Пријава ЛоцкДовн

Забринути сте због хакера који имају приступ вашој ВордПресс контролној табли? Један од начина на који можете заштитити своју ВордПресс локацију је ограничавање броја погрешних покушаја пријављивања у кратком року. У нашем прегледу ЛоцкДовн за пријаву открит ћете тачно како ће овај додатак помоћи да ваша веб локација остане безбедна.


Пријава ЛоцкДовн преглед

Зашто требате заштитити ВордПресс од покушаја хаковања

ВордПресс је један од најпопуларнијих ЦМС-ова (система за управљање садржајем) на вебу – користи га око 20% свих постојећих веб локација.

То је честа заблуда да његова популарност чини ВордПресс несигурним, али његове врхунске безбедносне карактеристике су заправо један од разлога зашто је толико популаран! Иако је опен соурце, многи програмери раде на пројекту како би исправили грешке и укључили све сигурносне пропусте и рупе, пуштајући нове закрпе све време.

Ако се правилно користи, ВордПресс је сигуран без оквира – али то не значи да не може да побољша појачање са безбедносним додацима.

Употреба додатка попут Логин ЛоцкДовн помоћи ће вам да обезбедите додатни ниво сигурности, чинећи вашу веб локацију много тежом метом за хакере.

Да ли ваша веб локација може бити рањива на бруталне нападе?

Хакери користе много различитих трикова и техника да би се пробили на ВордПресс сајтове. Једна од техника коју користе се зове „насилно“Нападачки.

Напад грубе силе је када хакер покушава да се пријави на своју ВордПресс контролну таблу тако што погађа вашу лозинку изнова и изнова. То често раде аутоматски користећи посебан софтвер како би што брже погодили различите лозинке.

Ово је један од разлога зашто стручњаци за безбедност упозоравају да не користите подразумевано корисничко име „админ“ и да користите јаке, јединствене лозинке. Наш бесплатни за употребу случајних генератора лозинки доћи ће прилично корисно за овај случај употребе. Напади грубе силе обично почињу са најобичнијим, несигурним лозинкама као што су “12345”, “лозинка” или “кверти”. Нажалост, још увек има пуно корисника ВордПресс-а широм интернета који користе ове несигурне лозинке, чинећи њихове веб локације рањивим онима који покушају да погоде своју лозинку.

За више детаља о грубим нападима и како их зауставити, погледајте Како и зашто требате ограничити покушаје пријављивања на ВордПресс-у.

Како се ЛоцкДовн зауставља од хакера

ЛоцкДовн за пријаву зауставља ове бруталне нападе тако што бележи ИП адресу сваке особе (или бот-а) која покуша да се пријави на своју ВордПресс контролну таблу.

Ако иста ИП адреса (или адресе у истом распону) унесе погрешно корисничко име и / или лозинку више пута у кратком року, аутоматски ће бити блокирана од пријаве на одређено време..

Како подесити ЛоцкДовн за пријаву

Пријава ЛоцкДовн је бесплатна за преузимање из директорија додатака ВордПресс.орг.

Након што инсталирате и активирате додатак, можете се померити до Подешавања »Пријава ЛоцкДовн да бисте прилагодили подешавања додатка за своју веб локацију.

Пријава ЛоцкДовн преглед - подешавања

Подразумевано ће поставке блокирати било који ИП блок након 3 неуспешна покушаја пријаве у року од 5 минута, а закључавање траје 60 минута. Све ове бројеве можете подесити у оквиру поставки.

Пријава ЛоцкДовн преглед - Више поставки

Такође можете да изаберете да аутоматски закључате свакога ко унесе корисничко име које не постоји.

Друга доступна опција је маскирање порука о грешци. На пример, ако унесете исправно корисничко име „админ“, али унесете погрешну лозинку, добићете поруку о грешци: „ГРЕШКА: Лозинка коју сте унели за администратора корисничког имена је погрешна.“

Ова врста специфичне поруке о грешци вам несумњиво помаже, али подједнако је корисна свима који покушају да се убаце у вашу контролну таблу!

Користећи ЛоцкДовн за пријаву, можете одлучити да сакријете ове поруке о грешци и да не дате никакве корисне савете својим нападачима.

Коначно, можете одлучити да помогнете програмеру тако што ћете на обрасцу за пријаву приказати кредитну везу.

Пријава ЛоцкДовн преглед - Поставке кредитне везе

Пријавите се ЛоцкДовн вс. ВордФенце Сецурити

Ако сте видели наш преглед ВордФенце сигурности, вероватно се питате која је разлика између два сигурносна додатка и оног који треба да користите на сопственој веб локацији.

Па, ова два додатка заправо и нису фер поређење јер имају различите функције. ВордФенце је замишљен као комплетан сигурносни додатак који вам пружа много опција и функција за заштиту ваше веб локације.

С друге стране, ЛоцкДовн за пријаву је високо специјализовани додатак који је намењен само заштити ваше веб локације од брзих покушаја пријаве..

Можете користити оба додатка истовремено, или можете користити Логин ЛоцкДовн са другим безбедносним додацима све док не постоји сукоб кода. Пошто делују на различите начине, коришћење оба може помоћи да ваша веб локација буде сигурнија од грубих напада.

Остали начини заштите ваше веб локације

Нажалост, напади грубе силе нису једини сигурносни проблем на који морате пазити када имате веб локацију.

И док је ВордПресс креиран тако да буде заштићен изван оквира, одређена понашања корисника могу учинити да његове безбедносне карактеристике буду неефикасне.

Да бисте одржали своју веб локацију сигурно и сигурно, обавезно:

За више идеја о заштити ваше веб локације погледајте ове 13 Витални савети и хакеви за заштиту вашег ВордПресс подручја управљања.

Такође бисте требали да прочитате крајњи водич за сигурност ВордПресс-а за више детаља.

Наша пресуда

Када је у питању сигурност ВордПресс-а, боље је бити сигуран него жао! Можда ћете помислити да немате о чему да се бринете, али свака веб локација на вебу циљ је хакера.

Вјерујемо да је Логин ЛоцкДовн врло користан алат који ће вам помоћи да заштитите вашу веб локацију од грубих напада.

Иако постоје други начини на који ваша веб локација може бити рањива, ЛоцкДовн за пријаву је веома добар у свом послу ограничавања покушаја пријаве од погрешних људи..

Врло је једноставан за употребу и има само потребне опције – ништа превише компликовано или збуњујуће.

Пријава ЛоцкДовн дајемо 4 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празно 2,0 / 5,0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Пријавите се ЛоцкДовн одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map