АдСанити Ревиев 2020: Да ли је то најбољи додатак за управљање огласима?

Тражите лакши начин управљања огласима на својој веб локацији? Додатак АдСанити ВордПресс омогућава вам да креирате и приказујете рекламе банера свих величина на својој веб локацији помоћу виџета и кратких кодова и добијате статистику у погледу и кликовима. Прочитајте све о томе како је то учињено у нашем прегледу АдСанити.


адсанити-вордпресс-плугин

Зашто вам треба додатак за управљање огласима

Оглашавање је један од најлакших и најпопуларнијих начина да зарадите новац са веб странице ВордПресс.

Али, ако сте икада покушали ручно приказивати огласе на вашој ВордПресс веб локацији, знате која би гњаважа могла бити.

Употреба додатка за управљање огласима може вам помоћи да останете организовани и имате више контроле над начином приказивања својих огласа – као и да вам омогући кључну статистику о успешности огласа..

АдСанити функционише тако што вам омогућава да правите огласе као прилагођене врсте поста, и приказује их на вашој веб локацији помоћу виџета или кратког кода.

Огласи се могу приказивати сами (било према одређеном огласу или насумично изабрани), било у групама. Огласи су задани стиловима ваше теме, тако да ако ваша тема реагује, бит ће и ваших огласа.

Шта је АдСанити и како функционише?

АдСанити је моћан додатак за управљање огласима за објављивање огласа са властитим хостингом, као и мрежних огласа у ВордПресс-у. То је један од најпопуларнијих додатака за ВордПресс за управљање огласима и пушта милионе огласа на мрежи.

Додатак је толико једноставан и лаган за употребу да било ко, укључујући комплетне почетнике, може да креира професионалне огласе користећи га. Пружа чист и почетницима прилагођен интерфејс за креирање и управљање огласима. Језграни додатак је лаган и брз са минималним набором функција; међутим, нуди бројне додатке који вам омогућавају да проширите функционалности додатка.

Додатак АдСанити креирао је и одржавао Пикел Јар, компанија за развој веб локација. Компанија се фокусира на то да ВордПресс платформу олакша корисницима.

АдСанити Ревиев: Функције и додаци

АдСанити је додатак богат значајкама са мноштвом одличних функција и додатака. Иако су стандардне функције додатка одличне за креирање и управљање професионалним огласима у ВордПресс-у, помоћу додатака можете додати додатне могућности.

Постоје две врсте АдСанити додатака: Основни и Про. Основни додаци су укључени у све планове, док су про аддон укључени само са Девелопер лиценца. Међутим, додатке можете купити појединачно и користити их на вашој веб локацији, уколико вам требају.

Неки од најинтригантнијих АдСанити додатака су:

 • Условни изглед огласа: На страници за екран Стварање огласа додаје се нови метабок да бисте могли да контролишете изглед својих огласа.
 • Видљивост корисничких улога: Омогућује вам (власнику сајта) да сакријете огласе на основу улоге посетилаца на вашој веб локацији.
 • Праћење Гоогле аналитике: Помаже вам да пратите огласе како из сопствених извора, тако и из огласних мрежа. Ако користите МонстерИнсигхтс на вашој веб локацији не морате да купујете овај додатак јер вам МонстеИнсигхтс омогућава лако праћење огласа.
 • Детекција блока огласа: Овај додатак проверава софтвер за блокирање огласа у прегледачима ваших корисника и приказује им поруку која их подстиче да га онемогуће.
 • Видео огласи: Омогућава вам лако додавање видео огласа на вашу ВордПресс локацију.

Штавише, додатак садржи више опција објављивања тако да можете креирати бесконачне или базиране на датумима са почетним датумом и датумом завршетка. Да бисте приказали огласе на својој веб локацији, можете их додати у видгетизед подручја, странице, постове са кратким кодовима или ознаке шаблона..

Најзанимљивија карактеристика за програмере је да садржи акције и филтере које програмери могу да користе за прилагођавање и додавање снаге АдСанити додатку. Њихова подршка је такође невероватна.

Како да поставите свој први оглас

Да бисте започели, морате да преузмете АдСанити додатак са веб странице и затим да га ставите на своју веб локацију да бисте га инсталирали. Након инсталирања и активирања додатка, можете се кретати до АдСанити »Управљање огласима започети.

Кликните Креирајте оглас дугме у врху екрана.

АдСанити преглед - додајте нови оглас

Овде ћете унети детаље вашег огласа и отпремити слику банера.

Након уноса имена за оглас изаберите величину.

АдСанити преглед - изаберите величину

Затим отпремите слику вашег банера.

Испод Детаљи огласа, обавезно залепите УРЛ на који желите да усмерите своје посетиоце када кликну на оглас. Ако желите, можете да потврдите оквир да бисте отворили везу у новом прозору.

На десној страни странице можете да додате свој нови оглас у огласну групу. Групе су корисне када бирате које ћете огласе желети заједно приказати (више о томе у наставку).

АдСанити преглед - група

У Објавите у пољу са десне стране, можете да кликнете на Уредити линк поред Објавите заувек да промените трајање приказивања огласа.

Преглед АдСанити - истек

Када завршите са одабиром опција, кликните на Објавите дугме.

Да бисте приказали свој нови оглас, идите на Изглед »Додаци.

Видећете да је на располагању неколико нових виџета.

АдСанити преглед - виџети

Виџети су:

 • АдСанити – Један оглас: Прикажите један одређени оглас по вашем избору.
 • АдСанити – група огласа: Изаберите групу огласа која ће одједном приказати све огласе.
 • АдСанити – Случајни оглас: Приказује случајни оглас сваки пут када се страница учита.

Да бисте приказали управо постављени оглас, користите АдСанити – Један оглас виџет и изаберите назив огласа који сте унели. Затим кликните на сачувати.

АдСанити преглед - појединачни виџет

Ваш оглас ће се сада приказивати у вашем виџету!

Обавезно тестирајте да бисте били сигурни да исправно ради.

(Напомена: Ако се кликом на ваше огласе доведе до странице 404, идите на Подешавања »Пермалинкс и кликните на сачувати дугме без промене. Ово ће ресетовати структуру сталне везе на вашој веб локацији тако да садржи АдСанити прилагођени тип поста, без утицаја на остатак ваше веб локације.)

Такође можете приказати огласе на својој веб локацији помоћу кратких кодова који се могу наћи у званичној документацији.

Користите овај кратки код за приказ једног одређеног огласа:

[огласни ид ="овде стави оглас" алигн ="алигнноне"]

И овај кратки код ће приказати групу огласа:

[адсанити_гроуп нум_адс = 2 број_колона = 3 гроуп_идс = 1,2 /]

Можете прилагодити атрибуте за промену екрана:

 • нум_адс: Број огласа који ће се заједно приказати
 • нум_цолумн: Број ступаца
 • Гроуп_идс: ИД групе огласа коју желите да прикажете.

Да бисте пронашли ИД-ове своје огласне групе, идите до АдСанити »Групе огласа а ИД имена биће наведен поред имена групе.

Преглед АдСанити - ИД групе

Након што се огласи прикажу, можете се кретати до АдСанити »Статистика да видите податке о приказима огласа, кликовима и ЦТР-у.

Да ли треба да купите АдСанити за управљање огласима у ВордПресс-у?

Сада када смо детаљно прегледали функције и функције АдСанити-а, време је да одлучимо да ли је вредно куповине. Ако планирате да своју страницу претворите у машину за оглашавање са професионалним огласима, овај додатак је савршен.

Ево само неколико разлога због којих бисте требали да купите АдСанити за управљање огласима ВордПресс:

1) Додатак прилагођен почетницима који не прави компромисе у карактеристикама

Будући да алат за управљање огласима АдСанити функционише баш као што је Пост Едитор у ВордПрессу, било који корисник, без обзира на свој сет вештина, који је навикнут на ВордПресс-ов интерфејс лако ће радити с њим. Поред тога, долази са свим битним карактеристикама које су вам потребне за успех.

Можете лако да креирате огласе са властитим домаћинима било које димензије и да их приказујете на различитим деловима веб локације. Ако желите да додате мрежне огласе, једноставно можете да додате одломак огласа на страницу за прављење огласа. Такође можете да направите ХТМЛ5 огласе.

2) Лагана и проширива

АдСанити долази са једноставним и чистим интерфејсом који није прекривен нежељеним функцијама – основни додатак се испоручује са само најважнијим карактеристикама.

Ако вам треба више од стандардних функција, можете проширити АдСанити-ове функције инсталирањем основних и про-додатака. Постоје 4 основна и 6 додатка за АдСанити додатак. Основни додаци доступни су бесплатно са свим њиховим плановима одређивања цена, док су додатни додаци укључени у само Девелопер план. Али, додатке можете купити појединачно и користити их на вашој веб локацији уз било који план, ако је потребно.

3) Најприкладније за било који буџет

Најбоља ствар о АдСанити додатку је та што је он најприкладнији за веб локације свих величина и буџета. Цијене су прилично разумне.

Без обзира да ли сте блогер, издавач, програмер или агенција великог обима, можете пронаћи план за вас.

Погледајте у следећем одељку планове за цене.

Цене и подршка за АдСанити додатак

АдСанити је премиум додатак са 3 врсте планова цена: Основе, Уцело, и Све у једном за живот. Можете одабрати један од доступних планова и одмах започети креирање и управљање банерима и мрежним огласима.

аданзивна цена

Најосновнији план је Основе, и кошта 49 долара годишње. План долази са адСанити језгром додатком и основним додацима и може се користити у 1 јавном и 1 локалном домену.

Тхе Уцело план је план средњег распона и такође најпопуларнији план. Лиценца кошта 149 УСД годишње и може се користити за неограничене јавне и локалне домене.

Тхе Све у једном за живот план је план са највише цена за АдСанити. Кошта 489 долара годишње и долази у пакету са свим карактеристикама и додацима који плугин може да понуди. Омогућава неограничено лиценцирање и неограничена ажурирања.

Документација за АдСанити додатак је ријетка, са само неколико кратких чланака на мрежи за основно решавање проблема и функције. Ако имате проблема са подешавањем додатка, можете да пошаљете карту за подршку путем веб локације за подршку.

Наша пресуда о АдСанитиу као најбољем додатку за управљање огласима у програму ВордПресс

АдСанити вам олакшава управљање огласима и прегледавање основних статистика са ваше ВордПресс контролне табле.

Ако тражите напредније функције, попут могућности да директно продате огласни простор или добијете детаљнију анализу, овај додатак ће бити превише основни за вас.

Иако недостаје документације, додатак је једноставан за употребу, а програмери одговарају на захтеве за подршком.

Дајемо АдСанити 4 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите АдСанити одмах »
Погледајте купон АдСанити »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map