WPForms vs. Google Forms – Hvilken er best? (Sammenlignet)

wpforms vs. google-skjemaer


Ønsker du å bygge et online skjema på WordPress-nettstedet ditt? Ikke sikker på om du skal bruke WPForms eller Google Forms?

Både WPForms og Google Forms er to gode alternativer for små og mellomstore bedrifter. Men når du graver dypere, vil du finne noen viktige forskjeller mellom disse to formbyggere.

For å hjelpe deg med å finne den riktige skjemabyggeren for dine behov, bestemte vi oss for å gjøre en sammenligning mellom WPForms og Google Forms. Vi har hovedsakelig sett på 6 forskjellige aspekter:

 1. popularitet
 2. Funksjoner
 3. Brukervennlighet
 4. dokumentasjon & Brukerstøtte
 5. Priser

Mot slutten vil vi fortelle deg hvilken som er det beste alternativet for deg.

WPForms vs. Google Forms – Oversikt

WPForms, blymagnet plugin

WPForms er en alt-i-ett-skjemabygger-plugin som lar deg lage alle slags skjemaer for nettstedet ditt, inkludert kontaktskjemaer, påmeldingsskjemaer, undersøkelsesskjemaer og mer. Du kan bruke formmaler for å få et forsprang eller bygge skjemaet fra bunnen avhengig av dine behov.

Den støtter filopplasting, lar deg dele lange skjemaer i flere skjemaer, aksepterer betaling, integrerer skjemaet ditt med en e-postmarkedsføringstjeneste og gjør mye mer.

Google Forms

I motsetning til WPForms, er Google Forms mer en undersøkelsesformbygger. Imidlertid kan den brukes til å sette opp andre former også, for eksempel kontaktskjema.

Siden det ikke er en WordPress-sentrisk skjermbygger, må du legge inn koden manuelt på nettstedet ditt; ingen plugin er tilgjengelig for WordPress-integrasjon. Selv om det best brukes som en spørreundersøkelsesformular, kan du lage meningsmålinger, spørreskjemaer, datainnsamlingsskjemaer eller andre former du kan tenke på. Den lar deg også laste opp forskjellige filformater som bilder, videoer, lenker osv.

Skjemaoppføringene lagres i Google Drive og kan også sendes til e-postene dine.

1. WPForms vs. Google Forms – Hvilken er mer populær?

I følge Datanyze, et webdataselskap, brukes WPForms på minst 161k + nettsteder og Google Forms på 101k + nettsteder.

Det betyr at WPForms har en markedsandel på 22,49% mens Google Forms har 14,05%.

WPForms vs Google Forms

Nå betyr ikke disse dataene nødvendigvis at det er opprettet flere WPForms-skjemaer enn Google Forms. Husk at Google Forms ofte publiseres / vert på selve Google Forms ‘nettsted.

Denne informasjonen betyr bare at flere antall nettsteder er vert for WPForms enn Google Forms. Dette bør ikke komme som en overraskelse, spesielt fordi over 30% av nettet er vert på WordPress og WPForms er for øyeblikket den raskest voksende plugin-plugin for gratis kontakt i WordPress-depotet.

2. WPForms vs. Google Forms – Funksjoner

WPForms funksjoner

WPForms tilbyr gode funksjoner for å skape en hyggelig opplevelse av formbygging. Det beste med denne pluginen er at den til og med lar deg lage skjema-spesifikke destinasjonssider, som ligner på Google Forms og også gir nesten de samme funksjonene.

Her er en liste over noen av funksjonene den tilbyr.

 • Dra og slipp byggherre: Dette gjør det enkelt for deg å lage skjemaene uten å kode.
 • Formmaler: WPForms tilbyr forskjellige fantastiske formmaler som hjelper deg med å få et forsprang.
 • Spambeskyttelse: Hold skjemaene dine sikre mot spam-innsendinger.
 • Smart betinget logikk: Vis og skjul arkiver, og gjør mer basert på brukerinput.
 • Betalingsstøtte: Samle enkelt betalinger, donasjoner osv. Med PayPal og Stripe fra skjemaene.
 • Inngangsstyring: Vis alle kundeemner på ett sted og hold ting organisert.
 • Epost markedsføring: Koble til forskjellige e-postmarkedsføringstjenester og utvid listen.
 • Zapier Support: Koble til hundrevis av apper for å styrke nettstedet ditt med avanserte funksjoner.
 • Legg til geolokalisering: Tilpass skjemaene dine ved å oppdage geolokalisering.
 • Flere Addons: Gjør det mulig å utvide skjemafunksjonene dine med flere kraftige tillegg.
 • Mobil responsiv: Gjør at skjemaet ditt ser bra ut på mobile enheter.

Her er den detaljerte gjennomgangen på WPForms.

Google Forms tilbyr også fantastiske funksjoner for å komme i gang. Her er en liste over funksjoner du kanskje vil sjekke ut.

 • Flerformatformat: Opprett enkelt spørsmålstypeformer.
 • Støtter forskjellig filformat: Lag undersøkelsesskjemaer med forskjellige filformatstøtter som bilder, videoer, lenker osv.
 • Ulike skjemamaler: Den tilbyr flere formmaler, slik at du ikke alltid trenger å starte fra bunnen av
 • E-postpåminnelser: Send e-postpåminnelser til brukerne dine om skjemaene dine.
 • Smart forslag: Det foreslår svar på spørsmål i skjemaene dine for brukervennlige skjemaer.
 • Tilpasselig merkevarebygging: Tilpass skjemaene dine slik at de passer sammen med merkevaren din.
 • Kodisjonell logikk:Lag avanserte skjemaer med den betingede logikkfunksjonen.
 • Sanntids svarskjema: Vis sanntidsresultater for avstemninger, spørrekonkurranser osv.

De viktigste forskjellene mellom dem er at WPForms er et alt-i-ett-skjema som bygger plugin, mens Google Forms er mer en undersøkelsesform.

Med WPForms kan du for eksempel bygge hvilke som helst skjemaer, for eksempel e-postpåmeldingsskjemaer, registreringsskjemaer, kartleggingsskjemaer, bestillingsskjema, donasjonsskjema etc. På den annen side kan du med Google Forms bare bygge kontaktskjemaer og kartleggingsskjemaer.

Vinner

Etter å ha sett på begge alternativene, er WPForms helt klart vinneren med alle sine avanserte funksjoner.

3. Google Forms vs. WPForms – Brukervennlighet

WPForms er designet spesielt med tanke på nybegynnere og ikke-teknikere. Dette gjør grensesnittet superenkelt og fleksibelt for alle å håndtere. Alt du trenger å gjøre er å velge malen din, legge til feltene ved å dra og slippe byggherre og legge inn skjemaet ditt på WordPress-nettstedet. Du kan finne hundrevis av maler som passer best for enhver nisje.

Å tilpasse feltene er også ekstremt enkelt og plugin-en gir full fleksibilitet til å tilpasse hver mal for å oppfylle dine behov. Bare klikk på dem og begynn å redigere feltene dine til venstre.

WPForms Builder

Selv om plugin-enheten har mange funksjoner, er ikke kjerneversjonen oppblåst i det hele tatt. For å utvide funksjonene til kjerneprogramtillegg, må du installere tilleggene.

Google Forms tilbyr også et enkelt grensesnitt for å lage skjemaene dine. Bare gå til Google Forms, klikk på + -knappen, og begynn å lage skjemaet ditt. Du har alle alternativene på høyre side, og du vil se sanntidsvisningen rett på skjermen.

Google Forms

Google Forms inneholder bare 17 forhåndsinnlagte maler, i motsetning til 150+ maler fra WPForms.

Vinner

Både WPForms og Google Forms er enkle å bruke. Når det gjelder antall maler, blåser WPForms imidlertid Google Forms ut av vannet.

4. WPForms vs. Google Forms – Dokumentasjon & Brukerstøtte

Både WPForms og Google Forms er veldig godt dokumentert. Hvis du ble sittende fast, kan du lett finne en løsning fra deres omfattende kunnskapsbaser.

WPForms tilbyr utmerket støtte til sine kunder. Du kan nå ut til deres vennlige supportteam ved å heve en billett, og noen fra teamet vil tidligst kontakte deg med en løsning på problemet ditt.

Google Forms har et hjelpesenter med et sett med spørsmål og svar, som fungerer som et forum, støttet av et globalt samfunn. Svar er imidlertid ikke garantert.

Vinner

WPForms

5. Google Forms vs. WPForms – Priser

WPForms har en gratis versjon som lar deg lage vakre og profesjonelle skjemaer uten kode. For flere formfunksjoner, kan du oppgradere den til en av dens premium planer.

wpforms-prising

Motsatt er Google Forms en 100% gratis app.

Vinner

Det er uavgjort.

Hvilken er bedre – WPForms eller Google Forms?

Etter vår sammenligning er det ganske tydelig WPForms er langt foran Google Forms. Det vi tror den viktigste forskjellen mellom disse to plugins er at enkel tilgang / administrasjon.

Siden WPForms er en WordPress-plugin, kan du enkelt administrere skjemaer og oppføringer rett i WordPress-dashbordet. Imidlertid må du logge deg på Google-kontoen din hver gang du vil redigere skjemaene og se undersøkelsesresponsene dine.

Når det er sagt, hvis du leter etter en alt-i-ett-formløsning som gir deg alle mulige funksjoner, da WPForms er det beste valget.

Google Forms kan være det beste valget for deg hvis du vil publisere det samme skjemaet på flere nettsteder som kjører på flere plattformer (som WordPress, Joomla, etc.), for eksempel et spørreundersøkelsesskjema eller jobbsøknadsskjema, etc. og organisere alle skjemaoppføringer på et enkelt sted.

Det er det. Vi håper du likte artikkelen vår om WPForms vs. Google Forms og hjalp deg med å finne det riktige valget for dine behov. Det kan også være lurt å sjekke ut hvordan du bygger et kontaktskjema i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map