MonsterInsights vs Jetpack Stats – Hvilken er bedre?

MonsterInsights vs Jetpack Stats


MonsterInsights vs Jetpack Stats: hvem ville vinne? Hvis du spør om det, leter du sannsynligvis etter den beste plugin-en for å spore besøkende på nettstedet og oppdage statistikk om interaksjoner på nettstedet ditt..

WordPress tilbyr flere analytiske plugins for å utføre disse funksjonene, men MonsterInsights og Jetpack Stats er den desidert mest populære; og med god grunn. Men hvilken som virkelig er den beste for DIN behov?

I denne artikkelen vil vi sammenligne statistikk fra MonsterInsights vs Jetpack, så du kan ta den endelige beslutningen.

Generell oversikt: MonsterInsights vs Jetpack Stats

Hva er MonsterInsights?

De MonsterInsights plugin fungerer på WordPress-nettstedet eller bloggen din for å gjøre integrasjonen med Google Analytics enkelt. Som det kraftigste, og mest populære nettstedanalyseverktøyet som er tilgjengelig, kan utnytte kraften til Google Analytics på nettstedet ditt gi deg detaljert informasjon og statistikk om besøkende på nettstedet ditt og hvordan de samhandler med innholdet ditt.

Selv om Google Analytics kan være vanskelig å konfigurere på egen hånd, gjør MonsterInsights det altfor enkelt, selv for absolutt nybegynnere. Installasjonsprosessen blir en problemfri opplevelse, tar bare minutter ut av dagen din i stedet for timer; null kodingsferdigheter kreves.

I tillegg er det ikke bare å se alle standardstatistikkene som Google Analytics har å tilby, men også sofistikerte beregninger. Arrangementer, e-handelsstatistikk og mye mer vil være til hånden og klare for visning.

MonsterInsights, som er overlegen enn å bruke Google Analytics på egen hånd, setter brukeropplevelsen som sin topp prioritet. Nybegynnervennlig og brukervennlig, MonsterInsights er en stigende stjerne som ikke slutter å klatre.

Hva er Jetpack Stats?

Jetpack er en sammensatt plugin som inneholder en rekke funksjoner du kan finne nyttige for nettstedet ditt; inkludert sikkerhet, spambeskyttelse og sikkerhetskopiering av nettsteder. Jetpack Stats er en av modulene du kan legge til Jetpack-pluginen som en tilleggsfunksjon.

Når du aktiverer Jetpack Stats, etter å ha installert og aktivert Jetpack-plugin, kan du bruke den til å se rapporter på besøkende på nettstedet og hvordan de samhandler med WordPress-nettstedet ditt.

Så langt så bra? På dette punktet i analysen virker MonsterInsights vs Jetpack Stats nesten de samme, ikke sant? Vel, alt som er i ferd med å endre seg i neste avsnitt …

Slik fungerer det: MonsterInsights vs Jetpack Stats

MonsterInsights

MonsterInsights er først og fremst en Google Analytics-integrasjonsplugin. Alt du trenger å gjøre for at det skal fungere er å koble Google Analytics-kontoen din til MonsterInsights. Forutsatt at du har brukt Google Analytics for å spore nettstedets data på en stund, vil du få resultater ganske mye umiddelbart. Dashbordet ditt vil se slik ut:

MonsterInsights Dashboard

Hvis du er ny på Google Analytics, kan det ta opptil 48 timer før resultatene vises på MonsterInsights oversikten..

Hvis du skulle bruke Google Analytics (GA) uten MonsterInsights, må du legge inn GA-koden manuelt i temafilene dine. Dette er en spesielt skremmende oppgave for nybegynnere eller andre uten kodingsferdigheter; og har mange risikoer. Den minste kodefeil kan skjule Analytics-dataene dine, eller enda verre, ødelegge nettstedet ditt.

Med MonsterInsights kan du konfigurere selv den mest avanserte Google Analytics-sporing med bare noen få museklikk. Det er utrolig enkelt å sette opp, og ligger praktisk til på WordPress-nettstedet ditt. Du trenger ikke å gå fra nettstedet til en tredjepartsplattform for å se rapportene dine.

Det beste av alt er at du bruker kraften fra Google Analytics – det sterkeste og mest nøyaktige verktøyet for analyse av nettsteder som er tilgjengelig i dag.

jetpack

Jetpack Stats er en del av Jetpack-pluginen. Betydning, Jetpack Stats er bare en fotnote på en lang liste over andre funksjoner som følger med den generelle Jetpack-pluginen. Mens MonsterInsights ble bygget utelukkende med analytics i tankene, er Jetpack Stats analytiske funksjoner bare sidetanke.

For å aktivere Jetpack på nettstedet eller den personlige bloggen din, må du opprette en WordPress.com-konto og koble nettstedet til den kontoen. Siden Jetpack bruker sitt eget merke av analyseverktøy, i stedet for å integrere med Google Analytics, kan det ta litt tid før informasjon begynner å dukke opp. Dashbordet ditt vil se slik ut:

Jetpack Stats Dashboard

Dessverre er bare en liten brøkdel av statistikk for nettstedet ditt tilgjengelig på WordPress-oversikten. For å se den “fulle” analysen, må du logge inn og hoppe over til WordPress.com-kontoen din. Selv da vil ikke rapportene være så komplette eller omfattende som de ville vært hvis du hadde brukt Google Analytics eller MonsterInsights.

Sporingsfunksjoner: MonsterInsights vs Jetpack Stats

MonsterInsights

Med MonsterInsights har du tilgang til alle typer avanserte sporingsfunksjoner du kan forestille deg. Menylinjen, beleilig plassert på WordPress-nettstedet ditt, ser slik ut:

MonsterInsights menylinje

Fra den menylinjen får du tilgang til:

 • Last ned sporing
 • e-handelssporing
 • Tilpassede dimensjoner
 • Annonsesporing
 • Henvisningsporing
 • Statistikk i sanntid
 • Skjema sporing
 • Og mye mer …

Siden MonsterInsights ble bygd med analytics i tankene, er sporing dens eneste funksjon; og det gjør det med fortreffelighet.

Jetpack Stats

Menyfeltet for Jetpack Stats forteller deg alt du trenger å vite om funksjonene:

Jetpack Stats-menylinjen

Siden Jetpack Stats bare er en liten del av den generelle Jetpack-pluginen, gir den bare de mest grunnleggende sporingsrapportene. Du kan se dine totale besøk, totale kommentarer og noen få andre grunnleggende statistikker; Imidlertid er ingen avanserte sporingsfunksjoner tilgjengelige.

Oppblåsthet: MonsterInsights vs Jetpack Stats

MonsterInsights

MonsterInsights kommer med alle viktige funksjoner du vil ha for å analysere nettstedet du trenger. Det har ett formål: å skaffe deg dataene du trenger, på en måte som er praktisk for deg.

Den er lett og fri for oppblåsthet. Selv om du kan implementere tilleggsfunksjoner ved å installere tillegg, kan du være trygg på at disse funksjonene fungerer sammen mot ett felles mål. Selv med hvert tillegg som er installert, er MonsterInsights eneste fokus å samle data og videresende dem til deg på en lettfattelig måte.

Jetpack Stats

Siden Jetpack Stats bare er en sidefunksjon i Jetpack-pluginen, er det ingen måte for deg å få tilgang til Jetpack Stats uten å installere Jetpack, og alle dens funksjoner.

Jetpack leveres med over 100 temaer, sikkerhetsfunksjoner, alternativer for sikkerhetskopiering, image hosting og en mengde andre funksjoner. Alle er anstendige, for hva de er; men hvis du bare leter etter et analytisk sporingsverktøy, vil du bli skuffet.

Jetpack kan føles ekstremt oppblåst, spesielt hvis den eneste funksjonen du er interessert i er Jetpack Stats.

Priser

Både MonsterInsights og Jetpack har sine grunnleggende versjoner gratis tilgjengelig i WordPress plugin repository.

For ytterligere funksjoner kan du kjøpe MonsterInsights fra $ 99,50 per år. Du kan også få Jetpack fra $ 39,00 per år.

Kundeservice

For gratisversjoner av plugins tilbyr både MonsterInsights og Jetpack støtte via WordPress-fora.

For alle betalte versjoner av MonsterInsights, vil du bli prioritert støtte og profesjonelle konfigurasjonsalternativer. Det har ikke noe å si om du kjøper det billigste alternativet eller det meste, du får samme oppmerksomhet og omsorg.

Med Jetpack er det bare de som gaffler mest penger som får mest støtte. Kunder med lavere nivå er regulert til kun e-poststøtte, mens de høyest betalte kundene mottar e-poststøtte, prioritert support og konfigurasjonstjenester.

Konklusjon

Når det gjelder brukervennlighet, nøyaktighet og funksjoner; MonsterInsights er den klare vinneren i kampen mellom MonsterInsights vs Jetpack Stats.

Du kan laste ned MonsterInsights og begynne å bruke det umiddelbart ved å besøke nettstedet deres.

Ikke gå glipp av denne artikkelen om Grammarly vs Hemingway vs Jetpack.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg å velge mellom MonsterInsights vs Jetpack Stats. Hvis du likte dette innlegget, kan du også glede deg over vår grundige gjennomgang av MonsterInsights-pluginen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map