Преглед МаилПоет-а (2020): Маркетинг путем е-поште на ВордПресс-у

Потребан вам је једноставан начин слања једноставних билтена директно са ваше ВордПресс контролне табле? Додатак МаилПоет Невслеттерс могао би бити управо оно што тражите. Сазнајте како је лако подесити нашу рецензију МаилПоет Невслеттера.


преглед поште

Зашто вам треба билтен за е-пошту

Размислите о свим веб локацијама које свакодневно посећујете – колико њих се сећате и на које се враћате?

Вероватно не баш много.

Већина посетилаца ваше веб странице су исти. Они могу уживати у вашем садржају, али једном када напусте вашу веб локацију, вероватно се неће вратити.

Зато је постојање билтена путем е-поште толико важно: многе од тих једнократних посетилаца може претворити у одане фанове.

За разлику од друштвених медија, у поштанском сандучету е-поште постоји нешто личније и моћније у погледу на разговор с вашом публиком. А путем е-поште имате више слободе да креирате и шаљете жељени садржај, а да не морате да бринете о произвољном ограничења карактера или нестајање органски домет.

МаилПоет Невслеттерс олакшава слање билтена директно са ваше ВордПресс контролне табле – ево како.

Додатак за билтене МаилПоет – преглед

Преглед МаилПоет-а

Маилпоет је једноставан, али моћан ВордПресс додатак за маркетинг путем е-поште дизајниран посебно за кориснике ВордПресс-а.

Омогућује вам креирање и слање билтена директно са ваше ВордПресс контролне табле. Можете чак и да управљате својом списком е-поште без напуштања контролне табле. То га издваја од осталих решења за маркетинг путем е-поште као што су Авебер, МаилЦхимп, итд.

Најбоља ствар овог додатка је та што је креирање и слање билтена једноставно и једноставно. Будући да користите ВордПресс и већ сте упознати са сучељем, тако да нема кривуље учења за рјешавање чак и ако сте апсолутни почетник у маркетингу путем е-поште..

Да бисте убрзали ствари, нуди вам лепо дизајниране уграђене шаблоне које можете у потпуности прилагодити вашем бренду.

Значајке додатка за МаилПоет

МаилПоет је набијен одличним функцијама како би напори вашег маркетинга за е-пошту били успешни. Погледајмо функције које нуди.

1. Унапред уграђени предлошци

МаилПоет нуди више од 50 лепо дизајнираних шаблона за вас. Ово вам омогућава брзи почетак, тако да не морате почети од почетка. Само подесите неколико промена попут вашег бренда, логотипа итд. И добро је да кренете. Ако желите додатно да га прилагодите, то је и могуће, јер је сваки део ових шаблона прилагодљив.

2. Ажурирања блога на аутоматском пилоту

Блог блога аутопилота Маилпоет

Редовно информишите своје читаоце о томе шта објављујете на свом блогу. Ажурирања блога о опцијама аутоматског пилота омогућавају да делите блог са својим корисницима чим кликну на дугме за објављивање. Такође можете да закажете ажурирања на недељној или месечној основи.

3. Добродошли нови претплатници

Функције МаилПоет-а

Правилно поздрављање нових претплатника може направити разлику између обавештења корисника е-поште и порука е-поште коју они игноришу. Можете поставити серију добродошлице једноставном аутоматизацијом и радним токовима, а МаилПоет га узима одатле.

4. Листа сегментације

Уз МаилПоет сегментирање листе е-поште је једноставно. Помоћу сегментације можете категорисати своје водиче у посебну групу на основу њихових интереса и понашања и послати им персонализоване поруке е-поште засноване на заједничком интересу, што је доказано појачава конверзије у поређењу са несегментираним е-маиловима.

5. Обрасци пријаве

Омогућује вам додавање образаца за пријаву на бочне траке и подножја како бисте своје кориснике претворили у купце.

6. Аналитика

аналитика поштанског пошта

Помоћу функције аналитике лако је пратити отварање, кликове и одјаве. То вам омогућава да знате како раде ваш билтени и можете их оптимизовати за боље ангажовање и конверзију.

Како подесити билтен МаилПоет

Хајде сада да проверимо како да направите свој први билтен са МаилПоетом.

1. корак: Инсталирање МаилПоет-а

Прво инсталирајте и активирајте МаилПоет на ВордПресс контролној табли. Додатак можете бесплатно преузети и користити све док немате 1000 претплатника.

Након преузимања можете почети са креирањем билтена.

Корак 2: Израда вашег првог билтена са Маилпоетом

Да бисте креирали билтен, идите на МаилПоет »Е-поруке на вашој ВордПресс контролној табли. Сада ћете видети 4 различите опције на свом екрану.

 • Билтен
 • Велцоме Емаил
 • Најновије обавештења о посту
 • ВооЦоммерце

Кликните на Креирај дугме испод Билтен.

Предлошци МаилПоет-а

Ово ће вас одвести на нови екран на којем можете одабрати предложак за свој билтен. Изаберите онај који најбоље одговара вашој марки. Ако га не пронађете, не брините. Можете да прилагодите свој предложак касније.

Шаблон поштанског пошта

Корак 3: Прилагодба предлошка е-поште

Када одаберете предложак, бићете преусмерени на нови екран где можете да започнете прилагођавање помоћу алата за прављење и повлачење, у складу са вашим захтевима.

Са ваше леве стране имаћете алат за прављење страница, а са десне стране видећете све своје елементе за стилизовање попут садржаја, колоне, стила и прегледа.

Прилагођавање шаблона поштанског рачуна

На врху екрана видећете два поља у која можете додати своје предметна линија и преглед текста. Зато додајте свој текст тамо.

Да бисте променили било који елемент у предлошку, само поставите показивач миша преко одређеног одељка и видећете подешавања, избрисати, копирати и преместити иконе. Да бисте унели измене, користите икону поставки. Ако желите, можете да избришете или дуплирате одељак.

Прилагођавање поштанских пошиљака

Да бисте преселили део са једног места на друго, употребите икону Превуци у кретање, а затим је испустите где год желите да је поставите. Такође можете да додате ступце и стилове попут боје позадине итд. Помоћу опција са ваше десне стране.

МаилПоет_Невслеттер

Када завршите, удаљите Следећи дугме у доњем десном углу екрана. Ово ће аутоматски сачувати ваше измене и одвести вас на нову страницу са које можете послати билтен.

Корак 4: Слање билтена

Завршни корак је слање билтена. Када кликнете на Следећи у претходном кораку бићете пребачени на екран са неколико различитих поља. Први је додавање линије предмета.

У другом, можете одабрати листу да бисте сегментирали своју публику. На крају додајте адресе е-поште пошиљаоца и примаоца.

МаилПоет_Емаилс_

Такође можете заказати своје поруке е-поште тако што ћете означити Закажите то опција. Након провере ове опције отвориће се ново поље у које можете додати датум и време када желите да пошаљете своју е-пошту.

МаилПоет билтене

Након што се све дода, притисните дугме за слање (ако желите да га одмах пошаљете) или дугме за распоред (ако желите да га закажете за касније).

Тако је лако слати билтене путем МаилПоет-а.

Пошаљите напредне поруке е-поште са МаилПоет Премиум

Бесплатна верзија додатка омогућава вам само слање е-поште до 1.000 претплатника, а нуди ограничену статистику и друге функције.

Са премиум верзијом МаилПоет-а добијате:

 • Могућност слања е-поште преко 1.000 претплатника
 • Напредна контролна табла са статистикама с детаљним статистикама за сваког претплатника и билтене, укључујући једноставну интеграцију са Гоогле аналитиком
 • Побољшана испорука, тестирање нежељене поште и аутоматизовано руковање одбојима како би били сигурни да ваши претплатници добијају ваше билтене
 • Приоритетна подршка, укључујући појединачну оптимизацију ваших поставки

МаилПоет такође има неколико додатака који су доступни на ВордПресс.орг-у који му омогућавају да се интегрише са другим сервисима попут ВооЦоммерце, Контакт обрасца 7 и Гравити Формс.

Наша пресуда о коришћењу МаилПоет-а

Ако тражите једноставан начин за управљање једноставним билтенима е-поште директно са своје ВордПресс контролне табле, МаилПоет је добар избор. То је један од најпопуларнијих додатака за билтене путем е-поште у директорију ВордПресс.орг.

За напредније трговце путем е-поште којима је потребно више опција за покретаче, сегментацију, аналитику и извештавање или бољу испоруку, самостална услуга за е-билтене попут АВебер, ЦонвертКит или Цонстант Цонтацт која је одлична алтернатива МаилЦхимп-у.

Једна основна карактеристика која недостаје МаилПоету су бољи дизајни за опт-ин обрасце. Обрасци за пријаву који су само подразумевани за обликовање форме ваше теме. Ако желите боље дизајниране обрасце за пријављивање или више опција за високо конвертирајуће форме попут скочних прозора, додатака итд., И карактеристике попут А / Б сплит тестирања, препоручујемо употребу додатка попут ОптинМонстер. ОптинМонстер се лако може интегрисати са МаилПоетом ако желите да користите оба.

МаилПоет Невслеттерс дајемо 4 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Набавите МаилПоет одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map