Thrive Leads-alternativ: OptinMonster vs. Thrive Leads

optinmonster vs blomstrar leder


Letar du efter den bästa metoden för att visa optin-popups på din webbplats? Om så är fallet har du förmodligen sett rekommendationer för Thrive Leads och OptinMonster, de mest populära blykonverteringsverktygen på marknaden. Men vilken är verkligen bäst för dina behov?

I den här artikeln kommer vi att jämföra OptinMonster vs. Thrive Leads i ett antal viktiga kategorier för att ge dig en fullständig rapport för att själv analysera vilket verktyg som är mest värdig din tid och pengar.

Översikt: OptinMonster vs. Thrive Leads

OptinMonster

OptinMonster

Sedan lanseringen 2013 har OptinMonster använts av över 700 000 webbplatser och visar upp professionellt utseende optinformulär till över 21 miljarder onlineanvändare. Som det bästa blykonverteringsverktyget i världen upptar OptinMonster ständigt ante om innovation och förbättrar deras produkt.

Byggt av ett team som har skapat många framgångsrika WordPress-plugins, sätter OptinMonster teknik på företagsnivå i händerna på vardagliga användare. Du kommer att kunna skapa iögonfallande, mycket konverterande optinformulär utan att behöva röra vid en enda kodrad. Det fungerar också med alla de populäraste e-postmarknadsföringstjänsterna.

OptinMonsters one-of-a-kind Exit-Intent®-teknik, tillsammans med Geo-Location Targeting-verktyg, gör den verkligen unik.

Trivas leder

frodas-leads-wordpress - plugin

Thrive-teman lanserades 2013 och tog internet med storm och blev en av de populäraste WordPress-temaparknaderna tillgängliga. Strax efter, 2015, kom Thrive Themes in i plugin-spelet med Thrive Leads.

Med över 79 000 installationer gör Thrive Leads vågor i världen för innehållsmarknadsföring.

Som ett WordPress-temabyggandeföretag är det inte förvånande att Thrive Leads skulle innehålla många vackra förbyggda mallar att välja mellan. Det är inte heller en överraskning att pluginprogrammet Thrive Leads fungerar så bra med WordPress-webbplatser.

Webbplats som stöds: OptinMonster vs. Thrive Leads

OptinMonster

Som en fristående lösning, OptinMonster fungerar med alla typer av webbplatser.

Medan OptinMonster har en anslutningsplugin tillgänglig för att integrera den perfekt med WordPress-webbplatser, kan du också använda den på Squarespace, Blogger, Shopify, Magento, en HTML-webbplats eller någon annan plattform.

För att få åtkomst till OptinMonsters funktioner, logga bara in på ditt konto på deras webbplats och bygga dina optinformulär från din användardashboard. Eftersom OptinMonster är en fristående app som nås via sin egen webbplats behöver du aldrig oroa dig för att ta upp bandbredd på din egen webbplats. Du behöver inte heller oroa dig för att lita på hastigheten hos din webbhotell som saktar ner dina kampanjer. OptinMonster är alltid snabb och pålitlig.

Dessutom, OptinMonster erbjuder automatiska säkerhetskopior för moln för dina data samt möjlighet att hantera flera webbplatskampanjer från en plats.

Trivas leder

Thrive Leads är ett WordPress-plugin. Med andra ord, Thrive Leads byggdes uteslutande för WordPress-webbplatser och du måste äga en webbplats byggd med WordPress för att den ska fungera. Det kan inte användas på andra webbplatsplattformar.

Alla dina inställningar konfigureras på din WordPress-webbplats när du använder Thrive Leads. Och alla leads du får tillsammans med din analys och ytterligare data lagras också på din WordPress-webbplats.

Du ansvarar också för dina egna säkerhetskopior och säkerhet eftersom Thrive Leads inte gör något för att skydda dig mot dataförlust.

När det gäller att jämföra OptinMonster mot Thrive Leads är webbplatsstöd en av de största problemen som sticker ut. Thrive Leads är ett fantastiskt WordPress-plugin; det är dock begränsat jämfört med OptinMonsters otroliga flexibilitet.

Användarvänlighet: OptinMonster vs. Thrive Leads

OptinMonster

Sedan magin av OptinMonster allt inträffar på den officiella OptinMonster-webbplatsen, allt du behöver är att gå över till app.optinmonster.com och ange dina inloggningsuppgifter för att börja. Du kommer sedan att tas till din instrumentpanel:

OptinMonster instrumentbräda

Därifrån klickar du helt enkelt på den stora gröna knappen “Skapa kampanj” i det övre högra hörnet så kommer du vara på god väg. Välj bara den kampanjtyp du vill bygga på nästa skärm:

OptinMonster Skapa kampanj

Och välj sedan en mall:

OptinMonster Välj mall

När det väl har tagits hand om, kommer du till den lättanvända drag-and-drop-byggaren:

OptinMonster Builder

Klicka bara på elementen du vill redigera i den valda mallen eller dra och släpp nya elementblock till din kampanj från vänster sida. Det kan inte vara enklare! OptinMonsters intuitiva gränssnitt är så lätt att förstå, även en absolut nybörjare kan enkelt skapa en ny marknadsföringskampanj.

Överst på skärmen ser du blå flikar som hjälper dig genom hela processen, från byggnad till integration till publicering. Även om gränssnittet är trevligt och snyggt, är inget dold. Du kommer aldrig att hitta dig som famlande eller förlorad, försöker desperat ta reda på vad du ska göra härnäst. Allt är anpassat för dig på det mest effektiva, användarvänliga sättet som möjligt.

Trivas leder

Eftersom Thrive Leads är ett WordPress-exklusivt plugin måste du först installera och aktivera det på din WordPress-webbplats innan du kan börja. Om du behöver hjälp, kolla in vår guide om hur du installerar ett plugin.

När det har tagits hand om måste du ange din licensnyckel (från ditt Thrive Leads-konto) genom att klicka på fliken Thrive Leads på vänster sida av din WordPress-instrumentpanel. När du har gjort det klickar du på fliken Thrive Leads och öppnar nu din Thrive Leads-instrumentpanelen:

Thrive Leads Dashboard

Strax utanför fladdermattan kan Thrive Leads känna sig ganska överväldigande, särskilt för nybörjare. Du får många “Lägg till nya” -knappar med liten eller ingen förklaring till vad de faktiskt gör:

Thrive Leads-menyn

Chansen är att för att använda detta plugin effektivt måste du spendera en hel del tid på att läsa dokumentationen, leta upp självstudieartiklar online eller till och med bläddra i YouTube-instruktionsfilmer. Det har en ganska brant inlärningskurva, särskilt i jämförelse med OptinMonster. Men vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig kärnan i processen här.

Innan du kan komma igång måste du lägga till en Lead Group. När du har inrättat en Lead Group kan du, och först då, vidta åtgärder för att börja bygga en riktig kampanj.

För vårt test valde vi alternativet ThriveBoxes (Thrive Leads-version av en lightbox) under vår Lead Group. Den här menyn dyker upp:

Thrive Leads Skapa formulär

Därifrån känns det lite enklare. Välj vilken typ av popup du vill skapa, välj en mall och du är på väg. Men då ser byggaren så ut:

Thrive Leads Builder

Som ni ser är allt bortkopplat och gömt för användaren. Du måste spendera en hel del tid på att titta på din blankett för att hitta allt du behöver för att det ska fungera ordentligt. Den faktiska byggaren är ganska enkel tack vare dra och släpp-funktionen; Men att få det att fungera korrekt kan ta mycket onödiga justeringar.

I slutändan är slutprodukten (popup) som produceras av Thrive Leads-plugin högsta möjliga. Men till vilken kostnad? Tid är pengar och du slösar mycket tid på att försöka lära dig Thrive Leads. När det gäller användarvänlighet när det gäller OptinMonster vs Thrive Leads är OptinMonster den tydliga vinnaren.

Prisjämförelse

Att använda OptinMonster på en webbplats kan du välja basplanen för $ 9 / månad. För användning på två webbplatser, såväl som extra premiumfunktioner, är Plus-planen tillgänglig för $ 19 / månad. Deras mest populära plan, Pro, innehåller alla tillgängliga funktioner för 3 webbplatser och kostar $ 29 / månad. Eller, om du har större behov, kan du prenumerera på tillväxtplanen till $ 49 / månad.

Thrive Leads erbjuder olika licensalternativ, från $ 67 för en webbplatslicens. De andra två licensplanerna är $ 97 för 5 webbplatslicenser, eller $ 147 för 15 licenser.

Alternativt kan du välja att bli Thrive Themes-medlem för $ 228 per år. Genom att göra detta ger du åtkomst till alla Thrive Themes WordPress-teman och tillgängliga plugins, inklusive Thrive Leads; och 25 platslicenser.

Dokumentation och support

Thrive Leads inkluderar 1 års teknisk support med alla licensplaner du köper. Ytterligare supportår kan köpas för $ 40 / år.

Thrive Themes-teamet har också satt ihop flera videodutorials och blogginlägg för att hjälpa nya användare att hitta sig runt Thrive Leads-plugin.

När det gäller OptinMonster har alla prenumeranter, oavsett plan, tillgång till deras biljettbaserade supportsystem utan extra kostnad.

Användare har också tillgång till över 200 artiklar som täcker allt som någon någonsin skulle kunna veta om hur man lyckas använda OptinMonster.

Dessutom har Pro- och Growth-medlemmar tillgång till prioritetsstöd utan extra kostnad.

OptinMonster vs. Thrive Leads: Who wins?

I slutändan är valet helt upp till dig. Både OptinMonster och Thrive Leads är kvalitetsprodukter som gör exakt vad de påstår sig.

Personligen föredrar vi OptinMonster för dess användarvänlighet, mördare kundtjänst och oslagbara priser. Dessutom är det faktum att denna fristående app kan användas på alla typer av webbplatser exakt den kraft och flexibilitet vi önskar mest.

Naturligtvis, om du bara är en WordPress-användare och inte bryr dig om att hantera en brantare inlärningskurva, kan Thrive Leads fungera bra för dig. För vad det är kan prisalternativen vara lite dyra. men om du är intresserad av någon av Thrive Themes andra produkter (teman, plugins osv.) utöver Thrive Leads, är deras medlemskapsbunt definitivt värt att överväga.

Oavsett vad du än väljer, hoppas vi att du berättar om det i kommentarerna. Det rekommenderas också att kolla in denna jämförelse mellan OptinMonster vs Sumo.

Vi hoppas också att den här artikeln hjälpte dig att fatta ett säkert, informerat beslut.

Om du tyckte att den här artikeln var användbar kan du också njuta av vår handledning om hur du skapar en innehållsuppgradering.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me