Још један сродни додатак

Потребан вам је једноставан начин за повезивање садржаја и задржавање читалаца? Смањите број посета и повећајте број страница на страници помоћу додатног додатног додатка за додатне поруке (ИАРПП). Погледајте наш још један сродни преглед додатака да бисте видели да ли је овај додатак прави за ваш блог.


Још једна веза са додатком Преглед додатака

Интерно повезивање може повећати ваш блог

Један од најбољих начина за оптимизацију ваше веб локације – и за читаоце и за СЕО – јесте интерним повезивањем.

Повезивање повезаних садржаја на вашој веб страници изузетно помаже вашој публици. Без интерног повезивања, они не би пронашли ваш прошли садржај или старе постове на блогу, осим ако их нису проактивно тражили. Али ако укључите везе до својих прошлих постова на блогу, то може побудити занимање случајног читатеља и претворити их у верног обожаватеља.

Интерно повезивање може вам помоћи и у рангирању вашег претраживача. Повезивањем повезаних постова и страница заједно на вашој веб локацији, помажете алатима за претрагу претраживача да схвате структуру ваше веб локације. А користећи прави текст за сидрење, помажете и тим ботовима да боље разумеју тему сваке странице.

Зашто користити додатак за сродне постове?

Знате како дуготрајно можете потражити старе повезане постове и обавезно их повезати. Лако је заборавити постове који су можда релевантни и завршити са сирочадима који нису повезани ни са једним другим.

Употребом додатка за сродне постове можете у потпуности аутоматизовати процес и осигурати да сви ваши постови имају повезане везе.

Још једна предност додатка за повезане постове је то што пружа читаоцима да нешто ураде када заврше са читањем поста.

Без позива на акцију, многи од ваших читалаца ће само притиснути дугме „назад“ на свом прегледачу и заборавити све о вашем блогу.

Али укључивањем веза до повезаних постова на дну сваког поста, можете задржати читаоце. То ће смањити стопу напуштања почетне странице и повећати време за статистику страница.

Како функционише додатни додатак за нове поруке (ИАРПП)

Још један сродни додатак (ИАРПП) је високо прилагодљив додатак који вам омогућава да приказујете линкове до сродних постова и страница. Такође подржава прилагођене типове постова.

Додатак бира сродне постове на основу наслова, тела текста, категорија и ознака. Сами ћете одлучити колико приоритета треба дати сваком параметру, а можете одабрати и све категорије и ознаке које желите да изузмете.

Како поставити ИАРПП на свој блог

Инсталирајте и активирајте ИАРПП додатак. Аутоматски ће вас довести до Подешавања »ИАРПП екран, где можете да конфигуришете све опције.

Испод “Базен”, можете да онемогућите одређене категорије или тагове и одлучите да ли желите да објавите постове заштићене лозинком или ограничите постове до датума објаве.

Још један сродни пост Плугин Ревиев - тхе поол

Испод Опције „сродности“, можете да конфигуришете како ИАРПП одлучује који су постови повезани давањем већег приоритета насловима, тексту, категоријама или ознакама.

Још један сродни пост Преглед додатка - опције

Испод тога можете одабрати опције приказа за сродне постове: или листу или сличице.

Још један сродни пост Плугин Ревиев - приказ

Такође можете да прилагодите наслове, изводе, наредбу итд. И одлучите да ли желите да приказујете сродне постове у свом РСС фееду.

Још један повезан додатак Преглед додатка - више опција

Само кликните Сачувај промене при дну екрана и то је то!

Сада погледајте своје постове да бисте видели повезани садржај који ИАРПП препоручује.

За више информација о томе како да конфигуришете ИАРПП и како да прикажете сродне постове без додатка погледајте Како приказати сродне постове у ВордПресс-у

Уновчите свој блог помоћу ИАРПП Про

Постоји и друга верзија додатка под називом ИАРПП Про, која додаје неколико нових функција.

Супротно имену, ИАРПП Про је такође бесплатан!

Једна од главних нових карактеристика је могућност зараде промовишући спонзорисане постове. Можете да их прикажете на дну својих постова, са виџетом на бочној траци или са оба.

Такође можете одлучити да промовишете своје властите постове на другим блоговима, лицитирањем путем кликова или утисака – по вашем избору.

Такође имате могућност приказивања сопствених повезаних поступака уз додатак испод поста.

ИАРПП вс. Јетпацк Повезани постови

Једна од најчешћих жалби на још један Сродни додатак за постове је та што користи много серверских ресурса за тражење сродних постова. Ово заиста може успорити време учитавања ваше веб локације, посебно ако имате велики број постова за ИАРПП за претрагу.

У најновијим верзијама, ИАРПП-ови упити су оптимизовани и ажурирани су да би спремили све резултате, тако да је повезане постове сваког поста потребно израчунати само једном – не сваки пут када се пост посети..

Алтернатива која може бити лакша у времену учитавања ваше веб странице је модул Јетпацк-овог сродног поста. За разлику од ИАРПП-а, Јетпацк све анализе, обраде и сервирање обавља из свог облака. То значи да не узрокује додатно оптерећење на вашем серверу. За више детаља о Јетпацк-у погледајте нашу рецензију Јетпацк-а.

Ако одлучите да користите ИАРПП уместо Јетпацк повезаних постова, можете покушати убрзајте своју ВордПресс страницу помоћу додатка за кеширање. Погледајте наш преглед ВП Супер Цацхе и В3 Тотал Цацхе преглед да бисте сазнали који је најбољи за вашу страницу.

Наша пресуда

Ако желите да задржите повремене посетиоце на својој веб локацији, читајући више вашег садржаја, употреба додатка за сличне постове одличан је начин да то урадите.

Још један сродни додатак Плугин има једноставно кориштење интерфејса и олакшава и брзо постављање унутрашњих веза на све ваше постове на блогу.

Ако имате велики блог са пуно постова, ИАРПП може успорити вашу веб локацију. Обавезно надгледајте брзину веб локације пре и после да бисте пратили било какве промене, тако да можете да пређете на други додатак ако постоји проблем.

Иако је додатак врло једноставан за употребу и документација је корисна, изгледа да није подржан. Теме подршке на форумима ВордПресс.орг остају без одговора и не постоји јасан начин да добијете подршку на званичној веб локацији.

Ми дајемо још једну сродну поруку Додатак 4 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празно 0.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празно 1,0 / 5,0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите још један повезани пост Плугин Нов »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me