Солилокуи Ревиев 2020: Да ли је најбољи ВордПресс клизач?

Тражите клизач додатка за своју ВордПресс страницу? Солилокуи је један од најбољих ВордПресс клизача на тржишту. У овом прегледу Солилокуи, погледаћемо његове карактеристике, цене и перформансе.


Солилокуи преглед - најбољи ВордПресс клизач

О Солилокуи-у

Солилокуи је изворно створио Тхомас Гриффин, исти мајстор иза ОптинМонстер, најбољи алат за маркетинг путем е-поште и Енвира Галлери, најбољи додатак ВордПресс галерије.

Солилокуи је један од најпопуларнијих додатака ВордПресс клизача у званичном складишту додатака ВордПресс са преко милион преузимања. Од свог представљања 2012. године, Солилокуи помаже блогерима, малим предузећима, па чак и компанијама из компаније Фортуне 500 у стварању прелепих ВордПресс клизача.

2018. године Солилокуи је купио Натхан Сингх, предузетник из Хоустона, Текас.

Преглед Солилокуи: Једноставан и моћан додатак клизача за ВордПресс

Солилокуи је 100% прилагодљив и мобилни ВордПресс клизач додатак. Омогућава вам да креирате прелепе ВордПресс клизаче за неколико минута, без потребе да ангажујете програмера. Такође су познати и као најбржи ВордПресс додатак на тржишту.

У нашем прегледу Солилокуи поставили смо своја обећања на тест, тако да можете одлучити да ли је то прави ВордПресс клизач за вашу веб локацију.

Шта није у реду са већином клизача?

Главни проблем клизача је тај што су превише спори. Клизач који је лоше кодиран може значајно повећајте време учитавања странице. Као што знате, брзина је један од најважнијих фактора у СЕО. Ови слабији клизачи не само да могу да наштете СЕО сајту, већ могу да наруше и искуство корисника.

Друго питање је једноставност употребе. Већина клизача ВордПресса су прилично компликовани и долазе с мноштвом опција упакованих у лоше дизајниран кориснички интерфејс. Мораћете да се борите са клизачем да бисте га исправно обавили.

У овом прегледу Солилокуи гледаћемо колико је брз и колико је лако подесити. Упоређиваћемо и функције и цене.

Једноставно додајте клизаче у ВордПресс-у помоћу функције Солилокуи

Солилокуи је далеко најлакши за употребу ВордПресс клизач. Лепо се интегрише са вашим ВордПресс корисничким интерфејсом. За разлику од неких других клизачких додатака, Солилокуи се осећа као део вашег родног ВордПресс окружења.

Израда клизача са Солилокуи-ом

То је зато што Солилокуи користи исте најбоље праксе као и ВордПресс. То га чини веома стандардним компатибилним и лаким за употребу за ВордПресс кориснике.

Додавање слајдова вашем клизачу је невероватно једноставно. Једноставно пренесите слајдове или их изаберите из своје ВордПресс библиотеке медија.

Опције конфигурације су једноставне и јасне. Свака опција је јасно објасњена уз помоћ контекста.

солидлокуисеттингс

Додавање клизача било којем ВордПресс посту и страници је практично без напора. Можете једноставно да кликнете на дугме изнад уредника постова да бисте поставили клизач. Алтернативно, такође можете да користите ознаке кратког кода или предлошка да бисте додали клизач било где.

Детаљна упутства потражите у овом водичу о томе како то учинити лако креирајте брзи клизач у ВордПресс-у са Солилокуи-ом

Блистави брзи клизачи Солилокуи-ом

Најневероватнија карактеристика Солилокуи-а је брзина. Клизачи створени са Солилокуи оптерећењем невероватно брзо. Разлика је јасно уочљива и корисници ће је увидети.

Нисмо се само зауставили на томе, заправо смо направили клизаче са истим сликама помоћу других додатака и направили тестове између њих. Ево наших резултата:

Клизни додатак
Време учитавања странице
Захтеви
Величина странице
Солилокуи1.34 сецс26945 КБ
Ниво Слидер2.12 сецс291 МБ
Метеор2.32 сецс271,2 МБ
Клизач револуције2.25 сецс291 МБ
ЛаиерСлидер2.12 сецс30975 КБ

Као што видите у горњим резултатима, Солилокуи је био најбрже учитавајући клизач ВордПресс-а на нашим тестовима.

Солилокуи прво учита поклопац, а остатак слајдова се учитава асинхроно. Нису само тестови брзи, већ се брзо осећају и посетиоци.

Спремни мобилни клизачи са Солилокуи-ом

Солилокуи је прилагодљив и спреман за мобилне уређаје. Клизачи које додате изгледаће једнако сјајно на радним површинама, таблетима, па чак и на мобилним телефонима.

Корисници мобилних уређаја брзо пребројавају кориснике рачунара за већину веб страница ВордПресс-а. Ако користите клизач који није добар са мобилним уређајем, уништавате корисничко искуство за велики број посетилаца.

Значајке и додаци у клизачу Солилокуи

Солилокуи нуди корисницима добар и чист кориснички интерфејс без нереда. За разлику од других ВордПресс додатака који имају превише опција, Солилокуи нуди додатне функције као додатке.

Аддонс ин Солилокуи

Ако желите да користите неку додатну функцију, једноставно је активирате са странице са додацима. На тај начин одржавате клизни интерфејс јаснијим.

Овај приступ такође чини да се ваши клизачи брже учитавају. Зато што ће додатак учитавати само скрипте које су му потребне, а не све остало што је упаковано.

Ево листа додатака који су доступни за Солилокуи:

Додаци за више лиценци

 • Теме клизача: Изаберите са листе унапред уграђених шаблона да бисте лако креирали клизач.
 • Распоред: Закажите своје слајдове за одређене временске интервале.
 • Заштита: Спрјечите кориснике да преузимају ваше слајдове деактивирањем десног клика.
 • Инстаграм: Брзо увезите своје слике са свог Инстаграм налога.

Додаци за лиценцу за програмере:

 • ВооЦоммерце: Продајте више са интерактивним клизачима производа у својој трговини е-трговине.
 • Истакнути садржај: Чланци лако приказују на почетној страници.
 • Лигхтбок: Лако креирајте клизач светлосне кутије.
 • Корњача: Претворите клизач у одзивну вртиљку.
 • Динамично: Креирајте клизаче из различитих извора.
 • Сличице: Додајте сличице као навигацију за клизаче
 • Пинтерест: Додајте дугме за пин на клизачу
 • ПДФ клизач: Претворите своје ПДФ датотеке у прелепе слајдове
 • Задане вредности: Убрзајте процес креирања са подразумеваним подешавањима.
 • ЦСС: Прилагодите клизаче онако како желите помоћу прилагођених ЦСС и стилова.

3 разлога за куповину соликуи-а

Сада када смо погледали различите карактеристике Солилокуи-а, можда се питате да ли је Солилокуи најбољи избор за вашу веб локацију. Ево неколико фактора који раздвајају Солилокуи од његове конкуренције:

1. Лако и снажно

Уз Солилокуи, стварање задивљујуће слике или видео клизача је ветар. Да бисте креирали клизач, све што требате је да превучете и испустите слике или видео датотеке у оквир Нативе Слидер. Алтернативно, можете одабрати спољни клизач ако желите да отпремите слике из спољног извора, као што је Инстаграм.

солидлокуи едитор

Ако желите, можете преуредити слике по потреби и уградити клизач било где на веб локацији. Солилокуи такође долази са многим унапред направљеним предлошцима за побољшање изгледа вашег клизача ВордПресс. Можете чак и да прилагодите клизач помоћу ЦСС-а.

2. Нетакнути плуг

Солилокуи долази са мноштвом функција које ће вам помоћи да направите прелепе ВордПресс клизаче онако како желите.

Да би сучеље било без нереда, Солилокуи нуди додатне функције као додатке. Кад год вам треба додатна функција, можете је активирати са странице са додацима.

3. Високе перформансе

Ако не останете неоптимизирани, клизачи могу бити производ који обилује ресурсима на вашој веб локацији. Због тога препоручујемо да изаберете лагани додатак који троши минималне ресурсе за креирање клизача за ВордПресс.

Додатак Солилокуи је високо оптимизован за веб и перформансе сервера. Заправо, то је најбрже учитавање клизача ВордПресса на нашим тестовима.

Језграни додатак пружа само ограничену функционалност за креирање основног клизача за ВордПресс. Зависно од ваших потреба, можда ћете се одлучити за већу лиценцу за добијање напреднијих клизачких функција и додатака.

Подршка и цене за додатак Солилокуи ВордПресс

Цене за Солилокуи почињу од 19 УСД за лиценцу за једну локацију без икаквих додатака. Њихов Мулти план омогућава вам приступ основним додацима за 49 УСД. Али њихов план најпродаванијих цена је 99 УСД за годину дана подршке, неограничене веб локације, све додатке и приоритетну подршку.

солидно цијене

Солилокуи такође има мастер план који вам омогућава доживотни додатак за 249 долара.

Подршку пружа систем за подршку путем е-поште са улазницама са сјајним тимом преокрета. Додатак вам такође омогућава приступ детаљној документацији с упутама по корак и упутствима.

Наша пресуда о Солилокуи-у као најбољем додатку клизача за ВордПресс

Узимајући у обзир налет спакиран у друге клизаче, пронашли смо Солилокуи као благослов. То је невероватно брзо, има роцк солид код и чист кориснички интерфејс. Ово је дефинитивно један од најпопуларнијих ВордПресс додатака које смо икада видели.

Сматрамо да с правом заслужује титулу најбољег ВордПресс клизача на тржишту. Дајемо му 5/5 звезда! Ево рашчламбе наших прегледа рецензија:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите Солилокуи одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map