МемберПресс Ревиев 2020: Да ли је најбољи додатак за ВордПресс чланство?

Да ли желите да направите веб страницу о чланству? Веб локација са чланством вам омогућава да креирате библиотеку врхунског садржаја и учините је доступном само регистрованим члановима.


МемберПресс је један од најбољих додатака за ВордПресс чланство који су доступни на тржишту данас.

У овом прегледу МемберПресса, детаљније ћемо погледати његове карактеристике и истражити шта га чини једним од најбољих додатака за чланство за ВордПресс.

МемберПресс

Зашто вам треба додатак за чланство у ВордПресс-у?

Хајде да ово буде директно: Да направите веб страницу за ВордПресс.

Веб локација за чланство је облик пословне веб локације са неким закључаним садржајем, којем могу приступити само претплаћени чланови. Омогућава вам да сакријете премиум садржај иза платног зида, тако да не могу сви приступити садржају – само они који имају кључеве. Овде је ‘чланство’ кључ вашег платног зида. Можете или да наплатите претплату за претплату на члански план или да од њих затраже да бесплатно региструју рачун.

Неколико могућих разлога за стварање сајта за чланство су:

 • Направите понављајући приход продајом чланства.
 • Успоставите се као ауторитет пружајући сјајан садржај иза платног зида.
 • Креирајте веома атрактивну листу е-поште.

Повезан: Како расте листа е-поште, СТВАРНО БРЗО!

Сајт са пуноправним чланством омогућава вам стварање различитих нивоа чланства. Можете дозволити приступ вашем садржају на основу нивоа чланства. Друга предност је што своје производе можете продати уз једнократну накнаду или их продавати путем понављајућих претплата.

Израда потпуно опремљених ВордПресс страница за чланство са МемберПресс-ом

МемберПресс, као што му име каже, је алат који вам омогућава да креирате веб локацију са пуним погоном у ВордПресс-у. Означен као „додатак за вишеструко чланство за ВордПресс“, има комплетан сет функција које бисте желели у додатку за чланство. Омогућава вам креирање веб локација са чланством, управљање чланством и садржајем и сигурно примање уплата.

Додатак је једноставан за употребу и руковање. Чак и почетници могу лако и лако да конфигуришу његове опције и подешавања. Стално се ажурира и постаје још прилагођанији почетницима захваљујући усавршавањима током времена.

1. Процес подешавања МемберПресс

Након што се додатак активира, одвешће вас до одељка са могућностима додатка. На овој страници можете конфигурирати опције за странице, рачуне, поља, плаћања, е-поруке, маркетинг итд.

мемберпресс-плугин-опције

Број страница: На картици Пагес можете да конфигуришете и прилагодите резервисане странице, групирате и креирате пропусте са чланством и надгледате неовлашћене могућности приступа. Резервиране странице аутоматски се креирају помоћу додатка јер су неопходне за веб страницу са чланством.

Рачун: Картица Налог садржи опције за подешавање информација о члановима. Садржи четири главна одељка: дозволе, регистрацију, пријављивање и одјава и поруку добродошлице на страници налога.

Поља: Ова картица укључује опције за омогућавање или онемогућавање поља и даљу конфигурацију поља на обрасцима за регистрацију чланства и страницама корисничког налога.

члан-поље-опције

Има два информациона поља корисника – Поља с именима и Адреса поља подразумевано. У регистрацији обрасца можете или тражити или не захтијевати одређено поље.

Плаћања: На картици Плаћања корисници могу да конфигуришу подешавања плаћања. Утичник МемберПресс тренутно подржава следеће гатеваи-ове за плаћање: ПаиПал, Аутхоризе.нет и Стрипе.

мемберпресс-преглед-плаћање-опције

Из овог одељка можете додати и конфигурирати један или више начина плаћања. Поред тога, можете одабрати да ли желите да приказујете налепнице, иконе и описе плаћања.

Е-маил адресе: Додатак има читав сет опција е-поште на овој картици. Конфигуришите име и адресе е-поште са којих ће се мејлови слати члановима и администраторима.

емаил-оптионс-мемберпресс-преглед

Такође можете да конфигуришете када треба послати е-пошту.

Маркетинг: Картица Маркетинг омогућава вам да управљате и контролишете своје налоге е-поште и листе поште. МемберПресс има уграђене додатке за више од 10 популарних маркетиншких услуга путем е-поште. Можете да синхронизујете своје налоге са МемберПресс-ом и додате адресе е-поште чланова на своје листе.

Инфо: Ова картица вам нуди опције за унос, управљање и уређивање адресе предузећа.

Генерал: Картица „Генерал“ садржи опције интернационализације (језички код, валута), компатибилност тема, СЕО и ПаиВалл, правила за преписивање и позадинске послове.

сео-паивалл-сеттингс-мемберпресс-преглед

Има опцију Ауторизирај претраживаче са које претраживачима можете омогућити да прегледају ваш заштићени садржај као овлашћени чланови. Када је ова опција омогућена, претраживачи могу индексирати вашу веб локацију и за ограничени садржај.

Друга занимљива опција је Паивалл. Омогућавањем паивалл-а можете да прикажете свој садржај свим посетиоцима одређени број пута пре него што се ваш садржај закључа.

Порези: На крају, ова картица вам омогућава да омогућите или онемогућите израчун пореза и управљате поставкама за обрачун пореза.

2. Стварање чланства

Да бисте створили чланство, мораћете да одете у мени Чланства и кликнете Додај нови.

Сада можете почети са креирањем новог чланства као што је приказано у наставку:

цреате-мемберсхипс-мемберпресс-ревиев

Дајте име чланству, наведите цену, врсту наплате (једнократно или понављајуће), трајање приступа и опис чланства. Такође можете да конфигуришете опције чланства као што су регистрација, дозволе, оквир за цене итд.

Можете створити више типова и нивоа чланства кроз исти процес.

мемберсхипс-мемберпресс

3. Конфигурирање правила приступа – заштита садржаја

Сада када смо погледали како да направите чланство, хајде да проверимо још једну занимљиву карактеристику додатка: Правила приступа.

Можете поставити правила која ће заштитити ваш садржај и одредити ко може приступити заштићеном садржају. Прво поставите заштићени садржај као постове, странице, постове категорисане или означене на одређене начине или било коју датотеку на веб локацији. Затим можете дефинисати ‘Услове приступа’ који морају бити задовољени да би корисник могао приступити закључаном садржају.

аццесс-рулес-мемберпресс-преглед

Један пост под називом „Моја друга пошта“ постављен је као заштићени садржај. На горњој слици можете видети како су постављена правила приступа.

Сада, свако ко није купио сребрно чланство и чланови чија имена не почињу с „Харри“, добијају неовлашћену поруку ако покуша да отвори пост. Погледајте снимак екрана испод:

неовлашћена порука-члан-преглед

Значајка капања и истицања садржаја: Још једна занимљива карактеристика која се налази у менију „Правила“ је испуштање и истицање садржаја. Капљање садржаја односи се на омогућавање приступа заштићеном садржају након одређеног времена. Стога би корисници требали поново посјетити вашу веб локацију ради приступа одређеном ограниченом садржају. Овом функцијом можете очекивати више посетилаца који се враћају и понављајући приход.

садржај-капљећи-члан-преглед

Слично томе, додатак вам омогућава да поставите датум истека приступа заштићеном садржају.

Још занимљивих карактеристика МемберПресс-а

МемберПресс има више невероватних функција које вам помажу да направите савршен сајт за чланство.

Хајде да погледамо:

Подсетници

За чланове је увек врло важно место чланства. Из било којег разлога не можете изгубити ниједног члана / претплатника. У случају истека чланства, обнове или неуспешног покушаја пријаве, можете послати подсетничке е-поруке и вратити кориснике на вашу веб локацију.

Помоћу МемберПресса можете лако аутоматизовати подсетничке е-поруке са вашим прилагођеним или подразумеваним порукама. Ово је веома корисна функција јер вам помаже да стекнете и задржите више чланова.

додавање подсјетника-члана-рецензија

Купони

Још једна важна карактеристика која ће вам можда требати на веб страници за чланство је коришћење купона. МемберПресс вам омогућава да лако креирате купоне из менија Купони, као што је приказано испод на слици.

цоупонс-мемберпресс

МемберПресс Аддонс
МемберПресс има дубоку интеграцију са око 40 услуга и софтвера других произвођача. Укључују различите врсте услуга маркетинга путем е-поште, гатеваи-ове за плаћања, заједнице и софтвер на форуму итд. Са уграђеном интеграцијом у ове невероватне софтверске опције треће стране, додатак је кориснији него икад и добро служи сврси.

Додатак има већину ових интегрисаних апликација упакованих у додатке. Можете да нађете више од 20 додатака на картици Додаци у менију Активирање. Ови додаци су спремни за инсталирање само једним кликом. Морате инсталирати само додатке који вас занимају. На тај начин можете контролну таблу одржавати уредном и уредном.

мемберпресс-додаци

Поред тога, постоје и друге корисне опције као што су креирање и управљање групама, члановима, претплатама, трансакцијама и ситним системом извештавања.

Цене и подршка за МемберПресс додатак

МемберПресс је премиум додатак без бесплатне верзије. Додатак нуди три нивоа планова цена за различите типове корисника. Сва три плана дају годишњу лиценцу.

Најосновнији план, назван „Басиц“, кошта 129 долара годишње и ту лиценцу можете да користите само за једну веб локацију. Други план, „Плус“, доступан је за 249 долара годишње и може се користити за до 10 веб локација. Најнапреднији план је „Про“, доступан за 369 долара годишње. Лиценцу додатка „Про“ можете да користите за највише 30 веб локација.

опције за чланарину

Цене МемберПресс-а изгледају скупо за стартапове, али то је прилично фер цена за све невероватне функције које додатак нуди.

Подршка је још један врло важан аспект који треба да проверите пре куповине дигиталног производа. Када говоримо о подршци МемберПресс, она је посвећена и поуздана. Тим професионалних инжењера за срећу пружа техничку подршку путем система карата за подршку. Веб локација додатка има обимну и свеобухватну базу знања где можете добити увид и идеје о употреби додатка.

Наша пресуда о МемберПрессу као најбољем додатку за чланство у ВордПресс-у

МемберПресс је један од најбољих додатака који вам помажу у изградњи пуноправног места за ВордПресс чланство.

Похвална је и његова интеграција са популарним сервисима и софтвером других произвођача. Језграни додатак садржи све битне карактеристике које бисте икада могли пожелети. За додатне функције можете да додате њихове одговарајуће додатке.

Употреба додатка је лак посао. Међутим, његов широки скуп функција и опција може збунити неке кориснике. Дефинитивно је потребно мало времена да бисте разумели додатак за не-тецх-сучеље.

Коначно, након детаљног прегледа додатка МемберПресс, можемо са сигурношћу да кажемо да је то сјајан додатак за ВордПресс. Додатак који може послужити као окосница чланова са чланством, МемберПресс дефинитивно заслужује наслов „најбољег“ у својој ниши. Дајемо му 4,8 / 5 звездица. Ево следеће оцене нашег прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 4.8 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите МемберПресс одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map