Wufoo Alternativ – WPForms vs Wufoo (Hvilken er bedre?)

wpforms vs wufoo byggherrer for kontaktskjema


Leter du etter et Wufoo-alternativ? Hvis du vil legge til et kontaktskjema til WordPress-nettstedet ditt, er det viktig å sørge for å velge kontaktskjema-plugin som er det beste valget for deg. Så hvis du er nysgjerrig på hvem som er den bedre kontaktskjermbyggeren, WPForms vs Wufoo, er du på rett sted.

I denne artikkelen sammenligner vi WPForms vs Wufoo slik at du kan finne ut hvilken plugin som er best for nettstedet ditt.

Vi bryter ned hvert kontaktskjema-plugin og ser hvordan de måler seg i hver av følgende kategorier:

 • Brukervennlighet
 • Funksjoner
 • Brukerstøtte
 • Pris

Klar til å dykke i sammenligningen mellom WPForms og Wufoo? OK, la oss komme i gang!

Brukervennlighet: WPForms vs Wufoo

Å være i stand til enkelt å opprette skjemaer med en kontaktskjema-plugin du velger, er viktig, spesielt for nybegynnere. Hvis du har problemer med å opprette et skjema, kaster du bort dyrebar tid, og du vil gå glipp av å få kontakt med kunder og konvertere besøkende til potensielle kunder og salg. Når alt kommer til alt, hva er bra med et kontaktskjema-plugin hvis du ikke en gang vet hvordan du bruker det.

Wufoo: Brukervennlighet

Wufoo er en online kontaktskjermbygger av SurveyMonkey som hevder brukere kan lage et vakkert kontaktskjema på få minutter med dra og slipp-byggherren.

For å legge til et skjemafelt i kontaktskjemaet ditt, drar du ganske enkelt skjemafeltet fra listen over valg til venstre til kontaktskjemaet til høyre. Du kan også bruke en av de forhåndslagde malene deres for å komme i gang.

wufoo-sammenligning

Selv om det virker enkelt nok å legge til skjemafelt i kontaktskjemaet ditt, ser resten av Wufoo-grensesnittet ut og er ikke veldig brukervennlig. Feltinnstillingene og skjemainnstillingene er begrenset i hva du også kan tilpasse.

Wufoo gir deg muligheten til å velge et tema i skjermbyggeren også. Men du kan ikke forhåndsvise hvordan hvert tema vil se ut. Du må velge et tema blindt og deretter trykke på Vis skjema-knappen som åpner en ny fane.

wufoo-vs-wpforms-temaer

Når du bruker Theme Designer deres, kan ikke grensesnittet dra og slippe som de antydet at det var. Det er også mange alternativer for tilpasning som kan være overveldende. Hvis du velger det, kan noen av disse stilene virkelig ende opp med å skade merkevaren din mer enn å hjelpe det.

wufoo-vs-wpforms-dra-og-slipp-

I tillegg er det et annet problem når du legger inn et skjema på nettstedet ditt. Bakgrunnen, toppteksten og grensestilen forsvinner for å sikre at skjemaet integreres perfekt på nettstedet ditt. Dette betyr at hvis du vil beholde alt du nettopp har designet, må du gå tilbake og bruke disse elementene med HTML eller CSS. Noe som kan være en komplisert oppgave for nybegynnere.

Så mens Wufoo hevder at du kan lage et skjema på kort tid, tar det faktisk mye A / B-testing, eksperimentere og klikke rundt for å lage et skjema.

WPForms: Brukervennlighet

På den andre siden, WPForms er den mest brukervennlige kontaktskjermbyggeren som er tilgjengelig. WPForms fokuserer på brukervennlighet og enkelhet, og det er virkelig en dra-og-slipp-kontaktformular som ikke krever koding i det hele tatt.

WPForms leveres med en rekke forhåndsdesignede maler for alle former for form du vil lage. Mens Wufoo tilbyr flere maler, er de veldig vanskelige å finne i kontoen din. Men du kan få tilgang til alle WPForms maler rett i WPForms Form Editor.

wpforms vs wufoo-maler

Å legge til nye skjemafelt i kontaktskjemaet ditt er superenkelt med WPForms. Bare dra og slipp skjemafeltet du vil ha på kontaktskjemaet. Du kan klikke på skjemafeltene for å gjøre endringer, og du kan se endringene dine i sanntid på skjemaet ditt med forhåndsvisningspanelet.

wpforms-dra-og-slipp-vs-wufoo

I tillegg tilbyr WPForms en rekke skjemafelt for kontaktskjemaet ditt rett utenfor boksen. Noen av deres unike formfelt inkluderer for eksempel:

 • Filopplasting
 • Stjernerangering
 • boksene
 • GDPR-avtalen
 • CAPTCHA
 • Passord
 • Netto promoteringspoeng

Med WPForms kan du også tjene penger online på en enkel måte med de innebygde betalingsformuleringsfeltene som enkelt- og flere elementer, nedtrekksvarer, kredittkort, totalt og mer, slik at du kan godta online betalinger rett fra WordPress-nettstedet ditt.

På toppen av alle de fantastiske elementene du kan legge til kontaktskjemaet ditt, når du er ferdig med å designe, kan du legge inn kontaktskjemaet ditt på nettstedet ditt med 1 klikk.

Så hvis du vil ha et kontaktskjema-plugin som gjør det enkelt å opprette et kontaktskjema med en gang og kommer med massevis av ekstra innebygde funksjoner, er WPForms veien å gå.

Vinner: WPForms

Funksjoner: WPForms vs Wufoo

Ikke bare trenger et kontaktskjema-plugin være enkelt å bruke, men det skal også komme med alle funksjonene du trenger for å lage et kraftig kontaktskjema for nettstedet ditt. Hvis du velger et kontaktskjema-plugin og finner ut at du bare kan oppnå det grunnleggende med det, eller må gaffle en haug med mer penger for de ekstra funksjonene du trenger, er det ikke et godt valg. Derfor er det viktig å ha en rekke funksjoner.

Wufoo: Funksjoner

Sammenlignet med WPForms, er Wufoos funksjoner sett veldig begrenset. Mens Wufoo har en rekke grunnleggende skjemafelt som navn, adresse, rangering og filopplasting, tilbyr de ikke så mange unike formfelt som WPForms gjør.

Her er faktisk en liste over noen av funksjonene som Wufoo mangler sammenlignet med WPForms:

 • Ingen spesialfeltformer som WPForms GDPR-avtale, Net Promoter Score og andre
 • Hver Wufoo-plan begrenser antall skjemaoppføringer du kan motta, selv med den høyeste priset
 • Siden Wufoo er vert for skjemaene dine for deg, er det lagringsbegrensninger for opplasting
 • Du kan bare spore analysene dine med de to dyreste planene
 • Du kan bare godta online betalinger med de to høyeste planene
 • Det er betingede logiske begrensninger, selv på betalte kontoer

Så ikke bare er det vanskeligere å lage et skjema på Wufoo, men de tilbyr ikke mange av funksjonene du trenger for kontaktskjemaet når bedriften vokser. Og når begrensningene oppveier funksjonene, er det på tide å vurdere en annen kontaktformbygger.

WPForms: Funksjoner

Sammenlignet med de begrensede funksjonene i Wufoo, WPForms sprenger i sømmene med innebygde funksjoner. Du har tilgang til alle elementene du trenger for å gjøre kontaktskjemaet ditt så kraftig og unikt som du trenger det.

Følgende er en liste over noen av de utmerkede funksjonene som WPForms tilbyr:

 • Smart betinget logikk – Du kan lage så mange betingede regler du vil
 • Ubegrensede skjemaer – Du kan opprette et ubegrenset antall skjemaer og motta et ubegrenset antall oppføringer, på hvilken som helst plan
 • Ubegrenset fillagring – Last opp en ubegrenset mengde filer, og lagre og finn dem enkelt i mediebiblioteket ditt
 • Inngangsstyring – Administrer alle oppføringene dine rett fra WPForms-oversikten på en organisert måte
 • Spambeskyttelse – Beskytt skjemaene dine mot spam med innebygd honeypot-spambeskyttelse, CAPTCHA, tilpasse din egen CAPTCHA, eller bruk Google reCAPTCHA
 • Automatisk bekreftelse av skjema – Gi brukerne beskjed om at du har mottatt oppføringen deres med tre forskjellige skjemabekreftelsestyper – Melding, Vis side og viderekobling
 • Kartlegging og avstemninger – Lag undersøkelser og avstemninger for nettstedet ditt og få rapporter som viser resultatene for enkel analyse av data
 • Lagring av delvis form – Ikke gå glipp av potensielle kunder med muligheten til å fange opp delvise oppføringer av informasjon
 • Geolocation sporing – Finn ut hvor kundene dine befinner seg med geolocation tracking, slik at du kan sende dem meldinger som er relevante for dem og deres beliggenhet
 • Innlegg innleveringer – Godta innlegg fra gjestene for din WordPress-blogg gjennom fronten av nettstedet ditt med innlegg innsendinger for skjemaer
 • Online signaturevne – Samle underskrifter rett på skjemaene dine for avtaler og kontrakter
 • Skjematillatelser og tilgangskontroller – Du kan beskytte skjemaene dine med passord, planlegge start- og stoppdatoer for skjemaene dine, og begrense antall oppføringer du vil godta
 • Email Marketing Integration – Koble skjemaet ditt til e-postmarkedsføringstjenester som SendinBlue, Constant Contact som er et flott alternativ til MailChimp og andre.

Med det utestående antallet WPForms-funksjoner du får for nesten alle planene deres, er alternativene for å lage skjemaer med høy konvertering ubegrensede.

Vinner: WPForms

Støtte: WPForms vs Wufoo

Selv om du har erfaring med formbyggere eller nettsteder, kan ting gå galt noen ganger, og du vil vite at du har hjelp når som helst et problem oppstår. Når du velger en ny kontaktskjermbygger, trenger du god støtte i tilfelle du får problemer når du oppretter skjemaene eller administrerer kontoen din.

Wufoo: Støtte

Med Wufoo har du bare to måter å få tilgang til støtte: Du kan enten sende dem en melding gjennom deres generiske kontaktskjema, eller du kan søke gjennom artikler i brukerstøtten.

støtte for wufoo vs wpforms

Wufoo gir ingen garantier eller forsikringer for når de vil svare på meldingen din hvis du bruker kontaktskjemaet deres som støtte. Det kan ta noen timer å svare eller noen dager, du vet det ikke.

Hjelpesenteret er ikke alltid nyttig. Når vi for eksempel skrev inn “ikke får e-postvarsler” i søkefeltet for søkeord, kom det ingen artikler for å feilsøke dette problemet. I en lignende situasjon vil kundene bli tvunget til å kontakte Wufoo via sitt kontaktskjema og håpe på et raskt svar.

WPForms: Support

På den annen side tilbyr WPForms en rekke støttekanaler for sine kunder. Ikke bare tilbyr WPForms mer støtte, men du kan være trygg på at spørsmålene dine blir besvart så snart som mulig.

wpforms-støtte

Du kan få tilgang til supportbillettsystemet for å få svar på spørsmålene dine. WPForms-teamet lar kundene vite at de svarer på supportbilletter innen 24 timer på hverdager. Så du trenger ikke å lure på når du får en løsning på problemet ditt.

De gir deg også en dokumentasjonsdel som inneholder dokumentasjon, referansemateriell og opplæringsprogrammer i kategorier som:

 • Starter
 • funksjonalitet
 • styling
 • utvide
 • Addons
 • Kontoadministrasjon

WPForms tilbyr også en annen fantastisk ressurs for støtte, bloggen deres. Du kan finne massevis av artikler og opplæringsprogrammer, inkludert skjermbilder, som viser deg hvordan du gjør ganske mye hva som helst med WPForms. Pluss at bloggen deres gir deg tips og triks for hvordan du kan lage vakre former med høy konvertering.

Hvis du er ute etter mer omfattende støtte for en skjermbygger, må du ikke se lenger enn WPForms.

Vinner: WPForms

Pris: WPForms vs Wufoo

Kostnadene for online skjermbygger du velger, er vanligvis en av de viktigste faktorene, spesielt hvis du nettopp begynner og budsjett er et problem. Du vil aldri betale for mye og få for lite i retur, så husk å gjøre undersøkelser for å sammenligne pris kontra hva du får.

Wufoo: Pris

Wufoo har 5 forskjellige planer å velge mellom. De tilbyr en gratis plan, men som vi nevnte tidligere, kan du bare lage 5 skjemaer og motta 100 oppføringer. Det er klart, gratisplanen er ikke egnet for noen virksomhet.

De tilbyr 4 dyre premiumplaner, alt fra $ 14.08 / month til $ 183.25 / month. Når den faktureres årlig, fungerer Professional-planen til hele 349,00 dollar (mer hvis du betaler månedlig), og du har fortsatt bare lov til å motta 5000 påmeldinger. Den avanserte planen koster svimlende $ 889 per år for 25 000 oppføringer og tilgang til alle funksjonene de tilbyr. Og for å være i stand til å få 200 000 påmeldinger, må du ta en gaffel i overkant av $ 2199 per år.

wufoo-prising

Wufoo belaster deg også hvis du overskrider antall tillatte oppføringer for måneden. Du vil bli belastet $ 0,05 for hver oppføring du mottar som er over grensen, noe som virkelig kan sette deg i rødt.

Så med Wufoo betaler du massevis av penger og får ikke mye å vise for det.

WPForms: Pris

WPForms på den annen side er det mye rimeligere, og du får mye mer smell for pengene. De tilbyr en gratis versjon og 4 forskjellige premiumplaner som spenner fra $ 39,50 / år for Basic-planen til $ 299,50 / år for Elite-planen.

Som du kan se, er alle WPForms premiumplaner langt rimeligere enn selv Wufoos grunnleggende plan med massevis av begrensninger.

Alle premiumplaner for WPForms er ubegrenset. Du kan opprette så mange forskjellige skjemaer du vil og motta et ubegrenset antall skjemaoppføringer.

wpforms-prising

Med WPForms mest populære plan, Pro, betaler du bare 199,50 dollar per år, og du får tilgang til nesten alle funksjoner de tilbyr, inkludert integrering av e-postmarkedsføringstjenester. Men med den tilsvarende Wufoo-planen, betaler du $ 349,00 per år.

Samlet sett betaler du med WPForms mindre for et fantastisk, brukervennlig verktøy som er full av massevis av funksjoner. Og med Wufoo betaler du en arm og et bein for under halvparten av funksjonene som WPForms tilbyr.

Vinner: WPForms

Konklusjon: WPForms vs Wufoo: Hvilket er bedre?

Selv om Wufoo ser ut til å være en brukervennlig byggeskjema for kontaktskjema, er det ved nærmere undersøkelse mye vanskeligere å bruke. Ikke bare er det problemer med grensesnittet, men Wufoo har rett og slett ikke noen funksjoner som skal skrives hjem. Du må også ta en stor håndfull ut av lommeboka hver måned for å bruke den, og du trenger ikke engang å motta så mange skjemaoppføringer du vil. Og hvem vil sette en begrensning på potensielle kunder og salg du kan få?

WPForms er den klare vinneren. Du vil ha en kontaktskjermbygger som er enkel å bruke og har mange funksjoner som gjør kontaktskjemaet ditt enda kraftigere. Du kan få alt det med WPForms, og for en rimelig pris også. Kom i gang med WPForms i dag!

Vi håper vi har hjulpet deg med å finne et fantastisk alternativ til Wufoo i WPForms. Hvis du likte denne artikkelen og ønsker å sjekke ut flere av sammenligningene våre med kontaktskjema-plugins, kan du sjekke artikkelen vår om de 7 beste kontaktskjema-pluginene sammenlignet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map