Контакт образац 7

Да ли тражите бесплатан додатак за контакт образац за своју ВордПресс страницу? Контакт образац 7 један је од најпопуларнијих ВордПресс додатака инсталираних на више од милион веб локација. У овом прегледу контаката 7, размотрићемо његове карактеристике, једноставност коришћења и могућности подршке.


Контакт образац 7 Преглед

Зашто вам треба додатак за образац за контакт?

ВордПресс долази са чврстим системом за објављивање садржаја и интеракцију са својим корисницима путем коментара. Међутим, он не долази са уграђеним контактним обрасцем. Овај проблем се решава додацима.

Образац за контакт омогућава вашим корисницима да се јаве приватно. Е-пошта је најлакши и приватни облик комуникације на Интернету. Додавање контакт форме на вашу веб страницу не отвара врата само корисницима, већ и новим пословним могућностима и могућностима запошљавања.

Имати страницу контаката на својој веб локацији једноставно је превише важно да би се игнорисала, а страна контаката непотпуна је без контакт форме.

На располагању је неколико најбољих додатака за ВордПресс образац. На располагању су и плаћени и бесплатни додаци. Ако тражите врхунске карактеристике плаћеног додатка, препоручујемо вам да погледате ВПФормс или наш Гравити Формс преглед.

Контакт образац 7 најпопуларнији је додатак за бесплатан контакт за ВордПресс. Изузетно је популаран и један од најчитанијих ВордПресс додатака свих времена.

Погледајмо како се образац за контакт 7 истиче у нашој функцији, једноставности употребе и анализи подршке.

Једноставно креирајте обрасце контаката у ВордПрессу уз контакт образац 7

Контактирајте образац 7 користећи стандардне ВордПресс праксе и лепо се интегришу у вашу административну област. Такође долази са демо формом коју можете погледати како бисте научили како да креирате сопствене обрасце.

Израда обрасца помоћу додатка Цонтацт Форм 7

Главно сучеље за уређивање образаца јако сличи уређивачу текста на екрану за уређивање текста. Има једноставне тастере на горњем менију које можете користити за додавање елемента форме.

Једном када завршите са креирањем обрасца, једноставно кликните на дугме објаве да бисте били спремни. Контакт образац 7 дат ће вам кратки код за уметање обрасца било где на вашу ВордПресс веб локацију.

Напредне поставке за контакт образац 7

Контакт образац 7 моћан је додатак. Сваки образац креиран помоћу Контакт обрасца 7 може имати другачија подешавања која се могу конфигурирати на картицама Маил, Мессагес и Аддитионал Сеттингс.

Подешавања поште у контакт обрасцу 7

На страници са подешавањима поште можете дефинисати где да пошаљете одговоре прикупљене путем обрасца. Подразумевано, образац за контакт 7 шаље сваки образац достављен на адресу е-поште администратора. То можете променити у било коју другу адресу е-поште коју желите.

На картици „Поруке“ можете да промените подразумеване поруке. Контакт образац 7 приказује вама и вашим посетиоцима. Ове поруке су грешке у проверавању, грешке при уносу, поруке о успеху и неуспеху приликом слања обрасца.

Картица додатних поставки омогућава вам слање одређеног кода у унапред дефинисаном формату.

Стварање сложених образаца помоћу контакт обрасца 7

Стварање сложених образаца помоћу Контакт обрасца 7 могуће је, али није баш тако једноставно. Помоћу тастера у уређивачу образаца можете уметати врсте уноса и елементе облика.

Међутим, нема напредних функција као што је условна логика или обрада плаћања које можете пронаћи у другим додацима као што су ВПФормс и њени додаци.

Клик на елемент довешће до скочног прозора где можете одабрати основне опције за то поље. На примјер, можете означити потребна поља, додати текст резервирања мјеста и конфигурирати их на темељу врсте уноса који додајете.

Постављање напредних опција за поља уноса

И даље ћете морати писати ХТМЛ ознаке параграфа и лома реда како бисте правилно приказали образац.

Свеукупно корисничко искуство током креирања сложеног обрасца помоћу Контакт обрасца 7 није добро. Међутим, ако имате основно разумевање ХТМЛ-а и контактни образац 7, онда је то један од најмоћнијих градитеља облика.

Обрасци за обликовање креирани контактним обрасцем 7

Контакт образац 7 аутоматски наслеђује стил ваше ВордПресс теме. Већина стандардних компатибилних ВордПресс тема долазе са стиловима унапред дефинисаним за поља образаца и дугмади.

Неке премиум ВордПресс теме долазе са унапред дефинисаним стиловима углавном за контакт образац 7. Међутим, ако вам треба, увек можете додати свој прилагођени ЦСС.

Контакт образац 7 додаје ЦСС класе и ИД у све обрасце. Можете користити преписати ове задане класе у вашој ВордПресс теми или подређеној теми.

Погледајте овај водич како да то учините стил Контакт образац 7 обрасца у ВордПрессу.

Проширење контактног обрасца 7 помоћу додатака Аддон

Обрасцу за контакт 7 недостаје неколико функција које обично нуде додаци за израду плаћених образаца, попут Гравити Формс. Међутим, контакт образац 7 је отвореног кода и високо проширив. Многи аутори ВордПресс плугина створили су сопствене додатке за контакт образац 7 који проширују његове могућности.

На пример, аутор Контакт форме 7 написао је одличан додатак под називом Фламинго. Омогућава вам да спремите одговоре послане у обрасцима ЦФ7 у базу података.

Да бисте пронашли друге додатке, једноставно потражите контакт образац 7 у додацима ВордПресс.орг.

Подршка и документација за контакт образац 7

Контакт образац 7 садржи опсежну документацију. Прво имате уграђену контекстуалну помоћ доступну одмах унутар администраторског подручја ВордПресс-а.

Поред тога, детаљнија документација је доступна на веб локацији додатка. Већина документације је у облику текста у енглеском и јапанском језику.

Повезано: Како направити вишејезичну веб страницу.

Корисници такође могу слати упите за подршку и путем званичних ВордПресс форума за подршку. Међутим, бесплатна подршка није гарантована.

Наша пресуда

Контакт образац је врло моћан додатак. То је веома јака алтернатива додацима који се плаћају у истој категорији. Долази са опсежном документацијом и има добру подршку заједнице што гарантује да ће га дуго постојати. Такође је у потпуности преведен на више различитих језика.

Међутим, недостају му многе функције које нуде неки плаћени додаци. Такође није лако користити за почетнике. Добро је документовано, али ако је кориснику потребна додатна помоћ, могућности подршке су ограничене. Дајемо 3,6 од 5 звездица.

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звездаОцена Звезда празно 3.5 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите контакт образац 7 одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map