Гоогле Сите Кит преглед 2020 – МОРАЈУ ПРОЧИТАТИ прије инсталирања на вашу веб локацију

Желите знати о Гоогле-овом додатку за веб локацију?


Сите Кит од Гоогле-а је додатак за ВордПресс који вам омогућава директно повезивање Гооглеових мрежних маркетиншких услуга попут Сеарцх Цонсоле, Гоогле Аналитицс, Гоогле Оптимизе, Гоогле управитеља ознака, ПагеСпеед Инсигхтс, Гоогле АдСенсе, итд. директно на ВордПресс контролну таблу.

Помоћу Сите Кит-а добијате увид у перформансе веб локације директно са своје ВордПресс контролне табле. У овом ћемо чланку детаљно прегледати и анализирати додатак Сите Кит и сазнаћемо шта нуди и да ли је вредно покусати..

Шта је Гоогле-ов комплет за веб локације?

Сите кит

Сите Кит је Гоогле-ов ВордПресс додатак који делује као посредник између ваше ВордПресс веб локације и Гооглеових маркетиншких услуга. Додатак је представљен у октобру 2019. године и доступан је за бесплатно преузимање у ВордПресс репозиторијуму. Помоћу овог додатка можете да интегришете своју веб локацију са следећим Гоогле алатима.

 • Аналитика: Гоогле аналитика вам говори како корисници ступају у интеракцију са вашом веб страницом. Спајањем веб локације са Гоогле аналитиком упознаћете се одакле тачно долази ваш саобраћај, који пост је најбољи, итд.
 • Сеарцх Цонсоле: Гоогле Сеарцх Цонсоле помаже вам да побољшате своје листе претраге тако што ћете исправити постојеће грешке и грешке које спречавају индексирање ваше веб локације. Такође можете да пратите кључне речи помоћу којих корисници открију вашу веб локацију.
 • АдСенсе: Помоћу Гоогле Адсенсе-а можете уновчити веб локацију постављањем огласа на својој веб локацији.
 • Увид у странице: Побољшајте перформансе ваше веб странице тако што ћете проверити брзину учитавања веб локације на радним површинама и мобилним уређајима и унети потребне измене да бисте смањили време учитавања.
 • Менаџер ознака: Омогућује вам управљање и распоређивање маркетиншких ознака за мерење РОИ-а оглашавања, као и праћење Фласх, видео и друштвених мрежа и апликација без додиривања кода.
 • Оптимизира: Гоогле Оптимизе је А / Б алат за тестирање који побољшава конверзије на веб локацији омогућавајући вам експериментирање.

Генерално, Сите Кит је најбољи за издаваче који поседују веб локацију, програмере који управљају са више пројеката клијената и ауторе додатака и услуге веб хостинга.

Гоогле-ов преглед комплета за сајт: преглед функција

Сите Кит нуди сјајне функције за своје кориснике. Као што је раније споменуто, помаже вам да додате различите Гоогле услуге на своју ВордПресс контролну таблу тако да можете прегледати све своје извештаје на једном месту без пребацивања на другу услугу. Најбоља ствар у вези с тим додатком је то што је лако подесити све ове услуге на својој веб локацији без потребе да додирнете линију кода.

Ево функција које додатак нуди.

 • Саобраћај: Нуди општи извештај о промету који ваша веб локација прима. Саобраћај се даље дели на органске, препоруке, директне и е-поруке. Тако да знате одакле тачно долази ваш саобраћај.
 • Брзина странице: Знајте како се брзо учитава ваша веб локација и пронађите начине како да је побољшате.
 • Адсенсе: Уновчите своју веб страницу како бисте зарадили додатни новац
 • Менаџер ознака: Помаже вам да пратите различите маркетиншке ознаке на својој веб локацији.
 • Ток претраге: Приказује вам број појављивања и кликова које је примила ваша веб локација током одређеног периода.

Инсталирање додатка за сајт на ВордПресс-у

Да бисте користили Сите Кит на веб локацији ВордПресс, прво морате инсталирати додатак на контролну таблу. За то се пријавите на своју ВордПресс контролну таблу и кликните на Додатак »Додај ново. Сада помоћу поља за претрагу потражите додатак Сите Кит.

Инсталација сајта

Једном када га пронађете, кликните на Инсталирај одмах а затим слиједи Активирати дугме да додатак почне да ради. Након што се додатак активира, на екрану ћете видети следећу поруку.

инсталирање Сите Кит-а, додатка за веб страницу, комплета за веб локацију, комплета за гоогле сите

Кликните на Покрените подешавање дугме. Ово ће вас одвести на нови екран, где ћете морати да проверите власништво над веб страницом.

гоогле сите кит, гоогле сите кит плугин, преглед гоогле сите кит

Пријавите се помоћу свог Гоогле налога. На екрану ће се појавити мали скочни прозор који ће тражити да дате дозволу за преглед и управљање подацима Сеарцх Сеарцх Цонсоле. У наредних неколико секунди следите кораке за давање дозволе за додатак за верификацију и приступ вашем налогу. Након што је подешавање завршено, кликните на Идите на контролну таблу Сите Кит дугме. То ће вас одвести до контролне табле вашег комплета за веб локације у вашој ВордПресс веб локацији.

Ево како то изгледа.

Надзорна плоча Гоогле Сите Кит

Додавање додатних Гоогле услуга у комплет веб локација

Ако желите више детаља на контролној табли, Сите Кит вам омогућава и то. Једноставно морате да идете Сите Кит »Подешавања. Овде ћете видети 3 различите картице:

 • Повезана услуга
 • Повежите додатне услуге
 • Подешавања администратора

Иди на Повежите додатне услуге картицу.

Овде испод панела Аналитика кликните на Подешавање аналитике опција. Пре постављања Аналитике нећете моћи додати Менаџер ознака и Оптимизира услуге.

Сада се пријавите на свој Гоогле налог и кликните на Дозволи у наредним корацима одобрите приступ додатку за приказивање извештаја на контролној табли Гоогле аналитике. Сада ћете поново бити на вашој ВордПресс контролној табли одакле можете конфигурирати аналитички налог кликом на икону Конфигуришите Аналитику дугме.

Комплет сајтова од стране Гоогле Аналитицс

Након овог корака Сите Кит ће решити све за вас. Увезиће ваше податке из Гоогле аналитике и приказати извештаје тачно на вашој ВордПресс контролној табли. Исти поступак можете поновити и са осталим сервисима.

Провера својих извештаја у комплету за веб локацију

Сада када је све постављено, време је да проверите извештаје о веб локацијама. Можете да проверите своје извештаје до Сите Кит »Дасхбоард. Овде ћете видети све Гоогле услуге које сте повезали са веб локацију.

контролна табла, комплет за сајт

Док се померате даље доле, видећете више извештаја о томе како функционише ваша веб локација, брзини ваше веб локације у мобилном и радном окружењу итд. Такође можете да изаберете временски оквир за ове извештаје у горњем десном углу екрана. Ако имате инсталиран Адсенсе, Сите Кит ће вам приказати и извештаје о томе.

Искључивање јединствене услуге на комплетном месту

Сите Кит такође омогућава да искључите своје услуге са веб странице без икаквих компликација. Само иди на то Кит комплета »Подешавања» Повезани сервиси. Овде изаберите услугу коју желите да прекинете и кликните на Уредити дугме испод њега.

Сите Кит

С десне стране имат ћете опцију која се зове Анализа прекида везе за комплет сајта. Кликните на ову опцију. Појавиће се скочни прозор који потврђује да ли заиста желите да га прекинете. Кликните на дугме Дисцоннецт. И то је то.

Професионални комплет за сајт – шта нам се свидело

Комплет страница је добра опција за вас ако је ваша веб локација повезана са различитим Гоогле услугама и желите да на једном месту видите извештаје о свим тим сервисима..

Олакшава праћење и анализирање онога што се догађа на вашој веб локацији. Помоћу овог додатка можете добити све основне информације које су вам потребне о вашој веб локацији као што су како су посетиоци открили вашу веб локацију, њихово понашање на веб локацији итд..

Уместо да се пријављујете на различите платформе и појединачно прегледавате своје извештаје, Сит Кит вам даје све извештаје у јединственом и централизованом контролном табли. Дакле, нема више пребацивања између различитих картица прегледача.

Недостаци комплета за сајт – шта недостаје

Сите Кит долази и са неким недостацима. Овде су неки од њих.

 • Нуди ограничене информације на контролној табли: Будући да повезује толико Гоогле услуга са вашом ВордПресс контролном плочом, можете видети само ограничене информације из сваке од ових услуга. А понекад то није довољно, поготово када је у питању доношење главних одлука.
 • Недостаје побољшана интеграција е-трговине: Сите Кит нема могућност да вам омогући да пратите различите елементе е-трговине на својој веб локацији. На пример, неће приказати приход, просечну величину поруџбине, производе са најбољим перформансама итд. На вашој интернет продавници.
 • Није доступна опција праћења обрасца: Комплет страница не дозвољава вам да пратите различите формуларе на веб локацији. Ако желите да пратите образац за контакт или налог за наручивање како бисте знали конверзије, можда ћете бити разочарани.

Наша пресуда: Да ли је комплет комплета за вас?

Сите Кит може бити добро решење за кориснике који желе имати једну контролну таблу са минималним детаљима. Поред тога, Сите Кит прикупља информације од сваке Гоогле услуге и уредно их представља на једном месту.

Међутим, ако желите да у потпуности искористите Гоогле услуге, онда комплет за сајтове можда није баш добар.

На пример, Комплет за сајт вам омогућава само основно подешавање Гоогле аналитике.

Са основним подешавањем Аналитике нећете добити детаљне информације, попут података о трансакцијама е-трговине, преузимања података за праћење, података за праћење догађаја и још много тога. Ово ће захтијевати алтернативу као што је Кит Кит МонстерИнсигхтс, који је најопсежнији Гоогле Аналитицс додатак за ВордПресс.

чудовишта, плугинице за пријаву и регистрацију

Помоћу МонстерИнсигхтс можете да добијете све извештаје које нуди комплет за веб локацију, укључујући Гоогле аналитику, Сеарцх Цонсоле, АдСенсе и још много тога. МонстерИнсигхтс користи своју Гоогле Аналитицс интеграцију за праћење података на Сеарцх Цонсоле, АдСенсе података, података за праћење брзине и још много тога.

Осим тога, пружа вам додатне извештаје које Сите Кит не нуди, укључујући податке о продаји е-трговине, податке о повезаним везама итд..

Сазнајте више о МонстерИнсигхтс у нашем детаљном прегледу.

Значи то је то. Надамо се да вам је овај чланак користан. Ако сте уживали у нашем прегледу Гоогле Сите Кит-а, можда ће вас занимати и како да подесите праћење преузимања у ВордПресс-у са Гоогле Аналитицс-ом

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите комплетну страницу од Гоогле Нов-а »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map