NY! 8 beste WordPress popup-plugins sammenlignet (de fleste er gratis)

Beste WordPress popup-plugins


Ønsker du å konvertere flere besøkende til abonnenter på e-postlisten?

Ved å lage vakre popup-vinduer og optin-skjemaer, kan du enkelt overtale besøkende til å abonnere på e-postlisten din. Du trenger en popup-plugin som tilbyr maler, funksjoner og integrasjoner for å oppnå målet.

I denne artikkelen skal vi se på noen av de beste WordPress-popup-programtilleggene du kan bruke.

Hvorfor trenger du et WordPress-popup-plugin?

Som standard lar nesten hvert e-postmarkedsføringsverktøy deg opprette et popup-skjema.

Ulempen med å bruke et generisk popup-skjema på nettstedet ditt er at de ofte er lite attraktive og ikke klarer å fange oppmerksomheten til de besøkende. Hvis du ønsker å utvide e-postlisten din eksponentielt, må du lage visuelt tiltalende popup-skjemaer som er veldig målrettet mot dine unike besøkende.

En enkel måte å gjøre dette på er å bruke en WordPress popup-plugin.

Ikke gå glipp av artikkelen vår om de mest populære og beste WordPress-pluginsene du må bruke på nettstedet ditt.

La oss se på fordeler og ulemper med forskjellige WordPress popup-plugins nedenfor.

Hvordan bruker jeg et popup-programtillegg i WordPress?

For å komme i gang med et popup-plugin, ta en titt på listen vår over de beste WordPress popup-plugins og velg den du likte mest.

Noen popup-plugins er originale WordPress-verktøy, som du kan installere rett fra WordPress-oversikten, mens andre er frittstående løsninger, noe som betyr at du må koble appen til WordPress-nettstedet ditt.

Etter å ha satt opp plugin-modulen, kan du gå over til popup-byggherren deres og begynne å lage en popup som konverterer. Da kan du legge det inn på WordPress-nettstedet ditt.

Beste WordPress-popup-plugins (sammenlignet)

Her er en liste over den beste WordPress-popup-plugin-en for å skyrocket konverteringene dine.

 1. OptinMonster: Beste popup-plugin noensinne er bygget
 2. Bloom: Beste Native Popup-plugin for WordPress
 3. Trives leder: Nok en pop-up-plugin
 4. Sumo: Gratis WorPress popup-plugin
 5. popups: Grunnleggende & Gratis popup-plugin
 6. Popup Maker: Høyt karakter Popup-løsning
 7. Popup Builder: Gratis pop-up med flere integrasjoner
 8. Icegram: Gratis pop-up- og velkomstlinjeløsning

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster er markedets beste popup-plugin. Det er et frittstående produkt, noe som betyr at du kan bruke det på flere nettstedsplattformer, for eksempel WordPress, Joomla, HTML-nettsted, etc. I OptinMonster finner du alle viktige funksjoner du trenger for å utvide e-postlisten din.

Sjekk hvordan du utvider e-postlisten din RASK.

For mer informasjon, kan du sjekke ut OptinMonster-vurderingen.

Pros

 • Avansert optinmålretting: Du kan målrette dine besøkende ut fra deres tid på side, interaksjoner på nettstedet ditt, spesifikke interesser, fysisk beliggenhet osv.
 • Avslutt intensjon: Med exit exit, kan du konvertere de forlatte besøkende til potensielle kunder og kunder ved å vise en målrettet kampanje når de er i ferd med å forlate nettstedet ditt.
 • Brukervennlighet: OptinMonster kommer med en kraftig dra-og-slipp-skjermbygger. Du kan enten velge en innebygd mal eller lage et skjema fra bunnen av.
 • Hastighet: OptinMonster påvirker ikke hastigheten på nettstedet ditt. Faktisk er det vert på Amazons kraftige plattform, som forbedrer lastetiden din.
 • Rask og kunnskapsrik kundesupport: OptinMonster supportpersonell går alltid utover, med en rask responstid.

optinmonster-build-e-blast-liste

Ulemper

Ingen gratis alternativ: OptinMonster er ikke en løsning for gratis formbyggere. Prisene starter på $ 9 per måned. Hvis du er fokusert på utvide e-postlisten din, Det er det beste alternativet å investere på et premiumverktøy som OptinMonster.

Hvor mye koster OptinMonster?

Optinmonster-priser

OptinMonster-priser varierer fra $ 9 – $ 49 per måned (faktureres årlig). Se det detaljerte prissnittet.

2. Blomster

Bloom

Bloom er et WordPress popup-byggeplugin av Elegant Themes. Det lar deg lage vakre popup-skjemaer rett fra WordPress-oversikten. Hvis du vil teste Bloom før du kjøper den, kan du benytte deg av deres demo-nettsted for live plugin.

For mer informasjon, bør du sjekke ut vår komplette Bloom-anmeldelse.

 Pros

 • Innebygde maler: Bloom lar deg velge mellom 6 forskjellige skjermtyper som optin popup, optin-fly-ins, etc. Den tilbyr også 115 forhåndslagde maler du kan velge mellom, slik at du ikke trenger å lage et skjema fra bunnen av.
 • Bloom-instrumentbordet: Bloom tilbyr et tilpasset panel i WordPress-oversikten som gir deg en detaljert rapport om Bloom-kontoer, lister, optins, konverteringsfrekvenser og data.
 • A / B-testing: Du kan sammenligne ytelsen til skjemaet ditt ved delt testing, som hjelper deg å finne ut hvilken som er den mest effektive.

blomst-opt-in-skjemamaler

Ulemper

 • Ingen visuell tilpasning: Du må klikke på forhåndsvisningsknappen for å se endringene du gjør på skjemaet ditt.
 • Hastighet: Å bruke Bloom på nettstedet ditt kan bremse nettstedet ditt.
 • Ikke så funksjonsrik som OptinMonster: Selv om det tilbyr de viktigste funksjonene, mangler det fremdeles mange nyttige funksjoner som OptinMonster tilbyr som lerretopp-popup og exit-intent-trigger. De tilbyr bare grunnleggende målrettingsalternativer.

Sjekk også: Hvordan A / B dele WordPress-skjemaer.

Hvor mye koster Bloom?

blomstrende priser

Bloom tilbyr 2 forskjellige prisplaner: Årlig tilgang for $ 89 per måned eller livstidsadgang for $ 249 / måned. Se det detaljerte prissnittet.

3. Trives leder

ThriveLeads

Thrive Leads er en liste bygning plugin av Thrive Themes. Thrive Themes er spesialisert på å lage konverteringsfokuserte WordPress-temaer og plugins. Akkurat som Bloom, lar Thrive Leads deg også lage vakre optinformer rett fra WordPress-instrumentbordet.

Pros

 • Engangsbetaling: Du er ikke bundet av en tilbakevendende betalingskontrakt. Du kan laste ned plugin-en med en engangsbetaling.
 • Avansert analyse: Det gir detaljert innsikt i listebyggingstiltak og konverteringsfrekvens.

Thrive Leads Create Form

Ulemper

 • Hastighet: Thrive Leads er en ganske tung plugin. På grunn av det kan det påvirke din WordPress-ytelse.
 • brukervennlighet: Det er en liten læringskurve å takle. Å komme i gang med Thrive Leads kan være ganske vanskelig selv for erfarne WordPress-brukere.

Hvor mye koster trives fører koster?

trives fører priser

Priser for Thrive Leads varierer fra $ 67 – $ 147. Alternativt kan du registrere deg for deres medlemsplan, som gir deg tilgang til alle produktene deres for $ 19 per måned. Se det detaljerte prissnittet.

4. Sumo

SumoMe

Sumo er mer enn bare en WordPress popup-plugin. Bortsett fra å utvide e-postlisten din, hjelper det deg også å utvide din sosiale deling og tilbyr analytiske funksjoner som hetekart og rullefelt. Akkurat som OptinMonster er SumoMe også et frittstående produkt.

Pros

 • Gratis: Hvis du leter etter en gratis WordPress-popup-plugin med begrensede funksjoner, kan SumoMe være et fint valg. Når det er sagt, skaper den gratis plugin-en en blå menylinje på hele nettstedet ditt, som kan se uprofesjonelt ut. Hvis du vil fjerne det, må du kjøpe premiumproduktet.
 • Forbygde maler: Med en premiumversjon kan du velge fra en liste med forhåndsdesignede maler som er skreddersydd for å nå dine mål.
 • Lag popups basert på trafikkilde: Du kan vise tilpassede tilpassede popup-vinduer basert på trafikkilden til den besøkende. Hvis du for eksempel mottar mye trafikk fra Facebook, kan du opprette tilpassede popup-vinduer bare for dem. Dette er en premiumfunksjon.

sumo-redaktør

Ulemper

 • Trafikkgrense: Prisingen av Sumo avhenger av trafikken nettstedet ditt tiltrekker seg. Hvis du bruker gratisprogrammet, vises ikke alltid popups hvis nettstedet tiltrekker seg mange trafikker.
 • Begrensede funksjoner: Sumo er et bredt produkt som ikke bare fokuserer på å utvide e-postlisten din. Sammenlignet med andre popup-plugins, mangler det flere listebygningsfunksjoner og har ikke mange målrettingsalternativer.
 • Dyrt: Hvis du er ute etter bare en enkel popup-plugin, kan det hende at Sumo ikke passer godt. Prisene starter fra $ 29 / måned, noe som gjør det dyrt sammenlignet med andre popup-plugins.

Hvor mye koster Sumo?

Sumo er tilgjengelig for nedlasting gratis fra WordPress plugin depot.

5. Pop-ups

popups

Som navnet antyder er Popups en kraftig og gratis WordPress popup-plugin. Den lar deg vise flere popups for å få sosiale liker, vise abonnementsskjema, informasjon om informasjonskapsler og mer. Den har flere popup-typer og utløserforhold. Programtillegget tilbyr 5 forskjellige popup-lokasjoner for å plassere popups på nettstedet ditt.

Pros

 • Pop-up frekvens: Du kan enkelt angi antall dager for besøkende som skal returnere for å vise popupen igjen.
 • tilpasning: Du kan tilpasse farge, typografi, bakgrunn, kant og bakgrunnsfarlighet for hver popup.
 • Filtrerbare popups: Hvis du vil målrette popups mot bestemte brukere, kan du bruke filteralternativet og målrette basert på brukerkommentarer, sidebesøk, søkemotorer og brukerroller.
 • kompatibilitet: Denne popup-pluginen er kompatibel med de populære WordPress-plugins som WPForms, MailChimp, Jetpack osv.

Ulemper

 • A / B-testing: I motsetning til OptinMoster, er A / B-testing ikke tilgjengelig i denne pluginen. Hvis du vil ha denne funksjonen, må du kjøpe premiumversjonen.
 • Kundeservice: Støtte er ikke tilgjengelig med gratisversjonen av plugin-modulen.

Hvor mye koster popup-plugin-modulen?
Denne pluginen er tilgjengelig for gratis nedlasting fra WordPress.org-depot.

6. Popup Maker

Popup Maker

Popup Maker er en populær gratis WordPress popup-plugin. Akkurat som OptinMonster tilbyr det flere optin-popup-typer som lightbox-popup, klebrig popup, slide-in-popup, varslings-popup og mer. Det gir deg muligheten til å tilpasse temaet og plasseringen til din optin-popup.

Pros

 • Gratis plugin: Med alle de omfattende funksjonene er Popup Maker-plugin gratis å laste ned og bruke på ditt WordPress-nettsted.
 • Integrering av skjemabyggingsprogrammer: Det kan enkelt integreres med populære løsningsformer som WPForms, Kontaktskjema 7 osv.
 • Betinget målretting: Som enhver annen kraftig popup-plugin, kan du aktivere betinget målretting og kontrollere hvor du vil vise popup-en. Den lar deg målrette mot alle typer WordPress-innhold, inkludert sider, innlegg osv.
 • triggere: Du kan legge til klikkbaserte triggere på navigasjonsmenyelementer, knapper, bilder, sidefelt osv. Det lar deg også legge til en tidsforsinkelse med auto-åpne triggere.

Ulemper

 • Avslutt intensjon: Utgangsintensjonsfunksjonen er ikke gratis. Det kommer som en betalt utvidelse.
 • Popup-analyse: Du kan ikke se analysen av dine popup-kampanjer for optin i gratisversjonen av Popup Maker.
 • Avansert målretting: For avanserte målrettingsbetingelser, må du kjøpe et tillegg.

Hvor mye koster plugin-modulen for popup-maker?

Denne pluginen er tilgjengelig for gratis nedlasting fra WordPress.org-depot.

7. Popup Builder

Popup Builder

Popup Builder er en WordPress modal popup-plugin. Det lar deg legge til ubegrensede popups med animasjonseffekter, temaer og tilpassede alternativer. Den har de unike alternativene for popup-popup, noe som betyr at popup vil lastes når brukerne ruller ned på nettstedet ditt. Popup Builder lar deg aktivere varslingslyd for å varsle besøkende.

Pros

 • Gratis: Plugin-enheten har mange funksjoner som du kan bruke gratis.
 • Støtte for flere nettverk: Popup Builder-plugin fungerer utmerket med WordPress multisite nettverk og kan brukes til på alle subsidene dine.
 • WPML-kompatibilitet: Den er kompatibel med WPML, og du kan legge til popups på hvilket som helst språk du ønsker.
 • Dra og slipp byggherre: Plugin støtter populære dra og slipp-byggere som Divi og Visual Composer for å designe optin-popups umiddelbart.

Ulemper

 • Sosial popup: Hvis du vil få likes på sosiale kanaler via optin-popups, må du få en premiumversjon.
 • Avslutt popup: Som Popup Maker-plugin, har gratis plugin ingen exit-popup.
 • Ingen refusjonspolicy: Ingen tilbakeføringsgaranti tilbys.

Sjekk også: De beste nettstedbyggerne for nybegynnere

Hvor mye koster popup-byggherren?
Denne pluginen er tilgjengelig for gratis nedlasting fra WordPress.org-depot.

8. Icegram

Icegram

Icegram er en relativt ny løsning som hjelper deg med å opprette popups og e-postoptins for å utvide e-postlisten din. Det er mer enn bare en popup-skjermbygger. I tillegg til å lage popup-vinduer og optin-skjemaer, kan du lage kraftige CTA-knapper for å drive besøkende til hvilken som helst side du liker.

Pros

 • Gratis produkt: Hvis du leter etter en gratis plugin som lar deg lage optins og popup-skjemaer rett fra WordPress-oversikten, kan Icegram være det riktige valget.
 • Ingen trafikkgrense: I motsetning til Sumo er det ingen trafikkgrense, så du kan utvide e-postlisten din uavhengig av trafikken nettstedet ditt genererer.

Ulemper

 • Brukergrensesnitt: Brukergrensesnittet er et rot. Den tilbyr ikke en dra og slipp-byggherre, så det kan være en kjedelig oppgave å lage til og med en enkel popup-skjema.
 • Uattraktive innebygde maler: Sammenlignet med andre premiumløsninger er innebygde maler lite attraktive. Sjansen er stor for at dette kan skade veksten av e-postlisten din.
 • Begrensede målrettingsalternativer: Icegram tilbyr bare grunnleggende målretting, for eksempel tidsbasert målretting.

Hvor mye koster Icegram?
Denne pluginen er tilgjengelig for gratis nedlasting fra WordPress.org-depot.

Hvilket er det beste popup-plugin-programmet for WordPress?

Hvis du leter etter en popup-plugin som er under et budsjett og tilbyr fantastiske funksjoner, da OptinMonster er langt det beste valget. Det er uslåelig når det gjelder ytelse og fleksibilitet. Siden en e-postliste er din største online eiendel, kan det være en flott langsiktig investering å bruke noen få dollar på et førsteklasses verktøy som OptinMonster for å utvide listen din..

Hvis du vil ha en gratis plugin med grunnleggende funksjoner og tilpassbare popup-popups, kan du velge mellom Popup Maker, Popup Builder eller Popups plugin.

Hvis du har et lite budsjett og er klar til å ofre funksjoner og ytelser på nettstedet ditt, kan du velge et grunnleggende gratis alternativ som Icegram eller Sumo.

Ikke gå glipp av muligheten til å prøve den beste plugin-modulen WordPress.

Vi håper denne artikkelen har hjulpet deg med å finne de beste popup-programtilleggene for WordPress. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om hvordan du oppretter et popup-skjema i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map