Преглед константних контаката 2020 – најбољи софтвер за маркетинг путем е-поште

Да ли желите да направите листу е-поште, али нисте сигурни коју услугу маркетинга е-поште одабрати? Цонстант Цонтацт је лидер у индустрији маркетинга е-поште већ више од 20 година.


У нашем прегледу константних контаката, обећања смо ставили на тест, тако да можете одлучити да ли је то најбоља услуга маркетинга за е-пошту за ваше потребе..

Стални контакт

Зашто вам треба маркетинг е-поште?

Ако имате веб локацију која има саобраћај, онда морате да урадите маркетинг путем е-поште.

Маркетинг путем е-поште помаже вам да се повежете са својом публиком и изградите дуготрајан однос с њима. Већина малих предузећа сматра да је маркетинг путем е-поште битан алат за повећање продаје и прихода.

Испод је неколико предности емаил маркетинга:

 • Повећајте понављане посете: Са маркетингом путем е-поште можете се повезати са својом публиком прикупљањем њихових адреса е-поште и слањем им драгоценог садржаја. Такође их можете подстаћи да се често враћају на вашу веб локацију.
 • Повећајте конверзије: Конверзије путем е-поште надмашују и друштвени и органски саобраћај. Ако желите да остварите више продаје, морат ћете започети маркетинг путем е-поште.
 • Направите више прихода: Студије показују да маркетинг путем е-поште помаже вам добити просек од 38 УСД за сваки потрошени $ 1.

Преглед константних контаката: најбоља услуга маркетинга путем е-поште за почетнике

Стални контакт олакшава вам састављање листе е-поште чак и ако сте апсолутни почетник. Након пријаве, од вас ће се тражити да одаберете индустрију.

На основу одабира, добићете предлошке за кампање за е-пошту за раст вашег пословања. Добићете и савете за дизајн предлошка е-поште који вам помажу да креирате и шаљете е-пошту које се отварају, читају и кликају.

Такође, погледајте наш чланак о томе како да направите експлозију е-поште на прави начин.

Погледајмо дубље карактеристике сталног контакта и зашто је то најбоља услуга маркетинга за е-пошту за почетнике.

Превуците и испустите Едитор да бисте створили прелепе е-поруке

стални градитељ контаката

Снажни уређивач превлачења и пребацивања олакшава вам креирање лепих, привлачних е-порука. Можете пронаћи мноштво уграђених предлога који су оптимизовани за мобилне уређаје и који изгледају сјајно на свим уређајима. На тај начин, не морате увек да правите билтене од почетка.

Да бисте уштедјели вријеме, можете одабрати прави предложак за своју е-пошту и затим га прилагодити онако како желите.

Извештавање у реалном времену и Аналитика

константно извештавање о контактима

Стални контакт долази са извештавањем и аналитиком у реалном времену који вам дају увид у перформансе ваших маркетиншких кампања путем е-поште. Извештај о ангажовању омогућава вам праћење перформанси кампања путем е-поште показујући вам важне метрике, укључујући слање, отварање, кликове и још много тога.

Можете чак да упоредите перформансе различитих емаил кампања да бисте видели која је добила највише отварања и кликова.

Добићете и топлотне карте за праћење кликова, које вам показују оптималан положај тастера за покретање више кликова.

Такође проверите: Најбоља решења за ВордПресс аналитику у поређењу

Много интегрисаних маркетиншких услуга

стална контактна интеграција

Уз константни контакт, повезивање са вашим омиљеним веб апликацијама је лагано. Са стотинама подржаних апликација, помоћу маркетиншких напора можете постићи више. Можете:

 • Експоненцијално повећавајте своју листу е-поште
 • Ажурирајте контакте између налога за константни контакт и других мрежних апликација
 • Учините своју веб локацију и канале маркетинга привлачнијим

Лако се интегришите у своју веб страницу ВордПресс

Повезан: Како расте листа е-поште, брзо!

Повезивање рачуна сталног контакта са веб страницом ВордПресс супер је једноставно. Иако можете лако уградити образац за пријаву за прикупљање е-порука, топло препоручујемо да уместите свој образац уместо ВордПресс додатка за образац за контакт.

Зашто? Испод је неколико разлога:

 • Лако уграђивање: Помоћу додатка не морате да се правите са уграђеним кодом. Једном када повежете Константни контакт са додатком за образац за контакт, лако можете да додате образац за регистрацију директно са своје ВордПресс контролне табле.
 • Није потребна пријава: Не морате увек да се пријављујете на свој налог сталног контакта сваки пут када желите да креирате образац за регистрацију, јер то можете да урадите од свог ВордПресс администратора.
 • Проширите своју листу е-поште помоћу било којег контакт обрасца: Да бисте направили листу е-поште, не морате увек да направите посебан образац за пријаву. Можете да укључите потврдни оквир на било који контакт образац на вашој веб локацији. Ако је потврдни оквир, контакте можете додати на своју листу е-поште.

Можете пронаћи пуно различитих додатака за контактне обрасце у ВордПресс спремишту који пружају сталну интеграцију са контактима. Ипак, ми препоручујемо ВПФормс јер нуди сталну контактну интеграцију ван оквира.

ВПФормс је најбољи додатак за образац за ВордПресс. Са ВПФормсом можете константно да интегришете Цонстант Цонтацт без потребе за инсталирањем додатака.

Прочитајте комплетан преглед ВПФормс за више информација.

Како се стални контакти заустављају против конкуренције?

Стални контакт је најприкладнији за паметна предузећа која тек почињу са маркетингом путем е-поште. Погледајмо неколико области у којима се Цонстант Цонтацт истиче у односу на остале услуге маркетинга путем е-поште.

1. 60-дневна бесплатна проба

Иако већина маркетиншких услуга нуди бесплатну пробну пробну верзију од 14 или 30 дана како би тестирали своју услугу, Цонстант Цонтацт вам даје пуни приступ њиховим алатима у трајању од 60 дана. Након пробног рока, претплата почиње од 20 УСД месечно за до 500 претплатника.

2. Једноставан за употребу

Цонстант Цонтацт долази са предивним интерфејсом, који сваком олакшава почетак рада с маркетингом путем е-поште.

Моћан едитор за пребацивање и испуштање олакшава креирање и прилагођавање ваших порука е-поште у оно што ће ваши претплатници волети. Са сваким планом добијате приступ прелепим предграђеним предлошцима оптимизованим за мобилне уређаје који изгледају сјајно на свим уређајима.

3. Напредни маркетиншки алати

Стални контакт долази са свим битним алатима за аутоматизацију како бисте проширили своју листу е-поште. Због тога се нашла на листи најбољих ЦРМ-а за маркетинг путем е-поште. Испод је неколико напредних функција које ће вам бити корисне:

 • Креирајте прилагођену веб страницу за примање донација на мрежи.
 • Креирајте једноставне онлине анкете и анкете.
 • Управљајте својим догађајима помоћу прилагођених позивница, мрежних регистрација, колекција плаћања итд.

Стални контакт: конт

Наш преглед сталног контакта не би био потпун без откривања недостатака софтвера.

Ево неколико ствари које нам се нису допале у вези сталног контакта:

Ограничени алати за аутоматизацију: Као сервис маркетинга путем е-поште, Цонстант Цонтацт је направљен за кориснике почетне разине, тако да му недостају многе могућности циљања понашања које ће напредним корисницима требати.

Цена: У поређењу са осталим услугама маркетинга путем е-поште као што су СендинБлуе, МаилЦхимп и Алтернативе Цонтацт алтернативе, Цонстант Цонтацт је мало скупљи. Међутим, ако вам је потребна почетничка услуга е-поште за маркетинг е-поште, онда је Цонстант Цонтацт најбољи избор.

Опције за цене и подршку за стални контакт

стална цена контакта

Стални контакт вам нуди 60-дневно бесплатно пробно тестирање њихове услуге. Током бесплатног пробног периода, можете истражити све врсте и карактеристике кампање које она може понудити.

Цене почињу од 20 УСД месечно на основу броја активних контаката на вашем налогу. План е-поште је најбољи избор за кориснике који желе слати и заказивати билтене путем е-поште. Добићете све основне функције, укључујући управљање контактима, заказивање е-поште, алате за прављење листе и тако даље.

Такође, погледајте наш водич о томе како да направите билтен путем е-поште.

Ако вам је потребан аутоматски одговор да у право време шаљете е-пошту правим људима, попут рођендана и годишњица, онда је Емаил Плус најбољи избор за вас. Добићете и напредне функције као што су анкете и анкете, купони, А / Б тестирање итд. План е-поште Плус кошта 45 УСД месечно.

Стални контакт пружа неуспоредиву подршку са ливе цхат-ом, форумима е-поште и форумима за дискусију. Такође имају огромну библиотеку ресурса који вам помажу да вас проведеју кроз све аспекте маркетинга е-поште уз Цонстант Цонтацт.

Наша пресуда о сталном контакту за маркетинг путем е-поште

Цонстант Цонтацт је савршен избор за почетнике на тржишту е-поште, за мале компаније и непрофитне организације којима је потребан једноставан алат за израду листе е-поште..

Од моћног уређивача превлачења и пребацивања до готових образаца, лијепо организованог управљања контактима до моћног извештавања, пронаћи ћете све функције које су вам потребне за успех у вашем маркетингу е-поште..

Можете започети са е-поштом када почињете, посебно ако вам није потребан аутоматски одговор. Како растете, можете надоградити на Емаил Плус за напредније функције за аутоматизацију е-поште.

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.6 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Набавите константан контакт одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map