ЛеарнДасх преглед – креирање вашег онлине курса у ВордПресс-у

Желите да креирате и продајете курсеве на мрежи на својој ВордПресс веб локацији? Додатак ЛеарнДасх ВордПресс дизајниран је управо за ту сврху, тј. Да вам помогне да креирате и продајете течајеве на мрежи на вашој ВордПресс веб локацији. Али да ли је то најбољи избор?


У овом ЛеарнДасх прегледу погледаћемо његове карактеристике, функционалности, цене и још много тога како бисмо вам помогли да одлучите да ли је то прави додатак за вас.

Абоут ЛеарнДасх

леарнндасх-вордпресс-плугин

ЛеарнДасх је најпопуларнији додатак за систем за управљање учењем (ЛМС) за ВордПресс. Користе је компаније Фортуне 500, велики универзитети широм света и организације за стручно оспособљавање за креирање невероватних курсева за своје кориснике и студенте.

То је једноставан, али моћан додатак са сјајним функцијама. Можете лако да конфигуришете његове поставке и створите невероватне курсеве на својој ВордПресс локацији. Ако имате заиста занимљиве и корисне информације о било којој теми, лако можете развијати онлине курсеве, продавати их и зарађивати на мрежи. Можете да поставите једнократну цену, понављајућа плаћања и претплате или планове за чланство да бисте продали своје курсеве.

ЛеарнДасх вам омогућава да читатељима понудите забавно искуство учења путем различитих техника гамификације, система награђивања и покретача ангажмана. Наводи кориснике да похађају више курсева и побољшава ангажман корисника на вашој веб локацији. На пример, можете да покажете напредак курса, уручите сертификате, награде и доделите значке како бисте подстакли полазнике.

ЛеарнДасх преглед: Упознавање са ЛеарнДасх-ом

Додатак ЛеарнДасх има заиста једноставан интерфејс прилагођен кориснику који вам омогућава лако подешавање његових поставки за креирање курсева на мрежи.

Да бисте започели, мораћете да инсталирате додатак на веб локацију ВордПресс. За више детаља, пратите наш водич о томе како инсталирати ВордПресс додатак.

Након што инсталирате и активирате додатак, видећете ЛеарнДасх ЛМС додато у ваш мени ВордПресс контролне табле. Кликните на то и идите на Подешавања. Затим кликните на ЛМС лиценца и унесите своје корисничко име и лиценчни кључ.

уметните-лиценцу-научите

Кључ лиценце можете пронаћи у свом налогу на веб локацији ЛеарнДасх.

Затим идите на Подешавања ПаиПал-а на картици и унесите своје податке о ПаиПалу да бисте прихватили плаћања.

леарнндасх-паипал-поставке

Након тога можете прегледати остале картице у Поставкама. Једном када их прегледате, не заборавите да кликнете сачувати.

Креирање вашег првог курса помоћу ЛеарнДасх-а

Да бисте додали нови курс, идите на ЛеарнДасх ЛМС »Курсеви са ваше ВордПресс контролне табле. Затим кликните на Додај нови.

Сада ћете видети уређивача курса који изгледа баш као и редовни ВордПресс едитор за уређивање постова.

додавање-нови-течај-учење

Прво додајте наслов курса Затим у опис поста додајте опис курса.

Док се померате према доле видећете ЛеарнДасх Буилдер курсева. Одатле можете додати лекције, теме и квизове свом онлајн курсу.

Леарндасх-буилдер курса

Можете да додате лекције кликом на икону Додати икону на картици Лекције.

додавање лекција-учење

Након што додате потребан број часова, превуците их у десни ступац.

повуци-лекције за креирање курса

Лекција може имати много тема. Лекција је наслов, док су теме поднаслови унутар главног наслова.

Да бисте додали теме, можете да кликнете на Додати на картици Теме. Након што додате потребан број тема, можете их превући унутар одговарајућих предавања на десној табли. Обавезно проширите лекцију и додајте јој теме.

цреате-тхемес-леарнндасх

Слично томе, можете додати квизове лекција пратећи исти поступак. Можете додати квизе за лекцију, као и глобално, за цео курс.

леарнндасх-куиззес

Када додате довољно лекција, тема и квизова свом курсу из програма Буилдер курса ЛеарнДасх, можете клизати доле до Подешавања курса ЛеарнДасх.

подешавања курса и учења

Из овог одељка можете поставити различите опције за курс попут материјала за курсеве, врсту цене курса, бодове курса, придружени сертификат итд. Након што прегледате сва подешавања, наставите и кликните Сачувај скицу.

Сада ћете видети Придружени садржај одељак додан на врху десне бочне траке у страници уређивача курса.

придружени садржај-учење

Одељак Придружени садржај приказује вам све лекције, теме и квизове створене за ваш курс. Одатле се види општи оквир курса.

Кренимо напред и проверимо како додати садржај лекцијама, темама и квизовима.

Додавање садржаја у лекције, теме и квизове ЛеарнДасх-а

Сада када смо направили контуру вашег првог курса на мрежи, спремни смо да додамо садржај лекцијама, темама и квизовима.

Све што требате учинити је отићи на Придружени садржај а затим кликните наслов лекције, теме или квиза у који желите да додате садржај. За овај туториал смо кликнули Лекција 1: Увод.

клик-поука за уређивање-учење

Аутоматски ће се отворити уређивач где можете уређивати и додавати садржај одговарајућој лекцији, теми или квизу. Сада можете да додате текст, слике, па чак и уграђене видео записе у своје лекције.

едит-лекција-учење

Тада можете да се померите надоле и конфигуришете своја подешавања. Пронаћи ћете сличан интерфејс за Курсеве, Лекције, Теме и Квизове, тако да их је лако конфигурисати.

Једном када додате садржај свим повезаним лекцијама, темама и квизовима, можете отићи у Едитор курса и објавити свој курс.

Више опција за додатак ЛеарнДасх

ЛеарнДасх долази са читавим сетом функција и опција које ће вам омогућити да корисницима пружите узбудљиво искуство е-учења. Сада када знате како да креирате онлајн курс помоћу ЛеарнДасх-а, хајде да проверимо неке од његових најзанимљивијих функција и опција.

1. ЛеарнДасх сертификати

Можете доделити службене сертификате својим корисницима на основу перформанси квиза, завршетка курса или обоје. Сертификати су потпуно прилагодљиви и подржавају динамичке податке, укључујући корисничко име, име курса или квиза, резултат и још много тога.

Опције сертификације чине ваше курсеве аутентичнијим и помаже да се стекне поверење ваших корисника.

2. Напредне опције зараде

ЛеарнДасх поједностављује продају ваших онлине курсева. Има једноставне опције које вам омогућавају да одредите цену својих интернетских курсева, одаберете распоред плаћања и примите наруџбе. Можете да га поставите за једнократну куповину, понављајуће се уплате или планове за чланство.

3. Кориснички профили

ЛеарнДасх креира напредне корисничке профиле за ваше клијенте. Преласком на њихове корисничке профиле, они могу лако пратити њихове активности на курсу.

4. Снажне могућности администрације

ЛеарнДасх вам пружа моћне могућности администрације како бисте добро организовали своје полазнике и курсеве. Можете груписати своје студенте, покретати извештаје о упису корисника, напредовању и успешности квиза, истећи приступ курсу и још много тога.

5. ЛеарнДасх Аддонс

ЛеарнДасх садржи бројне бесплатне и премиум додатке како би вам омогућио да проширите функционалност система за управљање учењем. Има екстензије за ВооЦоммерце, ббПресс, Стрипе, МаилЦхимп (такође погледајте ове боље алтернативе за МаилЦхимп), Слацк и многе друге популарне апликације.

Потпуну листу функција ЛеарнДасх можете видети тако што ћете отићи на званичну веб локацију ЛеанДасх.

ЛеарнДасх Плугин: Цене и подршка

ЛеарнДасх је премиум додатак са 3 плана цена. Најбоља ствар у вези са њиховим ценама је што нуде велике попусте, па припазите!

цијене за учење

1. Основни: Основни план обично кошта 199 УСД, али можете га добити за мање када нуде попуст. Они нуде попуст до 40%.

Ако купите овај план, можете да добијете 1 лиценцу за сајт и све функције ЛеарнДасх-а, осим за ПроПанел. ПроПанел је напредни додатак за извештавање за ЛеарнДасх.

2. Плус пакет: Плус пакет обично кошта 299 долара. Може се користити на до 10 веб локација. Укључује све функције ЛеарнДасх-а, укључујући ПроПанел.

3. Про пакет: Редовна цена Про пакета је 369 УСД. Уз овај пакет, можете да добијете до 25 лиценци за веб локацију.

Сви ови планови за цене укључују 1 годину подршке и ажурирања. Поред тога, добићете датотеке демо локације за ЛеарнДасх.

ЛеарнДасх-ов центар за помоћ пружа богат одељак са ФАК-ом где можете да пронађете одговоре на питања претпродаје, техничка и друга општа питања. Ако вам је потребна персонализована подршка, мораћете да отворите улазницу за подршку.

Наша пресуда о коришћењу додатка ЛеарнДасх на вашој ВордПресс веб локацији

Додатак ЛеарнДасх је несумњиво најмоћнији и најприкладнији ВордПресс ЛМС додатак. Омогућава вам да лако креирате потпуне онлине курсеве на својој ВордПресс веб локацији и зарадите новац продајући их.

Додатак има комплетан сет функција за организовање курсева и за ваше клијенте. Такође има занимљиве могућности да укључите своје полазнике и подстакнете их да полажу више курсева.

Поред тога, има интеграције са бројним популарним додацима и апликацијама, тако да можете да користите своје омиљене алате за додавање функционалности вашем систему управљања учењем..

Верујемо да је ЛеарнДасх врхунски додатак за систем управљања учењем доступан данас. Зато топло препоручујемо ЛеарнДасх свим нашим корисницима који желе да креирају онлине курсеве, продају их и зарађују.

Дајемо му 4,5 од 5 звездица. Ево следеће оцене нашег прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите ЛеарнДасх одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map