versjonene av WordPress og fungerer greit sammen med andre plugins på nettstedet ditt.

La oss nå gå videre for å se hvordan du bruker denne pluginen på en trinnvis måte.

Trinn 1: Installere og konfigurere WP Security Audit Log

Det første trinnet er å laste ned og installere WP Security Audit Log på ditt WordPress-nettsted. Slik installerer du en WordPress-plugin.

Når plugin-en er aktivert, vil plugin-en vise en melding på skjermen din som spør om du vil kjøre veiviseren for de grunnleggende plugin-innstillingene. Klikk på alternativet Ja.

Dette vil forberede plugin-en din for konfigurasjonsprosessen. Den vil deretter stille deg noen spørsmål. Gå gjennom dem nøye og svar dem ved å merke et ja eller nei rett under spørsmålet. Her får du også velge perioden du vil oppbevare dataene dine i loggen din for. Du kan velge de siste 6 månedene, 12 månedene osv..

Du kan slutte å spore loggene til en bestemt bruker hvis du vil.

I det siste trinnet vil den vise en melding for å bekrefte fullføringen av installasjonsprosessen. Bare trykk på Bli ferdig -knappen, og du er klar til å komme i gang.

Trinn 2: Overvåke hendelser med WP Security Audit Log

Når plugin-en din er konfigurert, kan du begynne å overvåke hendelsene på ditt WordPress-nettsted. Gå til dashbordet ditt for å se alternativet Tilsynslogg på venstre side av skjermen.

Klikk på alternativet for visning av revisjonslogg. Dette vil vise aktiviteten som pluginen nettopp utførte på nettstedet ditt.

Du vil få viktige detaljer som datoen for hendelsen, den involverte brukeren, IP-adressen til brukeren og hendelsesmeldingen.
Så hvis en bruker logget inn på nettstedet ditt, kan du finne ut nøyaktig hvem det var og se brukerens aktivitet på nettstedet. Du blir også kjent med IP-adressen deres.

Trinn 3: Kontrollere hendelser med WP-sikkerhetsrevisjonslogg

Plugin-enheten lar deg også kontrollere hendelsene du vil legge til på nettstedet ditt. Du kan gjøre det ved å gå til Tilsynslogg »Aktiver / deaktiver hendelser.

Under Loggnivå alternativet, kan du velge mellom tre forskjellige valg.

 • Grunnleggende
 • Nerd
 • Tilpasset

Bare klikk på rullegardinpilen og velg ditt beste valg. Basert på dette alternativet, vil du se hendelsene og beskrivelsene på denne siden. Her kan du aktivere eller deaktivere individuelle hendelser ved å merke / fjerne merket for boksene ved siden av.

Trinn 4: Avslutte pålogget brukerøkt

Med Audit Log, foruten å overvåke aktiviteten på nettstedet ditt, kan du også avslutte en brukerøkt med et museklikk. For det, gå til oversikten og velg Tilsynslogg »Innloggede brukere

Her kan du enten avslutte alle økter sammen eller gjøre det individuelt for brukerne dine. Hvis du vil avslutte alle sammen, bruker du alternativet på toppen. Hvis du vil avslutte en enkelt brukerøkt, trykker du på Avslutt-knappen ved siden av den spesifikke brukeren, og arbeidet ditt er ferdig.

Trinn 5: Last ned loggrapportene

Neste trinn er å laste ned rapportene opprettet av plugin-modulen. Men før du laster ned dem, kan du administrere og kontrollere typen rapport du vil laste ned.

Du kan gjøre det ved å gå til Tilsynslogger »Rapporter. Her har du to forskjellige faner.

Under den første som sier Generer & Konfigurer periodiske rapporter, kan du velge rapporttype og datoperiode. Den lar deg også velge formatet på rapporten og konfigurere innstillingene for nedlasting av periodiske rapporter.

I den andre fanen som sier Statistikkrapporter, kan du velge datoperiode, kriterier og formatet til rapporten. Når du er ferdig, trykker du bare på knappen Generer rapport for å laste ned rapporten.

Ved å laste ned disse rapportene fra tid til annen, kan du være trygg på at du har sikkerhetskopiert alle dataene dine i tilfelle uheldige hendelser.

Så det er det. Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du utfører en sikkerhetsrevisjon i WordPress. Hvis du ikke har utført en revisjon ennå, kan du gjøre det nå. I mellomtiden kan du også være interessert i å lese vår komplette WordPress sikkerhetsguide.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map