Learndash vs. LifterLMS – Hvilken er bedre? (2020)

learndash vs. lifterlms


LearnDash og LifterLMS er to av de beste LMS-programmene (Learning Management System) for WordPress. Men som virkelig er den beste LMS-plugin: LearnDash eller LifterLMS?

Ikke alle læringsstyringssystemer er skapt like. Det er viktig for deg å forstå hvordan disse 2 LMS-pluginene skiller seg fra hverandre, med hensyn til deres prisplaner og funksjoner. Med vår objektive sammenligning mellom LearnDash og LifterLMS, hjelper vi deg med å bestemme hvilken som er det beste valget for deg.

LearnDash vs. LifterLMS – Innholdsfortegnelse

For å hjelpe deg med å kjenne til forskjellene har vi kommet frem til dette Learndash vs. LifterLMS sammenligningsinnlegget. I dette innlegget vil vi gjøre en side-ved-side-sammenligning av plugins og se hvilken som kan være et bedre alternativ for ditt neste prosjekt.

Når vi gjør det, vil vi hovedsakelig se på seks aspekter –

 1. Oversikt
 2. Brukervennlighet
 3. Kursbygger
 4. Betalingsalternativer
 5. Opptreden
 6. dokumentasjon
 7. Priser

La oss starte med en rask oversikt over begge programtilleggene. Dette vil hjelpe deg å bli bedre kjent med plugins hvis du ikke er kjent med dem.

LearnDash vs. LifterLMS – Oversikt

LearnDash

Learndash og LifterLMS er to utmerkede WordPress LMS-plugins som lar deg lage nettbaserte kursnettsteder for brukerne dine.

LearnDash hevder å være den mest pålitelige LMS-pluginen for WordPress. De kan skryte av en imponerende kundeliste, inkludert Fortune 500-selskaper og store universiteter over hele verden for å lage online-kurs.

LearnDash er et premium-plugin som kommer med mange funksjoner for å lage online-kurs på nettstedet ditt.

LifterLMS

På den annen side er LifterLMS en freemium LMS-plugin som selger premium addons separat eller som en bunt. Det er enda en komplett LMS-pakke som lar deg bygge online-kurs raskt og enkelt.

LearnDash vs. LifterLMS – Brukervennlighet

LearnDash

learndash rapportering-widget

Denne pluginen er ganske enkel å bruke. Med LearnDash får du et eget instrumentpanel som lar deg lage kursmateriell, leksjoner, emner, spørrekonkurranser, sertifikater, oppgaver, grupper og mer. Det lar deg eksportere ditt brukerkurs og quizrapporter til andre plattformer med letthet.

Innstillinger-fanen lar deg aktivere forskjellige alternativer som kursautorull, omgå kursgrenser og mer. Hvis du vet hvordan du lager innlegg og sider i WordPress, vil du synes det er veldig enkelt å lage et online kurs med LearnDash.

Med Plus- og Pro-planer får du ProPanel, som forbedrer administratoropplevelsen. Det gjør det enda enklere å administrere kursene dine, se sanntidsaktiviteter og mer.

LifterLMS

lifterlms-Sales-Rapport detaljer

LifterLMS er også enkel å bruke og konfigurere. I likhet med LearnDash har LifterLMS også et eget instrumentpanel for å administrere online-kursene dine. Men denne har litt flere alternativer enn LearnDash. Bortsett fra alternativene som er tilgjengelige i LearnDash, tilbyr det også alternativer for å sjekke rapportene for påmeldinger, salg, quizer, medlemskap, studenter osv..

Vinner

Begge programtilleggene er brukervennlige og er enkle å håndtere. Imidlertid stabler LearnDash opp mot alle sine konkurranser når det gjelder brukervennlighet takket være ProPanel.

LearnDash vs. LifterLMS – Course Builder

LearnDash:

Det er morsomt og enkelt å lage et kurs med LearnDash. Bare gå til LearnDash-oversikten og klikk på Kurs »Legg til nytt. Du kan deretter legge til din egen tittel og begynne å lage ditt kurs.

På toppen av skjermen vil du ha forskjellige kursalternativer. Du kan bruke dem til å legge til en kortkode, kategori og tagg osv.

På samme måte kan du også legge til leksjoner på kurset ditt. For det, klikk på Leksjoner på venstre side av skjermen. Velg deretter Legg til ny alternativ. Bla nedover og velg kurset der du vil legge til leksjonen.

På samme måte kan du legge til emner på kursene dine, spørrekonkurranser, sertifikater, oppgaver osv. Totalt sett er det enkelt å jobbe rundt og lage kurs og andre relaterte emner. Når det er gjort, kan du klikke på publiser-knappen til høyre for å få kurset ditt til å bli live.

LifterLMS:

I likhet med LearnDash, tilbyr LifterLMS også enkle alternativer for å lage kurset. Du kan følge de samme trinnene som Learndash for å lage ditt kurs. Når du blar nedover siden, vil du finne enda flere alternativer, for eksempel konfigurasjon for å justere kurslengden, alternativ for å legge inn en omtalt video eller lyd, legge til tilgangsplan og mer.

LifterLMS

Du kan også legge til tilpassede felt, navnet på instruktøren og administrere studentene dine og gjøre mye mer.

Vinner

Begge programtilleggene gir et enkelt grensesnitt for å lage dine kurs og legge til koder, etiketter og kategorier. Så det er uavgjort.

LearnDash vs. LifterLMS – betalingsalternativ

LearnDash:

Learndash støtter PayPal, da det er standard betalingsalternativ. Du kan legge til e-postadressene, valutaen, landet og all annen nødvendig informasjon i de gitte feltene. Her er et skjermbilde av betalingsalternativene –

LifterLMS:

LifterLMS har derimot ikke et standard betalingsalternativ. Du kan velge hvordan du vil godta betalingen.

Betalinger kan enten gjøres manuelt (online eller offline), eller du kan til og med integrere en betalingsgateway. Du kan fylle ut valutaalternativer og betalingsportalternativer i henhold til kravet ditt.

Vinner

Siden Learndash allerede har en standard betalingsport, er det lettere å godta betaling for kursene. Du må imidlertid kjøpe et tillegg hvis du vil godta betaling på LifterLMS, noe som legger opp til prisen på plugin-modulen.

Så igjen, LearnDash er den klare vinneren her.

LearnDash vs. LifterLMS – Ytelse

LearnDash:

Nettstedets ytelse er en av de viktigste aspektene ved brukeropplevelsen. Hvis det går sakte, kan det få reelle konsekvenser.

For å forbedre WordPress-ytelsen bruker LearnDash de nyeste teknologiske verktøyene i både e-læring og WordPress bransjer!

Ved hjelp av tillegg kan du også integrere innhold opprettet på nettstedet ditt fra Articulate Storyline eller Adobe Captivate.

LifterLMS:

Converesly er LifterLMS også suveren med ytelsen. Det er superraskt og responsivt hvis du bruker et responsivt tema. Selv om plugin-en ikke går på akkord med hastighet, er det i din beste interesse å følge med på ytelsesoptimalisering.

Vinner

Begge programtilleggene er supersnelle og er kompatible med de fleste temaer og plugins som du kanskje vil bruke sammen med disse programtilleggene. Det er uavgjort.

LearnDash vs. LifterLMS – Dokumentasjon

Både Learndash og LifterLMS har omfattende dokumentasjon som guider deg gjennom alle aspekter ved å bygge et online kurs med letthet. Uansett hvilken plugin du velger, vil du finne det enkelt å komme i gang med plugin-modulen.

Vinner

Når det gjelder dokumentasjon, er begge disse programtilleggene godt dokumentert og leder deg gjennom hvert eneste trinn for å bygge et online kurs.

LearnDash vs. LifterLMS – Priser

Learndash: Learndash gir deg 3 forskjellige prisplaner, fra $ 159 til $ 329. Med grunnleggende plan får du kjerneplugin og lisensen til å bruke den på ett nettsted. Med plusspakken kan du bruke plugin på opptil 10 nettsteder og med Pro-lisensen, kan du bruke plugin på opptil 25 nettsteder.

Pris Learndash

LifterLMS:

LifterLMS tilbyr også 3 forskjellige prisplaner, fra $ 99 til $ 999. Du kan bruke $ 99-planen på 5 nettsteder, $ 299-planen på 5 nettsteder og $ 999 på et ubegrenset antall nettsteder.

Vinner

Selv om LifterLMS tilbyr en billigere grunnleggende plan, etter hvert som LMS-nettstedet vokser, blir plugin-en kostbar fordi du kanskje trenger å kjøpe mange tillegg. Så LearnDash er vinneren.

Konklusjon: Hvilken er det beste valget for dine LMS-behov?

Ved å foreta en sammenligning fra hverandre til LearnDash og LifterLMS, er det tydelig at LearnDash ligger langt foran kurven..

Selv om begge grensesnittene er brukervennlige, utmerker LearnDash seg i forhold til LifterLMS.

Hvis du ønsker å bygge et premium nettkursnettsted, er LearnDash det beste alternativet, mens LifterLMS kan være det riktige valget for å tilby kurs gratis.

Hvis du vil vite mer alternative LMS-plugins, kan du lese innlegget vårt på 9 Best WordPress LMS Plugins Compared

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map