ThirstyAffiliates vs. Pretty Links – Hvilken er bedre? (Sammenligning)

tørstetilknytning vs prettylinks


Lurer du på hvilket tilknyttet plugin som er det beste valget å drive et tilknyttet nettsted?

WordPress-markedet er oversvømmet av mange tilknyttede plugins som lar deg kappe tilknytningskoblinger, administrere URL-adresser og beskytte provisjonene dine mot tyveri.

Blant dem er to plugins som skiller seg ut fra resten, ThirstyAffiliates og Pretty Links.

ThirstyAffiliates vs. Pretty Links: Comparison

I denne artikkelen skal vi gjøre en sammenligning mellom disse to plugin-ene og hjelpe deg med å bestemme hvilken som er det beste valget for nettstedet ditt.

For lesernes bekvemmelighet har vi delt innlegget i 7 forskjellige seksjoner.

 1. Oversikt
 2. Link Management
 3. URL-forkortelse
 4. Plassering og rapportering
 5. Import / eksportalternativer
 6. Brukerstøtte
 7. Priser

Så la oss begynne.

1. ThirstyAffiliates Vs. Pretty Links – Oversikt

ThirstyAffiliates er et tilknyttet administrasjonsplugin som lar deg enkelt legge til, kappe og administrere tilknyttede lenker til nettstedet ditt. Den lar deg kappe de stygge tilknyttede nettadressene slik at de ser ut som trygge for brukerne dine å klikke på. Det kommer også med flere andre flotte funksjoner som lenkeplanlegging, autohelsekontroll for koblinger osv.

Pretty Links er også en lignende koblingsadministrasjonsplugin som lar deg kappe tilknytningskoblinger for å få dem til å virke rene og enkle for brukerne dine. Du kan også bruke den til å lage kortere koblinger som stammer fra ditt eget domenenavn. Det er et komplett verktøy for koblingsadministrasjon som kommer med mange andre avanserte funksjoner som auto-create pretty links, auto-link keywords, link tracking og mye mer.

2. Link Management

Med ThirstyAffiliates er det enkelt å administrere koblingene dine og kan gjøres fra et sentralt sted. For eksempel, hvis selskapet du markedsfører, endrer koblingene deres, kan du erstatte alle koblingene deres på nettstedet ditt med det nye rett fra ThirstyAffiliates-panelet. Du trenger ikke å grave dypere i arkivene dine for å fikse alle koblingene manuelt. Hvis du endrer det i panelet, vil du automatisk oppdatere alle lenkene du har publisert så langt.

Med ThirstyAffiliates kan du også planlegge koblingene dine. Dette betyr at du kan legge til tilknyttede lenker og deretter velge klokkeslettet når du vil at lenken skal bli aktiv. Den lar deg også motta varsler som administrator hver gang koblingene dine oppnår en milepæl. Du kan for eksempel la den varsle deg når den oppnår et visst antall klikk. Videre kan du utføre en revisjon på koblingene dine fra tid til annen ved å aktivere alternativet for helsehelse.

Pretty Links tilbyr også enkle koblingsadministrasjonsalternativer. Men hvis du sammenligner det med motstykket, er funksjonene virkelig begrenset her.

Pretty Links lar deg legge til viderekoblinger, ikke-følg tagger og kategorier i tilknyttede koblinger. Du har også muligheten til å åpne linkene i et nytt vindu.

Men i motsetning til ThirstyAffiliates, tilbyr Pretty Links ikke et alternativ for å planlegge koblingene dine eller automatisere en lenkehelseskontroll for å kontrollere tilknyttede koblinger for å se om de fungerer bra. Du har heller ikke noe alternativ for å motta varsler selv om koblingene dine oppnår en milepæl.

Vinner

ThirstyAffiliates

3. URL shortnening

Hovedgrunnen til å bruke et plugin for tilknyttet ledelsesadministrasjon er å kappe lange og dårlige lenker for å gjøre dem kortere og lette å huske. La oss se på hvilke alternativer disse programtilleggene tilbyr for det.

ThirstyAffiliates lar deg forkorte koblingene dine ved hjelp av forskjellige tredjeparts tjenester som:

 1. Bit.ly
 2. Goo.gl
 3. Firebase Dynamic Links

tørst

Hvis du vil bruke noen av disse tjenestene, må du først sette opp en konto med disse tjenestene og deretter fortsette å koble den til plugin-modulen. Dette ser ut som en lang og komplisert prosess, spesielt hvis du er nybegynner.

Pretty Links har derimot et enklere alternativ for å forkorte nettadressene dine.

Alt du trenger å gjøre er å sjekke av Bruk URL med kort lenke og skriv deretter inn lenken i det tomme feltet rett under det.

Vinner

Hvis du sammenligner ThirstyAffiliates Vs. Pretty Links når det gjelder funksjonen for koblingsforkortelse, vi tror Pretty Link er langt bedre enn ThirstyAffiliates på grunn av hvor enkel prosessen er.

Sjekk ut vår fulle anmeldelse av Pretty Links for å få en bedre idé.

4. Plassering og rapportering

ThirstyAffiliates lar deg legge til geolokasjoner i koblingene dine ved å bruke MaxMind Country DB-planer. Du kan også spore alle lenkeklikkene dine med denne pluginen. Men for å bruke denne tjenesten, må du først koble nettstedet til Google Analytics.

tørstefiliater vs. pene lenker

Pretty Links lar deg ikke legge til geolokeringer i nettadressene dine, men har muligheter for å aktivere sporing av tilknyttede koblinger enkelt. Den har 3 forskjellige alternativer for det.

 1. Normal sporing
 2. Utvidet sporing (mer statistikk / tregere ytelse)
 3. Simple Click Count Tracking (færre statistikk / raskere ytelse)

Du kan bruke disse alternativene for å se hvordan koblingene dine presterer og hvilke som får flere klikk.

Vinner: Når det gjelder koblingssporing, er begge deler like gode. Men siden ThirstyAffiliates lar deg legge til geolokaliseringsalternativet, må vi erklære det som vinneren i dette tilfellet.

5. Import / eksportalternativer

Med ThirstyAffiliates er det så mye enklere å importere / eksportere plugin-innstillingene til eller fra et annet reisemål. Bare gå til fanen Import / eksport og bruk det tomme feltet til å lime inn innstillingsstrengene. Og så treffer du Importer innstillinger for å fullføre prosessen.

For å eksportere innstillingene dine kan du ganske enkelt bruke koden som er levert av pluginen og lime den inn i innstillingsalternativene til destinasjonen der du vil eksportere dem.

Hvis du er et Amazon Associate-medlem, kan det være lurt å importere innstillingene dine fra en annen destinasjon. ThirstyAffiliates tilbyr den enkleste måten å la deg gjøre det på.

Eksport og import av innstillingene dine ved hjelp av Pretty Links er også superenkelt og raskt. Bare trykk på for å eksportere innstillingene Eksport -knappen og last ned innstillingene. Du kan deretter laste den opp til destinasjonen du ønsker. På samme måte som for å importere innstillinger fra en annen destinasjon, trykker du på Importere for å laste ned og deretter laste opp innstillingene du tidligere har lastet ned.

Pretty Links har imidlertid ikke et direkte alternativ for å importere Amazon Associate-innstillingene.

Vinner

Begge programtilleggene er ganske bra med import- og eksportalternativene. Men på grunn av det direkte alternativet for å legge til Amazon Associates-innstillinger, er ThirstyAffiliates en klar vinner.

6. Støtte

Vi tror at å tilby kundesupport av høy kvalitet er et viktig aspekt som tilskriver suksessen til et produkt. Tross alt er det støtteforumet du vil ty til hvis du noen gang har problemer med å løse et problem.

Så vi besøkte de offisielle støtteportalene til ThirstyAffiliates og Pretty Links.

Og også i denne forbindelse er det sett på ThirstyAffiliates som leder konkurransen. Med tanke på den siste aktiviteten, så vi at den løste 18 på 18 problemer de siste 2 månedene. Tvert imot, Pretty Links klarte å løse bare 4 av 8 problemer de siste 2 månedene.

Vinner

Igjen står ThirstyAffiliates foran konkurransen når det gjelder støtte.

7. Prising

ThirstyAffiliates har 3 forskjellige prisplaner.

 • Ett nettsted lisens: $ 49 / år
 • Five Site License: $ 79 / år
 • Ubegrenset nettstedlisens: $ 149 / år

Pretty Links har også 3 forskjellige prisplaner.

 • Nybegynnerplan: $ 59 / år – som kan brukes på ett nettsted
 • Markedsplan: $ 99 / år – som kan brukes på opptil 5 nettsteder
 • Super Affiliate Plan: $ 199 / år – som kan brukes på opptil 10 nettsteder

Vinner

Når det gjelder prissettingen, stabler ThirstyAffiliates seg mot konkurransen. Prisene deres er lommevennlige for nybegynnere og tilbyr også ubegrensede nettstedlisenser på bare $ 149 / år. Pretty Links har ikke et alternativ for ubegrenset lisens.

ThirstyAffiliates vs. Pretty Links – Hvilken er best? (Vår dom)

Etter å ha sammenlignet begge programtilleggene, innser vi at ThirstyAffiliates ligger langt foran Pretty Links når det kommer til koblingsadministrasjonsfunksjonene. Funksjoner som koblingsplanlegging og automatisk helsesjekk kan være veldig nyttige og spare mye tid. Du trenger ikke å gå gjennom hver lenke hver for seg for å sjekke om de fungerer bra.

Sjekk ut vår komplette ThirstyAffiliates-anmeldelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map