АффилиатеВП Ревиев – Аффилиате Програм за ВордПресс

Желите да створите партнерски програм за свој производ? Партнерски програм је систем препорука где подстичете остале да упуте свој производ нудећи им провизију за сваку продају на коју се позивају.


Како креирати партнерски систем у ВордПресс-у? За то је додатак АффилиатеВП креиран. Омогућава вам да са лакоћом креирате потпуно развијен партнерски систем у ВордПресс-у. Ако желите знати више о његовим карактеристикама, функционалностима, цијенама итд., Наставите читати наш комплетан преглед АффилиатеВП у наставку.

О додатку АффилиатеВП

аффилиатевп-бест-аффилиате-манагемент-систем-фор-вордпресс

АффилиатеВП је # 1 додатак за систем за управљање повезаним партнерима за ВордПресс. Омогућава вам да изградите комплетан партнерски систем у ВордПресс-у и помаже у управљању подружница, препорука, плаћања итд. Са ваше веб локације. Долази са свим придруженим маркетиншким алатима који ће вам требати за раст пословања и зарадити новац.

То је додатак направљен за ВордПресс који изгледа и изгледа као ВордПресс. Све његове карактеристике пажљиво су осмишљене да се прилагоде ВордПресс-у и пруже вам познато искуство. Поред тога, он нуди напредне функције придруживања и праћења препорука које пружају поуздане и тачне податке.

АффилиатеВП је развио исти тим који је креирао додатак Еаси Дигитал Довнлоадс еЦооммерце. Стога, додатак има беспрекорну интеграцију са Еаси Дигитал Довнлоадс. Да и не спомињемо, такође има пуну подршку за ВооЦоммерце и остале популарне додатке за чланство, форму и фактуре.

Како функционира придружени маркетинг?

Аффилиате маркетинг један је од најпопуларнијих начина за зарађивање на мрежи. Аффилиате маркетинг ствара вин-вин ситуацију за две укључене стране; власници предузећа и придружена предузећа. То је сарадња у којој придружене компаније помажу у продаји више производа, а власници предузећа нуде провизију придруженим партнерима за сваку продају на коју се позивају.

На пример, ако сте власник предузећа и покушавате да продајете производе, можете да створите партнерски систем на својој веб локацији и апелирате на придружене компаније да се придруже. Када постану подружница ваше веб локације, они бирају производе из ваше продавнице и промовишу их на свом блогу и разним другим платформама. Сада, ако људи дођу у вашу трговину преко партнерских веза и купе производ, филијала која је упутила купца добија одређени проценат провизије.

Као власник предузећа, ваша продавница ће добити већу видљивост, више промета и више продаје. Са друге стране, подружнице ће зарадити новац за сваку продају у коју су се упутили у вашу продавницу. Дакле, то је корисно и за предузећа и за придружене трговце.

Дакле, ако имате интернетску трговину, али немате придружени програм, свакако бисте требали размотрити да је имате.

АффилиатеВП Ревиев – Упознавање са АффилиатеВП

АффилиатеВП је додатак намењен искључиво ВордПресс-у са интерфејсом попут родног ВордПресс интерфејса. Због тога је лако конфигурисати и користити.

Прво, преузмите датотеку додатка са званичне веб локације АффилиатеВП и инсталирајте је на своју веб локацију. Ако су вам потребна детаљна упутства, ево нашег детаљног упутства о томе како инсталирати додатак.

1. Општа подешавања

Након што се додатак активира, идите на Прикључци »Подешавања да активирате лиценцу за додатак. Кључ лиценце можете пронаћи на свом налогу на веб локацији АффилитеВП.

аффилиатевп-генерал-поставка

Поред активације лиценце, Генерал картица има бројне поставке подружнице. Можете изабрати партнерску страницу или страницу уговора о придруживању; међутим, слободно их оставите онаквима какве јесу јер ове странице аутоматски креира додатак како би задовољио потребе везане за придружене компаније.

Затим можете конфигурирати поставке препоруке. Променљива референтна вредност подразумевано је реф а подразумевани формат препоруке изгледа овако: хттпс://иоурсите.цом/?реф=1.

препоруке-подешавања

Ако желите променити променљиву препоруку, можете да је користите добро, партнеру, итд.

Затим можете да омогућите Прилицно придружени УРЛ-ови који ће заменити низове упита (тј.? реф =) и променити формат УРЛ-а у хттпс://иоурсите.цом/реф/1.

Можете да одаберете врсту рефералне стопе било од процента или паушала. Затим можете додати рефералну стопу. Такође прегледајте Изузми доставу и Изузети порез Опције. Затим можете додати и време трајања колачића; на пример, 30 дана (што значи да ће куповина у року од 30 дана од посете корисника путем везе за препоруку бити валидна за провизију).

реферал-рате-сеттингс-аффилиатевп-преглед

Након што прегледате све могућности, не заборавите да кликнете Сачувај промене.

2. Интеграције

Додатак има уграђену интеграцију за бројне е-трговине, чланство, образац и додатке и рачуне за фактуре. Можете лако да омогућите оне које су вам потребне Повезана предузећа »Подешавања» Интеграције.

интеграције-аффилиатевп-поставке

3. Подешавања е-поште

Можете да конфигуришете сва подешавања е-поште са Емаил у подешавањима АффилиатеВП.

емаил-сеттингс-аффилиатевп

Можете да пошаљете логотип, изаберете предложак е-поште, из имена и е-поште, итд. Затим можете да конфигуришете е-поруке са обавештењима о новим регистрационим регистрацијама, прихваћеном партнерском захтеву, додељивању препоруке, апликацији за придруживање која се прегледава и апликацији одбијеној.

4. Остала подешавања

Тхе Разно на картици АффилиатеВП подешавања вам омогућавају да конфигуришете различите опције корисне за ваш партнерски систем.

мисц-сеттингс-аффилиатевп

Корисник можете омогућити или онемогућити регистрацију подружница од стране самог корисника, потребно је одобрење подружнице, реЦАПТЦХА и још много тога.

Прегледајте сва подешавања, а затим кликните на Сачувај промене да сачувате своја подешавања.

Стварање подружнице

Подружничка област је где корисници могу видети регистрацију придруженог партнера и образац за пријаву. Преко ове странице нови придружени трговци се пријављују за ваш придружени програм док се већ регистроване подружнице могу пријавити на своје рачуне, генерисати препоручене везе, прегледати статистику и видети своју зараду..

АффилиатеВП додатак аутоматски креира Подружница странице тачно када инсталирате додатак у ВордПресс. Ако не пронађете ову страницу, можете сами да креирате нову страницу и додате пречицу [аффилиате_ареа] у главном дијелу садржаја, тада ће за вас креирати страницу придружене области.

Погледајте нижи снимак екрана да бисте видели како ће изгледати ваш Аффилиате Ареа:

подружница

Када се корисник пријави на свој налог, видеће другу подружничну област. Подружница за пријављене кориснике изгледа као на слици испод:

афф-ареа-урл-генератор-аффилиатевп

Придружене компаније могу да генеришу придружене УРЛ адресе уносом УРЛ странице у тамошње поље и кликом на Генерисање УРЛ адресе дугме.

Следеће Статистика опција приказује резиме плаћених и неплаћених препорука, посета, стопе конверзије, зараде и провизије.

статистика придружених подручја

Када кликнете на следећу опцију, Графови, подружнице могу видети графички приказ статистике о придруженим партнерима.

графикони подружница

Препоруке даје преглед препорука придружених компанија са зарађеним износом, описом производа и статусом плаћеног или неплаћеног.

препоруке за подружнице

Тхе Посете опција приказује странице које посећују њихове придружене везе.

Тхе Огласи опција укључује промотивне банере које подружнице могу користити на својим блоговима и на више других платформи за промоцију својих производа.

удружени простори-огласи

И, коначно, оно Подешавања картица омогућава вашим подружницама да додају своју е-пошту за плаћање где можете слати провизије које зараде.

подешавања подружнице

Подружница изгледа врло чисто и једноставно. Придружени трговци ће волети ваше сучеље партнерског програма.

Управљање вашим партнерским програмом

АффилиатеВП пружа вам једноставне, а опет моћне опције за управљање вашим партнерским програмом. Подружнице можете да додајете, мењате и прегледате; прегледати појединачне и укупне извештаје о партнерима; управљајте препорукама, посетама и креативним аспектима; и погледајте потпуне извештаје о свему.

Конфигурирање и управљање административним опцијама је једноставно уз АффилиатеВП. Да бисте започели, можете погледати преглед вашег придруженог система тако што ћете отићи на Придружена предузећа »Преглед.

админ-преглед-аффилиатевп

У прегледу можете видети укупне износе исплаћене зараде, неисплаћене препоруке, највредније подружнице, последње регистрације придружених компанија, недавне препоруке итд..

Даље, можете ићи на Прикључци »Придружите се да бисте прегледали листу свих подружница, додали нове подружнице, изменили итд.

аффилиатес-аффилиатевп-плугин

Целокупно руководство са подружницама делује баш као и стандардни постови у ВордПресс-у.

АффилиатеВП Аддонс

АффилиатеВП додатак долази са снажним бесплатним и премиум додацима које можете користити да бисте побољшали свој партнерски програм. Поред тога, подржава и бројне додатке других произвођача.

Постоји 15 званичних бесплатних додатака и 14 професионалних додатака. Про аддон-ови укључују ПаиПал исплате, понављајуће препоруке, доживотне провизије, придружене одредишне странице итд. Бесплатни додаци омогућавају вам додавање функција као што су приказивање плоче са успехом, приказ приписаних придружених купона, плаћање филијала са кредитом продавнице итд..

Додацима можете приступити са своје ВордПресс контролне табле тако што ћете посетити Прикључци »Аддонс.

аффилиатевп-аддонс

АффилиатеВП Плугин: Цене и подршка

АффилиатеВП је премиум додатак који нуди 4 плана цена.

аффилиатевп цијене

1. Лично: Кошта 99 долара годишње. Можете га користити само на 1 веб локацији. Укључује 15 званичних бесплатних додатака и све главне функције АффилиатеВП-а.

2. Плус: Кошта 149 долара годишње. Омогућава 3 лиценце за веб локацију. Такође укључује све бесплатне додатке и основне карактеристике додатка.

3. Професионално: Кошта 249 долара годишње. Можете користити АффилиатеВП на неограниченим веб локацијама са овим планом. Садржи свих 15 про аддонс заједно са свим бесплатним службеним додацима.

4. Ултимате: Цијена је 499 УСД и то је једнократни план плаћања. Уз овај план, можете користити АффилиатеВП на неограниченим веб локацијама. Такође укључује све про и бесплатне додатке и будуће додатке.

Уз три годишња плана претплате добићете подршку е-поштом и ажурирања током трајања ваше тренутне претплате, док ћете добити доживотну подршку и ажурирања са Крајњи план.

Ако имате било каквих питања, можете користити њихов цхат уживо за тренутне одговоре. Можете да предате и карту за упите подршке, али можда нећете требати да се обратите подршци, јер они имају детаљну документацију са стварно опсежним чланцима који ће вас упутити.

Наша пресуда о коришћењу АффилиатеВП-а за креирање партнерског система у ВордПресс-у

АффилиатеВП је несумњиво најбољи додатак за систем за управљање повезаним партнерима за ВордПресс. Има комплетан сет функција и функционалности које вам омогућавају да креирате моћан партнерски систем у ВордПресс-у. Његова интеграција са еЦоммерце-ом, чланством, обрасцима и додацима за фактуре чини га решењем све у једном за партнерске програме.

Додатак је креиран управо за ВордПресс, што га чини врло посебним производом. Његов интерфејс је веома сличан ВордПресс интерфејсу, тако да свако ко користи ВордПресс препознаће познати осећај и конфигурише све врло лако. То је једноставан додатак за ВордПресс подружницу који можете користити без додиривања било којег кода.

Верујемо да је АффилиатеВП најбољи додатак за управљање придруженим партнерима за креирање и покретање партнерског програма на ВордПресс веб локацијама. То је сјајан алат који можете да искористите за повећање продаје, побољшање СЕО-а и раст вашег пословања.

Дајемо му 4,5 од 5 звездица. Ево следеће оцене нашег прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Набавите АффилиатеВП одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map