Акисмет

Желите да смањите нежељену пошту на вашој ВордПресс веб локацији? Акисмет је најпопуларније средство за заштиту од нежељене поште у вези са ВордПресс коментарима. То је уједно и једини додатак који је унапред инсталиран на свакој веб локацији ВордПресс. У овом прегледу Акисмет, размотрићемо његове карактеристике, ефикасност и једноставност коришћења.


Акисмет ревиев

Зашто вам треба Акисмет као додатак за заштиту од нежељене поште?

Нежељени коментари су велики проблем за ВордПресс веб локације. Велики број нежељених коментара генеришу се аутоматизираним ботовима за нежељену пошту. Ручно поднесени коментари против нежељене поште такође су у огромном броју.

Ако имате успостављену веб страницу, ускоро ћете почети примећивати пораст коментара нежељене поште. Један од начина да се то реши је омогућавањем умереност коментара на вашој ВордПресс веб локацији.

Међутим, врло брзо нећете моћи да модерирате коментаре због велике количине нежељене поште.

Ред чекања за модерирање спама од Акисмет-а

Овде долази Акисмет, он хвата нежељене коментаре послате на вашу веб локацију и спречава их да се приказују на вашој веб локацији или у модерирању коментара. То је апликација заснована на облаку, тако да огромне базе података које се користе за филтрирање и хватање нежељене поште налазе се на облаку. Утицај на вашу веб локацију није приметан.

Акисмет, може ухватити највише, али не и све нежељене коментаре достављене на вашој веб локацији. И даље нећете да модерирате коментаре и ако видите нежељене коментаре који су избегли Акисмет, онда их можете обележити нежељеним смећем.

Подешавање Акисмет-а на вашем ВордПресс сајту

Акисмет је пројекат компаније Аутоматски, компанија која стоји иза ВордПресс.цом. Једном када активирате додатак, мораћете да генеришете АПИ кључ креирањем бесплатног налога за ВордПресс.цом.

Подешавање Акисмет-а на веб локацији ВордПресс

Детаљна упутства потражите у овом водичу на шта је Акисмет и зашто би требало да почнете да га користите одмах?

Након што унесете свој АПИ кључ, Акисмет ће почети радити у позадини. Нема додатних подешавања за конфигурацију.

Статистику Акисмет-а можете видети ако посетите Подешавања »Акисмет страна. Страница са статистикама приказаће вам резиме броја нежељених коментара које је Акисмет ухватио да се појаве на вашој ВордПресс веб локацији.

Суочавање са лажним позитивним и избегнутим нежељеним садржајем у Акисмету

Акисмет је прилично добар у прикупљању већине нежељених коментара. Међутим, корисници су га критиковали због лажних позитивних резултата. Када се потпуно легитиман коментар означи као нежељен садржај, то се зове лажно позитивно.

Нежељени коментари се појављују у коментарима на картици нежељене поште. Доведите мишем до коментара и видећете везу да је означите као нежељену.

Коментари означени од нежељене поште од Акисмет

На овај начин можете обавестити Акисмет ако је означио лажну позитиву. Али проблем је што већина корисника не гледа у спам коментаре. Прилично је тешко погледати стотине нежељених коментара да бисте проверили има ли лажних позитивних резултата.

Ако је коментар Акисмет означио као нежељен садржај, аутор коментара неће видети коментар „Чекајући умереност“ поред коментара. Ако пошаљете коментар на веб локацију и не видите да чекате на обавештење о умерењу, обратите се власнику веб локације како би ваш коментар могао да означи као коментар као нежељен. Акисмет ће научити и на крају ће престати да ваш коментар означава као нежељену пошту.

Опције цена и подршке за Акисмет

Акисмет има основни план који се пружа на основу система части. То значи да одлучујете шта вреди Акисмет, а затим плаћате тај износ.

Поред тога, Акисмет такође има плаћене месечне планове почевши од 5 УСД месечно за једну локацију. За 9 долара добијате Акисмет и ВаултПресс (потпуно аутоматизовано резервно решење за ВордПресс веб локације). Подузетнички клијенти могу добити Акисмет за 50 долара месечно са великим бројем чекова и неограниченим веб локацијама.

Подршка на бази е-поште и за цхат нуди се за сваки план. Фиксни месечни планови добијају приоритетну подршку.

Акисмет је врло једноставан за употребу и подешавање, а на званичној веб страници доступна је добра документација.

Је ли Акисмет сам по себи довољан за борбу против нежељених коментара?

Нежељена пошта је велики проблем и ниједно решење не може бити 100% ефикасно. Акисмет може смањити вашу нежељену пошту на подношљив ниво, али неће је у потпуности елиминисати.

Корисници велике количине нежељених коментара ручно подносе хумани корисници. Ови нежељени коментари добијају користи од сумње и лако заобилазе већину нежељених филтера и додатака.

И даље ће бити потребно да модерирање буде омогућено на вашој веб локацији. На тај начин ћете моћи спречити да се ручно послата нежељена пошта појављује на вашој веб локацији.

Погледајте ове савети и алати за борбу против нежељене коментаре у програму ВордПресс.

Наша пресуда

Верујемо да је Акисмет обавезни додатак за све ВордПресс странице. Количина нежељене поште за коментаре једноставно је превише за бављење и Акисмет вам може помоћи да уштедите много времена. Подешавање је лако, не захтева много од вас и веома добро ради.

Акисмет дајемо 4/5 звезда. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празно 0.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Набавите Акисмет одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map