WPForms vs. Gravity Forms – De gode, dårlige og stygge

WPForms vs Gravity Forms


WPForms vs. Gravity Forms: hvem ville vinne? Hvis du spør om det, leter du sannsynligvis etter den beste skjema-pluginen for WordPress for å opprette et kontaktskjema for at brukerne dine skal komme i kontakt med deg.

WordPress tilbyr mange kontaktskjema-plugins med forskjellige funksjoner, men WPForms og Gravity Forms er de mest populære plugins av dem alle. Men det er det beste?

I denne artikkelen sammenligner vi WPForms vs. Gravity Forms, i dybden, slik at du kan ta den endelige beslutningen.

Generell oversikt: WPForms vs. Gravity Forms

Før vi begynner med funksjoner, priser og andre interessante områder, la oss gi deg en grunnleggende introduksjon av begge deler WPForms og Gravity Forms-plugins.

Hva er WPForms?

WPForms

WPForms er det beste kontaktskjema-plugin for WordPress nettsteder. Det tilbyr den mest nybegynnervennlige formbyggeren, som kan hjelpe med å lage WordPress-skjemaer enkelt.

Alt er dra og slipp med WPForms, slik at du raskt kan sette opp kontaktskjemaet ditt med feltene du trenger. Den har flere innebygde maler i skjermbyggeren som kan brukes til å lansere WordPress-skjemaer med 1 klikk. Du kan enkelt tilpasse forhåndsbygde formmaler ved å dra og slippe funksjonalitet.

Det reduserer tiden du bruker på å lage skjemaer fra timer til bare minutter. Enten du vil opprette et kontaktskjema eller et brukerregistreringsskjema, er det ganske enkelt å bruke WPForms maler.

I tillegg har WPForms flere premiumtillegg som gir deg øyeblikkelig tilgang til fantastiske funksjoner som å legge til avstemninger og undersøkelsesformer i WordPress. WPForms forplikter seg til å være dyktige med behovene til brukerne hele tiden i tankene.

Hva er gravitasjonsformer?

gravityforms-wp-plugin

Gravity Forms er et av de mest populære skjermbygger plugins for WordPress nettsteder. Den kan brukes til å lage alle typer former i WordPress. Den kommer med en skjermbygger som hjelper deg med å lage enkle til komplekse former enkelt.

Når vi snakker om funksjoner, fremstår Gravity Forms som den kraftigste plugin-en, med superfleksible funksjoner. Du kan enkelt lage responsive skjemaer med spamfiltre, legge til betalingsportaler, starte undersøkelser, få online bestillinger og mer.

Gravity Forms har alt du trenger for å lage WordPress-skjemaer. Det er en premium-plugin med eksepsjonelle tillegg for å legge til skjemaer på nettstedet ditt.

Brukervennlighet

WPForms tilbyr en enkel dra-og-slipp-skjermbygger som kan brukes til å enkelt lage WordPress-skjemaer på få minutter. Du trenger ikke å ansette en utvikler eller skrive noen kode for å opprette skjemaene.

Det lar deg enkelt legge til eller fjerne skjemafelt. Du kan også omorganisere felt i WordPress-skjemaene dine med dra- og slippfunksjonen WPForms. Det viser en direkte forhåndsvisning av endringene du har gjort, slik at du ikke trenger å endre nettleserfanene for å se skjemaet ditt i aksjon.

wpforms gjennomgang

Den leveres med flere innebygde formmaler som er designet for å oppfylle behovene til alle varianter av WordPress nettsteder. Disse malene inkluderer et blankt lerret, enkelt kontaktskjema, be om pristilbud, donasjon, nyhetsbrevregistrering og andre nyttige skjemaer som kan lanseres med ett klikk.

WPForms tilbyr flere tillegg for å legge til flere funksjoner i din WordPress-skjema-plugin. Disse tilleggene inkluderer ytterligere skjemamaler, betalingsportaler, e-postmarkedsføringstjenester og mer.

Du kan enkelt legge inn et skjema i WordPress-sider, innlegg og widget-klare områder ved å bruke WPForms. Den kommer med en WPForms-widget som lar deg vise hvilket som helst av skjemaene dine i sidefeltet, bunnteksten eller andre widgetområder på nettstedet ditt..

wpforms innebygd form

Gravity Forms har en intuitiv dra-og-slipp-skjermbygger som lar deg enkelt legge til skjemafelt og raskt lage et WordPress-skjema. Det lar deg også lage komplekse former. Imidlertid er det litt læringskurve når du bruker Gravity Forms.

Gravity Forms - Dra og slipp skjermbygger

Du starter med å legge til et navn for skjemaet ditt og deretter klikke til neste skjermbilde for å legge til skjemafelt. Det er ingen forhåndsvisning av skjemafeltene på den samme siden, så du må klikke på ‘Forhåndsvisning’ -knappen hver gang i skjemabyggeren for å se endringene dine.

Med Gravity Forms må du legge til skjemafeltene manuelt hver gang det ikke er noen formmaler tilgjengelig.

Vinner: WPForms

Pris

WPForms har flere prisplaner fra budsjett til bedriftsnettsteder. Deres grunnleggende plan starter fra $ 49 / år som passer for de fleste personlige nettsteder og blogger.

wpforms priser

De har planer for små bedrifter, ideelle organisasjoner, e-handel butikker eller andre nettsteder. WPForms tilbyr de beste prisene for alle størrelser og budsjetter.

Hvis du vil teste WPForms-plugin før du kjøper den, kan du bare laste ned lite-versjonen, lett tilgjengelig i WordPress-plugins-depotet. Du kan oppgradere til en premiumplan senere og glede deg over de superfleksible funksjonene i budsjettet.

Gravity Forms tilbyr grunnleggende til elitelisenser for WordPress-brukere. Prisene deres starter fra $ 59 / år for lisens for ett sted, noe som er litt dyrt i forhold til WPForms. Du må oppgradere til Pro-planen deres for å legge til funksjoner som er enda dyrere.

tyngdekraften danner priser

Alle lisenser lar deg lage ubegrensede skjemaer. Du får også ett års støtte og oppdateringer. Deres Elite-lisens er den dyreste og mest komplette WordPress-skjemaløsningen. Den inkluderer prioritert støtte, alle tillegg til Gravity Forms og levetidsoppdateringer.

Vinner: WPForms

Funksjoner

WPForms er et funksjonsrikt kontaktskjema-plugin. Det lar deg lage enkle til avanserte former enkelt. La oss se på noen av de mest bemerkelsesverdige funksjonene som gjør WPFomrs til det beste kontaktskjema-pluginet som er tilgjengelig.

1. Avstemning / undersøkelsesskjema

Poll / Survey Form-tillegget av WPForms lar deg enkelt legge til avstemninger og undersøkelser online i WordPress. Den støtter alle funksjonene du trenger for avstemnings- / undersøkelsesskjemaet.

wpforms undersøkelse avstemning

Undersøkelsen / spørreundersøkelsen kan kombinere med WPForms betingede logikk for å tilpasse spørsmålsspørsmålene til brukernes svar. Du kan enkelt få tilbakemeldinger fra brukerne og vise interaktive undersøkelsesrapporter på nettstedet ditt.

2. Brukerregistreringsskjema

Brukerregistreringstillegget fra WPForms lar deg raskt opprette brukerpåloggings- / registreringsskjemaer i WordPress. Det gir brukerne øyeblikkelig tilgang til å logge inn eller registrere seg hvor som helst på nettstedet ditt. Brukerne dine trenger ikke å besøke standard innloggingsside for WordPress hver gang de vil logge på.

Brukerregistreringsskjema

Du kan legge inn brukerregistreringsskjemaet i WordPress-sider, innlegg eller widget-klare områder. Brukerregistreringsskjemaet er nyttig for medlemsnettsteder, eHandel butikker, fora osv.

3. Innleggingsskjema

Hvis du vil tillate brukerne dine å skrive gjesteposter for nettstedet ditt, kan du opprette et interaktivt skjema for innsending av innlegg ved å bruke tillegget Innlevering av WPForms. Du kan også sette opp skjemaet for innsending av innlegg for å samle brukernes tilbakemeldinger, attester, anmeldelser og annet brukergenerert innhold.

Dette tillegget er superfleksibelt ved automatisk å legge til nyinnleverte gjesteposter i WordPress-postredigeringsprogrammet slik at du kan se og publisere på nettstedet ditt.

4. Betalingsløsninger

WPForms integreres med PayPal Standard og Stripe for dine online betalinger. Det er best å samle inn donasjoner, selge produkter på nettet og enhver annen situasjon som trenger en online betalingsløsning.

betalingsfanen wpforms

WPForms viser produktbildene dine i bestillingsskjemaet, slik at brukerne dine kan betale fritt og se hva de kjøper.

WPForms har mange andre nyttige tillegg, inkludert e-postmarkedsføringstjenester, captcha, geolocation, signatur, offline-skjemaer og mer. Disse tilleggene gjør WPForms til et kraftig WordPress-skjema-plugin.

Funksjoner: Gravity Forms

Gravity Forms er en fantastisk WordPress-skjema-plugin for å lage komplekse former med letthet. De tilbyr flere nyttige funksjoner som kan ta WordPress-skjemaopplevelsen din til neste nivå, og listen vokser stadig. La oss se på de viktigste funksjonene i Gravity Forms.

1. 30+ skjemafelt

Gravity Forms har over 30 skjemafelt som kan brukes til å lage en hvilken som helst form du ønsker i WordPress. Du kan bruke dra og slipp-funksjonaliteten for å enkelt legge til feltene på WordPress-skjemaet.

2. Betinget logikk

Det er den smarteste funksjonen og lar deg legge til brukernes baserte felt i WordPress-skjemaene. Du kan enkelt vise eller skjule felt basert på brukernes valg. Det er også nyttig når du vil lage et smart kartleggingsskjema og endre spørsmål på bakgrunn av svar fra brukerne dine.

3. Spamfilter

Gravity Forms integreres enkelt med alle nyttige spamfiltrerings-plugins som Google reCaptcha, Really Simple Captcha og Akismet for å blokkere innsendinger fra spam-skjema i WordPress.

4. Last opp filer

Det er en av de mest nyttige funksjonene når du vil at brukerne dine skal laste opp filer i skjemaet ditt. Mange menneskelige ressursbedrifter legger til denne funksjonen på sine nettsteder for å samle CV fra sine besøkende. Du kan bruke den i WordPress-skjemaet ditt for å enkelt få filer fra brukerne dine.

5. Beregninger

Du kan utføre avanserte beregninger på grunnlag av feltverdier levert av brukerne dine. Det kan være nyttig for forex nettsteder og andre pengevekslingsbedrifter.

6. Front-End Forms

Gravity Forms lar deg legge til skjemaer på WordPress-nettstedet for å enkelt samle innlegg fra blogginnleggene. Du kan tillate brukere å sende inn artiklene sine uten å ha tilgang til WordPress-dashbordet.

7. Integrering med apper

Gravity Forms integreres med nesten alle online apper inkludert e-postmarkedsføringstjenester, betalinger, CRM-programvare, etc. Det fungerer bra med alle de populære betalingsløsningene ut av boksen.

Gravity Forms har mange andre imponerende funksjoner for WordPress-skjemaene dine. Det fungerer også bra med alle de beste WordPress-plugins for å legge til flere funksjoner og fleksibilitet i skjemaene.

Vinner: Gravity Forms

Dokumentasjon og støtte

WPForms er kjent for sin dokumentasjon og støtte. Funksjonene og tilleggene deres er godt forklart i den omfattende dokumentasjonen, og dekker alle forhold du trenger å vite for å lage skjemaene dine i WordPress. Du kan også henvise til bloggen deres for mer detaljerte artikler om hver funksjon.

Support tilbys av et billettbasert e-postsupportsystem. Støtten deres er rask og høyt vurdert i brukeranmeldelser.

På den annen side har Gravity Forms omfattende dokumentasjon som guider deg gjennom enkelt å lage WordPress-skjemaer. Deres støtte distribueres i henhold til lisensen du kjøper. Elite-lisensen har prioritert støtte, mens andre lisenser har 1 års billettbasert støtte.

Vinner: Slips

Konklusjon

WPForms er det beste valget for alle uansett budsjett. Den inkluderer alle nødvendige funksjoner og fleksibilitet du trenger for å lage et WordPress-skjema.

Gravity Forms er best for brukere som ønsker å bygge avanserte eller veldig komplekse former. Den har en rekke funksjoner uten samsvar. Imidlertid er det litt dyrere enn WPForms, spesielt når du sammenligner de grunnleggende tilbudene om “start”.

Du vil også sjekke disse sammenligningene mellom,

  • WPForms vs FormStack
  • WPForms vs TypeForm

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å velge mellom WPForms vs. Gravity Forms. Hvis du likte dette innlegget, kan du også glede deg over vår grundige gjennomgang av WPForms-plugin-modulen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map