ЛаиерСлидер преглед – да ли вреди цене?

Желите да направите привлачне клизаче за своју ВордПресс локацију? ЛаиерСлидер вам може помоћи да покажете слике, видео записе, објавите садржај и још много тога. Садржи стотине различитих анимација и могућност прекривања садржаја на сваком слајду. Али да ли је најбољи ВордПресс клизач доступан? Сазнајте у нашој рецензији ЛаиерСлидер.


преглед слојева

Зашто користити додатак клизача?

Када имате толико тога да понудите на својој веб локацији, тешко је знати шта можете приказати на својој почетној страници.

Клизач је забаван начин приказивања вашег најпопуларнијег садржаја, приказивања истакнутих производа из ваше трговине е-трговине или дељења фотографија са вашег најновијег путовања. Анимације клизача могу бити привлачне и привлачне за кориснике.

О ЛаиерСлидер-у

ЛаиерСлидер је популарни додатак за ВордПресс клизач на ЦодеЦанион тржишту, са преко 1,5 милиона активних инсталација, 80к продаје и 4,7 позитивних оцена. ЛаиерСлидер вам омогућава да лако креирате клизаче, галерије слика и презентације на вашој ВордПресс веб локацији.

Додатак је развила Креатура, група ентузијастичних веб дизајнера и програмера. Први пут је објављен јануара 2012. Такође, на ЦодеЦанион-у продају и премијски јКуери клизач додатка за веб локације које нису ВордПресс.

ЛаиерСлидер Ревиев: Вишенаменски одзиван клизни додатак

ЛаиерСлидер је један од најпопуларнијих клизача за ВордПресс. Омогућава вам да креирате клизаче, галерије и вртиће који привлаче пажњу са анимацијама и ефектима преласка.

Уз сваки слајд можете додати слојеве садржаја укључујући слике, видео записе, текст и још много тога. Сваки слој може имати своје ефекте преласка. Такође можете бирати између 3 различита стила навигације клизача.

Поред тога, ЛаиерСлидер долази са 13 прилагодљивих кожа које лако дају вашим клизачима јединствен изглед. Укључене су и датотеке за ПСД коже, тако да дизајнери лакше креирају сопствене коже. Све коже су прилагодљиве и прилагођене мобилним уређајима.

Још неколико карактеристика ЛаиерСлидер-а су:

 • Превуците и испустите визуелни едитор: Визуални уређивач који се лако користи омогућава вам стварање прелепих клизача са бесконачним могућностима за прилагођавање.
 • 200+ ефеката анимације: ЛаиерСлидер олакшава израду прелепог клизача на вашој ВордПресс локацији са задивљујућим ефектима анимације, укључујући прелазе слајдове, паралаксе итд..
 • Клизач садржаја: Представљање пуно информација у ограниченом простору више није изазов. Помоћу клизача садржаја ЛаиерСлидер-а можете динамички да извлачите садржај из постова и страница и приказујете га публици..
 • Тона опција за прилагођавање: Уз ЛаиерСлидер, могућности прилагођавања су бескрајне. Додатак се испоручује са 18 клизача, тона премиум клизних шаблона и изгледима уређаја.

Како креирати свој први клизач

Инсталирајте и активирајте додатак и бићете преусмерени на ЛаиерСлидер ВП »Сви клизачи мени.

Кликните Додај нови дугме за почетак.

ЛаиерСлидер Ревиев - додајте ново

Унесите име и кликните Додајте клизач.

ЛаиерСлидер Ревиев - име

Видећете картице на врху које показују да се налазите на страници Подешавања.

ЛаиерСлидер Ревиев - подешавања клизача

Испод тога видећете све могућности за свој клизач. Можете да промените величину, анимације, брзину, опције навигације и још много тога.

ЛаиерСлидер Ревиев - подешавања

Када завршите са подешавањем, кликните на Слајдови картицу на врху.

Постоје 2 Кликните за подешавање дугмад са леве стране. Горњи је за подешавање слике, а доњи 1 за подешавање сличице. Ако сличицу оставите празну, користиће се сама слика. Такође можете подесити трајање појединачне слике, бирати између преко 100 ефеката прелаза и (опционо) конфигурирати везе.

ЛаиерСлидер Ревиев - одаберите слике

Испод тога можете додати више слојева на свој клизач. Постоји пуно опција за додавање додатних слика, текста, ХТМЛ-а, видео записа, објављивања садржаја итд.

ЛаиерСлидер Ревиев - додајте слојеве

Такође можете подесити прелазе појединих слојева.

ЛаиерСлидер Ревиев

Да бисте додали још један слајд, кликните зелени знак плус на врху испод Слајдови картицу.

Када завршите, кликните на Сачувај промене дугме на дну.

Можете да добијете кратки код да бисте приказали клизач са ЛаиерСлидер ВП »Сви клизачи екрана на коме ће бити наведени сви ваши клизачи.

Опције документације и подршке за ЛаиерСлидер

ЛаиерСлидер има интернетску документацију и често постављана питања на својој званичној веб страници. Документација укључује туторијале за инсталирање, израду клизача, напредно прилагођавање, решавање проблема, и помоћ програмерима. Често постављана питања такође се баве многим уобичајеним проблемима.

Ваша куповина ЛаиерСлидер-а долази са 6 месеци подршке од стране програмера, што укључује помоћ у поправљању грешака и одговарање на општа питања. Можете да одлучите да купите продужену подршку за још 12 месеци.

ЛаиерСлидер вс. Солилокуи

На располагању је пуно клизача, али препоручујемо Солилокуи као најбољи одзивни клизач за ВордПресс.

Већина клизача додатака је набрекнута огромном количином функција које људи заправо не користе. Поред тога, они ће често имати врло збуњујуће интерфејсе и успорити перформансе ваше веб локације.

ЛаиерСлидер није лош додатак. Моћан је и има пуно функција. Али, интерфејс није баш прилагођен почетницима – креиран је с обзиром на програмере.

Неки модели коже такође изгледају прилично датирано:

ЛаиерСлидер Ревиев - која је ово година

3д дугмад за навигацију

Солилокуи прво поставља корисничко искуство. Дизајниран је тако да буде лаган и лак за почетнике. Клизач можете саставити за само неколико минута.

Најбоље од свега, Солилокуи неће успорити вашу веб локацију. То је најбржи клизач који смо тестирали:

Клизни додатак
Време учитавања странице
Захтеви
Величина странице
Солилокуи1.34 сецс26945 КБ
Ниво Слидер2.12 сецс291 МБ
Метеор2.32 сецс271,2 МБ
Клизач револуције2.25 сецс291 МБ
ЛаиерСлидер2.12 сецс30975 КБ

То је зато што је осмишљен да користи хибридну технику која се назива динамичко асинхроно ајак предоптерећење.

Више можете сазнати у нашем прегледу Солилокуи.

Како се ЛаиерСлидер поставља против конкуренције

ЛаиерСлидер је пуно више од обичног ВордПресс клизача. Испод је неколико начина како ЛаиерСлидер остаје испред кривуље:

1. Десетине шаблона за избор

ЛаиерСлидер вам омогућава да увозите десетине образаца дизајна за своје клизаче, галерије и скочне прозоре. То значи да можете брзо да покренете дизајн без потребе да га правите испочетка.

2. Изградите скочне скокове оријентисане ка конверзији

Било да их волите или мрзите; не можете порећи чињеницу да скочни прозори могу да остваре више конверзија на вашој веб локацији.

Од инфобара до пуне величине и модалног начина дочекавања скочних прозора, можете направити било коју врсту скочни прозор кампању коју можете замислити са ЛаиерСлидер-ом. Можете прецизно подесити изглед и контролисати када и како приказати скочне прозоре. Можете чак и да уградите оквир за претплату на билтен да бисте развили своју листу е-поште.

3. Снимите сваку промену ревизијама ЛаиерСлидер-а

ревизије слојева

ЛаиерСлидер долази са комплетним системом контроле верзија. У њему се чувају записи о свим променама на дизајну. Ово вам омогућава да видите које су промене извршене у сваком снимку повлачењем клизача.

Такође вам омогућава да се лако вратите на старију верзију.

ЛаиерСлидер Прицинг

Редовна лиценца ЛаиерСлидер-а доступна је за куповину за само 26 УСД. Уз редовну лиценцу, додатак можете користити на једној ВордПресс локацији. Такође ћете добити бесплатну подршку током 6 месеци и сва будућа ажурирања.

Можете да продужите подршку на 12 месеци за додатних 7,50 УСД.

За продужену лиценцу мораћете да платите једнократну накнаду у износу од 125 УСД. Уз продужену лиценцу, додатак можете повезати са својом премиум темом.

Наша пресуда: Ако купите ЛаиерСлидер?

ЛаиерСлидер је популаран додатак јер има пуно могућности анимације и прелаза, што вам омогућава да направите компликоване клизаче са свим врстама садржаја и забавних ефеката.

Открили смо да је сучеље мало збуњујуће и не баш пријатно за употребу, али документација садржи мноштво туторијала који ће вам помоћи када се заглавите. Међутим, може потрајати неко време док се научи како користити све функције.

ЛаиерСлидер дајемо 4,2 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.2 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите одмах ЛаиерСлидер »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map