Cele mai bune și mai populare teme WordPress din 2020 (ACTUALIZATE)

Cu peste 10.000 de teme WordPress disponibile, este destul de dificil pentru începători să găsească cea mai bună temă WordPress pentru nevoile lor. Adesea, utilizatorii suntem întrebați dacă există o singură temă WordPress care se potrivește tuturor cazurilor de utilizare. Raspunsul este da. Puteți folosi o temă populară de tip WordPress cu mai multe scopuri pe aproape orice tip de site web. Să ai o temă potrivită poate face o diferență uriașă în creșterea blogului / site-ului tău. În acest articol, am ales manual cele mai bune teme WordPress din 2020.


Concentrarea noastră cu acest articol este de a evidenția cele mai bune și mai populare teme WordPress din categoriile respective. Avem teme WordPress specifice nișei, precum și teme polivalente de top din această listă.

În funcție de cazul de utilizare, îl poți alege pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Înainte de a începe, nu pierdeți acest articol din cele mai populare și populare magazine cu temă WordPress.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cele mai bune teme WordPress de pe piață.

1. Divi

Divi Tema

Divi este una dintre cele mai populare teme WordPress multifuncționale de pe piață. Este creat de Elegant Themes, unul dintre cele mai importante magazine tematice WordPress din lume.

Divi vine cu o tracțiune încorporată & drop builder pe care îl puteți utiliza pentru a crea orice tip de aspect. De asemenea, primiți 20 de machete Divi pre-făcute chiar din caseta pe care o puteți utiliza pentru a începe să începeți noul dvs. proiect.

De asemenea, consultați aceste teme pentru copii Divi extrem de personalizate.

Divi vă permite să vă salvați machete personalizate în biblioteca Divi, astfel încât să le puteți reutiliza mai târziu, după cum este necesar.

Citiți recenzia completă Divi.

Începeți cu Divi azi!

2. Ultra

Themify Ultra

Ultra este cea mai puternică și flexibilă temă WordPress creată de Themify. Îți ușurează crearea oricărui tip de site web cu un glisant puternic & constructor de picături.

Cu un singur clic, puteți importa configurarea demo-ului care include diverse setări de temă, conținut, meniuri, widget-uri și multe altele. Acest lucru vă ajută să începeți rapid noul dvs. proiect de site web.

Este livrat cu 15 stiluri de antet / pagină, 6 opțiuni de fundal pentru antet, 6 machete de subsol, 5 machete de postare singură, 6 machete de arhivă, defilare în secțiune și multe altele.

Cel mai bun lucru este că veți obține o bibliotecă de 60 de machete complete pre-proiectate, cu pagini de destinație parallaxă și alte funcții nemaipomenite, concepute de designeri profesioniști.

De asemenea, veți primi 10 suplimente bonus, cum ar fi bara de progres, contorul, tabelul de prețuri, widgetul numărătoare inversă și multe altele.

Citiți recenzia completă Themify Ultra.

Începeți cu Themify Ultra astăzi!

3. Constructor Castor

Castor constructor

Spre deosebire de alte produse enumerate aici, Beaver Builder NU este o temă, ci un plugin complet de construire de pagini care funcționează cu orice temă WordPress.

Beaver Builder este probabil cel mai bun constructor de pagini pentru WordPress. Cu Beaver Builder, puteți construi blocul site-ului dvs. blocând modul în care doriți. Acest lucru vă va oferi libertatea de a utiliza orice aspect doriți. Utilizați machete multiple pentru pagini diferite, folosiți propriile culori, stiluri și conținut oriunde pe site-ul dvs..

Cel mai bun lucru este că vine cu tone de șabloane de pagini creative din care să alegi, așa că construirea unui site este o adiere cu Beaver Builder.

Citiți recenzia completă a lui Beaver Builder.

Începeți cu Beaver Builder azi!

4. Astra

Astra

Astra este o temă WordPress foarte personalizabilă care permite construirea cu ușurință a unui site web așa cum doriți. Este livrat cu un set de demonstrații, care vă permite să lansați rapid un site pre-construit complet, cu un singur clic. După importarea demo-ului, puteți personaliza aspectul după preferințe.

Cu Astra, veți obține capacitatea de a dezactiva titlul paginii & bara laterală. Se integrează perfect cu popularii construitori de pagini, cum ar fi Beaver Builder, Elementor, etc.

Începeți astăzi cu Astra!

5. OceanWP

OceanWP

Ocean WP este o temă ușoară și extrem de extensibilă care vă ajută să creați orice tip de site-uri dorite. Se integrează perfect cu WooCommerce și acceptă construitori de pagini populare, inclusiv Beaver Builder, Elementor, etc.

Vă oferă aspecte de antet personalizate, opțiuni de culori nelimitate, widget-uri personalizate, glisoare de imagine și o secțiune de produse prezentate. La urma urmei, este gratuit de utilizat!

Începeți cu OceanWP astăzi!

6. StudioPress

StudioPress

StudioPress este unul dintre cele mai bune hub-uri tematice premium WordPress de pe piață. Temele StudioPress sunt create pe topul cadrului Genesis, care funcționează perfect cu noul editor WordPress, Gutenberg.

Temele StudioPress fac parte acum din familia WP Engine, cel mai important furnizor de hosting de WordPress gestionat. Fiecare temă StudioPress este livrată cu Genesis Framework și vă oferă actualizări și licențe nelimitate.

ACCES GRATUIT: Obțineți toate cele 35+ teme StudioPress!

Doriți să încercați gratuit toate temele premium StudioPress?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bun serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35 de teme GRATUIT cu motor WP »

Începeți astăzi cu StudioPress!

7. Avada

Avada

Avada este tema 1 de vânzare premium WordPress a tuturor timpurilor. Este tema originală versatilă WordPress cu multe scopuri, care vine cu 255+ proiectări pre-făcute de pagini web și 41+ site-uri web pre-făcute complet.

Avada a fost construit cu unicul scop de a te începe să faci cât mai repede. Programul lor de instalare demonstrează foarte ușor configurarea conținutului pre-făcut.

Nu pierdeți comparația noastră completă între Divi și Avada.

Puteți utiliza tragerea lor & drop builder și 1000 de opțiuni pentru a vă personaliza site-ul, după cum este necesar. Funcționează cu toate temele premium WordPress.

Citiți recenzia completă Avada.

Începeți cu Avada azi!

8. Soledad

Tema Soledad

Soledad este o revistă de bloguri cu mai multe concepte pe care le puteți achiziționa de la Themeforest. Este livrat cu 1000+ slider-uri și machete de bloguri / reviste.

În plus, veți primi, de asemenea, mai multe șabloane de postare unice pentru a partaja povești unice pentru publicul dvs. De asemenea, este livrat cu suport AMP.

Pentru personalizare nelimitată, tema acceptă și plugin-uri de editor de pagini, cum ar fi Elementor și WP Bakery Page Builder.

Începeți cu Soledad azi!

9. Hestia

Hestia

Hestia este o temă versatilă gratuită și premium WordPress pentru site-urile de afaceri, reviste și bloguri. Spre deosebire de alte teme, Hestia oferă și o versiune gratuită.

Hestia funcționează perfect cu WooCommerce, așa că îl puteți folosi pentru a vă crea magazinul online. De asemenea, funcționează cu toți constructorii de pagini majori.

Este gata de traducere și este prietenos cu SEO. Funcționează cu personalizatorul de teme Live WordPress.

Începeți cu Hestia astăzi!

10. Exponent

Exponent

Exponentul este o temă de afaceri WordPress atractivă vizual. Vine cu mai mult de 20 de șabloane demo pe care le puteți utiliza pentru a lansa un site web conform cerințelor dvs..

Cu importatorul său de conținut demonstrativ cu un clic, puteți pune site-ul în funcțiune în cel mai scurt timp. Trebuie să înlocuiți conținutul cu textul și imaginile dvs. pentru a configura un site web complet funcțional.

Tema Exponentului poate fi tradusă în orice limbă ceea ce înseamnă că puteți construi un site multilingve cu ușurință. Alte caracteristici includ gestionarea culorilor, suportul fonturilor Google, secțiuni de portofoliu, galerii de imagini și carusele.

Începeți cu Exponent astăzi!

11. X Tema

X Tema

Tema X este una dintre cele mai îndrăgite teme de pe ThemeForest. Vine cu un drag & constructor de pagini, un manager de șabloane și blocuri globale pe care le puteți utiliza în mai multe domenii ale proiectării.

X vine pre-construit cu demo-uri web complete și machete structurale pe care le puteți utiliza pentru a începe rapid. De exemplu, îl puteți utiliza pentru a crea site-uri pentru biserici, trupe, nunți, camioane alimentare, agenții și multe altele.

Este o temă polivalentă completă, care include și o mulțime de pluginuri premium ca parte a pachetului.

Citiți recenzia completă a temei X.

Începeți cu tema X azi!

12. Vitrina magazinului

StoreFront

Storefront este tema implicită pentru popularul plugin WooCommerce. Este proiectat și dezvoltat de echipa de dezvoltare WooCommerce de bază.

Prezintă de departe cea mai bună integrare cu WooCommerce și multe dintre cele mai populare extensii WooCommerce.

Există mai multe opțiuni de aspect și culoare pe care le puteți utiliza pentru a vă personaliza magazinul.

Cea mai bună parte a temei Storefront este că este slabă și extensibilă.

Citiți recenzia completă a magazinului.

Începeți cu Storefront azi!

13. Autoritatea Pro

Autoritatea Pro

Authority Pro este o temă WordPress multifuncțională destinată bloggerilor, antreprenorilor și freelancerilor. Este construit pe cadrul tematic puternic al Genezei.

Este livrat cu un aspect de pagină de start widgetized, antet personalizabil, pagina cu opțiuni tematice și multe altele.

De asemenea, WooCommerce este gata și funcționează cu alte câteva plugin-uri WordPress de top. StudioPress este cunoscut pentru a crea teme de cea mai bună calitate, care sunt rapide și slabe.

Începeți cu Authority Pro astăzi!

14. GridLove

meks gridlove

Gridlove este o temă WordPress frumoasă și elegantă pentru reviste, editori, editori, bloggeri personali și site-uri de știri. Vă permite să evidențiați anumite postări pe pagina de pornire și să atrageți mai mulți utilizatori către ei profesional. Tema include șabloane de categorii pentru a vă organiza conținutul într-un mod mai bun.

Puteți personaliza complet pagina de pornire utilizând generatori de pagini drag și drop. Este livrat cu mai multe widget-uri personalizate și șabloane de postări. Gridlove funcționează perfect cu plugin-uri populare precum WooCommerce, Yoast SEO, MailChimp, Jetpack, etc..

Are o secțiune pentru destinații de plasare a anunțurilor pentru a-ți monetiza revista online. Este extrem de optimizat pentru viteză și performanță.

Începeți cu Gridlove astăzi!

15. Mantranews

Mantranews

Mantranews este o temă de știri WordPress în stil revistă. Este livrat cu un antet personalizabil, un slider de categorii prezentat, știri flash, pictograme de social media, plasare de anunțuri, meniu de navigare și bara de căutare. Puteți alege categoria care va fi afișată în glisorul prezentat de pe pagina de pornire. Vă permite să adăugați videoclipuri prezentate ca miniatură a știrii.

Alte caracteristici notabile includ fonturile Google, alegerea culorilor, derularea paralaxului și widget-urile personalizate. De asemenea, vine cu funcția de post aferentă pentru a adăuga articole conexe sub știri.

Tema are versiuni gratuite și premium. Tema plătită de Mantranews costă 58 USD pentru o licență de 10 site-uri.

Începeți cu Mantranews astăzi!

16. Grace Mag Pro

Grace Mag Pro

Grace Mag Pro este o temă premium a revistei WordPress. Este livrat cu un importator de conținut demo cu 1 clic, care facilitează replicarea designului demo pe site-ul dvs. Cu opțiunile sale de tipografie avansate și culorile strălucitoare, puteți oferi utilizatorilor dvs. o experiență vizuală uimitoare.

Tema include machete de antet multiple, machete de postări pe blog, machete de arhivă, machete de o singură postare, glisor de conținut prezentat și multe altele. Funcționează cu editorul de blocuri Gutenberg pentru a ajuta la scrierea conținutului în mod eficient. Există mai multe zone de spațiu publicitar în temă, ceea ce este util dacă doriți să generați bani cu site-ul dvs. publicitar.

De asemenea, este livrat cu mai multe widget-uri personalizate, suport video și un aspect gata de traducere.

Începeți cu Grace Mag Pro azi!

17. Pro responsive

Pro responsive

Responsive Pro este o temă WordPress foarte personalizabilă, care funcționează bine chiar și în rețelele lente. Este compatibil și testat pentru a funcționa cu creatorii de pagini de top, formulare și pluginuri de memorie în cache și SEO.

Tema include șabloane de site-uri web gata de utilizare, design complet personalizabil, machete prietenoase pentru mobil, opțiuni de dispunere personalizate și compatibile cu WooCommerce din cutie.

Este o alegere perfectă pentru blogul dvs., site-ul web de afaceri sau magazinul WooCommerce.

Începeți cu Responsive astăzi!

18. Shoppe

Tema Shoppe

Shoppe este una dintre temele de top ale WooCommerce pentru a vă ajuta să construiți un site de comerț electronic profesional în câteva minute. Vine cu dragul & drop Themify Builder și multe funcții de comerț electronic cum ar fi coșul ajax, caseta lightbox rapidă, căutare rapidă, funcție de imagine zoom și multe altele.

Shoppe este una dintre primele teme polivalente construite special pentru WooCommerce. Este livrat cu peste 60+ machete obișnuite și peste 20 de machete de pagini de destinație pentru magazin.

Practic, dacă doriți să porniți un magazin online, Shoppe este una dintre alegerile tematice de top.

Începeți cu Shoppe azi!

19. Shopstar

shopstar

Shopstar este o temă de cumpărături minimalistă perfectă pentru construirea unui magazin online, a unui blog sau a unui site de modă. Tema se integrează perfect cu WooCommerce, cea mai bună platformă de comerț electronic de pe web pentru WordPress.

Shopstar vă permite clienților să previzualizeze rapid și să adauge produse în coșul de cumpărături în timp ce navighează prin magazinul dvs..

Tema acceptă atât bara laterală dreaptă cât și cea stângă. Puteți chiar să alegeți un aspect pe toată lățimea pentru paginile dvs. Pentru pagina dvs. de blog, puteți alege între aspectul lateral, aspectul superior sau aspectul zidăriei.

Începeți cu Shopstar astăzi!

20. Inspiro

Inspiro

Inspiro este o temă WordPress profesională pentru fotografii și videoclipuri. Vă permite să publicați o prezentare de diapozitive pe ecran complet, care acceptă YouTube și videoclipuri găzduite de sine.

Tema se integrează perfect cu WooCommerce pentru a oferi o platformă solidă pentru a vă dezvolta afacerea online. Panoul său de opțiuni avansate vă permite să personalizați cu ușurință fiecare detaliu al temei dvs. WordPress.

Dacă doriți să vă afișați portofoliul cu imagini și videoclipuri, Inspiro ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs..

Începeți cu Inspiro astăzi!

21. Foodica

foodica

Foodica este una dintre cele mai bune teme WordPress pentru crearea de bloguri, reviste și site-uri web cu rețete.

Foodica este o temă WordPress gata AdSense. Acesta include mai multe locații de banner-uri care permit editorilor să încarce cu ușurință bannere publicitare pentru monetizarea site-ului.

Tema vine cu instalarea conținutului demo de un clic, astfel încât să puteți construi rapid un site similar cu site-ul demo. Tema oferă, de asemenea, 6 scheme de culori și este inclusă cu un personalizator vizual care vă permite să alegeți cu ușurință combinația corectă de culori care să se potrivească perfect cu marca dvs..

Începeți cu Foodica astăzi!

22. Kallyas

kallyas

Kallyas este printre cele mai bune teme polivalente WordPress dezvoltate de Hogash. Această temă premium permite instalarea cu 1 clic și este compatibilă cu plugin-uri populare precum Easy Digital Downloads, BuddyPress, WooCommerce și multe altele.

Este livrat cu peste 70 de șabloane pre-construite pentru a răspunde nevoilor site-ului dvs. web. Șabloanele variază de la Hoteluri, Fitness la Freelanceri și Avocați. Echipa sa a construit mai multe combinații de „antet”, pentru a asigura flexibilitate maximă pentru fiecare utilizator.

Și, pe lângă toate caracteristicile uimitoare, Kallyas oferă chiar și o infrastructură SEO pregătită pentru a vă asigura că site-ul dvs. nu este îngropat în milioane de rezultate de căutare..

Citiți recenzia noastră completă de la Kallyas.

Începeți cu Kallyas astăzi!

23. Furia

furie

Fury este o temă gratuită de tip WordPress multifuncțională pe care o puteți descărca din depozitul de teme WordPress. Tema Fury este cea mai potrivită pentru crearea unui magazin online.

Bara sa de navigare lipicioasă rămâne în partea de sus a site-ului dvs. WordPress chiar și atunci când derulați în jos pe pagină. În colțul din dreapta al barei de navigare, puteți găsi meniul Contul meu, caseta de căutare și butonul de coș. Acest lucru oferă clienților dvs. o experiență de cumpărături perfectă.

Panoul flexibil de personalizare a temelor vă permite să reglați cu ușurință fiecare aspect al site-ului dvs. WordPress. Tema acceptă, de asemenea, mai multe machete personalizate pentru pagini și machete de blog pentru postări unice.

Începeți cu Fury azi!

24. Agama

Agama

Agama este încă o temă gratuită multifuncțională WordPress pe care o puteți descărca din directorul de teme WordPress.

Agama este construit pe Bootstrap cu suport parallax. Pe măsură ce vizitatorii dvs. defilează în jos, derularea paralaxului mută conținutul de fundal cu o viteză diferită de cea a conținutului prim-plan.

Dacă căutați o temă polivalentă cu efect de derulare paralax, atunci Agama este cel mai potrivit pentru nevoile dvs..

Începeți cu Agama azi!

25. Ascend

Urca

Ascend este o temă gratuită multifuncțională WordPress de Temele Kadence. Este livrat cu 4 modele demo diferite pe care le puteți importa cu ușurință pe site-ul dvs. web.

Ascend vă permite, de asemenea, să creați galerii uimitoare pe site-ul dvs. web, fără a fi nevoie să folosiți niciun plugin de galerie WordPress. Suporta 3 stiluri diferite de galerie: stil normal, fără margini și stil post.

Ascend este o temă compatibilă cu Gutenberg, ceea ce înseamnă că puteți crea un layout post atât de bogat pe cât vă puteți imagina cu celebrul plugin Gutenberg.

Începeți cu Ascend azi!

26. Prună

prună

Pruna este o temă gratuită cu mai multe scopuri de InkHive. Cu peste 30.000 de clienți mulțumiți și 2 milioane de descărcări, InHive este unul dintre cele mai fiabile hub-uri cu temă WordPress.

Prunul are toate caracteristicile esențiale de care aveți nevoie pentru a construi un site uimitor cu ușurință, cum ar fi receptiv și prietenos pentru mobil, retină și asistență gata de 4k, multilingvă și WooCommerce, etc..

Vă permite să adăugați cu ușurință un slider la pagina dvs. de pornire și să publicați o galerie uimitoare pentru a vă prezenta portofoliul. Toate opțiunile dvs. de temă pot fi ajustate din panoul Customizer.

Începeți cu Plum azi!

27. Zona avocatului

zona de avocat

Lawyer Zone este o temă modernă de tip WordPress cu multe scopuri, construită special pentru companiile de avocatură. Această temă este dezvoltată de Acme Themes.

Lawyer Zone este livrat cu 9 widget-uri personalizate care pot fi adăugate la pagina dvs. de pornire și la bara laterală. Toate opțiunile temei pot fi ajustate în panoul Customizer, astfel încât să puteți face modificări ale temei cu previzualizări live.

Mai jos sunt câteva caracteristici ale avocatului pe care le puteți considera foarte utile:

 • cursor: Creați glisiere frumoase pe orice pagină cu diapozitive nelimitate.
 • Opțiuni pentru antet și subsol: Personalizați cu ușurință antetul și subsolul dvs. cu mai multe opțiuni în personalizatorul de teme.
 • Controale de aspect: Puteți seta bara laterală pe stânga, dreapta sau chiar puteți alege o bară laterală cu lățime completă.

Începeți cu Avocatul de astăzi!

28. Bellini

Bellini

Bellini este o simplă temă compatibilă cu WooCommerce, care facilitează construirea unui magazin de comerț electronic uimitor. Bellini este dezvoltat de Temele Atlantidei.

Această temă este livrată cu mai multe machete frumoase pentru construirea de pagini elegante de produse. Importul său demo cu un singur clic vă ajută să construiți cu ușurință un site uimitor, fără a fi nevoie să vă construiți paginile de la început.

Cu șablonul personalizat al paginii de pornire, puteți afișa categorii de produse, produse de ultimă generație, produse prezentate, Google Maps și multe altele.

Începeți cu Bellini azi!

29. Portal de știri

portal de știri

News Portal este o temă a revistei WordPress, construită pentru publicații, lansată de Mystery Themes. Această temă vine cu 5+ widget-uri potrivite pentru organizarea unei machete de reviste pe pagina dvs. de pornire.

Pluginul este disponibil pentru a fi descărcat gratuit din depozitul oficial de pluginuri WordPress. Puteți obține o licență premium pentru 55 USD. Versiunea pro include funcții, cum ar fi instrumentul de import demo cu un singur clic, tone de machete, postări de examinare și multe altele.

Documentația sa este bine organizată pe site-ul Teme de mister, astfel încât puteți parcurge rapid fiecare aspect al construirii unei publicații online cu portalul de știri.

Începeți cu News Portal azi!

30. Shoptimizer

desktop shoptimizer

Shoptimizer este o temă compatibilă cu WooCommerce, lansată de CommerceGurus, care este o companie lider cu temă WordPress specializată în teme optimizate WooCommerce. Cu peste 10.000 de clienți, CommerceGurus este unul dintre cei mai buni furnizori de teme WooCommerce pe piața ThemeForest.

Nu pierdeți acest articol pe cele mai bune platforme de comerț electronic pentru piețele multivindor.

Shoptimizer este creat cu conversii în minte, astfel încât să găsiți o mulțime de funcții axate pe conversie, cum ar fi pagina de verificare fără distrageri, să solicitați o funcție de apel înapoi, detalii despre produsul lipicios pe defilare și multe altele.

Toate setările temei pot fi ajustate în personalizatorul de teme. Spre deosebire de alte teme CommerceGurus, Shoptimizer este vândut exclusiv pe site-ul lor web, nu pe piața ThemeForest.

Începeți cu Shoptimizer astăzi!

31. Afaceri Atlast

atlast-business-WordPress temă

Atlast Business este o temă de afaceri cu răspuns gratuit la WordPress, pe care o puteți utiliza pentru a crea un site web elegant pentru afacerea dvs. Este livrat cu tone de opțiuni și funcții de personalizare, astfel încât să puteți crea un site web cu deplină libertate și creativitate.

De asemenea, verificați: Cele mai bune teme de afaceri WordPress

Există peste 70 de opțiuni de selecție de culori pentru a modela fiecare parte a site-ului. În plus, are 3 anteturi, 3 subsoluri, 3 meniuri de navigare, 4 stiluri de copyright, zone widgetizate și multe altele. Puteți să personalizați cu ușurință și personalizați tema cu ajutorul personalizatorului Live WordPress fără a fi necesar să atingeți niciun cod.

Dacă doriți să adăugați mai multe funcționalități, puteți instala oricare dintre pluginuri și puteți folosi cu acesta. Suporta toate principalele plugin-uri WordPress de pe piață.

Începeți astăzi cu Atlast Business!

32. Înviere

reînvia-WordPress temă

Revive este o temă gratuită WordPress pentru bloguri și reviste online create de InkHive. Vine cu un aspect de revistă curată și frumoasă, cu o mulțime de stiluri pentru a arăta știri și articole. Este optimizat pentru cea mai bună viteză și SEO.

În plus, tema prezintă un aspect sensibil și mobil care arată excelent pe toate tipurile de dispozitive și ecrane. Mai mult, vă oferă o mulțime de funcții utile, cum ar fi pictogramele de social media, mai multe machete de antet, mai multe machete de bloguri, widget-uri personalizate. Opțiuni pentru bara laterală și multe altele.

Tema este complet compatibilă cu pluginul WooCommerece care vă ajută să transformați pagina web într-un magazin de comerț electronic.

Începeți cu Revive astăzi!

33. Magazin

magazin-WordPress temă

Dacă sunteți în căutarea unei teme pure de comerț electronic pentru a vă construi un magazin online, magazinul poate fi tema potrivită pentru dvs. Este o temă complet bazată pe WooCommerce de InkHive.

Tema magazinului oferă opțiuni puternice de comerț electronic și o mulțime de posibilități de personalizare. Prin urmare, puteți crea un magazin de comerț electronic complet funcțional folosind această temă. Unele dintre caracteristicile sale includ mai multe machete de site-uri, zone de prezentare a produselor prezentate, bara laterală configurabilă și efecte 3D.

Tema este gata de localizare, astfel încât să puteți crea, de asemenea, un magazin în limba locală pentru clienții dvs. locali.

Începeți cu magazinul de azi!

34. Kale

kale-WordPress temă

Kale este una dintre cele mai îndrăgite teme gratuite din depozitul oficial de teme WordPress. Are 5 evaluări medii ale utilizatorilor din 5 stele. Tema este creată de LyraThemes.

Kale este o temă estetic frumoasă, perfectă pentru blogurile de stil de viață, personale, alimentare și rețete. Proiectat cu dragoste și precizie, vă oferă un șablon de blog cu adevărat uimitor. În plus, puteți găsi o mulțime de opțiuni pentru a vă personaliza site-ul.

Unele dintre principalele sale caracteristici sunt postările prezentate pe prima pagină, posturile de evidenție a paginii de început, mai multe afișări de feeduri pentru bloguri, mai multe bare laterale, glisoare și meniuri ușoare pentru social media. Este complet receptiv și este gata pentru dispozitivele mobile.

Începeți cu Kale astăzi!

35. Julieta

Juliet-WordPress temă

Inspirată de clasicul personaj Shakespearean „Juliet”, Juliet este o superbă temă a blogului feminin de LyraThemes. Design simplu și elegant, este o temă perfectă pentru bloguri crossfit, stil de viață, frumusețe și modă.

Tema Juliet vine la pachet cu o mulțime de stiluri și opțiuni pentru a vă permite să construiți un blog de vis. Dispune de bara de defilare fantezistă, postări lipicioase, meniu off-panvas, banner de pe prima pagină, mai multe afișaje de blog-uri etc.

De asemenea, tema are un nivel profund de integrare WooCommerce pentru a vă permite să creați o pagină de magazin pe blogul dvs. Vă permite să adăugați cu ușurință funcțiile de comerț electronic și să le personalizați.

Începeți cu Julieta astăzi!

36. Cressida

Cressida-WordPress temă

Cressida este o temă simplă și elegantă pentru blogurile personale, precum și blogurile profesionale. Vine cu un design frumos și caracteristici puternice care vă ajută să creați un blog modern bogat în funcții, cu postări video. Este o creație a LyraThemes.

Cu Cressida, puteți obține o mulțime de opțiuni pentru a vă face pagina atractivă. Acesta a prezentat postări, evidenție postare, categorie promoțională, bandă postări, pagini prezentate etc. pentru prima pagină a blogului tău. În plus, puteți personaliza cu ușurință icoanele și fundalul blogului.

Mai mult decât atât, are o mulțime de opțiuni de personalizare, cum ar fi mai multe widget-uri, banner lateral, și glisoare, meniuri ușor de socializare, etc..

Începeți cu Cressida astăzi!

37. Blog perfect

f-blog-WordPress temă

Perfect Blog este cea mai bună temă gratuită a blogului WordPress creat de ThemeShopy. Puteți utiliza această temă pentru bloguri, ziare online și reviste sportive. Tema oferă un aspect unic și atractiv pentru a vă crea un blog profesionist.

Tema Blogului Perfect este perfect optimizată pentru motoarele de căutare, astfel încât blogul dvs. va obține un clasament mai bun la rezultatele căutării. În plus, are un standard ridicat de codare pentru a asigura securitatea robustă și performanța de mare viteză.

Cu Perfect Blog, vă puteți bucura de un design complet receptiv, șabloane ale paginii de pornire, asistență WooCommerce, opțiune de încărcare a logo-urilor, diapozitive, etc..

Începeți cu Blogul perfect azi!

38. TS Fotografie

ts-Fotografie-WordPress temă

Dacă îți place să faci fotografii ca hobby sau vrei să devii fotograf profesionist, poți să-ți urmărești visul creând un site web de fotografie. Cu un site de fotografie bine proiectat, puteți prezenta fotografiile dvs. frumoase online unui public mai larg.

TS Photography este o temă gratuită pe care o puteți folosi pentru a crea un site frumos de fotografie. Tema vine cu un design complet receptiv, astfel încât fotografiile tale să arate grozav pe toate dispozitivele. Puteți încărca un logo personalizat, adăuga link-uri de social media, adăugați glisiere și creați un site unic cu această temă.

În plus, puteți vinde și fotografiile premium prin crearea unei pagini de magazin pe site-ul dvs., deoarece are suport complet WooCommerce.

Începeți cu TS Photography azi!

39. Biserica de nunta BB

bb-nunta-beatitudine-WordPress temă

BB Wedding Bliss este o temă gratuită WordPress pentru site-urile de nuntă. Este perfect pentru căsătorie, logodnă, organizatori de nunți, trupe de nuntă, cupluri și evenimente și conferințe. Cu toate acestea, puteți utiliza tema și pentru site-uri de afaceri cu scopuri multiple.

Tema BB Wedding Bliss vine cu un design complet receptiv, care face ca site-ul dvs. să fie adaptabil la orice dimensiune și tip de ecran. Pentru a vă ajuta să creați un site cu ușurință, acesta este livrat cu un șablon gata de pagină de pornire pe care îl puteți utiliza cu o personalizare minimă.

În plus, are opțiuni de partajare socială, machete de blog, glisiere, pagina de contact, etc.

Începeți cu BB Wedding Bliss

40. Gema

GEMA-wordpres-temă

Gema este o temă modernă gratuită în stilul ziarelor de Pixelgrade. Are un aspect unic și atractiv care vă ajută să vă prezentați conținutul în moduri care atrag atenția și interesul vizitatorilor site-ului. Tema este foarte bună pentru bloggerii de turism, fotografi, scriitori literari, precum și pentru bloggerii personali.

Gema prezintă un design îndrăzneț în stil de zidărie, ceea ce face ca miniaturile dvs. de poștă să arate grozav indiferent de dimensiunile și dimensiunile lor. Practic, este o temă îndrăzneață, cu un aspect minimalist, deloc dezordine. Deci, este o alegere excelentă pentru persoanele îndrăznețe.

Mai mult, are un mod complet unic de afișare a categoriilor și postărilor. Această temă este o alegere excelentă pentru cei care caută un design experimental.

Începeți cu Gema astăzi!

41. stup

stup-WordPress temă

Hive este încă o temă uimitoare de Pixelgrade. Este un instrument fără efort pentru editori de tot felul care doresc să publice articole, citate, fotografii, povești etc. Hive oferă un aspect excelent al site-ului web, unde puteți publica orice, dar totul va arăta minunat.

Tema stupului are un aspect curat în stilul zidăriei și o tipografie modernă, alături de o mare flexibilitate. Dacă vă plac fonturile web îndrăznețe și elegante, tema Hive le are pe toate.

Este pe deplin receptiv și este pregătit pentru mobil. Site-ul dvs. va arăta uimitor pe ecranele normale, precum și pe afișajele retinei.

Începeți cu Hive astăzi!

42. Patch

patch-WordPress temă

Patch este o temă WordPress gratuită în stil revistă de Pixelgrade. Este o temă modernă în stil de zidărie, atât de frumoasă, cât și de ușor de utilizat. Tema face mai ușoară pentru începători publicarea de conținut.

Tema este complet optimizată pentru SEO și viteză. Deci, vă puteți concentra atenția asupra creării de conținut excelent.

Patch-ul este complet receptiv și este pregătit pentru retină, astfel încât imaginile și conținutul se vor adapta automat oricărui tip de ecran pe care cititorii îl folosesc pentru a-ți răsfoi site.

Începeți cu Patch azi!

43. Optzeci Zile

-WordPress-optzeci zile temă

EightyDays este una dintre cele mai bune teme profesionale de afaceri WordPress pe care le puteți utiliza pentru a crea un blog profesionist. Tema este creată de GretaThemes. Tema EightyDays are o galerie de gresie, integrare Instagram și o mulțime de funcții uimitoare, astfel încât să o poți folosi pentru mai multe tipuri de bloguri.

Cu EightyDays, vă puteți bucura de o opțiune de importare demo cu un singur clic, care face ușor și rapid să porniți un blog propriu. După ce importați datele demo, puteți pur și simplu să înlocuiți conținutul demo cu conținutul dvs. personalizat și să publicați site-ul dvs. Este deosebit de util pentru noii.

În plus, are și alte funcții grozave, inclusiv conținut prezentat, defilare infinită, peste 800 de fonturi Google, postări conexe etc..

Începeți cu EightyDays astăzi!

44. TheFour

thefour-WordPress temă

TheFour este o puternică temă de afaceri WordPress creată de GretaThemes. Tema vine cu tone de opțiuni de personalizare și funcții puternice, astfel încât să puteți crea, de asemenea, un portofoliu și site-uri de blog folosind această temă.

Are un aspect curat și atractiv, care a fost testat pentru sensibilitate. Tema este ușor de configurat și personalizat, astfel încât oricine poate construi un site profesionist folosind această temă. Cu tema TheFour, puteți crea mărturii, portofoliu și puteți obține mai multe oferte de afaceri de la parteneri.

În plus, are integrare completă cu pluginul Jetpack, astfel încât derularea infinită, postările conexe sunt la îndemână.

Începeți cu TheFour astăzi!

45. Didi

tema didi

Dacă sunteți în stil de viață sau blogging de modă, atunci Didi este tema pentru dvs. Conceput special pentru bloggeri, Didi pune în evidență conținutul dvs. și îl face să iasă în evidență într-un mod cu adevărat frumos.

Cu un aspect elegant și o tipografie superbă, Didi este modern și minimalist în cele mai bune moduri. Tema Didi include caracteristici necesare, cum ar fi postările conexe, formularele de înscriere la newsletter și o zonă de widget integrată și personalizabilă pentru subsol, evitând în același timp excesul de balonare.

Cu mai multe machete de pagini de pornire pre-proiectate, Didi este simplu de a fi pus în funcțiune ca un site live. Didi este, de asemenea, pe deplin receptiv și arată uimitor pe orice dispozitiv sau browser.

Începeți cu Didi Today!

46. ​​Lakshmi

Descărcat de peste 30.000 de ori, Lakshmi devine rapid una dintre cele mai populare teme din 2020. Această temă unică vine cu 9 machete diferite, ușor de personalizat, care pot servi o varietate de site-uri web.

Lakshmi dispune de un constructor de pagini ușor de utilizat, care face personalizarea o briză. De asemenea, este pregătit pentru WooCommerce, astfel încât configurarea unui magazin online este simplă.

Începeți cu Lakshmi Today!

47. FoodyPro

FoodyPro a fost creat pentru bloggerii alimentari! Cu această temă simplă, puteți crea rapid și ușor un blog de produse alimentare și un magazin de magazine WooCommerce.

Timpurile de răspuns rapide, optimizarea SEO și prietenia mobilă sunt toate caracteristicile FoodyPro. De asemenea, este pregătit pentru traducere și are un index de rețete cu o zonă de widget-uri personalizate pentru filtre. Prin instalarea sa cu un clic, configurarea nu ar putea fi mai ușoară. Visul fiecărui blogger alimentar s-a făcut realitate.

Începeți cu FoodyPro Today!

48. Infinitatea Mag

Indiferent dacă începi o revistă, un site web de știri sau un blog, tema Infinity Mag este o alegere excelentă. Modern și curat cu designul său, Infinity Mag este complet receptiv și arată perfect pe orice dispozitiv sau browser.

Puteți alege între un layout pe tot site-ul sau în cutie și alegeți pozițiile barei laterale. Infinity Mag include, de asemenea, un carusel cu postări prezentate și widget-uri personalizate pentru a face site-ul dvs. unic. Nu mai vorbim de faptul că tema este prietenoasă cu SEO și veți putea utiliza echipele de suport excepționale ale ThemeInWP..

Începeți cu Infinity Mag Today!

49. Personalizare

Personalizarea, așa cum sugerează și numele, este o temă WordPress extrem de personalizabilă, ultra-flexibilă. Cu zeci de site-uri pre-făcute disponibile și gata de import, puteți să vă funcționați site-ul în doar câteva minute!

Construit având în vedere constructorii de pagini, puteți utiliza orice plugin pentru construirea de pagini pe care doriți să-l editați site-ului dvs. la perfecțiune. Și, utilizând personalizatorul WordPress, veți avea setări de tipografie nelimitate cu care să vă jucați.

Răspunzătoare, ușoare și rapide, tema Personalizare este optimizată SEO și vine cu suport personalizat de e-mail.

Începeți să personalizați astăzi!

50. Fructuos

Fruitiful

Fructuos este o temă WordPress minimalistă gratuită, cu un panou puternic de opțiuni. Fruitful este construit de o companie ucraineană de dezvoltare WordPress, numită Fruitful Code.

Tema fructuoasă vă permite să alegeți între machete HTML responsive și fixe. De asemenea, puteți alege între 3 tipuri de aspect diferite, cum ar fi lățimea completă, bara laterală dreaptă și bara laterală stângă.

Tema fructuoasă este inclusă cu 25 de widget-uri, dintre care 12 widget-uri WP standard (cum ar fi Arhive, Categorii, Text etc.), 12 widget-uri WooCommerce (cum ar fi Filtru de rating mediu, Căutare de produse, Produs de top) și 1 widget Fructuos: Arhiva de știri.

Începeți cu Fruitful azi!

51. Calea de călătorie

Travelway

Travel Way este o temă WordPress receptivă, creată pentru agenții de turism și operatorii de turism. Este livrat cu 9+ widget-uri personalizate care pot fi utilizate pe pagina principală și pe bara laterală. Travel Way este compatibil și cu drag and drop SiteOrigin Page Builder.

Vă prezentăm mai jos câteva caracteristici integrate ale Travel Way pe care le veți găsi de ajutor:

 • Slider nelimitat: Fără un plugin glisant dedicat, puteți construi glisoare uimitoare WordPress cu ușurință.
 • Import demo demo cu un singur clic: Cu un singur clic, puteți construi un site web la fel ca site-ul lor demo.
 • Controale de aspect: Travel Way vă permite să configurați bara laterală la stânga sau la dreapta. Puteți alege chiar o zonă de conținut cu o lățime completă, fără nicio bară laterală.

Începeți cu Travel Way astăzi!

52. Jurnal WP

Tema jurnalului WP

WP Diary este o temă WordPress perfectă pentru reviste de știri, jurnale sau bloguri personale. Este dezvoltat de MysteryThemes, un hub popular de teme WordPress.

Tema WP Jurnal vine cu zeci de opțiuni de personalizare pentru a-ți regla site-ul web așa cum vrei. Toate opțiunile de personalizare pot fi ajustate cu ajutorul personalizatorului, astfel încât să puteți previzualiza și modifica aspectul temei. Aceștia oferă asistență clienților prin intermediul forumurilor de pe site-ul lor web.

Începeți cu WP Diary astăzi!

53. Moroseta

Moroseta

Moroseta este încă o temă WordPress minimalistă, creată de PanKogut. În afara cutiei, Moroseta vă permite să construiți glisoare frumoase pentru postările prezentate pe pagina dvs. de pornire. În plus, puteți afișa și o casetă promoțională pe pagina dvs. de pornire și alte pagini. Pagina de blog vine cu 5 machete, astfel încât să puteți da un aspect unic articolelor dvs. de blog.

Mai jos sunt câteva caracteristici ale Moroseta pe care le puteți găsi utile:

 • Instalare demo cu un singur clic
 • Opțiuni pentru a adăuga Google Analytics
 • Opțiune antet și subsol cu ​​posibilitatea de a adăuga pictograme sociale.

Începeți cu Moroseta astăzi!

54. Mesmerize

Hipnotiza

Mesmerize este o temă WordPress multifuncțională, dezvoltată de Extend Themes. Poate fi utilizat pentru a crea site-ul dvs. web pentru aplicații și software mobile. Mesmerize vă permite să construiți un site web unic cu drag and drop. Versiunea gratuită a temei Mesmerize vine cu o pagină de pornire pre-proiectată, împreună cu 5 modele de antet și peste 30 de secțiuni de conținut personalizabile..

Cu versiunea premium, veți obține peste 100 de blocuri predesignate pentru a construi un site uimitor în cel mai scurt timp. Cel mai bun lucru vă permite să editați conținutul live folosind personalizatorul. Mesmerize oferă 3 planuri premium, începând de la 79 USD.

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress foarte personalizabile, care vă permite să editați conținutul utilizând personalizatorul, atunci vă recomandăm să folosiți Mesmerize.

Începeți cu Mesmerize astăzi!

55. Scrieri

scrieri

Writings este o temă WordPress compatibilă cu Gutenberg, creată pentru scriitori și bloggeri profesioniști. Întrucât Scrierile funcționează perfect cu Gutenberg, puteți utiliza blocuri pentru a crea toate tipurile de conținut.

Puteți descărca o versiune gratuită / litera a temei din depozitul WordPress. Versiunea premium este dotată cu funcții îmbunătățite, inclusiv zona widget-ului de jos, 3 șabloane de pagini suplimentare, 2 machete de conținut pentru pagina principală și multe altele. Writings este, de asemenea, compatibil cu pluginul Atomic Blocks care extinde setul de blocuri Gutenberg.

Începeți cu Scrierile de azi!

56. Imagerie

imagini

Imageria este o temă WordPress minimalistă construită de Dinev Themes. Imagery acceptă, de asemenea, plugin-uri, cum ar fi Atomic Blocks și Stackable, care extind setul de blocuri editor Gutenberg. Această temă este prevăzută cu un aspect fără bară laterală, cu imaginea prezentată sau prezentarea de diapozitive a galeriei în partea de sus.

Frontend-ul cuprinde mai multe secțiuni, cum ar fi conținut prezentat, conținut de pagină, secțiune de postări recente și secțiune de portofoliu. Puteți gestiona aceste secțiuni în Customizer.

Începeți cu Imagerie astăzi!

57. TC E-commerce Shop

TC Comerț electronic

TC E-commerce Shop este o temă gratuită WordPress, creată pentru rularea unui magazin de comerț electronic. Această temă este construită de Themes Caliber, o echipă care vinde teme responsive de nivel mondial.

Atât versiunea gratuită, cât și cea premium a temei TC E-commerce Shop sunt disponibile. Versiunea gratuită vă permite să vă prezentați profilurile de social media, să încărcați logo-ul și vă ajută să creați glisoare. Versiunea premium vine cu 3 machete de blog diferite, 2 machete de pagini și multe altele.

Începeți cu TC E-commerce Shop

58. Total

Total

Total este o temă multifuncțională WordPress care vine la pachet cu tone de funcții. Total vă ajută să vă personalizați site-ul dvs. WordPress așa cum doriți prin intermediul WordPress Customizer.

O versiune gratuită / lite este disponibilă pentru a fi descărcată în depozitul WordPress. Dacă doriți funcții îmbunătățite, cum ar fi importul demo cu un singur clic, acordarea cookie-urilor pentru conformitatea GDPR, mega menu, mai multe machete de antet și multe altele, puteți instala versiunea pro a temei.

Începeți cu Total astăzi!

59. Voga

vogă-wp-temă

Vogue este o temă simplă, curată și minimă de afaceri WordPress, potrivită pentru antreprenori și agenții mici. Este disponibil în 2 arome: atât gratuit, cât și premium.

Tema Vogue vine cu un nivel profund de integrare WooCommerce, astfel încât să puteți construi cu ușurință un site web de comerț electronic. Are opțiuni de design WooCommerce personalizate pentru pagina magazinului.

Dispune de 4 machete de antet, 4 machete pe blog și 2 stiluri de subsol. Vă permite să personalizați întreaga setare a temei cu previzualizări în timp real folosind personalizatorul WordPress.

Începeți cu Vogue azi!

60. Avant

avant-temă

Avant este o temă polivalentă gratuită și premium pentru WordPress. Puteți construi o mare varietate de site-uri web, de la un simplu blog la un magazin online cu drepturi depline, folosind această temă.

Tema Avant vă permite să dați cu ușurință un aspect unic site-ului dvs. web. Puteți alege dintre 7 machete cu antet elegant, 5 machete pe blog și 3 machete de subsol și creați un site web al imaginației dvs..

Pluginul acceptă constructorul de pagini Elementor, WooCommerce, WPForms și Breadcrumb NavXT.

Pachet cu o mulțime de funcții excelente, Avant Premium este disponibil pentru doar 29 de dolari.

Începeți cu Avant azi!

61. Conica

Conica-WordPress temă

Conica este încă o temă polivalentă puternică pentru WordPress. Îl puteți utiliza pentru crearea unei game largi de site-uri web, inclusiv un blog, un site web de afaceri, un magazin online, etc.

Vine cu mai multe opțiuni de personalizare ușor de gestionat chiar și pentru utilizatorii începători.

Tema oferă o serie de caracteristici uimitoare care vă permit să construiți un site web modern. Dispune de integrare profundă WooCommerce, opțiuni pentru antet, glisante pentru paginile de pornire, listă de bloguri și stiluri de pagini de arhivă și multe altele.

Conica este, fără doar și poate, o temă minunată pentru toate tipurile de site-uri web.

Începeți cu Conica astăzi!

62. Sydney

Sydney tema

Similar cu Hestia, Sydney oferă și versiune gratuită și premium a temei sale polivalente. Sydney este una dintre cele mai populare teme WordPress din depozitul gratuit de teme WordPress.org.

Vă permite să utilizați widgeturi suplimentare, personalizator live și șabloane pre-făcute pentru a vă personaliza site-ul. Sydney funcționează perfect cu WooCommerce, astfel încât să-l poți folosi pentru a crea un magazin online.

Traducerea este gata și funcționează cu personalizatorul live cu tema WordPress.

Citiți recenzia completă din Sydney.

Începeți cu Sydney azi!

63. CityLogic

citylogic

CityLogic este o temă uimitoare WordPress care vă permite să creați orice site web, de la călătorii la afaceri, stil de viață și chiar un magazin online. Tema CityLogic este dezvoltată de Out the Box, un magazin principal de teme WordPress.

Tema gratuită WordPress vine cu toate caracteristicile esențiale de care aveți nevoie pentru a construi un site web uimitor. CityLogic este compatibil cu o serie de pluginuri populare, cum ar fi WooCommerce, WPForms și Elementor, etc..

Cu versiunea premium a temei, puteți transforma cu ușurință site-ul dvs. într-un site web cu o singură pagină, activând pur și simplu modul One Page. De asemenea, veți primi opțiuni interminabile pentru a vă personaliza site-ul WordPress, cum ar fi opțiuni de aspect multiple, meniu de navigare lipicios și antet lipicios, etc..

Începeți cu CityLogic astăzi!

64. Panoramică

panoramic

Panoramic este încă o temă WordPress, frumoasă și sensibilă, de Out the Box. Panoramic vă permite să adăugați un slider frumos al paginii de pornire fără a fi necesar să instalați niciun plugin pentru slider. Când este utilizat împreună cu plugin-ul pentru crearea de pagini și glisare SiteOrigin, chiar și un începător absolut poate construi rapid machete frumoase de pagini.

Documentația lor extinsă vă ajută să vă parcurgeți fiecare aspect al construirii unui site web cu tema Panoramic.

O versiune gratuită a temei este disponibilă în depozitul WordPress. Puteți achiziționa versiunea premium pentru 25 USD.

Începeți cu Panoramic astăzi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cea mai bună temă WordPress pentru site-ul dvs. De asemenea, este posibil să doriți să consultați listele noastre alese de teme ieftine WordPress premium și cele mai bune 27 de plugin-uri WordPress pe care trebuie să le aveți!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map