Sett de sovende domenene du kan bruke med WordPress

For de av dere domeneeiere som har mange ubrukte domenenavn som tjener nominelle inntekter på gammeldags domeneparkeringstjenester eller bare samler støv og ikke gjør noe, kan du lese videre. Utviklede domener vil nesten alltid utkonkurrere landing med ett klikk på parkeringsplasser. En av de enkleste måtene å gjøre raskt å utvikle et domene er å sette opp en automatisert WordPress-blogg. I denne opplæringen skal jeg gå over:


 • Hvor kan du arrangere WordPress-autoblogger
 • Hvordan installere WordPress og konfigurere det med SEO i tankene
 • En gratis WordPress-plugin du kan bruke til å sette opp en autoblogg
 • Hvordan bruke RSS-feeds for å generere relevant innhold
 • Hvordan tjene penger på nettstedet ditt med Adsense og andre inntektsstrømmer

Nå er det på tide å dumpe de stillestående parkerte sidene og begynne å utvikle ubrukte domener til dynamiske og innholdsrike nettsteder.

Bare en liten lapp før du fortsetter. Dette er ikke en guide for å lage innholdsskraping / omskriving splogs. Jeg går bare over en mye mer effektiv måte å tjene penger på ubrukte domener, eller muligens å utvide den nåværende bloggen din med regelmessig oppdaterte nyheter fra relevante feeder. Å samle RSS-feeder lovlig er en perfekt legitim måte å legge til innhold til WordPress-bloggen din.

Hvor kan du arrangere WordPress-autoblogger

Det er en million webhoteller der ute, noen er gode, noen ikke så gode, noen bør unngås helt. Én vert som jeg personlig vil anbefale for WordPress-hosting er HostGator. Prisene deres er billige, serverne deres er pålitelige, og deres støtte er tilgjengelig 24 timer i døgnet – 7 dager i uken. Det viktigste er at hosting deres er veldig WordPress-vennlig og lar deg være vert for ubegrensede domenenavn i en delt konto.

HostGator-banner

Selvfølgelig hvis du allerede vet om en god webvert som oppfyller krav, bruk dem også. En vert med cPanel med Fantastico vil absolutt bli foretrukket.

Hvordan installere WordPress med SEO i tankene

Jeg har allerede skrevet om disse emnene noen ganger i tidligere tutorials. Det første trinnet (åpenbart) er å få din WordPress hosting sette opp, og installer WordPress. De fleste vil heller velge å gå med en automatisert og mer praktisk løsning ved å installere gjennom Fantastico. Andre vil kanskje installer WordPress manuelt.

Etter å ha installert WordPress, følg trinnene til optimaliser WordPress for søkemotorer ville være hyggelig. I det minste du kan stille opp ganske permalinks for å gjøre nettadressen din mer søkemotorvennlig.

Etter å ha gjort alle de ovennevnte, vil du sannsynligvis finne et pent WordPress-tema som er relevant for emnet for domenet ditt. Noen gode steder å finne WordPress-temaer er oppført på ressurser side. Utvalget av gratis WordPress-temaer her på Theme Lab er heller ikke så loslitt.

FeedWordPress-pluginen

Jeg har sett et par betalte WordPress-plugins som hevder å gjøre nøyaktig det samme som FeedWordPress, som er helt gratis og sannsynligvis fungerer like bra. Det kan lastes ned over kl WordPress.org. Henvisning til vår forrige veiledning om installere WordPress-plugins hvis du ikke er sikker på hvordan du laster opp og aktiverer en plugin.

Hvordan bruke FeedWordPress

Etter å ha aktivert plugin-programmet, bør du se en ny syndikasjonsmeny i WordPress-administrasjonspanelet. Her kan du legge til / redigere / slette innmatingsinformasjon, oppdatere innmatingene manuelt eller lage innledende konfigurasjoner for standardinnstillinger du vil bruke for dine samlede innlegg.

Syndikert fôr

Det er her du velger om du vil se etter nye feedelementer automatisk, i stedet for når du blir bedt om det – eller manuelt. Tatt i betraktning at denne artikkelen handler om automatisering av nettstedene dine, vil du sannsynligvis sette den til automatisk. Et rimelig tidsintervall vil være omtrent 10 minutter.

FeedWordPress syndikerte feedalternativer

Innstillinger for syndikert innlegg

Det er her du setter standardkategoriene for å tilordne de syndikerte innleggene dine også. Du kan angi forskjellige kategorier for spesifikke feeder senere. Avhengig av hvilken preferanse du ønsker, kan det hende du kanskje ikke ønsker å aktivere kommentarer eller trackbacks på de syndikerte innleggene. Du vil sørge for at permalinkene peker på nettstedet ditt, og ikke originalen. På denne måten har du flere sider som kan gjennomgås på nettstedet. Jeg vil vise deg senere hvordan du kobler til den opprinnelige kilden i innlegget ditt.

FeedWordPress syndikerte postalternativer

Steder å finne nyhetsstrømmer

Å konfigurere WordPress-installasjonen din for å jobbe med automatisk blogging er bare halve kampen. Du må vite hvor du kan finne gode feeder som vil være relevante for emnet ditt. Her er noen gode steder å få feeds:

Et ord av forsiktighet: Forsikre deg om at du leser og forstår bruksbetingelsene knyttet til disse RSS-feedene. Noen tillater ikke at innhold publiseres på blogger som dette. Å bryte vilkår når du bruker disse RSS-feedene på nettstedene dine kan føre til a stanse og avstå merke, eller verre.

Legger inn feeds i FeedWordPress

Håper mitt forsiktighetsord ikke skremte deg av. Hvis du følger vilkårene for bruk på hver feed, bør du ikke ha noe å bekymre deg for. I eksemplet bruker jeg Livsstil – Teknisk RSS-feed fra Reuters.

FeedWordPress - Legg til et nytt syndikert nettsted

Etter å ha skrevet inn ønsket URL-adresse, klikker du på Syndicate knapp.

Feed Finder: New Syndicated Feed

Hvis alt er bra på dette skjermbildet, bruk strømmen. På dette tidspunktet, bør den valgte strømmen legges til som et bidragende nettsted. Før du oppdaterer feeden, kan det være lurt å dobbeltsjekke de spesifikke fôrinnstillingene på forhånd. Dette vil omfatte å sørge for at innlegg syndikert fra feeden blir tilordnet riktig kategori, enten du vil ha kommentarer og / eller trackbacks aktivert, osv. Gå videre og trykk på Oppdater -knappen for å begynne å fylle WordPress-databasen din med feed-elementer.

FeedWordPress-oppdateringen er fullført

Forhåpentligvis får du en vellykket melding som denne sier xx eller så innlegg ble oppdatert. Hvis du får en slags feilmelding som sier at 0 innlegg ble lagt til, er det sannsynligvis noe galt med strømmen du valgte.

Avsluttende trinn

La oss se på hvordan eksempelbloggen vår ser ut.

FeedWordPress i aksjon

Ser ganske bra ut antar jeg. Legg merke til hvordan den faktiske historiedatoer holder seg i takt, ikke dagen du publiserer dem på bloggen din. Legg også merke til den nye bidragsyterne-lenken, og går tilbake til det opprinnelige Reuters-nettstedet. Så nå har vi 11 nye nyhetsutdrag, men hvor er lenken til den opprinnelige historien? Dette er noe du må legge til i malfilen manuelt. Åpne opp index.php og sannsynligvis din single.php (avhengig av strukturen til temaet ditt) og sett inn følgende kode etter_innholdet ().

“title =”“> Les resten av historien…

FeedWordPress Syndication Permalink

Gjør det samme i single.php (hvis du har en) og lagre. La oss se på eksempelbloggen nå.

Gratulerer! Du kan lage auto-blogger

Som du ser er det nå en lenke tilbake til den opprinnelige historien. De fleste RSS-nyhetsstrømmer krever en kobling tilbake til hele historien som denne, sammen med en slags attribusjon, så dette er veldig viktig. Etter at alt har fungert problemfritt, vil du sannsynligvis gjøre det vis annonser på nettstedet også.

Det handler om det. Kommenter og del gjerne hvis du likte denne opplæringen. Og husk – bruk RSS-feeder med omhu, les vilkårene og ikke skrap innhold. Takk for at du leste.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map