SurveyMonkey Alternativ: WPForms vs SurveyMonkey (sammenlignet)

wpforms vs surveyymonkey


Leter du etter et SurveyMonkey-alternativ? Hvis du prøver å finne den beste WordPress-undersøkelsesprogrammet for nettstedet ditt, må du prøve WPForms.

I denne artikkelen sammenligner vi WPForms og SurveyMonkey slik at du kan bestemme hvilket online undersøkelsesverktøy som er det beste alternativet for deg.

Siden vi skal gi deg en detaljert sammenligning av WPForms vs. SurveyMonkey, er her en hurtig innholdsfortegnelse for å veilede deg gjennom artikkelen:

Generelle detaljer: WPForms vs SurveyMonkey

Før vi dykker ned i vår sammenligning av WPForms og Surveymonkey, la oss først se på det grunnleggende for hvert undersøkelsesverktøy.

wpforms-oversikt-kontakt-skjema-plugin
WPForms er en av de beste kontaktskjema-programtilleggene og en av de mest nybegynner-vennlige. På få minutter kan du opprette et kraftig skjema for nettstedet ditt uten å måtte vite noe om kode ved å bruke dra og slipp-byggherren.

Bortsett fra det grunnleggende kontaktskjemaet, lar WPForms deg bygge svært engasjerende undersøkelser og avstemninger på nettstedet ditt. I motsetning til de fleste kontaktskjema-plugins, gir WPForms deg vakre undersøkelsesrapporter med best mulig visualisering. Dette betyr at du enkelt kan analysere undersøkelsesresultatene dine i sanntid. Og du kan eksportere og dele individuelle diagrammer som PDF eller JPEG med bare ett klikk.

Ikke bare kan du se undersøkelsesresultatene dine på en visuelt fantastisk måte, men det kan også brukere av nettstedet ditt. Etter at de har sendt inn et skjema, har du muligheten til å vise resultater i sanntid også for dem. WPForms gjør det også superenkelt å gjøre en hvilken som helst eksisterende form på nettstedet ditt til en kraftig undersøkelse eller avstemning med bare et klikk på en knapp.

Surveymonkey-skjema-builder-sammenligning
SurveyMonkey er derimot et populært online undersøkelsesverktøy som brukes til å samle meninger fra folk som besøkende på nettstedet ditt.

SurveyMonkey kommer med en rekke ferdiglagde maler og forhåndsskrevne spørreundersøkelsesspørsmål skrevet av eksperter for å hjelpe deg med å bygge en undersøkelse for nettet, e-post eller sosialt. De tilbyr en delvis dra og slipp-funksjon, slik at du kan tilpasse maler slik at de passer til ditt merke og for å omorganisere og legge til forskjellige skjemafelt.

Andre funksjoner i SurveyMonkey inkluderer statistikkrapportering for å analysere resultatene av undersøkelsen din og muligheten til å samle inn undersøkelsessvar og kredittkortbetalinger samtidig.

Nå som du kjenner det grunnleggende for hvert undersøkelsesverktøy, la oss ta en titt på detaljene til hvert for å finne ut om WPForms er et godt SurveyMonkey-alternativ.

Brukervennlighet

WPForms er et av de mest brukervennlige formtilleggene på markedet, og det er ingen koding i det hele tatt.

Den enkle dra og slipp-redigereren gjør det enkelt for nybegynnere å lage en kraftig form inkludert undersøkelse. Selv om du aldri har opprettet en undersøkelse for nettstedet ditt før, vil du kunne få minutter med denne plugin-modulen.

Med WPForms kan du bruke de forhåndsdesignede maler for undersøkelser eller avstemninger som har alle skjemafeltene du trenger for å komme i gang. Du kan enkelt legge til felt som dropdowns, Likert skalaer, alternativknapper, avmerkingsbokser, stjernevurderinger og mer. Det er også veldig enkelt å slette, redigere og omorganisere rekkefølgen på felt ved å dra og slippe funksjonalitet.

WPForms viser også en direkte forhåndsvisning av hvordan skjemaet ditt vil se ut når du bygger det, slik at du ikke trenger å fortsette å bytte mellom redigereren og forhåndsvisningen.

wpforms vs surveymonkey brukervennlighet

I tillegg, siden WPForms er en WordPress-plugin, kan brukere raskt bygge en undersøkelse rett fra WordPress-oversikten, noe som gjør hele prosessen enklere. Du kan også samle inn informasjonen fra undersøkelsene dine på ditt eget nettsted, i stedet for å måtte logge deg inn andre steder som med SurveyMonkey.

Å integrere det ferdige skjemaet eller kartleggingen på nettstedet ditt er også veldig enkelt med WPForms. På bare to klikk kan du legge til skjemaet ditt til hvilken som helst side eller innlegg på nettstedet ditt. Den kommer også med en WPForms-widget som lar deg vise skjemaet ditt i sidefeltet, bunnteksten eller andre widget-områder på et nettsted.

Du kan også aktivere undersøkelsesrapportering med 1 klikk, og WPForms vil automatisk generere en vakker rapport.

wpforms legge inn skjema på stedet

Brukervennlighet: SurveyMonkey

SurveyMonkey er en online skjemabygger som lar deg opprette bare en type skjema: en online undersøkelse.

Når du oppretter en undersøkelse, kan du velge fra en rullegardinmeny feltformatet du velger, som flervalg, kommentarboks, stjerneklassifisering og mer. Hvis du har problemer med å tenke på spørsmål, er det en spørsmål Bank i panelet til venstre for å gi deg noen ideer. Når du ser et spørsmål du liker, kan du legge det til i skjemaet ditt med et klikk på en knapp.

Grensesnittet til SurveyMonkey er ikke veldig brukervennlig. Ved første øyekast virker det enkelt å bruke, men det tar flere klikk for å finne ut hvordan du kan legge til et spørsmål, legge til et skjemafelt og få det til å se slik du vil ha det.

Surveymonkey-formbygger

Du kan ikke omorganisere spørsmål i skjemaet ditt ved å dra og slippe fordi funksjonaliteten til dra og slipp bare er delvis. Du må klikke på flere knapper for å velge arrangementet til feltene dine, noe som betyr at det å ta et skjema vil ta deg mye lengre tid sammenlignet med WPForms.

Når du oppretter et skjema med SurveyMonkey, må du skrive inn et spørsmål før du kan legge til flere felt i skjemaet. Dette betyr at du ikke kan designe et online skjema uten å legge til spørsmål som ikke er nyttige for å opprette kontaktskjemaer.

I tillegg, hvis du bare vil lage undersøkelser, er det fortsatt flere trinn å gjøre det med SurveyMonkey enn det er med WPForms. Siden SurveyMonkey er en online skjemabygger, må brukerne logge seg på SurveyMonkey for å bygge en undersøkelse og deretter legge den inn på WordPress, i stedet for å kunne bygge den rett i WordPress-dashbordet.

Vinner: WPForms

Funksjoner

WPForms kommer med et bredt utvalg av funksjoner rett ut av esken. Disse funksjonene lar deg ta enkle undersøkelser og kontaktskjemaer og gjøre dem om til kraftige former for virksomhet.

Som vi nevnte tidligere, Poll / Survey addon fra WPForms lar deg enkelt lage en avstemning eller en undersøkelse du vil legge til på WordPress-nettstedet ditt. Poll / Survey-tillegget har alle funksjonene du trenger for å lage fantastiske meningsmålinger / undersøkelser for besøkende på nettstedet.

WPForms kan skryte av en rekke fantastiske undersøkelses- og avstemningsfelt inkludert flervalg, avmerkingsbokser, stjernevurderinger, Likert skala, Net Promoter Score og mer.

wpforms-undersøkelse-poll-skjema

Med WPForms smarte betingede logikk kan du tilpasse undersøkelsen basert på svarene fra brukerne. Du får også interaktive undersøkelsesrapporter med sanntidsinnsikt og muligheten til å vise sanntidsresultater fra avstemninger på nettstedet ditt.

Du kan få tilgang til mange andre kule funksjoner i WPForms for å forbedre undersøkelsene, meningsmålingene eller kontaktskjemaene som brukerregistreringstillegget ytterligere. Dette gir brukerne muligheten til å registrere seg og logge inn på nettstedet ditt. Du kan legge inn brukerregistreringsskjemaet på hvilken som helst side, innlegg eller widget-område på nettstedet ditt.

brukerregistreringsskjema

Brukerregistreringsskjemaet er bra for e-handelsbutikker, medlemsnettsteder, fora og mer.

Du kan også opprette skjemaer på flere sider. Hvis du har en veldig lang undersøkelse eller skjema som du vil at brukerne skal fylle ut, med WPForms-flersiders skjemaer, kan du dele den opp i flere sider. Dette hjelper deg med å forbedre brukeropplevelsen, så i stedet for uendelig rulling, kan brukere enkelt gå fra en side til den neste, og til slutt redusere skjemaoppgivelse.

WPForms leveres med andre fantastiske funksjoner og tillegg som inkluderer ytterligere skjemamaler, captcha, geolocation, automatiske skjemabekreftelser, betalingsportaler, e-postmarkedsføringstjenester og mer. Alle disse funksjonene gjør WPForms til et kraftig skjema-plugin.

Funksjoner: SurveyMonkey

SurveyMonkey tilbyr en rekke tilleggsfunksjoner for å sprenge opp dine online skjemaer, inkludert filopplasting, A / B-testing, muligheten til å godta betalinger, quizer med tilpasset tilbakemelding og mer. Men sammenlignet med WPForms, er funksjonssettet som SurveyMonkey tilbyr, begrenset.

For eksempel tilbyr SurveyMonkey ingen spesialfelt som Captcha, passordfelt eller WPForms ‘GDPR-avtale. Betingede logiske spørsmål må også være på sin egen side, noe som gjør undersøkelser lengre enn nødvendig og bringer ned brukeropplevelsen.

Mens de tilbyr filopplasting som vi nevnte, er feltet for opplasting av filer begrenset til de to prisene med høyest pris. Det samme med betalingsintegrasjoner; Du kan bare akseptere betaling med skjemaene dine i de to prisene som er høyest priset. Og du kan bare oversette skjemaet ditt til flere språk hvis du kjøper den rimeligste planen.

Maldesignene som SurveyMonkey tilbyr er ganske grunnleggende også. I tillegg er merke- og tilpasningsmuligheter begrenset. En av de største ulempene er at alle planer bortsett fra den dyreste har SurveyMonkey-logoen i bunnteksten. Du kan heller ikke forhåndsvise hvordan undersøkelsen din vil se ut uten å skrive inn et svar på hvert spørsmål.

I tillegg til alt det, med SurveyMonkey kan du bare opprette en type skjema, en online undersøkelse. Mens WPForms har mange flere funksjoner tilgjengelig for brukere som ønsker å lage en undersøkelse eller mange andre typer online-skjemaer.

Vinner:WPForms

Brukerstøtte

WPForms tilbyr et bredt spekter av støtte for sine brukere i en rekke forskjellige formater. Så uansett hvordan du foretrekker å finne løsninger på problemene dine, har WPForms dekket deg.

Du kan få tilgang til deres supportbillettsystem rett fra kontoen din og motta hjelp fra deres kunnskapsrike og vennlige supportteam. Støtteteamet er raskt og har gode rangeringer fra sine brukere.

wpforms-støtte

Du kan også lese gjennom den omfattende dokumentasjonen som er organisert i kategorier som Komme i gang, Funksjonalitet, Styling, Addons og mer. Til slutt kan du også henvise til WPForms-bloggen der du finner opplæringsprogrammer og instruksjoner som inkluderer skjermbilder og video for å hjelpe deg når du får problemer.

Støtte: SurveyMonkey

SurveyMonkey tilbyr kundestøtte via e-post 24/7, men for å få prioritert e-poststøtte må du oppgradere til en dyrere plan. Du oppgraderer planen din hvis du også vil ha tilgang til telefonstøtte.

Surveymonkey-støtte

SurveyMonkey tilbyr også støtte gjennom Hjelp-delen på nettstedet deres, men det betyr at du må bla gjennom spørsmål og håpe du finner en som samsvarer med problemet ditt. De tilbyr ikke noen blogginnlegg eller opplæringsprogram for brukere å følge.

Vinner:WPForms

Pris

WPForms har flere prisplaner som gir deg muligheten til å holde deg på budsjettet hvis du nettopp begynner eller får tilgang til alle funksjonene du trenger hvis du er en etablert virksomhet.

wpforms-prising

Deres grunnleggende plan starter på $ 39,50 per år, noe som er et flott alternativ for de fleste blogger og personlige nettsteder. I tillegg til grunnleggende plan får du fremdeles muligheten til å opprette og motta ubegrensede skjemaer, betinget logikk, avanserte felt og mer.

De tilbyr også en Plus-, Pro- og Elite-plan hvis du når som helst trenger å oppgradere for å få mer robuste funksjoner som integrering av e-postmarkedsføringstjenester eller betalingsintegrasjon med PayPal eller Stripe for eksempel. Uansett størrelse på virksomheten eller budsjettet ditt, finner du en WPForms prisplan som samsvarer med dine behov.

Pris: SurveyMonkey

SurveyMonkey har 3 individuelle prisfastsettelsesplaner å velge mellom, og prisene varierer fra $ 32 per måned til $ 99 per måned. Når du sammenligner med WPForms, får du mye mindre smell for pengene dine med tanke på funksjoner med SurveyMonkey.

Surveymonkey-pris

Du får et ubegrenset antall undersøkelser, spørsmål og svar med hver betalte plan, men de fleste av de beste funksjonene tilbys bare med de to dyreste planene som betalingssamling, filopplasting, avansert logikk og prioritert støtte. Og med alle planene bortsett fra den dyreste, må du stille opp med SurveyMonkey-logoen i bunnteksten.

Mens det er en gratis versjon for SurveyMonkey, kan du bare samle 100 svar per undersøkelse. Så det blir ganske dyrt hvis du vil samle flere svar og gjennomføre en undersøkelse over lengre tid.

Vinner:WPForms

Hvem skal kjøpe det? WPForms vs. SurveyMonkey

WPForms er det beste valget for alle som ønsker å gjennomføre en undersøkelse fra et WordPress-nettsted, uansett budsjett. Ikke bare er det rimeligere, men det er mer brukervennlig, og det kommer syltetøy med funksjoner som hjelper deg å lage en rekke forskjellige typer kraftige skjemaer for nettstedet ditt, inkludert kontaktskjemaer. Med WPForms kan du lage fantastiske undersøkelser for besøkende på nettstedet ditt og så mye mer.

Kom i gang med WPForms i dag!

SurveyMonkey er best egnet for brukere som ønsker å samle avanserte undersøkelser fra flere plattformer som nettsteder, sosiale medieplattformer og e-postlister. Før du hopper inn, kan du dobbeltsjekke om du har budsjett til å ha råd til det fordi du må velge den dyreste planen for å få tilgang til de beste funksjonene.

Du vil også sjekke disse sammenligningene mellom,

  • WPForms vs TypeForm
  • WPForms vs FormStack

Vi håper du likte denne artikkelen om WPForms vs SurveyMonkey, og at du nå vet hvilken løsning som er det beste valget for deg.

Hvis du likte dette innlegget, kan du også glede oss over vår grundige gjennomgang av WPForms-plugin-modulen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map