НектГЕН Галлери Ревиев: Да ли је најбољи додатак за галерију?

Тражите ли најбољи додатак за ВордПресс галерију слика? НектГЕН Галерија је један од најстаријих и најпопуларнијих додатака за галерију слика у директорију ВордПресс.орг, али да ли је најбољи? Прочитајте наш преглед галерије НектГЕН да бисте сазнали да ли је у складу са хипотеком.


НектГЕН Галерија рецензија

О галерији НектГЕН

НектГЕН Галлери бесплатан је и додатан ВордПресс додатак за галерију који је Имагели креирао 2007. Откад је објављен, био је популаран међу ВордПресс корисницима, што га чини најкоришћенијим додатком ВордПресс галерије до данас. Бесплатна верзија додатка има преко милион активних инсталација широм света.

Иако има највећи број преузимања и инсталација, Галерија НектГЕН добила је мешовите одговоре корисника. Просечна оцена додатка на званичној страници ВордПресс.орг додатака је 3,2 од 5 звездица.

Додатак НектГЕН Галлери омогућава вам да креирате прелепе фото галерије и албуме у ВордПресс-у. Поред тога, можете учитати фотографије скупно, увозити метаподатке, додавати / брисати / преуређивати фотографије, уређивати сличице и групне галерије у албуме. То је комплетан алат за управљање галеријом за ВордПресс.

Упркос неколико недостатака пријављених на ВордПресс.орг, о којима ћемо у наставку, и даље је најкоришћенији додатак ВордПресс галерије доступан на основу вишеструких функција.

Да ли вам је потребан додатак за галерију слика?

Ако је ваша веб локација усмерена на слику, вероватно сте приметили недостатке ВордПресс-а у тој области. ВордПресс је грађен првенствено за блогове са фокусом на писани садржај.

Ако сте фотограф, дизајнер, уметника или било које друге професије која се ослања на визуелни садржај, имаћете пуно слика које можете поделити са посетиоцима веб локације.

Без икаквог питања, најбољи начин за организовање и приказивање тих слика је галерија слика.

Једино је питање проналажење додатка за галерију слика који је једноставан за употребу, ваше слике изгледају сјајно и неће успорити веб локацију.

Функције галерије НектГЕН

НектГЕН Галерија има више начина како да вам помогнете да организујете своје слике, укључујући:

 • групно учитавање слика
 • увоз метаподатака са ваших фотографија
 • груписање галерија у албуме

Након што отпремите своје слике, можете их груписати како бисте креирали или презентацију или галерију сличица.

За сваку галерију можете контролисати величину, стил, време, прелазе, контроле, ефекте светлосне кутије и још много тога.

На располагању је и мноштво премиум додатака. Сваки додатак додаје нову врсту галерије, попут мозаика, решетке или галерија у стилу листе. Можете да купите или НектГЕН Плус за 8 нових типова приказа галерије, или НектГЕН Про за 8 галерија плус више додатака и про подршке.

Како створити своју прву НектГЕН галерију

Након инсталирања и активирања додатка НектГЕН Галлери, можете одабрати да ли дозволите или прескочите прикупљање података и коришћење извештаја.

НектГЕН Галерија прегледа - прескочите прикупљање података

Затим ћете бити пребачени на екран добродошлице, где постоји кратак видео снимак који вам показује како да направите основну галерију са подразумеваним опцијама.

Ако идете до Галерија »Подешавања галерије, можете да прилагодите опције своје галерије. То бисте требали учинити пре него што поставите своју прву галерију, јер се нека нова подешавања неће ретроактивно применити на галерије које сте већ створили.

НектГЕН Галерија прегледа - подешавања

Подешавања су организована према врсти галерије коју желите да креирате. Можете да промените број ступаца, број слика које ће се приказивати, максималне димензије слике итд. Ако мишем пређете иконе са информацијама, видећете опис са више детаља о томе шта свака опција ради и како ради.

Када се ваша подешавања сачувају, можете да направите своју прву галерију. Једноставно направите нову страницу или пост или уредите постојећу страницу или пост у који желите да убаците своју галерију.

Да бисте додали своју галерију, можете да кликнете на било који зелени тастер (онај који каже „Додај галерију“, или зелени тастер на траци са алаткама за уређивање) – оба отварају исти прозор.

НектГЕН Галерија прегледа - кликните зелено дугме. Било који.

Кликните Додајте галерију / слике картицу на врху да бисте отпремили или изабрали слике које желите да укључите.

НектГЕН Галерија прегледа - схватите како додати слике

Након отпремања или избора слика појавиће се скочни прозор. Не кликајте на везу!

НектГЕН Галерија рецензија - не кликните везу! то је замка

Ако кликнете на везу „Манаге Галлери“, отвориће се у потпуно новом прозору. Уместо тога, само кликните „Кс.“

Сада кликните на Приказ галерија картицу за уметање галерије на страницу.

Не кликните на Уметање приказаних галерија дугме још! Убациће празну галерију. Уместо тога, морате да кликнете на Шта бисте желели да прикажете? одељак да га проширите.

НектГЕН Галерија прегледа - одаберите галерију

Затим под „Извори“ изаберите „Галерије“.

У одјељку „Галерије“ кликните празно поље да бисте приказали листу својих галерија. Она коју сте управо створили треба да се појави. Обавезно га одаберите.

Сада можете да кликнете на Уметање приказаних галерија дугмета и требало би да се појави галерија коју сте управо створили. Међутим, нећете га видети у визуелном уређивачу. Уместо тога, видећете ову сличицу:

НектГЕН Галерија критика - мистериозна сличица

Морате да сачувате нацрт и прегледате страницу да бисте били сигурни да она ради.

Документација и подршка

НектГЕН Галерија пружа опсежну документацију за сваку функцију на њиховој веб локацији, са детаљним детаљима свих техничких детаља, као и помоћ у решавању проблема и решавању најчешћих проблема. Такође нуде избор видео туторијала.

Програмери нуде активну подршку на форумима за подршку ВордПресс.орг. Међутим, неке критике су се жалиле на квалитет њихове подршке.

Цене за НектГЕН додатак за галерију

Основни додатак НектГЕН Галлери доступан је бесплатно у службеном складишту додатака ВордПресс. Можете га бесплатно преузети од тамо и користити га на већем броју веб локација.

Ипак, постоје десетине моћних Про екстензија креираних да додају снагу основном додатку. Про екстензије се користе за побољшање приказа галерије, прављење лампица, омогућавање е-трговине и повезивање друштвених мрежа.

Ако желите да користите додатке за додатке, морате да купите један од њихових премијум планова. Они у основи имају 3 плана цена од којих су 2 посебно за НектГен Галлери Про екстензије.

нектген-галерија-цијене

Први план је Следећи плус, која кошта 79 долара. Ако купите овај план, добићете сва проширења галерије и про лигхтбок проширења.

Други план се зове НектГЕН Про, која кошта 99 долара. Укључује сва проширења наведена у Плус плану са додатним додацима за е-трговину и додатком Лигхтроом. Стога, ако желите да користите све додатке галерије НектГЕН Галлери Про, мораћете да купите Про план.

Други план је Све теме + додаци плана који вам омогућава приступ свим НектГЕН Про екстензијама као и свим темама које је створио Имагели.

Сва ова три плана долазе са једногодишњом премијском подршком и ажурирањима. Они такође имају Лифетиме Еверитхинг план који вам омогућава да заувек користите све теме и додатке Имагели са подршком и исправкама.

НектГЕН Галерија вс Енвира Галлери

Желите да ваше слике изгледају сјајно, без трошења пуно времена покушавајући да смислите како да користите нови додатак?

Тада вам је потребан најбољи додатак за галерију слика: онај који може да створи прелепе галерије, има пуно опција за прилагођавање док је још увек једноставан за употребу и неће успорити вашу веб локацију.

Нажалост, Галерија НектГЕН пада на већину ових захтева. Погледајте нашу пресуду у наставку зашто.

Од два додатка, само Енвира Галлери испуњава сва та очекивања. Лак је за употребу, интуитиван, брз и ствара прелепе галерије. Погледајте наш комплетан преглед галерије Енвира за више детаља.

Ако сте већ почели да користите НектГЕН галерију и желите да пређете на Енвира, лако је – погледајте овај водич на Како прећи са НектГЕН-а на Енвира Галлери у ВордПресс-у.

Наша пресуда о кориштењу НектГен Галлери

Ако тражите брз и једноставан начин за прављење прелепих галерија на вашој ВордПресс веб локацији, верујемо да НектГЕН Галерија није добар избор.

Иако је галерија НектГЕН скоро један деценија један од најпопуларнијих додатака за ВордПресс галерију, њене критике нису тако добре: на ВордПресс.орг је оцењена са само 3,2 од 5 звездица.

Главни проблем је да НектГЕН Галерија има стрму кривуљу учења – корисничко сучеље је невероватно неинтуитивно.

Иако има огроман низ опција прилагођавања, до њих се тешко креће да бисте пронашли потребне опције. Можете да креирате лепе галерије помоћу НектГЕН Галлери, али требаће вам много времена да научите како да конфигуришете своје поставке и прибавите своје галерије онако како желите да изгледају.

Такође смо приметили да чини се да НектГЕН Галерија користи пуно ресурса и успорава ВордПресс администратора. Види Како ВордПресс додаци утичу на време учитавања ваше веб локације За више детаља.

НектГЕН Галлери дајемо 4.1 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа рецензија:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите НектГен Галлери одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map