ThirstyAffiliates vs. Pretty Links – Vilken är bättre? (Jämförelse)

törstigaffiliater vs prettylinks


Undrar du vilket anslutande plugin som är det bästa valet att driva en anslutande webbplats?

WordPress-marknaden är översvämmad av massor av anslutna plugins som låter dig täcka dina affiliate-länkar, hantera cloakade URL: er och skydda dina uppdrag från stöld.

Bland dem är två plugins som skiljer sig från resten är ThirstyAffiliates och Pretty Links.

ThirstyAffiliates vs. Pretty Links: Jämförelse

I den här artikeln gör vi en jämförelse mellan de två plugin-programmen och hjälper dig att avgöra vilken som är det bästa valet för din webbplats.

För våra läsares bekvämlighet har vi delat inlägget i sju olika avsnitt.

 1. Översikt
 2. Länkhantering
 3. URL förkortning
 4. Plats och rapportering
 5. Importera / exportera alternativ
 6. Stöd
 7. Prissättning

Så låt oss börja.

1. ThirstyAffiliates Vs. Pretty Links – Översikt

ThirstyAffiliates är ett tilläggshanteringsplugin som låter dig enkelt lägga till, täcka och hantera anknytningslänkar till din webbplats. Det låter dig täcka dina fula webbadresser så att de verkar säkra för dina användare att klicka på. Det kommer också laddat med flera andra fantastiska funktioner som länkplanering, automatisk hälsokontroll för dina länkar osv.

Pretty Links är också ett liknande länkhanteringsplugin som låter dig täcka dina affiliate-länkar så att de verkar rena och enkla för dina användare. Du kan också använda den för att skapa kortare länkar som kommer från ditt eget domännamn. Det är ett komplett länkhanteringsverktyg som kommer med massor av andra avancerade funktioner som auto-skapa vackra länkar, auto-länk sökord, länk spårning och mycket mer.

2. Länkhantering

Med ThirstyAffiliates är det mycket enkelt att hantera dina länkar och kan göras från en central plats. Om till exempel företaget du marknadsför ändrar deras länkar kan du byta ut alla deras länkar på din webbplats med det nya direkt från din ThirstyAffiliates-panel. Du behöver inte gräva djupare i dina arkiv för att manuellt fixa alla länkar. Om du ändrar den i din panel uppdateras automatiskt alla länkar som du har publicerat hittills.

Med ThirstyAffiliates kan du också schemalägga dina länkar. Detta innebär att du kan lägga till dina affiliate-länkar och sedan välja tidpunkten när du vill att länken ska bli aktiv. Det låter dig också ta emot aviseringar som administratör när dina länkar uppnår en milstolpe. Till exempel kan du låta den meddela dig när den uppnår ett visst antal klick. Vidare kan du utföra en granskning på dina länkar från tid till annan genom att aktivera alternativet för automatisk hälsokontroll.

Pretty Links erbjuder också enkla alternativ för hantering av länkar. Men om du jämför det med dess motsvarighet, är funktionerna verkligen begränsade här.

Pretty Links låter dig lägga till omdirigeringar, taggar utan följning och kategorier i dina affiliate-länkar. Du har också möjlighet att öppna länkarna i ett nytt fönster.

Men till skillnad från ThirstyAffiliates erbjuder Pretty Links inget alternativ för att schemalägga dina länkar eller automatisera en länkhälsokontroll för att granska dina anknytningslänkar för att se om de fungerar bra. Du har inte heller något alternativ att ta emot aviseringar även om dina länkar uppnår en milstolpe.

Vinnare

ThirstyAffiliates

3. URL-förkortning

Det främsta skälet bakom att använda ett plugin för hantering av anslutna länkar är att täcka dina långa och dåliga länkar för att göra dem kortare och lättare att komma ihåg. Låt oss titta på vilka alternativ dessa plugins erbjuder för det.

ThirstyAffiliates låter dig förkorta dina länkar med hjälp av olika tjänster från tredje part som:

 1. Bit.ly
 2. Goo.gl
 3. Firebase Dynamic Links

törstig

För att använda någon av dessa tjänster måste du först ställa in ett konto med dessa tjänster och sedan fortsätta att ansluta det till plugin-programmet. Det ser ut som en lång och komplicerad process, särskilt om du är nybörjare.

Pretty Links har å andra sidan ett enklare alternativ för att förkorta dina webbadresser.

Allt du behöver göra är att kolla in Använd kortlänk-URL och ange sedan länken i det tomma fältet precis nedanför det.

Vinnare

Om du jämför ThirstyAffiliates Vs. Pretty Links när det gäller dess länkförkortningsfunktion, vi tror att Pretty Link är mycket bättre än ThirstyAffiliates på grund av hur enkel processen är.

Kolla in vår fullständiga recension av Pretty Links för att få en bättre idé.

4. Plats och rapportering

ThirstyAffiliates låter dig lägga till geolokationer till dina länkar med hjälp av MaxMind Country DB-planer. Du kan också spåra alla dina länkklick med det här insticksprogrammet. Men för att använda den här tjänsten måste du först ansluta din webbplats till Google Analytics.

törstigaffiliater kontra vackra länkar

Pretty Links låter dig inte lägga till geolokationer till dina webbadresser, men har alternativ för att enkelt kunna spåra dina affiliate-länkar. Den har 3 olika alternativ för det.

 1. Normal spårning
 2. Utökad spårning (mer statistik / långsammare prestanda)
 3. Enkel spårning av antalet klick (färre statistik / snabbare prestanda)

Du kan använda dessa alternativ för att se hur dina länkar fungerar och vilka som får fler klick.

Vinnare: När det gäller länkspårning är båda lika bra. Men eftersom ThirstyAffiliates låter dig lägga till alternativet för geolokalisering måste vi förklara det som vinnaren i det här fallet.

5. Importera / exportera alternativ

Med ThirstyAffiliates är det så mycket lättare att importera / exportera dina plugin-inställningar till eller från en annan destination. Gå bara till fliken Importera / exportera och använd det tomma fältet för att klistra in dina inställningssträngar. Och träffa sedan Importera inställningar för att slutföra processen.

För att exportera dina inställningar kan du helt enkelt använda koden som tillhandahålls av plugin och klistra in den i inställningsalternativen för destinationen där du vill exportera dem.

Om du är Amazon Associate-medlem kanske du också vill importera dina inställningar från en annan destination. ThirstyAffiliates erbjuder det enklaste sättet att låta dig göra det.

Exportera och importera dina inställningar med Pretty Links är också superlätt och snabbt. För att exportera dina inställningar, tryck bara på Exportera -knappen och ladda ner inställningarna. Du kan sedan ladda upp den till den destination du vill ha. På samma sätt som för att importera inställningar från en annan destination, tryck på Importera för att ladda ner och sedan ladda upp de inställningar som du tidigare har laddat ner.

Pretty Links har emellertid inte ett direkt alternativ för att importera dina Amazon Associate-inställningar.

Vinnare

Båda insticksprogrammen är ganska bra med sina import- och exportalternativ. Men på grund av dess direkta alternativ för att lägga till Amazon Associates-inställningar är ThirstyAffiliates en tydlig vinnare.

6. Support

Vi tror att erbjudande av högkvalitativ kundtjänst är en viktig aspekt som hänför sig till produktens framgång. Det är ju det supportforum du kommer att ta till om du någonsin har problem att lösa ett problem.

Så vi besökte de officiella supportportalerna för ThirstyAffiliates och Pretty Links.

Och även i detta avseende anses ThirstyAffiliates leda tävlingen. Med tanke på den senaste aktiviteten såg vi att den löste 18 i 18 frågor under de senaste 2 månaderna. Tvärtom lyckades Pretty Links lösa bara fyra av åtta frågor under de senaste 2 månaderna.

Vinnare

Återigen står ThirstyAffiliates framför konkurrensen när det gäller stöd.

7. Prissättning

ThirstyAffiliates omfattas av 3 olika prisplaner.

 • En webbplatslicens: $ 49 / år
 • Five Site License: $ 79 / år
 • Obegränsad webbplatslicens: $ 149 / år

Pretty Links har också 3 olika prisplaner.

 • Nybörjarplan: $ 59 / år – som kan användas på en webbplats
 • Marknadsplan: $ 99 / år – som kan användas på upp till 5 webbplatser
 • Super Affiliate Plan: $ 199 / år – som kan användas på upp till tio webbplatser

Vinnare

När det gäller prissättningen, stänger ThirstyAffiliates upp mot tävlingen. Deras prissättning är fickvänlig för nybörjare och erbjuder också obegränsade webbplatslicenser på bara $ 149 / år. Pretty Links har inget alternativ för obegränsad licens.

ThirstyAffiliates vs. Pretty Links – Vilken är bäst? (Vår dom)

Efter att ha jämfört båda insticksprogrammen, inser vi att ThirstyAffiliates ligger långt före Pretty Links när det gäller dess funktioner för länkhantering. Funktioner som länkplanering och automatisk hälsokontroll kan vara till stor hjälp och spara mycket av din tid. Du behöver inte gå igenom varje länk separat för att kontrollera om de fungerar bra.

Kolla in vår fullständiga ThirstyAffiliates-recension.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map