De beste og mest populære WordPress-temaene fra 2020 (OPPDATERT)

Med over 10.000 WordPress-temaer tilgjengelig, er det ganske vanskelig for nybegynnere å finne det beste WordPress-temaet for deres behov. Ofte blir vi spurt av brukere om det er et enkelt WordPress-tema som passer til alle brukssaker. Svaret er JA. Du kan bruke et populært flerbruks WordPress-tema på omtrent alle slags nettsteder. Å ha riktig tema kan utgjøre en enorm forskjell i bloggen / nettstedets vekst. I denne artikkelen har vi valgt ut de beste WordPress-temaene fra 2020 på en hånd.


Vårt fokus med denne artikkelen er å løfte frem de beste og mest populære WordPress-temaene i deres respektive kategorier. Vi har nisjespesifikke WordPress-temaer så vel som topp WordPress-flerbruks-temaer i denne listen.

Avhengig av din brukssak, kan du velge den som best passer dine behov.

Ikke gå glipp av denne artikkelen på de beste og populære WordPress-temabutikkene før du begynner.

Når det er sagt, la oss se på de beste WordPress-temaene på markedet.

1. Divi

Divi Theme

Divi er et av de mest populære flerbruks WordPress-temaene på markedet. Det er skapt av Elegante temaer, en av de ledende WordPress-temabutikkene i verden.

Divi kommer med en innebygd dra & slippbygger som du kan bruke til å lage en hvilken som helst type layout. Du får også 20 ferdiglagde Divi-oppsett rett ut av boksen som du kan bruke til å starte det nye prosjektet ditt.

Ta også en titt på disse svært tilpassbare Divi-barna-temaene.

Divi lar deg lagre dine tilpassede oppsett i Divi-biblioteket, slik at du kan bruke dem senere etter behov.

Les hele Divi-anmeldelsen.

Kom i gang med Divi i dag!

2. Ultra

Themify Ultra

Ultra er det kraftigste og fleksible WordPress-temaet laget av Themify. Det gjør det enkelt for deg å lage alle typer nettsteder med et kraftig drag & slipp byggherre.

Med et enkelt klikk kan du importere demo-oppsettet som inkluderer forskjellige temainnstillinger, innhold, menyer, widgeter og mer. Dette hjelper deg med å starte ditt nye nettsted-prosjekt raskt.

Det kommer med 15 topp- / sidestiler, 6 bakgrunnsalternativer for topptekst, 6 bunntekstoppsett, 5 enkeltinnleggsoppsett, 6 arkivoppsett, seksjonsrulling og mer.

Det beste av alt er at du får et bibliotek med 60 komplette forhåndsdesignede oppsett med parallakslandingssider og andre fantastiske funksjoner som er designet av profesjonelle designere.

Du får også 10 bonustillegg som fremdriftslinje, teller, prisbord, nedtellingswidget og mer.

Les hele Themify Ultra-gjennomgangen.

Kom i gang med Themify Ultra i dag!

3. Beaver Builder

Beaver Builder

I motsetning til andre produkter som er oppført her, er Beaver Builder IKKE et tema, men et komplett plugin for sidebygger som fungerer med ethvert WordPress-tema.

Beaver Builder er sannsynligvis den beste sidebyggeren for WordPress. Med Beaver Builder kan du bygge nettstedblokken din ved å blokkere slik du ønsker. Dette vil gi deg friheten til å bruke hvilken layout du ønsker. Bruk flere oppsett for forskjellige sider, bruk dine egne farger, stiler og innhold hvor som helst på nettstedet ditt.

Det beste er at det kommer med mange kreative sidemaler å velge mellom, så å bygge et nettsted er en lek med Beaver Builder.

Les hele Beaver Builder-anmeldelsen.

Kom i gang med Beaver Builder i dag!

4. Astra

Astra

Astra er et veldig tilpassbart WordPress-tema som enkelt lar deg bygge et nettsted slik du vil. Det kommer med et sett med demoer, som lar deg raskt starte et fullbygget forbygd nettsted med bare et klikk. Etter å ha importert demoen, kan du tilpasse utseendet etter dine preferanser.

Med Astra får du muligheten til å slå av sidetittelen & sidebar. Det integreres sømløst med de populære sidebyggerne, som Beaver Builder, Elementor, osv.

Kom i gang med Astra i dag!

5. OceanWP

OceanWP

Ocean WP er et lett og svært utvidbart tema som hjelper deg å lage alle typer nettsteder du ønsker. Den integreres sømløst med WooCommerce og støtter populære sidebyggere, inkludert Beaver Builder, Elementor osv.

Det gir deg tilpassede overskriftsoppsett, ubegrensede fargealternativer, egendefinerte widgeter, glidebrytere for bilder og en omtalt produktdel. Det er tross alt gratis å bruke!

Kom i gang med OceanWP i dag!

6. StudioPress

Studio

StudioPress er et av de beste premium WordPress-temahubene på markedet. StudioPress-temaer er bygget oppå Genesis rammeverk, som fungerer sømløst med den nye WordPress-redaktøren, Gutenberg.

StudioPress-temaer er nå en del av WP Engine-familien, den ledende WordPress-hostingleverandøren. Hvert StudioPress-tema leveres med Genesis Framework og gir deg ubegrensede oppdateringer og lisenser.

GRATIS TILGANG: Få alle 35+ StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle premium StudioPress-temaene GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2.000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

Kom i gang med StudioPress i dag!

7. Avada

Avada

Avada er tidenes første salgs-WordPress-tema. Det er det originale allsidige WordPress-temaet som kommer med 255+ ferdige webside-design og 41+ ferdiglagde, fullt utstyrte nettsteder.

Avada ble bygget med det eneste formål å få deg i gang så raskt du kan. Demo-installasjonsprogrammet gjør det veldig enkelt å sette opp ferdiglagd innhold.

Ikke gå glipp av vår komplette sammenligning mellom Divi vs Avada.

Du kan bruke drafilen deres & slipp byggherre og 1000-talls alternativer for å tilpasse nettstedet ditt etter behov. Det fungerer med alle premium WordPress-temaer.

Les hele Avada-anmeldelsen.

Kom i gang med Avada i dag!

8. Soledad

Soledad-tema

Soledad er et bloggmagasinetema med flere konsepter som du kan kjøpe fra Themeforest. Den kommer med 1000+ glidebrytere og blogg / magasinoppsett.

På toppen av det får du også flere enkeltinnleggsmaler for å dele unike historier til publikum. Det leveres også med AMP-støtte.

For ubegrenset tilpasning støtter temaet også sideaditor-plugins, som Elementor og WP Bakery Page Builder.

Kom i gang med Soledad i dag!

9. Hestia

Hestia

Hestia er et gratis og premium WordPress allsidig tema for forretnings-, magasin- og bloggnettsteder. I motsetning til andre temaer tilbyr Hestia også en gratis versjon.

Hestia jobber sømløst med WooCommerce, slik at du kan bruke den til å opprette din nettbutikk. Det fungerer også med alle større sidebyggere.

Det er oversettelsesklart og SEO-vennlig. Det fungerer med Live WordPress tematilpasning.

Kom i gang med Hestia i dag!

10. Eksponent

Eksponent

Exponent er et visuelt attraktivt WordPress-forretningstema. Det kommer med mer enn 20 demonstrasjonsmaler som du kan bruke til å lansere et nettsted etter dine behov.

Med en 1-klikks demoinnholdsimportør kan du få nettstedet i gang på kort tid. Du trenger bare å erstatte innholdet med teksten og bildene dine for å sette opp et fullt funksjonelt nettsted.

Exponent-temaet kan oversettes til alle språk som betyr at du enkelt kan bygge et flerspråklig nettsted. Andre funksjoner inkluderer fargestyring, Google Font-støtte, porteføljeseksjoner, bildegallerier og karuseller.

Kom i gang med Exponent i dag!

11. X Tema

X Tema

X-tema er et av de mest elskede temaene på ThemeForest. Den kommer med et drag & slippsidebygger, en maladministrator og globale blokker som du kan bruke på flere områder av designet ditt.

X kommer ferdigbygget med komplette nettsteddemoer og strukturelle oppsett som du kan bruke for å komme raskt i gang. Du kan for eksempel bruke den til å lage nettsteder for kirker, band, bryllup, matbiler, byråer og mer.

Det er et komplett flerbruks-tema som også pakker mange premium-plugins som en del av pakken.

Les hele X-temavurderingen.

Kom i gang med X-tema i dag!

12. Storefront

Storefront

Storefront er standardtemaet for den populære WooCommerce-plugin. Det er designet og utviklet av WooCommerce kjernen utviklingsteam.

Den har den desidert beste integrasjonen med WooCommerce og mange av de populære WooCommerce-utvidelsene.

Det er flere layout- og fargealternativer du kan bruke til å tilpasse butikken din.

Det beste med Storefront-temaet er at det er magert og utvidbart.

Les hele Storefront-gjennomgangen.

Kom i gang med Storefront i dag!

13. Autoritet Pro

Authority Pro

Authority Pro er et flerbruks WordPress-tema rettet for bloggere, gründere og frilansere. Det er bygget på det kraftige Genesis-temaet.

Den leveres med en widgetert hjemmesideoppsett, egendefinerbar topptekst, side med temaalternativer og mer.

Den er også WooCommerce klar og fungerer med flere andre topp WordPress-plugins. StudioPress er kjent for å lage temaer av høy kvalitet som er raske og magre.

Kom i gang med Authority Pro i dag!

14. GridLove

meks gridlove

Gridlove er et vakkert og elegant WordPress-tema for magasiner, redaktører, utgivere, personlige bloggere og nyhetsnettsteder. Den lar deg fremheve visse innlegg på hjemmesiden og tiltrekke flere brukere til dem profesjonelt. Temaet inneholder kategorimaler for å organisere innholdet ditt på en bedre måte.

Du kan tilpasse hjemmesiden fullt ut ved å dra og slipp sidebygger. Den kommer med flere tilpassede widgets og innleggsmaler. Gridlove fungerer sømløst med populære plugins som WooCommerce, Yoast SEO, MailChimp, Jetpack, etc..

Den har en seksjon for annonseplassering for å tjene penger på nettmagasinet ditt. Den er svært optimalisert for hastighet og ytelse.

Kom i gang med Gridlove i dag!

15. Mantranews

Mantranews

Mantranews er et magasin-stil WordPress nyhetstema. Den leveres med en tilpassbar overskrift, en glidebryter for utvalgt kategori, flashnyheter, ikoner for sosiale medier, annonseplassering, navigasjonsmeny og søkefelt. Du kan velge kategorien som skal vises i glidebryteren på hjemmesiden. Det lar deg legge til kjente videoer som miniatyrbilde av nyhetene.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer Google-skrifter, fargevalg, parallaksrulling og egendefinerte widgeter. Det følger også med beslektet innleggsfunksjon for å legge til relaterte artikler under nyhetene.

Temaet har både gratis- og premiumversjoner. Mantranews betalte tema koster 58 dollar for en lisens på 10 sider.

Kom i gang med Mantranews i dag!

16. Grace Mag Pro

Grace Mag Pro

Grace Mag Pro er et premium WordPress-magasinetema. Den leveres med en 1-klikks demoinnholdsimportør som gjør det enkelt å gjenskape demodesignet på nettstedet ditt. Med sine avanserte typografimuligheter og lyse farger kan du gi en fantastisk visuell opplevelse for brukerne dine.

Temaet inkluderer flere overskriftsoppsett, blogginnlegg-oppsett, arkivoppsett, enkeltinnleggsoppsett, glidebrytende innhold med mer. Det fungerer med Gutenberg-blokkeredaktøren for å bidra til å skrive innhold effektivt. Det er flere annonsesporingsområder i temaet, noe som kommer godt med hvis du vil tjene penger på nettstedet ditt med annonser.

Det kommer også med flere tilpassede widgets, videostøtte og en oversettelsesklar layout.

Kom i gang med Grace Mag Pro i dag!

17. Responsiv Pro

Responsiv Pro

Responsive Pro er et veldig tilpassbart WordPress-tema som fungerer bra selv i tregt nettverk. Den er kompatibel og testet for å fungere med toppsidebyggere, skjemaer, cache og SEO-plugins.

Temaet inkluderer brukervennlige nettstedmaler, fullt tilpassbar design, mobilvennlig layout, tilpassede layoutalternativer og kompatibel med WooCommerce ut av boksen.

Det er et perfekt valg for bloggen, bedriftsnettstedet eller WooCommerce-butikken.

Kom i gang med Responsive i dag!

18. Shoppe

Shoppe Theme

Shoppe er et av de viktigste WooCommerce-temaene for å hjelpe deg med å bygge et profesjonelt eCommerce-nettsted på få minutter. Den følger med dra & slipp Themify Builder og mange eCommerce-funksjoner som ajax-handlevogn, hurtig utseende lightbox, raskt søk, zoom-bildefunksjon og mer.

Shoppe er et av de første flerbruks-temaene som er bygget spesielt for WooCommerce. Det kommer med over 60+ vanlige oppsett og 20+ butikklandingssideoppsett.

I utgangspunktet, hvis du ønsker å starte en nettbutikk, er Shoppe et av de viktigste temavalgene.

Kom i gang med Shoppe i dag!

19. Shopstar

shopstar

Shopstar er et minimalistisk shoppingtema perfekt for å bygge en nettbutikk, blogg eller moteside. Temaet integreres sømløst med WooCommerce, den beste eCommerce-plattformen på nettet for WordPress.

Shopstar lar kundene dine raskt forhåndsvise og legge til produkter i handlekurven når de blar gjennom butikken din.

Temaet støtter både høyre og venstre sidefelt. Du kan til og med velge en layout i full bredde for sidene dine. For bloggsiden din kan du velge mellom sideoppsett, toppoppsett eller muroppsett.

Kom i gang med Shopstar i dag!

20. Inspiro

inspiro

Inspiro er et profesjonelt foto- og videofokusert WordPress-tema. Den lar deg publisere et lysbildefremvisning på full skjerm i bakgrunnen din som støtter YouTube og videoer som er selv vert.

Temaet integreres sømløst med WooCommerce for å gi en solid plattform for å bygge din online virksomhet. Det avanserte alternativspanelet lar deg enkelt tilpasse alle detaljer i WordPress-temaet.

Hvis du vil vise frem porteføljen din med bilder og videoer, er Inspiro kanskje det beste valget for deg.

Kom i gang med Inspiro i dag!

21. Foodica

foodica

Foodica er et av de beste WordPress-temaene for å lage matbaserte blogger, magasiner og oppskriftsnettsteder.

Foodica er et AdSense-klart WordPress-tema. Det inkluderer flere bannerplasseringer som lar utgivere enkelt laste opp annonsebannere for å tjene penger på nettstedet sitt.

Temaet leveres med 1-klikks demoinnhold, slik at du raskt kan bygge et nettsted som ligner på demo-nettstedet. Temaet tilbyr også 6 fargeskjemaer og er satt sammen med visuell tilpassing som lar deg enkelt velge riktig fargekombinasjon som passer perfekt til ditt merke.

Kom i gang med Foodica i dag!

22. Kallyas

kallyas

Kallyas er blant de beste WordPress-flerbruks-temaene utviklet av Hogash. Dette premiumtemaet gjør det mulig å installere 1 klikk og er kompatibel med populære plugins som Easy Digital Downloads, BuddyPress, WooCommerce og mye mer.

Den kommer med 70+ forhåndsbygde maler som samsvarer med behovene på nettstedet ditt. Malene varierer fra Hotell, Fitness til frilansere og advokater. Teamet har bygget flere kombinasjoner av “Header” for å sikre maksimal fleksibilitet for alle brukere.

Og på toppen av alle de fantastiske funksjonene, tilbyr Kallyas til og med en SEO-klar infrastruktur for å sikre at nettstedet ditt ikke blir begravet i millioner av søkeresultater..

Les vår komplette Kallyas-anmeldelse.

Kom i gang med Kallyas i dag!

23. Vrede

raseri

Fury er et gratis flerbruks WordPress-tema som du kan laste ned fra WordPress-temagruppen. Fury-temaet er best egnet for å lage en nettbutikk.

Den klebrig navigasjonslinjen forblir øverst på WordPress-siden din, selv når du blar nedover siden. I høyre hjørne av navigasjonslinjen kan du finne Min konto-menyen, søkefeltet og handleknappen. Dette gir en sømløs handleopplevelse til kundene dine.

Det fleksible tematilpasningspanelet lar deg enkelt finjustere alle aspekter av WordPress-nettstedet. Temaet støtter også flere tilpassede oppsett for sider og bloggoppsett for enkeltinnlegg.

Kom i gang med Fury i dag!

24. Agama

Agama

Agama er enda et gratis WordPress-flerbruks-tema som du kan laste ned fra WordPress-temakatalogen.

Agama er bygget på Bootstrap med parallaksstøtte. Når de besøkende ruller ned, beveger parallaksrullingen bakgrunnsinnholdet med en annen hastighet enn for forgrunnen.

Hvis du leter etter et flerbruks-tema med parallax-rulleeffekten, er Agama den beste passformen for dine behov.

Kom i gang med Agama i dag!

25. Stig opp

Stige

Ascend er et gratis WordPress-flerbruks-tema av Kadence Themes. Det leveres med fire forskjellige demo-design som du enkelt kan importere til nettstedet ditt.

Ascend lar deg også lage fantastiske gallerier på nettstedet ditt uten å måtte bruke noen WordPress galleriplugin. Den støtter 3 forskjellige galleristiler: normal stil uten innlegg og margin.

Ascend er et Gutenberg-kompatibelt tema, noe som betyr at du kan lage et så rikt postinnlegg som du kan forestille deg med den berømte Gutenberg-plugin.

Kom i gang med Ascend i dag!

26. Plomme

plomme

Plum er et gratis flerbruks-tema fra InkHive. Med over 30 000 fornøyde kunder og 2 millioner nedlastinger, er InHive en av de mest pålitelige WordPress-temahubene.

Plum kommer med alle viktige funksjoner du trenger for å bygge et fantastisk nettsted med letthet, for eksempel responsiv og mobilvennlig, netthinne og 4k-klar, flerspråklig og WooCommerce-støtte, og så videre.

Det lar deg enkelt legge til en glidebryter på hjemmesiden din og publisere en fantastisk galleriside for å vise frem porteføljen din. Alle temaalternativene dine kan justeres fra Customizer-panelet.

Kom i gang med Plum i dag!

27. Advokatsone

advokatsone

Lawyer Zone er et moderne flerbruks WordPress-tema bygget spesielt for advokatvirksomheter. Dette temaet er utviklet av Acme Themes.

Lawyer Zone leveres med 9 tilpassede widgeter som kan legges til hjemmesiden din og sidefeltet. Alle temaalternativer kan justeres i Customizer-panelet, slik at du kan gjøre endringer i temaet ditt med live forhåndsvisninger.

Nedenfor er noen funksjoner i Advokatsone som du kan finne veldig nyttig:

 • Slider: Lag flotte glidebrytere på hvilken som helst side med ubegrensede lysbilder.
 • Alternativer for topptekst og bunntekst: Tilpass enkelt topptekst og bunntekst med flere alternativer i tematilpasseren.
 • Oppsettkontroller: Du kan angi sidefeltet til venstre, høyre eller til og med velge en sidebjelke i full bredde.

Kom i gang med Lawyer Zone i dag!

28. Bellini

bellini

Bellini er et enkelt WooCommerce-kompatibelt tema som gjør det enkelt å bygge en fantastisk eCommerce-butikk. Bellini er utviklet av Atlantis Themes.

Dette temaet er levert med flere vakre oppsett for å lage stilige produktsider. Demoimporten med ett klikk hjelper deg enkelt å bygge et fantastisk nettsted uten å måtte bygge sidene dine fra grunnen av.

Med sin tilpassede hjemmeside mal kan du vise produktkategorier, nyeste produkter, kjennetegnede produkter, Google Maps og mer.

Kom i gang med Bellini i dag!

29. Nyhetsportal

nyhetsportal

News Portal er et WordPress-magasinetema bygget for publikasjoner, utgitt av Mystery Themes. Dette temaet har 5+ widgets som er egnet for å organisere et magasinlayout på hjemmesiden din.

Programtillegget er tilgjengelig for nedlasting gratis fra det offisielle WordPress-programtillegget. Du kan få en premielisens for $ 55. Pro-versjonen inkluderer funksjoner, for eksempel ett-klikk-demoimportverktøy, tonnevis med oppsett, etterfølgende brødsmuler og mye mer.

Dokumentasjonen er godt organisert på nettstedet Mystery Themes, slik at du raskt kan gå gjennom alle aspekter ved å bygge en online publikasjon med News Portal.

Kom i gang med Nyhetsportalen i dag!

30. Shoptimizer

shoptimizer desktop

Shoptimizer er et WooCommerce-kompatibelt tema, utgitt av CommerceGurus, som er et ledende WordPress-temafirma som spesialiserer seg på WooCommerce-optimaliserte temaer. Med over 10.000 kunder er CommerceGurus en av de beste WooCommerce-temaselgerne på ThemeForest-markedet.

Ikke gå glipp av denne artikkelen på de beste e-handelsplattformene for multivendor-markedsplasser.

Shoptimizer er bygget med konverteringer i tankene, slik at du finner mange konverteringsfokuserte funksjoner som for eksempel distraksjonsfri kasseside, ber om en tilbakeringingsfunksjon, klebrig produktdetaljer på bla og mer.

Alle temainnstillinger kan justeres i tematilpasseren. I motsetning til andre CommerceGurus-temaer, selges Shoptimizer utelukkende på deres hjemmeside, ikke på ThemeForest-markedet..

Kom i gang med Shoptimizer i dag!

31. Atlast Business

atlast-business-wordpress-tema

Atlast Business er et gratis responsivt WordPress-forretningstema som du kan bruke til å lage et elegant nettsted for bedriften din. Den kommer med mange tilpasningsalternativer og funksjoner, slik at du kan opprette et nettsted med full frihet og kreativitet.

Sjekk også ut: Beste WordPress-forretningstemaer

Det er over 70 fargevalgalternativer for å style alle deler av nettstedet ditt. Dessuten har den 3 topptekster, 3 bunntekst, 3 navigasjonsmenyer, 4 copyright-stiler, widgetiserte områder og mye mer. Du kan enkelt og tilpasse temaet ditt med Live WordPress-tilpasningen uten å måtte berøre noen kode.

Hvis du vil legge til flere funksjonaliteter, kan du installere hvilke som helst av plugins og bruke med dette. Den støtter alle de store WordPress-plugins i markedet.

Kom i gang med Atlast Business i dag!

32. Gjenopplevelse

gjenopplive-wordpress-tema

Revive er et gratis WordPress-tema for blogger og online magasiner laget av InkHive. Det kommer med et rent og vakkert magasinlayout med mange stiler for å vise nyhetene og artiklene dine. Den er optimalisert for best hastighet og SEO.

I tillegg har temaet en responsiv og mobilvennlig layout som ser bra ut på alle typer enheter og skjermer. Videre gir det deg mange nyttige funksjoner som sosiale medieikoner, flere overskriftsoppsett, flere bloggoppsett, tilpassede widgeter. Alternativer for sidefelt med mer.

Temaet er fullt kompatibelt for WooCommerece-plugin som hjelper deg å gjøre hjemmesiden din til en eCommerce-butikk.

Kom i gang med Revive i dag!

33. Butikk

butikk-wordpress-tema

Hvis du leter etter et rent eCommerce-tema for å bygge en egen nettbutikk, kan Store være det rette temaet for deg. Det er et fullt utstyrt WooCommerce-drevet tema fra InkHive.

Butikktema leveres med kraftige e-handelsalternativer og mange tilpasningsmuligheter. Derfor kan du opprette en fullt funksjonell e-handelsbutikk ved hjelp av dette temaet. Noen av funksjonene inkluderer flere sideoppsett, funksjoner for utstillingsvinduer med produkt, konfigurerbare sidefelt og 3D-effekter.

Temaet er lokaliseringsklart, slik at du også kan lage en butikk på ditt lokale språk for dine lokale kunder.

Kom i gang med Store i dag!

34. Grønnkål

grønnkål-wordpress-tema

Grønnkål er et av de mest elskede gratis temaene i det offisielle WordPress-temarommet. Den har 5 av 5 stjerner gjennomsnittlige brukervurderinger. Temaet er laget av LyraThemes.

Grønnkål er et estetisk vakkert tema perfekt for livsstil, personlig, mat og oppskriftsblogger. Designet med kjærlighet og presisjon, og gir deg en virkelig fantastisk bloggmal. Dessuten kan du finne mange alternativer for å tilpasse nettstedet ditt.

Noen av hovedfunksjonene er innlegg på forsiden, høydepunkt på forsiden, flere bloggfeedsvisninger, flere sidefelt, glidebrytere og enkle menyer i sosiale medier. Den er fullt responsiv og klar for mobile enheter.

Kom i gang med Kale i dag!

35. Juliet

juliet-wordpress-tema

Inspirert av den klassiske shakespeariske karakteren ‘Juliet’, er Juliet et nydelig feminint bloggtema av LyraThemes. Enkelt og elegant i design, det er et perfekt tema for crossfit-, livsstils-, skjønnhets- og moteblogger.

Julietema leveres med mange stiler og alternativer for å la deg bygge din egen drømmende blogg. Den har fancy rullefelt, klebrig innlegg, off-canvas-meny, banner på forsiden, flere blogg-feedsvisninger, osv.

Temaet har også et dypt nivå av WooCommerce-integrasjon slik at du kan lage en butikkside på bloggen din. Det lar deg enkelt legge til eCommerce-funksjoner og tilpasse dem.

Kom i gang med Juliet i dag!

36. Cressida

Cressida-wordpress-tema

Cressida er et enkelt og elegant tema for personlige blogger så vel som profesjonelle blogger. Det kommer med et vakkert design og kraftige funksjoner som hjelper deg å lage en funksjonsrik moderne blogg med videoinnlegg. Det er en opprettelse av LyraThemes.

Med Cressida kan du få mange alternativer for å gjøre forsiden din attraktiv. Den har kjennetegnet innlegg, fremhev innlegg, promoteringskategori, innleggstrimmel, kjente sider osv. For bloggens forside. Dessuten kan du enkelt tilpasse bloggikonene og bakgrunnen.

Videre har den mange tilpasningsalternativer som flere widgets, sidefeltbanner og glidebrytere, enkle menyer i sosiale medier, osv..

Kom i gang med Cressida i dag!

37. Perfekt blogg

perfekt-blog-wordpress-tema

Perfect Blog er det beste gratis WordPress-bloggtemaet opprettet av ThemeShopy. Du kan bruke dette temaet for blogger, nettaviser og sportsmagasiner. Temaet tilbyr et attraktivt unikt stiloppsett som hjelper deg med å lage en egen profesjonell blogg.

Perfekt blogg-tema er perfekt optimalisert for søkemotorer, slik at bloggen din får bedre rangering på søkeresultatene. I tillegg har den en høy standard for koding for å sikre robust sikkerhet og høyhastighetsytelse.

Med Perfect Blog kan du glede deg over fullt responsivt design, hjemmesidemaler, WooCommerce-støtte, alternativ for opplasting av logo, lysbilder, osv..

Kom i gang med perfekt blogg i dag!

38. TS Photography

ts-fotografering-wordpress-tema

Hvis du elsker å ta fotografier som en hobby eller ønsker å bli en profesjonell fotograf, kan du forfølge drømmen din ved å lage et nettsted for fotografering. Med et godt designet fotografiside kan du vise frem de vakre bildene dine på nettet for et bredere publikum.

TS Photography er et gratis tema som du kan bruke til å lage et vakkert fotografiside. Temaet har et fullt responsivt design, slik at bildene dine vil se bra ut på alle enheter. Du kan laste opp en tilpasset logo, legge til sosiale mediekoblinger, legge til glidebrytere og lage et unikt nettsted med dette temaet.

Dessuten kan du også selge premiumfotoene dine ved å opprette en butikkside på nettstedet ditt, da det har full WooCommerce-plugin-støtte.

Kom i gang med TS Photography i dag!

39. BB Wedding Bliss

bb-wedding-lykke-wordpress-tema

BB Wedding Bliss er et gratis WordPress-tema for bryllupsnettsteder. Det er perfekt for ekteskap, forlovelser, bryllupsplanleggere, bryllupsband, par og arrangementer og konferanser. Du kan imidlertid bruke temaet også til bedriftsnettsteder med flere formål.

BB Wedding Bliss-tema kommer med et fullt responsivt design som gjør nettstedet ditt tilpasningsdyktig til alle størrelser og skjermtyper. For å hjelpe deg med å lage et nettsted med letthet, kommer det med en ferdig hjemmesidemal som du kan bruke med minimal tilpasning.

Dessuten har den sosiale delingsalternativer, blogglayout, skyvekontroller, kontakt oss side osv.

Kom i gang med BB Wedding Bliss

40. Gema

GEMA-Wordpres-tema

Gema er et moderne avisstyltema fra Pixelgrade. Den har en unik og attraktiv layout som hjelper deg å presentere innholdet ditt på måter som fanger besøkende til besøkende og interesse. Temaet er flott for reisebloggere, fotografer, litterære forfattere, så vel som personlige bloggere.

Gema har dristig design av murstiler som gjør at miniatyrene til innlegget ditt ser bra ut uansett dimensjoner og størrelse. Det er i utgangspunktet et dristig tema med et minimalistisk utseende, ingen rot i det hele tatt. Så det er et godt valg for dristige mennesker.

Dessuten har den en helt unik måte å vise kategorier og innlegg. Dette temaet er et godt valg for de som leter etter et eksperimentelt design.

Kom i gang med Gema i dag!

41. Hive

bikube-wordpress-tema

Hive er enda et fantastisk tema av Pixelgrade. Det er et uanstrengt verktøy for utgivere av alle slag som vil publisere artikler, sitater, bilder, historier osv. Hive tilbyr et flott nettstedoppsett der du kan publisere hva som helst, men allikevel vil det se bra ut.

Hive-temaet har ren utforming av murstil og moderne typografi sammen med stor fleksibilitet. Hvis du er glad i dristige og stilige nettfonter, har Hive-temaet dem alle.

Det er fullt responsivt og mobilklart. Nettstedet ditt vil se fantastisk ut på vanlige skjermer så vel som netthinneskjermer.

Kom i gang med Hive i dag!

42. Lapp

patch-wordpress-tema

Patch er et gratis WordPress-tema fra magasin-stil av Pixelgrade. Det er et moderne murstiltema som er både vakkert og brukervennlig. Temaet gjør det enkelt for nybegynnere å publisere innhold.

Temaet er fullt optimalisert for SEO og hastighet. Så du kan konsentrere oppmerksomheten din om å lage flott innhold.

Patch er fullstendig responsiv og retina klar, så bildene og innholdet vil automatisk tilpasse seg alle typer skjermlesere leserne bruker for å bla gjennom nettstedet ditt.

Kom i gang med oppdatering i dag!

43. Åtti dager

eightydays-wordpress-tema

EightyDays er et av de beste profesjonelle WordPress-forretningstemaene du kan bruke til å lage en profesjonell blogg. Temaet er laget av GretaThemes. EightyDays-temaet har et flislagt galleri, Instagram-integrasjon og mange fantastiske funksjoner, slik at du kan bruke det til flere typer blogger.

Med EightyDays kan du nyte et importeringsalternativ for ett klikk som gjør det enkelt og raskt å starte en egen blogg. Når du importerer demodataene, kan du ganske enkelt erstatte demoinnholdet med det tilpassede innholdet ditt og publisere nettstedet ditt. Det er spesielt nyttig for nybegynnere.

Dessuten har den andre gode funksjoner, inkludert omtalt innhold, uendelig bla, 800+ Google-skrifter, beslektede innlegg osv.

Kom i gang med EightyDays i dag!

44. TheFour

thefour-wordpress-tema

TheFour er et kraftig WordPress-forretningstema laget av GretaThemes. Temaet kommer med mange tilpasningsalternativer og kraftige funksjoner, slik at du også kan lage en portefølje og bloggsider ved hjelp av dette temaet.

Den har en ren og attraktiv layout som er testet for respons. Temaet er enkelt å sette opp og tilpasse, slik at hvem som helst kan bygge et profesjonelt nettsted ved hjelp av dette temaet. Med TheFour-temaet kan du lage attester, portefølje og få flere forretningsavtaler fra partnere.

Dessuten har den full integrasjon til Jetpack-plugin så uendelig bla, relaterte innlegg er for hånden.

Kom i gang med TheFour i dag!

45. Didi

didi-tema

Hvis du er interessert i blogging om livsstil eller mote, er Didi temaet for deg. Spesielt designet med bloggere i tankene, setter Didi søkelyset på innholdet ditt og får det til å skille seg ut på en virkelig vakker måte.

Didi er moderne og minimalistisk på de beste måtene med en elegant layout og nydelig typografi. Didi-temaet inneholder nødvendige funksjoner som relaterte innlegg, registreringsskjemaer for nyhetsbrev og et integrert og tilpassbar bunntekstområde for bunntekst, mens du unngår overflødig oppblåsthet.

Med flere forhåndsdesignede hjemmesideoppsett er Didi enkel å komme i gang som et live nettsted. Didi er også fullstendig responsiv og ser fantastisk ut på alle enheter eller nettlesere.

Kom i gang med Didi i dag!

46. ​​Lakshmi

Lakshmi ble lastet ned over 30 000 ganger og blir raskt et av de mest populære temaene i 2020. Dette unike temaet har 9 forskjellige, lett tilpassbare layouter som kan tjene en rekke nettsteder.

Lakshmi har en enkel å bruke sidebygger som gjør tilpasning til en lek. Det er også WooCommerce-klart, så det er enkelt å sette opp en nettbutikk.

Kom i gang med Lakshmi i dag!

47. FoodyPro

FoodyPro ble bygget for matbloggere! Med dette enkle temaet kan du raskt og enkelt lage en matblogg og en WooCommerce butikk.

Rask responstid, SEO-optimalisering og mobilvennlighet er alle funksjoner i FoodyPro. Det er også oversettelsesklart og har en oppskriftsindeks med et tilpasset widget-område for filtre. Med en 1-klikks installasjon, kan installasjonen ikke være enklere. Det er hver matblogger sin drøm.

Kom i gang med FoodyPro i dag!

48. Infinity Mag

Enten du starter et magasin, et nyhetsnettsted eller en blogg, er Infinity Mag-temaet et godt valg. Infinity Mag er moderne og ren med sin design og er helt responsiv og ser perfekt ut på alle enheter eller nettlesere.

Du kan velge mellom en nettstedsomfattende eller esket layout og velge sidelinjeposisjoner. Infinity Mag inkluderer også en omtalt innleggskarusell og tilpassede widgeter for å gjøre nettstedet ditt unikt. For ikke å nevne temaet er SEO-vennlig, og du vil kunne bruke ThemeInWPs fremragende supportteam.

Kom i gang med Infinity Mag i dag!

49. Tilpass

Tilpassing, som navnet tilsier, er et svært tilpasselig, ultra-fleksibelt WordPress-tema. Med dusinvis av ferdiglagde nettsteder tilgjengelige og klare til å importeres, kan du få nettstedet ditt i gang på få minutter!

Bygget med sidebyggere i tankene, kan du bruke hvilken som helst sidebygging-plugin du ønsker å redigere nettstedet ditt til perfeksjon. Og ved å bruke WordPress-tilpasningen vil du ha ubegrensede innstillinger for typografi å leke med.

Tilpasset, lett og raskt, Customify-temaet er SEO optimalisert og leveres med personlig e-poststøtte.

Kom i gang med Tilpass i dag!

50. Fruktbar

Fruitiful

Fruktbar er et gratis minimalistisk responsivt WordPress-tema som kommer med et kraftig panel for temaalternativer. Fruitful er bygget av et topp ukrainsk WordPress utviklingsselskap som heter Fruitful Code.

Det fruktbare temaet lar deg velge mellom responsive og faste HTML-oppsett. Du kan også velge mellom 3 forskjellige layouttyper som full bredde, høyre sidefelt og venstre sidefelt.

Det fruktbare temaet er samlet med 25 widgets, inkludert 12 standard WP-widgeter (for eksempel arkiver, kategorier, tekst osv.), 12 WooCommerce-widgeter (som gjennomsnittsvurderingsfilter, produktsøk, topp karakterprodukt) og 1 fruktbar widget: Nyhetsarkiv.

Kom i gang med Fruitful i dag!

51. Reisemåte

TRAVELWAY

Travel Way er et responsivt WordPress-tema bygget for reisebyråer og turoperatører. Det leveres med 9+ tilpassede widgeter som kan brukes på hjemmesiden og sidefeltet. Travel Way er også kompatibel med dra og slipp SiteOrigin Page Builder.

Nedenfor er noen få innebygde funksjoner i Travel Way som du finner nyttige:

 • Ubegrenset glidebryter: Uten en dedikert glidebrygg-plugin, kan du enkelt lage fantastiske WordPress-glidebrytere.
 • Demoimport med ett klikk: Med et enkelt klikk kan du bygge et nettsted akkurat som demosiden.
 • Oppsettkontroller: Travel Way lar deg sette opp sidefeltet til venstre eller høyre. Du kan til og med velge et innholdsområde i full bredde uten sidefelt.

Kom i gang med Travel Way i dag!

52. WP Diary

WP Diary tema

WP Diary er et perfekt WordPress-tema for nyhetsmagasiner, tidsskrifter eller personlige blogger. Den er utviklet av MysteryThemes, et populært temahub i WordPress.

WP Diary-temaet har dusinvis av tilpasningsalternativer for å finjustere nettstedet ditt slik du vil. Alle tilpasningsalternativer kan justeres ved å bruke Tilpasseren, slik at du kan forhåndsvise og endre temaets utseende. De tilbyr kundesupport via forum på deres hjemmeside.

Kom i gang med WP Diary i dag!

53. Moroseta

Moroseta

Moroseta er enda et minimalistisk WordPress-tema, laget av PanKogut. Moroseta lar deg bygge vakre skyvekontroller for kjente innlegg på hjemmesiden din. I tillegg kan du også vise en reklamekasse på hjemmesiden din og andre sider. Bloggsiden har 5 oppsett, slik at du kan gi et bloggartikler et unikt utseende.

Nedenfor er noen funksjoner i Moroseta som du kan finne nyttige:

 • Demoinstallasjon med ett klikk
 • Alternativer for å legge til Google Analytics
 • Alternativ for topptekst og bunntekst med muligheten til å legge til sosiale ikoner.

Kom i gang med Moroseta i dag!

54. Mesmerize

Mesmerize

Mesmerize er et flerbruks WordPress-tema, utviklet av Extend Themes. Den kan brukes til å opprette nettstedet ditt for mobile apper og programvare. Med Mesmerize kan du bygge et unikt nettsted med dra og slipp. Den gratis versjonen av temaet Mesmerize kommer med en forhåndsdesignet hjemmeside, sammen med 5 headerdesign og over 30 tilpassede innholdsseksjoner.

Med premiumversjonen vil du få 100+ forhåndsinnstilte blokker for å bygge et fantastisk nettsted på kort tid. Det beste av alt er at det lar deg redigere liveinnholdet ved hjelp av Customizer. Mesmerize tilbyr 3 førsteklasses planer, fra 79 dollar.

Hvis du leter etter et godt tilpassbart WordPress-tema som lar deg redigere innholdet ditt ved hjelp av Customizer, anbefaler vi deg å bruke Mesmerize.

Kom i gang med Mesmerize i dag!

55. Skrifter

Writings

Writings er et Gutenberg-kompatibelt WordPress-tema, bygget for forfattere og profesjonelle bloggere. Siden Writings fungerer sømløst med Gutenberg, kan du bruke blokker for å lage alle typer innhold.

Du kan laste ned en gratis / lite versjon av temaet fra WordPress-depotet. Den premiumversjonen har forbedrede funksjoner, inkludert bunnwidget-område, 3 ekstra sidemaler, 2 innholdsoppsett på hjemmesiden og mer. Writings er også kompatibelt med Atomic Blocks-plugin-en som utvider Gutenberg-blokkeringssettet.

Kom i gang med Writings i dag!

56. Bildemateriale

bilder

Imagery er et minimalistisk WordPress-tema bygget av Dinev Themes. Bilder støtter også plugins som Atomic Blocks og Stackable som utvider Gutenberg-redigeringsblokksettet. Dette temaet har en layout uten sidelinje med det viste bildet eller galleriets lysbildefremvisning øverst.

Frontenden består av flere seksjoner, for eksempel omtalt innhold, sideinnhold, seksjonen om siste innlegg og porteføljeseksjon. Du kan administrere disse seksjonene i Customizer.

Kom i gang med bilder i dag!

57. TC E-handelsbutikk

TC Netthandel

TC E-commerce Shop er et gratis WordPress-tema bygget for å drive en eCommerce-butikk. Dette temaet er bygget av Themes Caliber, et team som selger responsive temaer i verdensklasse.

Både gratis- og premiumversjonen av TC E-commerce-temaet er tilgjengelig. Gratisversjonen lar deg vise frem sosiale medier-profiler, laste opp logo og hjelper deg med å lage glidebrytere. Premium-versjonen kommer med 3 forskjellige bloggoppsett, 2 siders layout og mer.

Kom i gang med TC E-commerce Shop

58. Totalt

Total

Total er et mangfoldig WordPress-tema som kommer pakket med mange funksjoner ut av esken. Total hjelper deg å tilpasse WordPress-nettstedet slik du vil via WordPress Customizer.

En gratis / lite versjon er tilgjengelig for nedlasting på WordPress-depotet. Hvis du vil ha forbedrede funksjoner som demoimport med ett klikk, informasjonskapsler samtykker for GDPR-samsvar, mega-meny, flere overskriftoppsett og mer, kan du installere pro-versjonen av temaet.

Kom i gang med Total i dag!

59. Vogue

vogue-wp-tema

Vogue er et enkelt, rent og minimalt WordPress-forretningstema som passer for gründere og små byråer. Den er tilgjengelig i to smaker: både gratis og premium.

Vogue-tema kommer med et dypt nivå av WooCommerce-integrasjon, slik at du enkelt kan bygge et eCommerce-nettsted. Den har tilpassede WooCommerce designalternativer for butikksiden.

Den har 4 overskriftoppsett, 4 bloggoppsett og 2 bunntekststiler. Det lar deg tilpasse hele temainnstillingene med forhåndsvisning av sanntid ved hjelp av WordPress-tilpasseren.

Kom i gang med Vogue i dag!

60. Avant

avant-tema

Avant er et gratis og premium flerbruks-tema for WordPress. Du kan bygge et bredt utvalg av nettsteder som spenner fra en enkel blogg til en fullverdig nettbutikk ved bruk av dette temaet.

Avant-tema lar deg enkelt gi et unikt utseende på nettstedet ditt. Du kan velge mellom 7 stilige overskriftsoppsett, 5 bloggoppsett og 3 bunntekstoppsett og lage et nettsted for fantasien.

Plugin støtter Elementor sidebygger, WooCommerce, WPForms og Breadcrumb NavXT.

Avant Premium er pakket med en rekke flotte funksjoner for bare $ 29.

Kom i gang med Avant i dag!

61. Conica

conica-wordpress-tema

Conica er enda et kraftig flerbruks-tema for WordPress. Du kan bruke den til å lage et bredt utvalg av nettsteder, inkludert en blogg, bedriftsnettsted, nettbutikk osv.

Den har flere tilpasningsalternativer som er enkle å administrere selv for nybegynnere.

Temaet gir en rekke fantastiske funksjoner som lar deg bygge et moderne nettsted. Den har dyp WooCommerce-integrasjon, overskriftsalternativer, glidebrytere på hjemmesiden, bloggliste og arkivsidestiler og mer.

Conica er uten tvil et fantastisk tema for alle typer nettsteder.

Kom i gang med Conica i dag!

62. Sydney

Sydney-tema

I likhet med Hestia tilbyr Sydney også både gratis og premium versjon av dets flerbruks-tema. Sydney er et av de mest populære WordPress-temaene i det gratis WordPress.org-temarommet.

Den lar deg bruke ekstra widgets, live customizer og pre-laget maler for å tilpasse nettstedet ditt. Sydney jobber sømløst med WooCommerce, slik at du kan bruke den til å opprette en nettbutikk.

Den er oversettelse klar og fungerer med live WordPress-tematilpasseren.

Les hele Sydney-anmeldelsen.

Kom i gang med Sydney i dag!

63. CityLogic

citylogic

CityLogic er et fantastisk WordPress-tema som lar deg lage et hvilket som helst nettsted som spenner fra reise til forretning, livsstil og til og med en nettbutikk. CityLogic-temaet er utviklet av Out the Box, en ledende WordPress-temabutikk.

Det gratis WordPress-temaet har alle de viktige funksjonene du trenger for å bygge et fantastisk nettsted. CityLogic er kompatibel med en rekke populære plugins som WooCommerce, WPForms og Elementor, etc..

Med premiumversjonen av temaet kan du enkelt gjøre nettstedet ditt til et nettsted med en side ved å aktivere One Page Mode. Du får også utallige alternativer for å tilpasse WordPress-nettstedet ditt, for eksempel flere layoutalternativer, klebrig navigasjonsmeny og klebrig topptekst osv..

Kom i gang med CityLogic i dag!

64. Panoramisk

panorama

Panoramic er nok et vakkert, responsivt WordPress-tema av Out the Box. Panoramic lar deg legge til en vakker glider for hjemmesiden uten å måtte installere noen glidebryter-plugin. Når den brukes sammen med SiteOrigin’s plug-in-plugin for dra og slipp side, kan til og med en absolutt nybegynner raskt bygge vakre sideoppsett.

Deres omfattende dokumentasjon hjelper deg med å lede deg gjennom alle aspekter ved å bygge et nettsted med panorama-tema.

En gratis versjon av temaet er tilgjengelig i WordPress-depotet. Du kan kjøpe premiumversjonen for $ 25.

Kom i gang med Panoramic i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne det beste WordPress-temaet for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å sjekke ut våre håndplukkede lister over billige premium WordPress-temaer og 27 beste WordPress-plugins som du må ha!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map