Гравити Формс Ревиев 2020: Вреди ли вашег новца?

Тражите додатак за образац за контакт за своју ВордПресс локацију? Гравити Формс често се сврстава у топ додатке за ВордПресс образац за контакт. У овом прегледу Гравити Формс, размотрићемо његове карактеристике и перформансе како бисмо открили да ли заиста заслужује да се назове најбољим додатком за образац за ВордПресс.


Гравити Формс Преглед

Зашто вам је потребан додатак за образац за ВордПресс?

Без обзира да ли имате мали блог или корпоративну веб страницу, свака веб локација треба образац за контакт. Образац за контакт функционише као мост између вас и ваше публике.

Већина модерних веб локација захтева више од обрасца за контакт. И њима су потребни други обрасци, попут захтева да се обрасци понуде, анкете, резервације, слање садржаја и тако даље.

Гравити Формс један је од најпопуларнијих додатака за израду образаца за ВордПресс. Помоћу ње можете да креирате било коју врсту веб облика који се сјетите, од једноставног контактног обрасца до дуго сложеног облика – Гравити Форм чини процес безболно једноставан.

О гравитацијским облицима

Без сумње, Гравити Формс је најкориснији додатак за образац за ВордПресс на тржишту. Од респонзивних образаца до филтера нежељене поште и напредних калкулација до гатеваи-а плаћања, Гравити Формс долази са свиме што вам је потребно да са лакоћом направите мрежни образац.

Ако имате буџет за куповину премиум додатног ВордПресс обрасца, Гравити Формс је НАЈБОЉА улога. Наравно, прилично је скупо, али ако вам је досадило да тражите комплетан додатак форме, онда не тражите даље од Гравити Формс.

Преглед гравитационих облика: Додатак обрасца за ваше стално растуће потребе

Гравити Формс је најприкладнији за кориснике који требају да с лакоћом граде сложене обрасце на веб локацији ВордПресс. Стално растућа листа карактеристика разликује Гравити Формс од конкуренције. Погледајмо неке невероватне карактеристике које нуди Гравити Формс.

 • 30+ поља образаца: Долази са широким распоном поља образаца која вам помажу да с лакоћом правите било коју врсту ВордПресс образаца.
 • Одговарајући образац: Ваша ВордПресс образац изгледаће сјајно на свим уређајима, укључујући десктоп, мобилни и таблет рачунар.
 • Условна логика: Прикажите или сакријте поља на основу избора корисника.
 • Емаил Обавештења: Обавештења путем е-поште увек вас обавештавају сваки пут када се образац преда.
 • Спам филтер: Борите се са пријавама нежељене поште помоћу Гоогле реЦаптцха, стварно једноставних опција Цаптцха и Акисмет.
 • Пренос датотека: Дозволите својим корисницима да учитавају датотеке путем вашег мрежног обрасца.
 • Сачувај и настави: Спремите делимично испуњени образац и вратите се касније да бисте испунили образац.
 • Калкулације: Гравити Формс такође вам омогућава да извршите напредне прорачуне на основу предатих вредности поља.
 • Предњи крајњи облици: Желите да омогућите корисницима да пошаљу пост на блогу на вашу рецензију, а да им не обезбедите ВордПресс администратор? То можете учинити помоћу предњих образаца на својој веб локацији.
 • Лимити и закажите обрасце: Ограничите број уноса које образац може примити и закажите своје обрасце.
 • Интеграције: Са Гравити Формс интеграција је лагано. Повежите веб образац са било којим мрежним апликацијама са којима желите да радите.

Превлачење и повлачење обрасца за обраду у ВордПресс-у

Гравити Формс долази са интуитивним градитељем обрасца за повлачење и испуштање. Једноставно одаберите поље које желите да додате, а затим га превуците и испустите у свој образац.

Гравити Формс - Алат за прављење и пребацивање облика

Испуштање поља обрасца проширује га тако да можете мењати ствари ако треба. Долази са унапред дефинисаним пољима за употребу за најчешће коришћене обрасце, укључујући име, е-пошту, веб локацију, повратне информације и тако даље.

Поред стандардних поља, Гравити Формс долази са напредним пољима. Овде можете креирати прилагођена поља образаца одабиром различитих врста уноса и додељивањем имења, налепница, вредности, провере провере итд..

Поља обрасца лако можете преуредити једноставним превлачењем горе и доле у ​​обрасцу. За сложеније форме чак можете разбити форму на различите одељке и странице.

Снажне контроле упаковане у подешавања обрасца

Сваки образац у Гравити Формс може имати сопствене прилагођене поставке. Ово омогућава корисницима да поставе наслов и опис обрасца.

Гравити Формс долази са снажним контролама у подешавањима обрасца. Ово вам омогућава контролу различитих аспеката вашег обрасца. Поред уобичајених подешавања, постоји низ опција које можете да омогућите за образац.

Подешавања гравитационог облика

Можете контролисати изглед обрасца и додати ЦСС класу тако да можете самостално да га стилизирате. Можете омогућити функције против нежељене поште попут саћа, или омогућите анимацију транзиције како би образац изгледао интерактивније.

На потврдној картици подешавања обрасца можете контролисати шта се дешава када корисник преда образац. Можете преусмеравање корисници ће им показати прилагођену поруку, послати их на страницу за потврду или их преусмјерити на било коју другу везу коју желите.

Такође можете омогућити да се подаци о пољима обрасца шаљу као низови упита на вашу страницу за потврду. Ово вам омогућава да користите низове упита у другим функцијама за приказ динамичних информација на страници за потврду.

Свако подешавање обрасца има картицу са обавештењима. Подразумевано, корисници на нивоу администратора добијају обавештења за свако слање обрасца. Можете додати прилагођена обавештења и слати обавештења на било коју другу адресу е-поште.

Напредна поља и условна логика

Гравити Формс долази са стандардним пољима обрасца као што су основне врсте уноса. Можете додати дефиниције и вредности за та поља док их додајете на своју веб локацију.

Напредна поља у Гравити Формс

Међутим, ова поља не дозвољавају вам да много радите са обрасцем. Гравити Форм долази са другим одељком за Напредна поља. Ово су спремна за употребу поља која можете једноставно испустити у уређивач образаца.

На пример, поље е-поште садржи потврдни оквир који вам омогућава да пошаљете корисничку поруку за потврду да верификује њихову адресу е-поште. Гравити Формс аутоматски потврђује да се подаци унесени у поље подударају са основном синтаксом за то поље.

Поља поста омогућавају вам да у свој образац унесете поља која се односе на ВордПресс пост. Користећи поља поште можете да креирате обрасце за прихватање садржаја који је послао корисник на вашој ВордПресс веб локацији.

Поља поста омогућавају вам додавање садржаја који је послао корисник

И на крају, постоје поља за цене која вам омогућавају да додате поља као што су назив производа, цене, количина итд.

Најмоћнија карактеристика Гравити Формс-а је могућност додавања условних чекова у обрасце. Помоћу Условне логике можете конфигурирати свој образац за приказивање или сакривање поља, одељка, страница или чак дугмета за слање на основу избора корисника или уноса.

Интегришите и продужите гравитационе форме са Аддонсима

ВордПресс има много додатака који делују као оквири изграђени на ВордПресс-у. Гравити Формс могу се лако интегрисати с већином популарних ВордПресс додатака, па чак и са многим не-ВордПресс апликацијама.

Доступни су додаци за интеграцију Гравити Формс-а са најпопуларнијим добављачима услуга е-поште МаилЦхимп, Авебер, ГетРеспонсе и многи други.

Гравитација формира основне и напредне додатке

Такође можете проширити Гравити Формс да бисте додали бројне додатне функције са додацима за аддон. Постоје додаци за креирање квизова, анкета, анкета помоћу Гравити Формс-а.

Гравити Формс се такође могу интегрисати са многим популарним ЦРМ-овима као што су Агиле, Зохо и Цапсуле ЦРМ решења.

Гравити Формс дјелује потпуно изван оквира ВооЦоммерце-а. Такође има додатке за интегрисање ваших образаца са гатеваи-има плаћања као што су ПаиПал, Стрипе, Аутхоризе.нет, итд.

Гравити Формс вс ВПФормс: Најбољи контакт образац додатака

И Гравитацијски облици и ВПФормс помоћи да лако саставите контакт образац на својој веб локацији. Али када копате дубље, наћи ћете неколико кључних разлика међу њима.

Погледајмо како се ти додаци разликују и који је додатак најбољи избор за ваше јединствене потребе.

1. Једноставност употребе

И Гравити Формс и ВПФормс долазе у пакету са много невероватних функција за уштеду времена за изградњу контакт форме.

Међутим, као и сваки други додатак богат значајкама, постоји и мало кривуље учења за употребу Гравити Формс. Да не спомињемо, што више функција има на располагању, стрмија ће бити крива учења. Гравити Формс се не разликује.

Да бисте креирали образац, прво што ћете морати да урадите је да наведете назив форме. Затим ћете бити усмерени на алатку за прављење образаца где ћете морати сваки пут да ручно додате поља обрасца.

Његов интерфејс није тако гладак као ВПФормс. Да бисте прегледали образац, мораћете да кликнете на дугме Превиев у програму за прављење.

впформс формирају предлошке

ВПФормс, с друге стране, знатно је олакшао целокупни поступак израде образаца. Додатак долази у пакету са неколико унапред уграђених шаблона, тако да можете направити форму, а да не морате увек да кренете испочетка.

преглед впформс

Сва поља обрасца уредно су организована, тако да брзо можете одабрати право поље у програму за прављење. Такође можете ИНСТАНТНО прегледати образац док прилагођавате поља у програму за прављење.

Победник: ВПФормс

2. Цена

Цена Гравити Формс почиње од 59 УСД. Они не нуде бесплатну верзију. Међутим, можете отићи на њихову демо локацију како бисте тестирали додатак пре него што га купите.

Супротно томе, ВПФормс нуди бесплатну верзију која се може преузети из складишта додатака ВордПресс. Цена премиум верзије додатка почиње од 49 УСД.

Победник: ВПФормс

3. Карактеристике

Када су у питању карактеристике, Гравити Формс очигледно остаје испред кривуље.

Сада то не значи да ВПФормс недостаје било које суштинске карактеристике. Али недостају неке напредне функције које нуде Гравити Формс као што су Прорачуни.

Имајући то у виду, постоје и нека подручја у којима се скупи ВПФормс, попут анкета и анкета. У ствари, додатак ВПФормс даје вам најбоље интерактивне извештаје о анкетама са увидом у реалном времену. Такође можете да пронађете паметна поља за анкетирање, попут скале ликерта, оцене звезда итд.

Победник: Гравити Формс

Погледајте наш комплетан преглед ВПФормс-а.

Опције цена и подршке за гравитационе форме

гравитација формира цене

Одређивање цена Гравити Формс додатка почиње од 59 УСД годишње за лиценцу за једну локацију са основним додацима. Про лиценца је цена 159 УСД за 3 веб локације и басиц + про аддонс. Лиценца Елите доступна је за 259 долара годишње уз подршку за све додатке и неограничену веб локацију.

Свака лиценца даје вам право на једну годину подршке на бази карата. Лиценца Елите вам даје приоритетну подршку. На питања се обично одговоре врло брзо са импресивним временом преокрета за решавање карата.

Документација је обимна која вам помаже да прођете кроз сваки аспект стварања обрасца.

Наша пресуда о гравитацијским формама као најбољи контактни образац за ВордПресс

Гравити Формс је најприкладнији за напредне кориснике којима је потребан комплетан додатак за ВордПресс образац. Ако имате буџет за куповину премиум додатка, онда свакако треба да погледате Гравити Формс.

У погледу карактеристика, основни додатак има импресиван скуп опција. Додатне додатке за Гравити Формс такође можете пронаћи не само на веб локацији, већ иу ВордПресс.орг репозиторијуму.

Будући да је један од најпопуларнијих и најкоришћенијих додатака, већина ВордПресс тема долази са уграђеном подршком за Гравити Форм стилове. Беспрекорно ради са већином других ВордПресс додатака.

Сматрамо да је то најбољи додатак за образац за ВордПресс и дајемо му 4,6 од 5 звездица.

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.6 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Набавите Гравити Формс одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map