Cele mai bune 30 de plugin-uri WordPress din 2020 [în mare parte GRATUIT!]

cele mai bune plugin-uri wordpress


Cu peste 55.000 de plugin-uri WordPress disponibile, este destul de dificil pentru începători să găsească cele mai bune pluginuri WordPress pentru nevoia lor. Adesea, utilizatorii ne sunt întrebați dacă există o listă magică cu „trebuie să aibă plugin-uri WordPress” pe care le folosesc toți profesioniștii. Raspunsul este da. Având setul potrivit de pluginuri poate face o diferență uriașă în creșterea blogului / site-ului tău. În acest articol, am ales cele mai bune plugin-uri WordPress din 2020.

Concentrarea noastră cu acest articol este de a evidenția cele mai bune plugin-uri WordPress din categoriile respective. Dacă nu sunteți sigur cum să instalați un plugin WordPress sau cum să găsiți cel mai bun plugin WordPress, atunci derulați în jos în josul acestui articol pentru a găsi informațiile respective.

În funcție de cazul dvs. de utilizare, este posibil să nu aveți nevoie de toate aceste pluginuri pe site-ul dvs., dar credem că multe dintre acestea sunt necesare pentru aproape orice tip de site web.

Înainte de a începe, merită să luăm un moment pentru a examina câteva lucruri:

Contents

Găsirea celui mai bun plugin WordPress

După cum am menționat anterior, există mii de pluginuri gratuite și plătite WordPress. Localizarea unui plugin pentru ceva ce doriți să faceți pe site-ul dvs. poate fi dificilă. Iată cum ați începe căutarea.

Cele mai bune pluginuri gratuite pentru WordPress.org

Funcția de căutare din directorul WordPress.org vă poate ajuta să vă restrângeți căutarea. Cu toate acestea, va trebui să derulați mult în jos și multe dintre rezultate nu vor fi deloc relevante.

Cea mai bună modalitate de a căuta pluginuri este folosind Căutarea Google sau căutarea prin Categoria de plug-uri WPBeginner.

Când priviți pluginurile din directorul WordPress.org, consultați statisticile pluginului de sub fiecare listă. Afișează numărul total de instalări active pentru un plugin, instalări mai mari înseamnă că a fost testat și utilizat de mai multe site-uri web. Veți vedea, de asemenea, stelele medii de recenzie, actualizate și testate la informații.

Pagina de rezultate Plugin din directorul WordPress.org

Pentru instrucțiuni mai detaliate, consultați ghidul acestui începător cum să alegi cel mai bun plugin WordPress.

Plugin-uri WordPress de top – Gratuit și premium

Există mii de plugin-uri WordPress, care sunt disponibile gratuit pe directorul WordPress.org. Cu toate acestea, există o mulțime de plugin-uri WordPress care sunt vândute pe site-urile terță parte ca pluginuri premium. Acest lucru face ca mulți utilizatori noi să se întrebe dacă pluginurile premium sau plătite sunt într-un fel mai bune?

Pluginurile WordPress gratuite vă sunt disponibile fără nici o garanție. Suportul pentru plugin-uri gratuite este de obicei limitat și nu este garantat. Unii autori de pluginuri gratuite oferă un suport excelent pentru pluginurile lor gratuite, dar mai devreme sau mai târziu devine o treabă. Nu există niciun stimulent financiar pentru ca autorii pluginului să nu răspundă la întrebările utilizatorilor în pluginurile lor gratuite. Aceasta înseamnă că plugin-urile WordPress gratuite sunt disponibile în mod asemănător, fără garanții.

Pluginurile WordPress plătite pe de altă parte oferă suport premium pentru produsul lor. Cele mai multe dintre ele sunt și GPL autorizate, ceea ce înseamnă că vin și cu o garanție limitată. Dar accesul la asistență înseamnă că puteți obține ajutor mult mai rapid.

Acest lucru nu înseamnă că pluginurile premium sunt întotdeauna o alternativă mai bună la plugin-urile gratuite WordPress. De fapt, multe dintre cele mai populare plugin-uri WordPress sunt gratuite. De exemplu, Yoast SEO, WP Super Cache, WPForms, si multe altele.

Ar trebui să vă concentrați pe găsirea unui plugin bun, care este ușor de utilizat și are recenzii excelente. După ce ați redus căutarea, puteți decide dacă doriți să mergeți pentru un plugin premium sau o alternativă gratuită. Puteți încerca pluginurile gratuite mai întâi, dar dacă sunt prea dificil de utilizat, atunci puteți merge pentru un plugin plătit.

Cum să instalați un plugin WordPress

Există două modalități simple de a instala un plugin WordPress din zona de administrare a site-ului dvs. Pentru pluginuri WordPress gratuite, puteți accesa Pluginuri »Adaugă nou și căutați numele pluginului pe care doriți să îl instalați.

Priviți cu atenție rezultatele pentru a vă asigura că descărcați pluginul dorit, apoi faceți clic pe butonul Instalare. Odată instalat, va trebui să activați pluginul.

plugin de formular gratuit

Dacă ați descărcat un plugin WordPress într-un fișier zip, acesta este modul în care îl veți instala.

Pur și simplu mergeți la Pluginuri »Adaugă nou apoi faceți clic pe butonul „Încărcare plugin” din partea de sus.

plugin de încărcare

WordPress vă va arăta acum o pagină în care puteți încărca fișierul zip plugin. Pur și simplu faceți clic pe butonul alegeți fișier, localizați fișierul zip pe computerul dvs., apoi faceți clic pe butonul Instalare acum.

alegeți fișierul pentru încărcare>

WordPress va încărca acum fișierul plugin pe site-ul dvs. web, îl va extrage și va instala pluginul. După terminarea instalării, acesta vă va afișa un mesaj de succes cu un link pentru activarea pluginului.

Este important să vă rețineți, că trebuie să activați un plugin înainte să îl puteți utiliza pe site-ul dvs. WordPress.

Pentru instrucțiuni mai detaliate, consultați ghidul nostru de pe cum să instalați un plugin WordPress.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire asupra celor mai bune pluginuri WordPress de pe piață.

Cele mai bune plugin-uri WordPress: pe scurt

Iată primele 10 plugin-uri pe care credem că trebuie să le aibă fiecare site web.

 1. WPForms – Cel mai bun plugin pentru formular WordPress
 2. MonsterInsights – Cel mai bun plugin de analiză pentru WordPress
 3. Pagina SeedProd În curând – Cel mai bun plugin în curând
 4. OptinMonster – Cel mai bun plugin pentru generarea plumbului
 5. Smash Balloon – Cel mai bun plugin de alimentare socială WordPress
 6. RafflePress – Cel mai bun plugin de concurs WordPress
 7. TrustPulse – Cea mai bună aplicație de notificare cu dovadă socială
 8. WP Mail SMTP – Cel mai bun plugin SMTP
 9. Yoast SEO – Cel mai bun plugin WordPress pentru SEO
 10. Sucuri – Cel mai bun plugin WordPress pentru securitatea site-ului
 11. UpdraftPlus – Top WordPress Plugin pentru Backup
 12. Contact constant – Instrumentul de marketing prin e-mail de top
 13. MemberPress – Cel mai popular plugin de membru
 14. Castor constructor – Cele mai bune plugin-uri WordPress pentru construirea de pagini
 15. LearnDash – Cel mai bun plugin LMS
 16. WooCommerce – Cel mai bun plugin de comerț electronic WordPress
 17. Contele partajate – Cel mai bun plugin de partajare socială
 18. CSS Erou – Cel mai bun plugin de editor WordPress
 19. Racheta WP – Cel mai bun plugin pentru cache WordPress
 20. Chat live – Cel mai bun plugin de chat live
 21. Galeria Envira – Pluginul de sus al Galeriei WordPress
 22. Destul de legături – Plugin de marketing afiliat de top
 23. Revigui Posta veche – Cel mai bun plugin de programare a postării
 24. Slider inteligent 3 – Cel mai bun plugin al sliderului
 25. WPML – Cel mai bun plugin de traducere WordPress
 26. Editor de roluri utilizator – Cel mai bun instrument de utilizare a rolului utilizatorului
 27. Mai bine înlocuiți căutarea – Cel mai bun instrument de înlocuire
 28. AdSanity – Top WordPress Plugin pentru reclame
 29. W3 Cache totală – Plugin de cache de top
 30. Introduceți anteturi și subsoluri – Plugin de fragment de top

1. WPForms – Cel mai bun plugin pentru formular WordPress

WPForms

Fiecare site web are nevoie de un formular de contact. WPForms este cel mai prietenos formular de contact prietenos pentru WordPress. Vine cu un constructor puternic de drag and drop pe care îl puteți utiliza pentru a crea formulare online frumoase în doar câteva minute, fără a atinge o singură linie de cod.

WPForms este un singur ghișeu pentru crearea oricărui tip de formular WordPress, inclusiv formularele de comandă, formularele de sondaj, formularele de donație, formularele de abonare prin e-mail etc..

wpforms glisează și scade pluginul pentru constructor

WPForms vine cu zeci de șabloane de formular pre-construite care se adaptează perfect fluxului de lucru și vă economisesc timp. Este livrat cu toate funcțiile avansate, cum ar fi: integrare de marketing prin e-mail, integrări de plată, logică condiționată, completare de sondaje, formulare în mai multe părți, trimitere front-end și multe altele.

Dacă vă aflați după un plugin de formular de contact ușor și puternic, atunci nu căutați mai departe de WPForms. Considerăm că ar trebui să aibă pentru fiecare site. Este folosit pe peste un milion de site-uri web!

De asemenea, au o versiune gratuită disponibilă pe care o puteți obține – WPForms Lite.

Bonus: Utilizatorii IsItWP obțin o reducere de 10% la WPForms. Pur și simplu folosiți cuponul nostru WPForms: SAVE10

2. MonsterInsights – Cel mai bun plugin de analiză pentru WordPress

MonsterInsights

Dacă doriți să vă creșteți site-ul, atunci este important să știți exact cum găsesc și utilizează site-ul dvs. MonsterInsights este cel mai bun și mai popular plugin Google Analytics pentru WordPress. Peste 1,9 milioane de site-uri web folosesc MonsterInsights.

MonsterInsights face foarte ușor să vă conectați site-ul dvs. la Google Analytics și să oferiți funcții de urmărire cuprinzătoare.

Chiar dacă Google Analytics este creat pentru urmărirea aproape fiecare interacțiune a utilizatorilor de pe site-ul dvs. web, cum ar fi trimiterile de formular, tranzacțiile de comerț electronic, urmărirea descărcărilor etc., configurația implicită a Analytics nu vă permite să folosiți întregul potențial de urmărire Analytics.

cel mai bun plugin de wordpress pentru analiză

De exemplu, dacă doriți să urmăriți un eveniment la fața locului, cum ar fi urmărirea trimiterilor de formular, va trebui să adăugați codul de urmărire a evenimentelor personalizate pe site-ul dvs. Web sau să setați obiectivul Google Analytics pentru fiecare formular. Acest lucru poate fi obositor și necesită mult timp, în special dacă nu sunteți un dezvoltator sau un expert Analytics.

Cu MonsterInsights, puteți activa diferite funcții de urmărire în doar câteva clicuri, fără a fi nevoie să atingeți o singură linie de cod. La prima vedere, puteți examina performanța site-ului dvs. chiar în tabloul de bord WordPress fără a vă conecta la profilul Google Analytics.

A versiunea lite a pluginului este disponibil pentru descărcare gratuită din depozitul oficial de plugin-uri WordPress.

3. SeedProd – Cel mai bun plugin în curând

SeedProd

SeedProd este cel mai popular în curând și pluginul pentru modul de întreținere pentru WordPress. Când creați un site nou, acesta este cel mai rapid și simplu mod de a configura o pagină în curând. Puteți să-l utilizați pentru a capta oportunități și pentru a vă crește lista de lansare.

pluginul este cel mai bun în curând

Are capacitatea de a afișa un cronometru înapoi, partajare socială și urmărire a recomandărilor.

Dacă lucrați la un nou design sau modificări ale site-ului, atunci puteți utiliza SeedProd pentru a crea o pagină de întreținere frumoasă.

Este livrat cu toate caracteristicile esențiale pe care le-ați putea dori vreodată de la un plugin pentru modul de întreținere în curând.

 • În curând modul pentru a crea o uimitoare pagină în curând înainte de a lansa un site.
 • Modul de întreținere, pe care trebuie să le activați atunci când site-ul dvs. este întrerupt pentru întreținere.
 • Editor în timp real, unde puteți efectua modificări în timp real pe paginile dvs. fără a comuta înainte și înapoi între editor și pagina de previzualizare.
 • Cronometru contor / bara de progres pentru a informa clienții dvs. cât timp va dura lansarea site-ului.
 • Integrare perfectă cu instrumentele dvs. preferate de marketing prin e-mail, cum ar fi Constant Contact, MailChimp, etc.
 • Si mult mai mult…

A versiune gratuită / lite a pluginului este disponibil pentru a fi descărcat de pe WordPress.org.

De asemenea, face parte din topul listei noastre de plugin-uri care vor veni în curând.

4. OptinMonster – Cel mai bun plugin pentru generarea plumbului

cel mai bun plugin wordpress pentru genul de plumb

OptinMonster este cea mai puternică soluție de generare de plumb din lume. Este livrat cu șabloane pre-construite performante, care s-au dovedit a transforma vizitatorii dvs. în clienți și clienți. Puteți alege tipul perfect de campanie care să atragă cu ușurință atenția vizitatorilor dvs., cum ar fi fereastra pop-up lightbox, bara plutitoare, rogojina de bun venit pe ecran complet și multe altele.

Consultați articolul nostru despre cele mai bune pluginuri WordPress.

Cu motorul său puternic de segmentare și direcționare, puteți afișa un mesaj personalizat fiecărui vizitator de pe site-ul dvs. pe baza locației geografice, a sursei de trimitere, a paginii sau a secțiunii site-ului dvs. și multe altele.

optinmonster-build-mail-blast-list

Unele caracteristici cheie ale OptinMonster sunt:

 • Tehnologie cu intenție de ieșire: Recuperați abandonarea vizitatorilor în clienți, arătând campanii personalizate vizitatorilor dvs. în momentul exact în care urmează să plece.
 • Retargeting la fața locului: Creați oferte speciale care vizează vizitatori repetiți pe baza interacțiunilor lor anterioare pe site-ul dvs..
 • Campanii de urmărire la fața locului: Urmăriți-vă vizitatorii cu campanii declanșate pe baza interacțiunilor vizitatorilor.
 • Retargeting de cookie-uri: Creați cookie-uri de browser personalizate pe baza datelor demografice ale clienților dvs. cum ar fi vârsta, sexul, locația, apoi afișați campanii foarte direcționate pentru a genera conversii.

OptinMonster se integrează perfect cu toate serviciile majore de e-mail marketing. Un plugin de conector gratuit este disponibil pentru a descărca din depozitul pluginului WordPress care vă permite să încorporați cu ușurință formularele dvs. OptinMonster.

5. Balon de smuls

Smash Balloon

Smash Balloon este o suită de pluginuri pentru feedul social pentru WordPress care vă permite să afișați conținut de social media pe site-ul dvs. web așa cum doriți. Smash Balloon ușurează configurarea fluxurilor sociale în doar 30 de secunde.

Tot ce trebuie să faceți este să autorizați pluginul, să adăugați shortcode oriunde pe site-ul dvs. și să afișați conținutul de social media instantaneu.

Smash Balloon oferă 4 module de alimentare sociale diferite:

 • Feed personalizat pe Facebook: Integrați fotografiile, videoclipurile, evenimentele și multe altele de pe Facebook în site-ul dvs. pentru a se potrivi complet cu aspectul site-ului.
 • Instagram Feed: Adăugați feeduri hashtag, magazinabile și etichetate pe site-ul dvs. În plus, puteți afișa chiar povești Instagram într-o fereastră pop-up.
 • Feeduri personalizate pe Twitter: Adăugați cu ușurință carduri twitter, fluxuri bazate pe căutări și tweeturi moderate automat, cu aspect de zidărie cu mai multe coloane.
 • Feed pentru YouTube: Adăugați cât mai multe fluxuri YouTube doriți, inclusiv fluxurile live streaming.

6. RafflePress – Cel mai bun plugin de concurs WordPress

cel mai bun plugin wordpress pentru concurs

RafflePress este cel mai bun plugin de acordare a WordPress pe piață, ceea ce facilitează derularea unui concurs online de succes.

Spre deosebire de un plugin tipic de concurs, RafflePress oferă o opțiune de partajare virală încorporată care recompensează utilizatorii cu înregistrări bonus dacă fac referință la un prieten sau împărtășesc cadou pe rețelele de socializare. Astfel poți conduce mai mult trafic, crește lista de e-mailuri și urmăritori de social media.

Să aruncăm o privire rapidă la unele dintre caracteristicile lor deosebite:

 • Trageți și aruncați constructorul cadou pentru a construi o campanie cadou în câteva minute, fără a atinge o linie de cod.
 • Șabloane pre-construite pentru a vă economisi timp, astfel încât nu trebuie să construiți de la zero un concurs atractiv.
 • Faceți-vă viralul oferit prin stimularea partajării sociale.
 • Si mult mai mult…

versiunea gratuită a pluginului este disponibil pentru descărcare de pe WordPress.org.

7. TrustPulse – Cea mai bună aplicație de notificare cu dovadă socială

cel mai bun plugin de wordpress pentru dovezi sociale

TrustPulse este o aplicație de notificare a probelor sociale care folosește puterea probei sociale pentru a crește încrederea, conversiile și vânzările. Cu TrustPulse, puteți urmări și afișa activități reale ale utilizatorilor pe site-ul dvs., cum ar fi achizițiile și înregistrările. Acest lucru impune încrederea, ceea ce duce la creșterea mai multor vânzări și venituri.

Unele dintre caracteristicile cheie ale TrustPulse sunt:

 • Urmărirea în timp real a evenimentelor: Afișați un flux live al oricărei acțiuni de pe site-ul dvs., cum ar fi achiziții, înregistrări demo etc..
 • Direcționare inteligentă: Afișați-vă notificările de dovadă socială persoanelor potrivite la momentul potrivit.
 • Funcționează pe orice site: TrustPulse este o aplicație independentă de platformă, ceea ce înseamnă că o puteți folosi pe orice platforme, inclusiv WordPress, Shopify, Joomla, Blogger, etc..

8. WP Mail SMTP – Cel mai bun plugin SMTP

cel mai bun plugin SMTP wordpress

WP Mail SMTP ajută la remedierea problemei de livrare a e-mailurilor pe care multe site-uri WordPress le întâmpină prin dirijarea e-mailurilor printr-un protocol SMTP corespunzător în locul serverului dvs. de găzduire implicit.

Clienți de e-mail populari, precum Gmail, Yahoo, Outlook, etc, își îmbunătățesc constant serviciile pentru a reduce spam-ul prin e-mail. Unul dintre aspectele pe care le caută instrumentele de spam este dacă un e-mail provine din locația din care pretinde că provine.

wp-mail-smtp-setare

Dacă autentificarea corespunzătoare nu există, atunci e-mailurile merg fie în folderul SPAM, fie cel mai rău nu se livrează deloc..

De asemenea, verificați: Cum să creați un e-mail

WP Mail SMTP rezolvă această problemă. Acesta trebuie să aibă un plugin pentru toate site-urile web. În prezent, rulează pe 900.000 de site-uri WordPress.

9. SEO Yoast – Cel mai bun plugin WordPress pentru SEO

cel mai bun plugin wordpress pentru SEO

Yoast SEO este cel mai bun plugin SEO de pe piață. Vă permite să optimizați cu ușurință site-ul dvs. WordPress pentru o clasare mai bună a motoarelor de căutare.

Este livrat cu toate caracteristicile importante precum sitemap-uri XML, editor de informații meta, control roboți și multe altele.

Yoast SEO - Scor SEO

Spre deosebire de majoritatea celorlalte pluginuri WordPress SEO, Yoast SEO vă obligă să alegeți un cuvânt cheie focus pentru blogul dvs. și apoi vă asigurați că l-ați utilizat corespunzător pe pagină. Yoast SEO vă arată un fragment SEO în editorul de pagini, astfel încât să puteți edita meta descrierea dvs. pentru a îmbunătăți ratele de clic în rezultatele căutării.

Pe scurt, Yoast SEO are grijă de toate optimizările tehnice SEO pentru site-ul dvs..

10. Sucuri – Cel mai bun plugin WordPress pentru securitatea site-ului

cel mai bun plugin wordpress pentru securitate

Sucuri este o soluție completă de securitate a site-ului web care vă protejează site-ul de malware, atacuri de forță brută și alte vulnerabilități potențiale.

După ce activați Sucuri, tot traficul site-ului dvs. web trece prin serverele CloudProxy și fiecare solicitare este scanată pentru a filtra cererile rău intenționate. În acest fel, Sucuri poate reduce sarcina serverului și îmbunătățește performanța site-ului prin blocarea tuturor traficului rău intenționat de la serverul dvs..

Revizuire Sucuri - întărire

Protejează site-ul dvs. împotriva SQL Injections, XSS și toate atacurile cunoscute. În plus, aceștia raportează proactiv amenințări de securitate la echipa de bază WordPress și la pluginurile terță parte.

Vezi articolul nostru despre cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress.

În afară de blocarea tuturor atacurilor, alte modalități prin care Sucuri vă protejează site-ul este:

 • Pachetul său antivirus monitorizează site-ul dvs. web la fiecare 4 ore pentru a vă asigura că site-ul dvs. este lipsit de vulnerabilități potențiale și malware.
 • Urmărește tot ce se întâmplă pe site-ul dvs., inclusiv modificări de fișiere, ultima autentificare, încercări de autentificare eșuate și multe altele …
 • Vă permite să efectuați scanarea laterală a serverului pentru a vă proteja site-ul dvs. împotriva infecțiilor compromise și la nivel de server.

11. UpdraftPlus – Plugin WordPress de top pentru backup

cel mai bun plugin wordpress pentru backup

UpdraftPlus este unul dintre cele mai bune pluginuri de rezervă WordPress de pe piață. A fost evaluată ca cea mai populară soluție de rezervă pentru WordPress, cu peste un milion de instalări active.

Chiar și cu versiunea gratuită a pluginului, puteți configura cu ușurință backup-uri complete, manuale sau programate ale tuturor fișierelor site-ului dvs. web, inclusiv baza de date, plugin-uri și teme. Restaurarea fișierelor dvs. este ușoară și o puteți face cu cunoștințe tehnice minime.

Backup cu UpdraftPlus

Cel mai bun dintre toate, acceptă mai multe opțiuni de stocare în cloud, inclusiv Google Drive, Dropbox și Amazon S3.

În timp ce versiunea gratuită este complet ambalată cu toate caracteristicile esențiale, puteți îmbunătăți cu ușurință funcționalitățile de bază cu versiunea lor premium.

Cea mai bună alternativă: BackupBuddy

12. Contact constant – Instrumentul de marketing e-mail de top

Contact constant

Constant Contact este cel mai popular serviciu de email marketing pentru întreprinderile mici. Este livrat cu tone de șabloane de e-mail personalizabile care vă ajută să începeți. Când începeți, vi se va solicita să vă alegeți industria și experiența anterioară cu marketingul prin e-mail. Pe baza selecției, veți obține conținut personalizat și idei de promovare care vă vor ajuta să vă nivelificați marketingul prin email.

Constant Contact oferă asistență de neegalat cu chat-uri live, e-mail și forumuri de discuții. De asemenea, au o bibliotecă vastă de resurse și se integrează perfect cu instrumentele populare de generare de plumb, cum ar fi OptinMonster și WPForms.

constructor de contacte constant

În timp ce majoritatea serviciilor de marketing prin email oferă o probă gratuită de 14 sau 30 de zile pentru a testa serviciul, Constant Contact vă oferă acces complet la instrumentul lor timp de 60 de zile. După proces, abonamentul începe de la 20 USD pe lună pentru până la 500 de abonați.

Constant Contact este cel mai bun pentru întreprinderile inteligente care încep doar cu e-mail marketing.

Cele mai bune alternative: SendInBlue, AWeber și ConverKit

13. MemberPress – Cel mai popular plugin de membru

cel mai bun plugin de membru wordpress

MemberPress este cel mai complet plugin de membru WordPress care vine cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a crea un site puternic de membru cu ușurință. Spre deosebire de alte plugin-uri, MemberPress vă permite să transformați site-ul dvs. web existent într-un site de membru cu funcții complete, fără probleme.

Tot ce trebuie să faceți este să instalați pluginul MemberPress pe site-ul dvs. existent, să introduceți detaliile gateway-ului de plată, să configurați produsele și să începeți să vă invitați vizitatorii să se alăture site-ului dvs. de membru.

memberpress-plugin-opțiuni

Cu MemberPress, puteți restricționa accesul la anumite pagini, postări, tipuri de postare personalizate sau orice fișiere existente de la vizitatorii dvs. obișnuiți. Pluginul se integrează perfect cu serviciile populare de marketing prin e-mail, cum ar fi AWeber, MailChimp, GetResponse, etc..

MemberPress oferă suport integrat pentru gateway-uri de plată precum PayPal, Stripe și Authorize.net. De asemenea, puteți crea pagini de preț dinamice rapid și ușor. Pluginul vine și cu mai multe șabloane de pagini cu prețuri pentru a crea un aspect unic.

14. Beaver Builder – Cele mai bune plugin-uri WordPress pentru construirea de pagini

Castor constructor

Beaver Builder este unul dintre cei mai buni & renunță la creatorii de pagini WordPress. Vă oferă posibilitatea de a crea un site web așa cum doriți, fără să cunoașteți abilități de codare. Puteți trage & picătură pentru a construi pagini frumoase cu ușurință.

Beaver Builder vine cu zeci de șabloane de pagini superbe, astfel încât să puteți porni cu ușurință designul dvs. fără a începe de la zero. Puteți alege un șablon, înlocuiți imaginile și textul cu al dvs., apoi apăsați pe publicare.

Interfață de utilizare Beaver Builder

Beaver Builder funcționează cu orice temă WordPress oferindu-ți un control complet asupra conținutului tău. Cel mai bun lucru este chiar dacă ați oprit utilizarea pluginului, conținutul dvs. este portat la editorul WordPress. Cu planul pro și mai sus, veți obține teme frumoase compatibile cu Beaver Builder, care vă permit să modificați stilurile cu personalizatorul nativ WordPress.

Vrei să începeți cu Beaver Builder? Consultați ofertele noastre Beaver Builder pentru a obține cel mai bun preț!

Cele mai bune alternative: Divi și Elementor

15. LearnDash – Cel mai bun plugin LMS WordPress

LearnDash

LearnDash este cel mai bun plugin WordPress LMS existent. LearnDash simplifică crearea și vânzarea de cursuri, livrarea de teste, certificate de premiere și multe altele.

Vă permite să oferiți o experiență de învățare robustă membrilor dvs. și susține cele mai recente tendințe de gamificare, învățare socială și micro-conținut.

edit-lecție-learndash

Unele dintre modurile în care vă puteți vinde cursurile online de la LearnDash sunt:

 • Afilieri: Vindeți acces tradițional de membru la întregul dvs. curs online.
 • Preț unic: Permiteți utilizatorilor să facă achiziții individuale de cursuri online.
 • Abonament: Maximizați veniturile prin plăți recurente și abonamente pentru cursul dvs. online.
 • Licențe de curs: Permiteți organizatorilor să achiziționeze licența în vrac și să acorde acces personalului lor.

Cu LearnDash, puteți lăsa elevii să deblocheze cursuri noi pe baza punctelor pe care le câștigă pe măsură ce finalizează cursurile. Acest lucru crește implicarea utilizatorilor în cursurile dvs. online. Puteți oferi, de asemenea, profiluri de utilizator final, unde membrii pot urmări progresul învățării lor.

16. WooCommerce – Cel mai bun plugin de comerț electronic pentru WordPress

WooCommerce

WooCommerce este cea mai populară platformă de comerț electronic pentru WordPress. Fără îndoială, este cea mai cuprinzătoare soluție care vă permite să vindeți produse digitale și fizice pe site-ul dvs. WordPress.

Cu sute de extensii gratuite și plătite, WooCommerce vă face super-ușor să vă construiți și să vă îmbunătățiți magazinul, astfel încât să puteți începe să vindeți produse în câteva minute. Dacă doriți un magazin online personalizat, atunci puteți angaja cu ușurință dezvoltatorii WooCommerce grație comunității mari.

Mesaj de bun venit de la WooCommerce

WooCommerce vine în pachet cu PayPal (pentru acceptarea plăților cu cardul de credit și contul PayPal), BACS și numerar la livrare pentru acceptarea plăților. Pentru mai multe gateway-uri de plată, puteți instala suplimente pe magazinul WooCommerce.

WooCommerce oferă, de asemenea, o documentație ușor de urmărit, care te parcurge prin diferite aspecte ale construirii unui magazin online. Solicitările de asistență sunt gestionate pe forumurile oficiale, așa că, în cazul în care ai nevoie de asistență, te-au acoperit. Nu ratați cele mai bune recenzii de găzduire WooCommerce.

Cele mai bune alternative: BigCommerce

17. Conturi partajate – Cel mai bun plugin de partajare socială

Plugin pentru conturi partajate

Shared Counts este un plugin de social media slab pentru site-ul dvs. WordPress, care recuperează rapid, memori în cache și afișează numeroase numere de partajare socială folosind API-ul SharedCount.com. Acesta este de departe cel mai rapid plugin de partajare socială de pe piață. Majoritatea celorlalte plugin-uri de partaj încetinesc site-ul dvs., dar acest lucru este scris de dezvoltatorii foarte renumiți care apreciază performanța.

Deoarece este scris de dezvoltatori, acest plugin este foarte flexibil și prietenos pentru dezvoltatori. Puteți să-l personalizați cu ușurință pentru a se potrivi cu nevoile dvs. de temă.

Acceptă numărul de acțiuni pentru Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter (folosind API-ul NewShareCount), Stumbleupon și partajare prin e-mail. De asemenea, combină numărul de acțiuni, astfel încât să puteți afișa numărul total de acțiuni alături de butoane.

Cea mai bună alternativă: Monarh

18. Erou CSS – Cel mai bun plugin de editor WordPress

CSSHero

CSS Hero este un plugin de personalizare WordPress care vă ajută să vă personalizați tema WordPress fără să scrieți o singură linie de cod.

Temele WordPress folosesc CSS pentru a controla aspectul vizual al site-ului dvs. web. Aceasta înseamnă că dacă doriți să personalizați aspectul site-ului dvs., trebuie să învățați CSS. Aceasta nu este o opțiune fezabilă pentru începători.

CSS Hero editor CSS vizual în direct

CSS Hero este o soluție excelentă dacă nu utilizați un constructor de pagini precum BeaverBuilder.

19. WP Rocket – Cel mai bun plugin pentru cache WordPress

racheta wp

WP Rocket este cel mai bun plugin de caching premium disponibil pe piață. Cel mai bun lucru despre WP Rocket este că se lansează la activare, deci nu trebuie să lupți cu configurații complexe de plugin.

WP Rocket integrează toate cele mai recente caracteristici pentru îmbunătățirea performanței, inclusiv minificarea de încărcare leneșă a fișierelor CSS, HTML și JavaScript etc..

Cele mai bune alternative: Super Cache și W3 Cache totală

20. Chat live – Cel mai bun plugin de chat live

LiveChat Inc

Live Chat este cel mai bun instrument de chat live care vă permite să intrați în contact cu vizitatorii site-ului dvs. web și să îi indicați în direcția corectă.

Prețul se bazează pe numărul de agenți care se pot conecta în contul tău Live Chat în același timp. Cu toate acestea, puteți crea cât mai multe conturi de agent pentru organizarea membrilor echipei. Tot ceea ce tastează clienții este vizibil instantaneu în fereastra de chat, ceea ce vă ajută să oferiți asistență rapidă clienților.

LiveChat-chat-ecran

Instrumentul vine, de asemenea, cu rapoarte integrate și analize. Puteți chiar să-l integrați cu contul Google Analytics pentru a măsura impactul pe care Chat-ul Live îl are asupra afacerii dvs. Puteți obține, de asemenea, un plugin WordPress gratuit pentru instalare pe site-ul dvs. web.

Live Chat Inc acceptă integrarea cu toate aplicațiile dvs. web favorite.

21. Galerie Envira – Pluginul de sus al Galeriei WordPress

Galeria Envira

Galeria Envira este cel mai bun plugin pentru Galeria WordPress care este atât ușor cât și puternic. Vine cu un set de șabloane pre-construite care vă permit să personalizați cu ușurință aspectul galeriei dvs..

Spre deosebire de alte plugin-uri populare pentru galeria WordPress, Envira este un plugin ușor fără balon. Este livrat cu toate caracteristicile importante. Puteți îmbunătăți cu ușurință funcționalitățile de bază, instalând unul dintre cele două duzini de suplimente ale acestora.

Edit-images-metadate-Envira-galerie

Unele dintre caracteristicile cheie ale galeriei Envira sunt:

 • Drag and drop builder: Creați galerii frumoase în câteva secunde cu doar câteva clicuri.
 • Mobil prietenos: Toate galeriile pe care le-ați construit cu Envira răspund 100%, ceea ce înseamnă că vor funcționa excelent pe dispozitive mobile, tablete și desktop.
 • Galerii de sine stătătoare: Creați galerii independente care nu sunt legate de postările și paginile dvs..
 • Tone de aditivi: Puteți găsi o colecție extinsă de suplimente, cum ar fi distribuirea socială, videoclipuri, WooCommerce, Watermarking – doar pentru a numi câteva.

Cele mai bune alternative: NextGen Gallery și Modula Gallery

22. Destul de legături – Plugin de marketing afiliat de top

Destul de legături

Pretty Links este un plugin de utilizare obligatorie pentru marketingul afiliat care vă permite să vă organizați cu ușurință toate linkurile de afiliere într-un singur loc. Cu Pretty Links, găsirea și înlocuirea linkurilor dvs. de afiliere nu va fi o problemă.

get-Shortlink-pretty-link-uri

De exemplu, ori de câte ori doriți să schimbați un link de afiliere, nu trebuie să săpați mai adânc în site-ul dvs. și să modificați manual respectivele adrese URL. În schimb, faceți pur și simplu asta în panoul dvs. Pretty Links, care va schimba automat toate adresele URL publicate.

Vă permite, de asemenea, să vă păstrați URL-urile lungi cu aspect urât în ​​linkuri destul de scurte.

Cele mai bune alternative: ThirstyAffiliates

23. Revivează postarea veche – cel mai bun plugin de planificare a posturilor

Revigui Posta veche

Revive Postare veche vă permite să partajați automat postările noi și vechi pe conturile dvs. de socializare. Vă permite să partajați conținutul dvs. pe mai multe platforme, inclusiv Facebook, Twitter și LinkedIn. De asemenea, vă permite să urmăriți clicurile.

Puteți seta un interval de partajare și puteți alege numărul de postări de partajat. Puteți posta, de asemenea, cu imagini prezentate în tweet-urile dvs. pentru a crește ratele de clic.

24. Slider inteligent 3 – Cel mai bun plugin pentru slider WordPress

glisor inteligent 3

Smart Slider 3 vă permite să construiți rapid un slider așa cum doriți. Să aruncăm o privire la câteva caracteristici ale Smart Slider 3:

 • Bibliotecă de diapozitive: Construiți cu ușurință un glisor cu sute de diapozitive premade.
 • Animații de nivel: Dă mișcări de straturi și tranziții.
 • Generator de conținut dinamic: Importați conținut de pe site-uri externe, cum ar fi Instagram, YouTube, Flickr și multe altele.

smart slider 3 recenzie

Citiți recenzia noastră completă Smart Slider 3.

Cea mai bună alternativă: Soliloquy

25. WPML – Cel mai bun plugin de traducere WordPress

WPML

WPML este un plugin de traducere premium care vă permite să vă traduceți postările, paginile și tipurile de postări personalizate. Este recomandat să faceți o copie de rezervă completă a site-ului dvs. înainte de a-l instala pe site-ul dvs. web.

Spre deosebire de majoritatea altor plugin-uri de traducere, WPML este compatibil cu majoritatea temelor și plugin-urilor WordPress principale, deci nu trebuie să vă corecți temele sau pluginurile pentru ca WPML să funcționeze. Vă permite chiar să traduceți o copie web creată cu drag popular & producători de pagini drop.

add-wpml-language-switcher

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru traducere umană, atunci WPML vă conectează la serviciile de traducere. WPML are grijă de toate SEO multilingve și funcționează perfect cu pluginuri SEO populare. Puteți utiliza oricâte limbi doriți cu WPML.

Oferă 3 planuri premium în funcție de numărul de funcții. Cu fiecare plan premium, beneficiați de utilizare nelimitată a site-urilor web.

WPML este cel mai vechi și mai fiabil plugin pentru crearea de site-uri web multilingve WordPress.

Cea mai bună alternativă: TranslatePress. Consultați această recenzie pe TranslatePress.

26. Editorul rolului utilizatorului – Cel mai bun instrument de utilizare a rolului utilizatorului

Editor de roluri utilizator

Editorul de roluri este un plugin utilitar excelent care vă permite să creați permisiuni și roluri personalizate pentru site-ul dvs. WordPress. Acesta este un plugin excelent pentru site-urile de membru, site-urile de comerț electronic, site-urile corporative sau orice tip de site web multi-autor / multi-utilizator.

Deși nu este necesar pentru toate site-urile, este cel mai bun plugin de acest fel, special atunci când ai nevoie.

27. Înlocuirea căutării mai bune – Cel mai bun instrument de înlocuire

Mai bine înlocuiți căutarea

Better Search Remplace este un plugin de utilitate WordPress care vă ajută să găsiți și să înlocuiți diferite articole pe site-ul dvs. Acest lucru este foarte asemănător cu funcția Găsiți și înlocuiți în Microsoft Word sau un software echivalent.

Vă recomandăm să instalați acest plugin atunci când aveți nevoie de el, deoarece este cel mai bun dintre acestea. După ce ați utilizat pluginul, puteți pur și simplu să îl dezinstalați.

28. AdSanity – Plugin WordPress de top pentru reclame

AdSanity

AdSanity oferă o modalitate ușoară de a insera bannere de afiliere în cadrul unei widget-uri post sau bară laterală Vă puteți gestiona campaniile și anunțurile de afiliere din cadrul panoului de administrator WordPress.

Recenzie AdSanity - selectați dimensiunea

Principalul beneficiu al utilizării AdSanity este că puteți afișa banner-ul afiliat numai pe un interval de timp specificat pe site-ul dvs. web. Cu raportul său de performanță, puteți urmări cu ușurință performanțele fiecărui banner pe care îl publicați pe site-ul dvs..

29. Cache totală W3 – Plugin de cache de top

W3 Cache totală

Cu peste un milion de instalări active, W3 Total Cache este unul dintre cele mai populare pluginuri de memorie cache pentru WordPress. Îmbunătățește performanța serverului dvs. prin a memora în cache fiecare aspect al site-ului dvs. și oferă, de asemenea, integrări de rețea de livrare de conținut.

A fost folosit și recomandat de nenumărate companii și publicații precum AT&T, MattCutts.com, Mashable.com și altele. Indiferent dacă site-ul dvs. este găzduit pe o rețea de hosting partajată sau un server dedicat, veți găsi pluginul util pentru a îmbunătăți performanțele serverului dvs. Web și pentru a reduce timpul de încărcare a paginii. Poate, este singurul plugin conceput pentru a optimiza toate mediile practice de găzduire.

Oferă asistență pentru paginile mobile Google Accelerated (AMP) și Secure Socket Layer (SSL).

Dezvoltatorii susțin că pluginul poate oferi până la 80% economii de lățime de bandă prin minificare, procesul de reducere a dimensiunilor HTML, CSS, JavaScript și feedurilor dvs. fără a avea un impact negativ.

Cea mai bună alternativă: WPRocket

30. Introduceți anteturi și subsoluri – Plugin de fragment de top

Introduceți antetul și subsolul

Insert Header and Footer este un plugin de utilitate simplu care vă permite să inserați cod precum Facebook Pixel, CSS personalizat, verificarea meta și alte altele în antetul sau zona de subsol a site-ului dvs..

Acest lucru vă scutește de la editarea fișierelor dvs. cu temă. Puteți efectua toate modificările dintr-o interfață simplă din tabloul de bord WordPress.

Este folosit pe peste 400.000 de site-uri web.

Plugin-urile sunt aplicații în WordPress care vă ajută să duceți site-ul dvs. web la nivelul următor. Sperăm să găsiți lista noastră cu cele mai bune pluginuri WordPress care să vă fie de ajutor.

Dar dacă ați căuta un plugin pe care nu l-ați văzut în această listă?

Ei bine, vom încerca să vă oferim o imagine de ansamblu despre cum să alegeți cel mai bun plugin pentru site-ul dvs. WordPress. Vom împărtăși care sunt lucrurile pe care ar trebui să le căutați și cum să profitați la maxim de pluginurile WordPress.

Ajutor! Nu pot vedea pagina de pluginuri pe blogul meu WordPress

Dacă nu vedeți o pagină de pluginuri pe blogul dvs. WordPress, atunci cel mai probabil motiv este că utilizați WordPress.com.

WordPress.com este un serviciu gratuit de găzduire de bloguri care vă permite să creați bloguri gratuite pe serverele lor. Nu este același lucru cu propriul site WordPress.org.

Aruncați o privire la acest ghid din diferență între WordPress.com și WordPress.org. Una dintre diferențele principale dintre cele două este că nu puteți instala pluginuri pe blogul WordPress.com decât dacă sunteți în planul lor superior.

De asemenea, nu trebuie să ratați acest ghid cu privire la cele mai bune companii de găzduire WordPress.

Pentru a utiliza plugin-uri și teme puternice WordPress, va trebui să vă mutați pentru un site WordPress.org de sine stătător. Iată instrucțiuni pas cu pas despre cum să faci treceți de la WordPress.com la WordPress.org.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map